Günaydın ❤
Bim' e 5 temmuzda bebek urunleri geliyomus. Anakucagi ve oyun halisi dikkatimi cekti ama guvenemiyorum ana kucagina dandik midir diye fiyatı acayip ucuz napsam alsam mi bilemedim. Eki Görüntüle 2282606
Kızlar doğurunca eski enerjimize kavuşacağız di mi? Böyle yatakta sağdan sola rahat rahat döneceğiz, inlemeden kanepeden kalkacağız, sırt üstü yatıp dönemeyen böcek gibi kollarımızı ayaklarımızı boş boş sallamayacağız di mi?
Aynı şeyleri bende düşünüyorum acaba hemen süperanne olabilecek miyiz çok sıkıldım bu halimden gerçekten artık doğsunlar istiyorum eşimde kızıyor şükür et haline diye bin şükür beterin beteri var çok zor geçirenlerde var ama artık biraz yoruldum sanırımmm
hahah sormaaa! kooocaman oldum, siskoyum, beyaz pijama daha da kocaman yapmazmi!
ay bide annemi taniyorum, kesin o bileklerime kadar gelen uzun kollu elbiseden falan vardir icinde. kisa kollu al yanmayim yaniyom anne zaten dedim ama du bakalim ahaha..
Kızlar doğurunca eski enerjimize kavuşacağız di mi? Böyle yatakta sağdan sola rahat rahat döneceğiz, inlemeden kanepeden kalkacağız, sırt üstü yatıp dönemeyen böcek gibi kollarımızı ayaklarımızı boş boş sallamayacağız di mi?
hahah sormaaa! kooocaman oldum, siskoyum, beyaz pijama daha da kocaman yapmazmi!
ay bide annemi taniyorum, kesin o bileklerime kadar gelen uzun kollu elbiseden falan vardir icinde. kisa kollu al yanmayim yaniyom anne zaten dedim ama du bakalim ahaha..
Annesin sen her bişey de yakışır ama sıcak basıyor insanı çok acayip terliyor insan doğumdan sonra o biriken ödem sanki öyle öyle atılıyor.. Kolsuz kullanırsın ihtiyaç olursa sabahlık alırsın üzerine
4 5 ay anca kullanılacak bence sağlamsa alınılabilir.
Aynı şeyleri bende düşünüyorum acaba hemen süperanne olabilecek miyiz çok sıkıldım bu halimden gerçekten artık doğsunlar istiyorum eşimde kızıyor şükür et haline diye bin şükür beterin beteri var çok zor geçirenlerde var ama artık biraz yoruldum sanırımmm
Buna bayılıyorummm aslında siyah bi kombin yapmıştım ama simsiyahda giymesem mi diyorum kararsızım çok
annecigim kisa bi tatil icin Turkiye de, yarin donecekler. Turkiye'den bana bitane lohusa pijamasi seti alirmisin diye mesaj yazmistim, sagolsun almis 6 parca hemde ehehe cok sevindim. rengini sordum, beyaz dedi, temiz temiz ferah ferah giyersin tertemizce yataginda dedi. yes and amen dedim
Oyun Parkı & Park Yatak ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Oyun Parkı & Park Yatak çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Oyun Parkı & Park Yatak ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Oyun Parkı & Park Yatak çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Canım nasipse dogrucagi gün bile dönen varmış neden bu kadar takiyorsnz ki kendini rahatlat sakin moralini bozma şuan bizdeki en ufak üzüntüyü hissedyrms sıpalarimiz
Ben de 2 gündür bildiğiniz topallıyorum kızlar sağ kalça kemiğim incinmiş gibi ağrıyor yatakta dönerken kemik sesleri geliyor resmen böyle olmamıştım daha önce herhalde yanlış mı hareket ettim naptımsa iyileşmedi hala geçicidir umarım
Yaa canım benim de küt küt ses geliyor döndükçe oraya buraya kalçamdan değil de bacak aramdaki kemiklerden ama ben alıştım artık kasıklarımın oradaki kemikler çok ağrıyor özellikle yattığımda. Yürüyünce biraz iyi geliyor ama geçen bir yürüyüşe çıktım karnıma sancı girdi çok korktum annemleydik biraz otur biraz yürü eve zor geldim sonra yatıp dinlenince geçti. Bir daha yürüyüşe çıkar mıyım bilemiyorum
Yaa canım benim de küt küt ses geliyor döndükçe oraya buraya kalçamdan değil de bacak aramdaki kemiklerden ama ben alıştım artık kasıklarımın oradaki kemikler çok ağrıyor özellikle yattığımda. Yürüyünce biraz iyi geliyor ama geçen bir yürüyüşe çıktım karnıma sancı girdi çok korktum annemleydik biraz otur biraz yürü eve zor geldim sonra yatıp dinlenince geçti. Bir daha yürüyüşe çıkar mıyım bilemiyorum
Valla kemikler dans ediyor gibi acısı da fena sancı yapıyor.. Yürüyemiyorum ben kaç gündür yürüyüş mümkün değil yapamam ki.. Yumuşuyormuş eklemler kendini doğuma hazırlıyor vücut hayretle izliyoruz