2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın ❤
Bim' e 5 temmuzda bebek urunleri geliyomus. Anakucagi ve oyun halisi dikkatimi cekti ama guvenemiyorum ana kucagina dandik midir diye fiyatı acayip ucuz napsam alsam mi bilemedim.
Eki Görüntüle 2282606

4 5 ay anca kullanılacak bence sağlamsa alınılabilir.
Aynı şeyleri bende düşünüyorum acaba hemen süperanne olabilecek miyiz çok sıkıldım bu halimden gerçekten artık doğsunlar istiyorum eşimde kızıyor şükür et haline diye bin şükür beterin beteri var çok zor geçirenlerde var ama artık biraz yoruldum sanırımmm
kızlar gecelik için koyu renk istiyenler vardı . lohusa sepetinde var

Buna bayılıyorummm aslında siyah bi kombin yapmıştım ama simsiyahda giymesem mi diyorum kararsızım çok

Oo beyaz parıldarsın artık.. Sağolsun anneciğin
hahah sormaaa! kooocaman oldum, siskoyum, beyaz pijama daha da kocaman yapmazmi!
ay bide annemi taniyorum, kesin o bileklerime kadar gelen uzun kollu elbiseden falan vardir icinde. kisa kollu al yanmayim yaniyom anne zaten dedim ama du bakalim ahaha..

Ay hadi inşallah dört gözle bekliyorum

Annesin sen her bişey de yakışır ama sıcak basıyor insanı çok acayip terliyor insan doğumdan sonra o biriken ödem sanki öyle öyle atılıyor.. Kolsuz kullanırsın ihtiyaç olursa sabahlık alırsın üzerine

bence siyah giyme ya :s

amin inşallah canım

Canımmm allahım yardımcın olsun inşallah bişey sormak istiyorum şuan sancın var ya açılma oluyo mu olmuyor mu

Aynen eşimle konuştumda vazgeçtim onu evde giyecem bunu almaya karar verdim
bende bunu çok benzer hemen hemen aynısı ama pembe aldım 100 tl ye çok güzel gerçekten

Yaa canım benim de küt küt ses geliyor döndükçe oraya buraya kalçamdan değil de bacak aramdaki kemiklerden ama ben alıştım artık kasıklarımın oradaki kemikler çok ağrıyor özellikle yattığımda. Yürüyünce biraz iyi geliyor ama geçen bir yürüyüşe çıktım karnıma sancı girdi çok korktum annemleydik biraz otur biraz yürü eve zor geldim sonra yatıp dinlenince geçti. Bir daha yürüyüşe çıkar mıyım bilemiyorum

Valla kemikler dans ediyor gibi acısı da fena sancı yapıyor.. Yürüyemiyorum ben kaç gündür yürüyüş mümkün değil yapamam ki.. Yumuşuyormuş eklemler kendini doğuma hazırlıyor vücut hayretle izliyoruz

Kendimi tembel hayyan var ona benzetiyrm Bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…