2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayyyyy şiştim

ben en çok balon gibi sönecek miyiz onu merak ediyorum hızlı hızlı iş yapmayı kaldırıp koparmayı özledim ya:) yaşlı teyzeler gibi yavaş yavaş inleye inleye geziyorum. ya yoruluyorum hemen ya bir yerime ağrı giriyor

Dönemeyen böcek evet kendimi öyle hissediyorum yanı umarım inşallah ilk birkaç ay sanmıyorum ama sonrasında yavaş yavaş eski enerjimize kavuşuruz herhalde. İnşallah bebişlerimiz ağlak ve kolik olmaZ, bizi üzmez ve hepimizin ev işlerine yardımcı olacak,bi duşa girdiğimizde bebeğe bakacak destekçileri olur o zaman çiçek gibi oluruz

Anneannem kiloları yüzünden penguen gibi yürüyor. Hep gülerdim şimdi ben ondan beterim.

AY BEN DE.

BEN DEEEĞ. Ya şikayet etmek istemiyorum, Allah'a binnn şükür hamileyiz, bebişlerimiz loading, ama gerçekten bu kadar kısıtlayıcı, zorlayıcı olacağını düşünmemiştim. İnşallah sıkıntısız, dikişsiz doğurup hemen ayaklanırız. Nefes nefese kalmadan merdiven çıkmayı, koşmayı, zıplamayı özledim. Zevk için zıplayacağım ulenn.

Ay ne güzel bir tablooo. Şimdi ben her tecrübesiz anne gibi büssürü kitap okuyorum, işte uyku eğitimi, tuvalet iletişimi bilmem ne. Okurken her şey ne kadan kolay, çocuklar ne kadan güzen uyuyorlar, ne kadan da gazsızlar. İnşallah doğumdan sonra yazarlara sövmem, amin.

Kosmayi ozlermi insan.ya yada yurumeyi ozledim beee

Valla o rahatlık başka oluyor insan bebekle beraber yeniden doğuyor yaa.. Bebişle alışma döneminden sonra Rocky gibi çevik olcaz

Kosmayi ozlermi insan.ya yada yurumeyi ozledim beee
Çevremdeki insanlar yere birsey düşünce hemen eğilip alıyorlar ayakkabilarini eğilip bağlayabiliyorlar resmen gözümde süperkahramanlik ben yere birsey düşünce ağlıyorum bakakalıyorum yada elektrikli süpürgeyle alıyorum

Guzelmis buyuk gorunuyo oyun minderi bimdekine de benziyor boyutu büyükse ve kokmuyosa alicam sanirim her turlu benm bebis her turlu sallanmaya alisicak cunku ben bebis pışpışlamaya ve kucagimda sallamaya bayılırım en son bi arastirmada bebeklerin sallanarak uyumasinin faydali oldugunu da okumustum. Hafif hafif sallamaktan bahsediyorum tabii :)) fasulye yatagi da arastirmistm bana cok sıkıcı geldi asya hanimin da sikilacagini dusunuyorum bebek kolunu bacagini oynatinca hafif sallanan ana kucaklari cok hosuma gidiyo benim.

Çok güzell

Inşallah beklicek cnm dualarmız seninle biliyosun

Kiz sevimli tamam dogru ama surekli.sallama enerji kol hayirlisi olsun insallah sorunsuz olurlar bebege gore karar verilir artik

Şuan okurken hayal ettimde hayali bile muhteşem şuan yerimden kipirdayamiyorum resmen kasik ağrısından hayal bile iyi geldi valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…