Kızlar ya sanki daha dün konuşuyorduk parmaklarıyla kaburgalarımızi oyacaklar hareketlerini hissedicez diye korkuyorduk fln :) bugun geldi o gunler geciyor bile simdide dogumdan hazirliktan konusuyoruz ins yarinda dogum hikayeleriyle dolacak buralar çok bekledim cok dua ettim bn bu biciriklar icin acı çekiyorum ama bu acilara sukrediyorum sonunda vuslat var biliyorum ki
benim ayaklarim da bir anda sismisti su an eski haline geri dondu ... sandaletlerimi genisletmistim simdi bol geliyor ayagima... nasıl oldu bende saskinim tombik ayaklara alismistim keske tombik kalsaydi
Ankara pufur mu neresi ya mahvoldu.iki.gundur ortalik @sss2000 o da seni seviyordur @Portakallicilek liste.yeterli kuzum.eksik.yok sanki @afroditi ben sallanan elektrikli alacaktım hatırla cok da uygundu burda deneyimli anneler sakin salmaya alistirma basedemezsin senin icin.cok zor olur dediler ana.kucagi icin sallamaya alistirmamak.lazimmis gerci herkes ayni seyi dedi bu arada oyun.minderi bu bende olan
Biri reflu yatagi demis fasulye yatagi daha cok.oneriyorlar civilde 111 tl suan ben de almayi dusunuyorum babynest gibi kullaniliyor hem
Ya o elektriklileri o kadar cok istiyorum ki ama fiyati fenaaa yabanci youtuberlarda da goruyodum devamli valla bence hayat kurtariyo o onsuz adim atmazdim hic biyere arabada o da bizle gelirdi
benim ayaklarim da bir anda sismisti su an eski haline geri dondu ... sandaletlerimi genisletmistim simdi bol geliyor ayagima... nasıl oldu bende saskinim tombik ayaklara alismistim keske tombik kalsaydi
Ben de 2 gündür bildiğiniz topallıyorum kızlar sağ kalça kemiğim incinmiş gibi ağrıyor yatakta dönerken kemik sesleri geliyor resmen böyle olmamıştım daha önce herhalde yanlış mı hareket ettim naptımsa iyileşmedi hala geçicidir umarım
@tutkuu85 canım iyi günlerde kullan ne güzel düşünceliler en azından. Benim kv de isimli künye yaptıracakmış diğer torunlara öyle yaptırdığı için. Olsun düşünmesi yeter yinede.
Geçen de hamile olduğunu söylediğinden beri köşeye 100 tl para attım her ay, bu senin dedi 1000 tl çıkardı verdi kadıncağız allah razı olsun. Kp haberi yokmuş söyleme dedi durumları çok çok iyi değil öyle olmasına rağmen bu kadar bile yeterli bi kaç torba da kıyafet almış daha ne olsun ki çok şükür demek lazım
ayyy masallah ne tatli kayinvalide!! Allah bin kere razi olsun, cok sevdim kaynanani valla! arttirip cocugunun cocugunu dusunmus yaa, konu ne verdigi degil, cabasi, ugrasmasi!
Günaydın kızlarr.. parmaklarım iyice şişti artık özellikle sabahları eklem yerleri ağrımaya başladı.. ara ara kramplarda yokluyor.. gece uyku diye bişey kalmadı zaten 80 kere falan uyanıyorum sürekli..
Vajinama iğne batar gibi bişeyler oluyo arada bide göbek deliğime.. yatakta sağa sola dönerken de kasıkta ağrı oluşuyo..
günlük şikayetlerimi de yazdığıma göre herkese mutlu günler dilerim ❤
el parmaklari problemi bende de var, asagi yukari 1 ayi gecti artik. sabahlari kutuk gibi, agriyorlar resmen bukemiyorum. dustan cikana kadar sampuandi sabundu biraz yumusuyo suyun altinda, yoksa berbat. gun icinde hafif devam ediyor, sol elimin parmaklari ozellikle. idare edicez, odemden oluyo dedi doktorum. yapilcak bisey yok. ananas ve kuskonmaz tuket dedi, tuketiyorum valla. ananas yuzunden cocuk (COK) erken dogarsa doktoruma kufur edicem, bisii olmaz ye dedi cunku.
günaydın kızlar, siz nasıl anlıyorsunuz ne şekil yatıyor kalkıyor tekmeliyor. sağ tarafıma bazen tekme yiyorum, göbeğimin üstü bazen birşeyini dayıyor ne çözemiyorum. ama genelde de sağ tarafımda hep dayıyor ya kafası ya ayağı diyorum emin değilim yanlız
hahah yaa o konuyu cok basitlestirdim. basi hep asagida. o sisikler dizleri poposu veya ayaklari oluyor. bi insan imkansiz pozisyonlara giremeyecegine gore basit bi sekilde 'hee basi asagida simdi saga bakarak yatiyo', 'hee simdide kafasi arkaya bakiyo' filan tarzinda tahminler uretiyorum:))
Oyun Parkı & Park Yatak ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Oyun Parkı & Park Yatak çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
annecigim kisa bi tatil icin Turkiye de, yarin donecekler. Turkiye'den bana bitane lohusa pijamasi seti alirmisin diye mesaj yazmistim, sagolsun almis 6 parca hemde ehehe cok sevindim. rengini sordum, beyaz dedi, temiz temiz ferah ferah giyersin tertemizce yataginda dedi. yes and amen dedim
Ben 34+1 hamileyim, dun ultrasonda doktor bebegimin kilosunu az buldu hatta daha once kimse soylemedi mi kucuk oldugunu dedi moralimi acaip bozdu. 2.110 gr kilosu
Ama internetten baktim, bu haftalrda o civarlarda olmasi normal netteki bilgiye gore. Var mi fikriniz, ne diyorsunuz?
Gerci yemekle filan da degistirmem mumkun degil, cunku ben zaten kilo aliyorum daha ne yiyim amaan insanin moralini bozuyorlar
annecigim kisa bi tatil icin Turkiye de, yarin donecekler. Turkiye'den bana bitane lohusa pijamasi seti alirmisin diye mesaj yazmistim, sagolsun almis 6 parca hemde ehehe cok sevindim. rengini sordum, beyaz dedi, temiz temiz ferah ferah giyersin tertemizce yataginda dedi. yes and amen dedim