2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Güzel günlerde kullanın inşallah
Fiyatlar nasıldı, ebebekten mi aldın bunları?

Güzel günlerde kullanın inşallah
Fiyatlar nasıldı, ebebekten mi aldın bunları?
Evet canm hepsi e bebekten. Kıyafetlerde sezon sonu indirimi olanlar vardı. Emzik biberon küvet indirimsizdi. Biraz daha bekleyip sezon sonu indirimi olurdı belki ama git gide ağırlaşıyoruz. Gezmek zor geliyor diye aldık bi an önce.

tutkuu85 ayyyyy dukkani.bosaltmis gule.gule.saglikla kullanin.insallah aventi.gördüm hahah
E sen dedin avent al dedin
İnşAllah canm. Valla görümcek dedik ama sürekli al al al dedi ben bıraktım o koydu sepete. Onun gazıyla aldım zaten. Çoğunuda büyük aldım. Depend alacaktım kendime onu da sonra kendim alırım dedim

Hepsi cok guzel ya bayıldım.Bunların hepsini kayınvalidenmi aldı canım?

Hepsi cok guzel ya bayıldım.Bunların hepsini kayınvalidenmi aldı canım?
Çok saol canm. Evet kv ve görümcemle gittik. Küveti havlusunu görümcem aldı. Gerisini kv aldı saolsunlar. Sürekli alalım alalım dediler. Bende ne varsa aldım
Arada kv ye sinir olmadım değil, bebek kıyafetlerinin arkasına geçip bebek gibi konuşarak,.... ya anneçiim beyim paytolonüma bakçanıca.... şiş bana bunu mu aaacanız...
felan gibi şeyler konuştu. Alacaklarımı alayım da ne yaparsa yapsın dedim artık

Evet asalet var dogru diyosun

Canim hayurli olsun sanirim ebebek uzerinden aldin senle benim.oglan takim giyecek hemen hemen hepsi ayni cok seviyorum o siteyi ben de

Zeytinliii canim senin nasil gidiyo hamilelik agurlasinca diger cocuklarla ilgilenmekte zorlanma oluuo mu
Valla canım iyi ki okul tatil oldu o konuda çok şükrediyorum yaa ders stresi yok en azından.. Eşim de dışarıdaki işleri hallediyor pazar market herşey onda ben evde yemek ile uğraşıyorum işte temizlik de bölük pörçük çocuklar sağolsun yardımcı oluyor dağıttıklarını kendileri topluyor o bile yetiyor bana Allah yardım ediyor ya hala çok zorlanmadım

Valla yaa ne ketum ayy benimki de ilk yıllar 2 hafta konuşmazdı o inat ben ondan inat aynı evde iki yabancı gibi ayy çok fena
Ayy siz yazınca aklıma geldi. Bizim de evliliğin ilk yıllarında küslük oluyordu. Eşim Aslan burcu.1 hafta konuşmadığı olurdu. İçim şişerdi resmen. Küs uyumalar, küs yemekler çok can sıkıcıydı. Yıllar geçtikçe bazı şeyleri kırdık sanırım şimdi sorunları daha rahat konuşuyoruz..çok şükür

Zaman ilacı oluyor işte bazı şeylerin demek ki biz de atlattık o zamanları ayy ergenler gibi küs hayat geçmek bilmezdi.. Çok şükür geçti gitti küsmüyor artık içindeki aslanı öldürdüm mü naptım

Yaa cidden aslan erkekleri bu kadar kuskunc mu yaa ben hayatta kusemem mesela yükselenim başak

Hangimiz yaşadıkki bende şerbetli tatlı yiyince daha çok oluyordu. Ona dikkat ediyorum. Şurup falan işe yaramadı. Yapacak birşey yok mecbur yaşıyoruz bunları

Yaa cidden aslan erkekleri bu kadar kuskunc mu yaa ben hayatta kusemem mesela yükselenim başak
Valla denk gelmiş olamaz canm baksana aslanların hepsi aynı. Ben ikizler burcuyum çok kindar değilimdir. Ama o konuşmayınca ben de konuşmazdım. Sanki beni cezalandırır gibi küserdi. Konuşmazdı tek kelime etmeden uyuduğumuzu bilirim. Şimdi biz yaşamamışız gibi geliyor arsızlaştık sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…