2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Haha ben de ikizlerim çok inadım ben de yaa

Yine birileri servet harcamış maşallah canım güle güle kullanın çok güzeller

Ay çok güldüm kocaman kadınmı yaptı bunları.Sende akıllı bir gelin olarak alacağını alıp hesabı kitlemişsin takdir ettim seni valla

Bu şekerden dolayı sütlü tatlı yiyemiyorum ya kızlar çok canım istiyo.. Ben de sütle müsli karıştırıp yiyorum azcık kuru meyve var içinde yoktur bi sakıncası demi azdırmaz şekeri şuncacık şey

Kahvaltılık gevrek diyorsan onda da şeker var, yulaf dene. İcine meyve eklersen yenebilir bir sey olabilir. Sekersiz 21 gun yaparken sevmemistim ben.

Uykusuz geceleri değerlendirmeye devam
Alınacaklar listesi yapiyrm şimdi de
Bitmiyor bitmiyordu...
En önemlisi bebek arabası hala karar veremedim ama basta Kraft Leon geliyor bu ay almam lazım.

hayirlo cumalar arkadaslar
Allahim hepimize vakti geldigimde guzel dogumlar nasip etsin
kendi.memleketimdeyim kac gundur buranin havasi da bi şişirdi beni ayaklarim balom gibi kac gumdur inmiyo
karmimda ve belimde devamli bi agri sanki ishal olack gibi kivraniyorum ama bisey yok
hayirlisoyla bi dogsaydi bebisler

Yaa cidden aslan erkekleri bu kadar kuskunc mu yaa ben hayatta kusemem mesela yükselenim başak
Canım benimkide aslan ama böle yazılanları okuyunca şok oluyorum ben tartışırım küserim mesala 5 dakika durmaz inan haksız olsam bile gelir gönlümü yapar benimki aslan değilim acaba hahaahah

Gunaydinnnnn en tatli en güzel annelerr ve yaramaz minnos bebekler sağlıklı mutlu günleriniz olsun bugun son is gunu olanlar gecmis olsun ve gorus gunu olanlar saglikli sonuclarla gelin insallah

Bu arada hepsi burada da cocuk.urunlerinde indirim varmis bilginize

tutkuu85 kv hayal ettim ve çığlık atarak kaçardım ortamdan sagolsun sponsor olmus ama eziyeti de yapmış

Ya ben çok canım çekerse iki kare bitter filan yiyorum azdırmıyor şekeri de. Sütlü tatlı da 1-2 kaşık tadına baksan sadece bir şey olmaz sonuçta hamileyiz canımız çekiyor ister istemez. Tek yulaf ezmesi al mesela ona süt, meyve, tarçın kat biraz bir şeye benziyor tadı tamamen şeker sıfır beslenemeyiz ki karbonhidrata da çok ihtiyacımız var enerji açısından. Ben de deli gibi meyve yiyorum bu aralar mesela Pazartesi kontrol var doktora bir sorayım bakalım ne diyecek. Benim şekerim zaten sadece öğle yemeğinden sonra tokluk baktığımda 130’a filan çıkıyor onun dışında hep normal gidiyor onun sebebini de çözemedim

Bisi sorucam, bu terlikler pijamalar falanlar filanlar gelen giden oldugu icin mi yoksa fotograflar icin mi? Ben baya crocs giyicem de
Vallahi ben gelen giden istemiyorum hastaneye zaten ailemden başka kimse bilmeyecek onlar da yanlarında kaldığım için mecburen bilecekler ben fotograf için süslü, pırıltılı normal bir terlik aldım o havlu terliklerden almadım mesela. Bir de inci bir taç alıcam sade bir şey o kadar. Zaten pijamam filan da süslü, dantelli değil öyle. Çikolata filan da eve gelenler için alıyorum. Hastanede kimseyi görmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…