Valla denk gelmiş olamaz canm baksana aslanların hepsi aynı. Ben ikizler burcuyum çok kindar değilimdir. Ama o konuşmayınca ben de konuşmazdım. Sanki beni cezalandırır gibi küserdi. Konuşmazdı tek kelime etmeden uyuduğumuzu bilirim. Şimdi biz yaşamamışız gibi geliyor arsızlaştık sanırım.
Kızlar bugün aldıklarımızı göstereyim size
Çoğunlukla 6-9 aylık aldırdım. 0-3 aylık 3 adet takım aldık. 2 hastane çıkışı aldık. Şampuanını da kayınpederin eczacı tanıdığı varmış ordan mustela alacaklar. Bide kaynanam para verdi gecelik yada ihtiyacın olan bişey al kendine dedi. Başta yok falan dedim sonra Tamam alırım dedim
Çok saol canm. Evet kv ve görümcemle gittik. Küveti havlusunu görümcem aldı. Gerisini kv aldı saolsunlar. Sürekli alalım alalım dediler. Bende ne varsa aldım
Arada kv ye sinir olmadım değil, bebek kıyafetlerinin arkasına geçip bebek gibi konuşarak,.... ya anneçiim beyim paytolonüma bakçanıca.... şiş bana bunu mu aaacanız...
felan gibi şeyler konuştu. Alacaklarımı alayım da ne yaparsa yapsın dedim artık
Bu şekerden dolayı sütlü tatlı yiyemiyorum ya kızlar çok canım istiyo.. Ben de sütle müsli karıştırıp yiyorum azcık kuru meyve var içinde yoktur bi sakıncası demi azdırmaz şekeri şuncacık şey
Bu şekerden dolayı sütlü tatlı yiyemiyorum ya kızlar çok canım istiyo.. Ben de sütle müsli karıştırıp yiyorum azcık kuru meyve var içinde yoktur bi sakıncası demi azdırmaz şekeri şuncacık şey
Uykusuz geceleri değerlendirmeye devam
Alınacaklar listesi yapiyrm şimdi de
Bitmiyor bitmiyordu...
En önemlisi bebek arabası hala karar veremedim ama basta Kraft Leon geliyor bu ay almam lazım.
hayirlo cumalar arkadaslar
Allahim hepimize vakti geldigimde guzel dogumlar nasip etsin
kendi.memleketimdeyim kac gundur buranin havasi da bi şişirdi beni ayaklarim balom gibi kac gumdur inmiyo
karmimda ve belimde devamli bi agri sanki ishal olack gibi kivraniyorum ama bisey yok
hayirlisoyla bi dogsaydi bebisler
Canım benimkide aslan ama böle yazılanları okuyunca şok oluyorum ben tartışırım küserim mesala 5 dakika durmaz inan haksız olsam bile gelir gönlümü yapar benimki aslan değilim acaba hahaahah
Gunaydinnnnn en tatli en güzel annelerr ve yaramaz minnos bebekler sağlıklı mutlu günleriniz olsun bugun son is gunu olanlar gecmis olsun ve gorus gunu olanlar saglikli sonuclarla gelin insallah
Bu arada hepsi burada da cocuk.urunlerinde indirim varmis bilginize
tutkuu85
kv hayal ettim ve çığlık atarak kaçardım ortamdan sagolsun sponsor olmus ama eziyeti de yapmış
gunaydin cnm. gece biraz zordu. saat3 ten sonra biraz sızmisim. simdilik daha iyiyim. insallah tekrar baslamaz diye dua ediyorum. dun ciddi canima okudu cunku...
Ya ben çok canım çekerse iki kare bitter filan yiyorum azdırmıyor şekeri de. Sütlü tatlı da 1-2 kaşık tadına baksan sadece bir şey olmaz sonuçta hamileyiz canımız çekiyor ister istemez. Tek yulaf ezmesi al mesela ona süt, meyve, tarçın kat biraz bir şeye benziyor tadı tamamen şeker sıfır beslenemeyiz ki karbonhidrata da çok ihtiyacımız var enerji açısından. Ben de deli gibi meyve yiyorum bu aralar mesela Pazartesi kontrol var doktora bir sorayım bakalım ne diyecek. Benim şekerim zaten sadece öğle yemeğinden sonra tokluk baktığımda 130’a filan çıkıyor onun dışında hep normal gidiyor onun sebebini de çözemedim
gunaydin cnm. gece biraz zordu. saat3 ten sonra biraz sızmisim. simdilik daha iyiyim. insallah tekrar baslamaz diye dua ediyorum. dun ciddi canima okudu cunku...
Vallahi ben gelen giden istemiyorum hastaneye zaten ailemden başka kimse bilmeyecek onlar da yanlarında kaldığım için mecburen bilecekler ben fotograf için süslü, pırıltılı normal bir terlik aldım o havlu terliklerden almadım mesela. Bir de inci bir taç alıcam sade bir şey o kadar. Zaten pijamam filan da süslü, dantelli değil öyle. Çikolata filan da eve gelenler için alıyorum. Hastanede kimseyi görmek istemiyorum