2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay çok güldüm kocaman kadınmı yaptı bunları.Sende akıllı bir gelin olarak alacağını alıp hesabı kitlemişsin takdir ettim seni valla
Ya kizlar kusuruma bakmayin ama soylemeden gecemeyecegim, bu arada ben eylul annesiyim ama kasilmalarim filan oldugu icin muhtemelen agustosta dogururum diye buraya geldim ya kadincagiz ne guzel incik cincik herr seyini almis, hem de mutlu mutlu, keyifle yapmis. Somurtarak yapsa daha mi iyiydi? Anliyorum hormonlardan her seye gicik olma potansiyeline sahibiz ama bence boyle bir kayinvalideye sahip oldugunuz icin sanslisiniz. Tabi oncesinde sonrasinda sizi inciten bir sey var midir bilmiyorum ama ne demisler yigidi oldur ama hakkini yeme

Aman iyi bari canim masallah ne guzel dirayetli kadinsin hem de organize etmissin biz comezlere ornek teskil ediyosun

Günaydın kızlar :)
R Rzg14 canım iyi olmana çok sevindim. sen olumlu aktıkça daha iyi olacak herşey inşlh.
tutkuu85 her eşyasına bayıldım kesesine bereket kv nin. darısı bana diyelim de pek umudum yok. güle güle sağlıkla giysin inşlh. kaç liraya patladı kv ne orasından haber ver sen :)

Bisi sorucam, bu terlikler pijamalar falanlar filanlar gelen giden oldugu icin mi yoksa fotograflar icin mi? Ben baya crocs giyicem de
foto çekimi içindir diye düşünüyorum konuya baya yabancıyım bende. bende bildiğin parmak arası giyeceğim. öyle kapalı giyemem ayaklarım yeterince ateş atıyor zaten

Kızlar ya bu gecelik sizce şart mı hastane için pijama takımı olsa sıkıntı mı olur daha onceden tecrube edenler yazabilir mi
geceliği sadece bir kez giyindim. ondada sonda vardı. mecbur gecelik giyindim. pijama daha rahat oluyor ama sonda için mecbur bir tane almalı

durulmaz o zilli cnm. vajinadan bicak gibi soktugu acinin siddetini artirdi eleman. hareketi de daha sakin, surekli bir yerde toplaniyor bugun.
sinemist57 canım bende öyleyim eşime pazardan sadece meyve siparişi veriyorum.
ama zararı olurmu diye korkuyorum meyvede sonuçta şeker var. korkmasam günde 1 tane karpuz yicem
fazla meyve fazla kilo alimina ve seker problemine sebep olur canim. hic birsey yiyemedigi icin sadece meyve yiyerek 15kg alan arkadasim vardi.
geceliği sadece bir kez giyindim. ondada sonda vardı. mecbur gecelik giyindim. pijama daha rahat oluyor ama sonda için mecbur bir tane almalı
benim sezeryandan sonra uyusuklugum acildi. yurumeden once sondayi cikardilar. sizlerde kaldi mi hep diye dusunuyorum.

kesesine bereket hem gorumcenin hem kayinvalidenin! gule gule kullan hepsi cok seker ve sirin:) baktim senin kiyafetlerde buyuk bi ben degilmisim buyuk alan simdiden diye sevindim haha

sinemist57 canım bende öyleyim eşime pazardan sadece meyve siparişi veriyorum.
ama zararı olurmu diye korkuyorum meyvede sonuçta şeker var. korkmasam günde 1 tane karpuz yicem
ayy bendeeee bi karpuz manyakligi var bende normal degil. dun ofiste restoranda dilimlenmis karpuz satiliyodu, utanmasam hepsini alacaktim iki dilimcik aliverdim sadece. aksam evde karpuz kalmamis, aklim kaldi resmen soguk soguk ne iyi giderdir simdi diye

ben sonda ile yürüdüm ilk yürüyüşümü.hatırladığım kadarıyla da gece çıkarıldı. ben gündüz 9.30 da doğum yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…