şimdi sahsim.adina.konusuyum herkes yasina.gore hareket etmeli bazi seyler insanlari.itici kilar mesela.bu ben tahammul.edemem gıcık.olurum almis sagolsun kesesine bereket somurtarak yapsın demiyoruz hos olmazdi zaten ama ben.insanlArın durum ve sartlara Göre ortamina göre civiyorsa civisin konuma gore civimasindaan yanayimYa kizlar kusuruma bakmayin ama soylemeden gecemeyecegim, bu arada ben eylul annesiyim ama kasilmalarim filan oldugu icin muhtemelen agustosta dogururum diye buraya geldimya kadincagiz ne guzel incik cincik herr seyini almis, hem de mutlu mutlu, keyifle yapmis. Somurtarak yapsa daha mi iyiydi? Anliyorum hormonlardan her seye gicik olma potansiyeline sahibiz ama bence boyle bir kayinvalideye sahip oldugunuz icin sanslisiniz. Tabi oncesinde sonrasinda sizi inciten bir sey var midir bilmiyorum ama ne demisler yigidi oldur ama hakkini yeme
Nerden.aldın yavrum sac bas yolucam ya gule.gule.kullan.kuzumbenim hazırlıklar bitti sayılır bez biberon kaldı. en önemlileri bitti hele bu lohusalık pijama kısmı bitti çok şükür
1 lohusalık alt üst pembe
2 tane normal alt üst pijama
1 tane alt pijama
hepsini 100 tlye aldımnerde indirim orda ben
benimde sabah 8.40ti cnm. 6 saat sonra filan uyusukluk acildi diye cikarip oyle yurutmuslerdi. her yerde uygulama farkli demekki.ben sonda ile yürüdüm ilk yürüyüşümü.hatırladığım kadarıyla da gece çıkarıldı. ben gündüz 9.30 da doğum yaptım.
bunda da o haftalarımı görebilsem keşke çok korkuyorum suyu az diyebenimde sabah 8.40ti cnm. 6 saat sonra filan uyusukluk acildi diye cikarip oyle yurutmuslerdi. her yerde uygulama farkli demekki.
lohusalığı kompedandan aldım 120 tlden 35 tlye düşmüş canım o çok iyi denk geldi. pijamaları trendyoldan aldım 30 tl alt 12 tl birinide bimden aldım 25 tlye gelmişti ama çok güzrlmiş yeri %100 pamukşimdi sahsim.adina.konusuyum herkes yasina.gore hareket etmeli bazi seyler insanlari.itici kilar mesela.bu ben tahammul.edemem gıcık.olurum almis sagolsun kesesine bereket somurtarak yapsın demiyoruz hos olmazdi zaten ama ben.insanlArın durum ve sart.Göre ortamina göre civiyorsa da konuma gore civimasindaan yanayimbu benim fikrim herkesin.fikrine saygim var
Nerden.aldın yavrum sac bas yolucam ya gule.gule.kullan.kuzum
lohusalığı kompedandan aldım 120 tlden 35 tlye düşmüş canım o çok iyi denk geldi. pijamaları trendyoldan aldım 30 tl alt 12 tl birinide bimden aldım 25 tlye gelmişti ama çok güzrlmiş yeri %100 pamukşimdi sahsim.adina.konusuyum herkes yasina.gore hareket etmeli bazi seyler insanlari.itici kilar mesela.bu ben tahammul.edemem gıcık.olurum almis sagolsun kesesine bereket somurtarak yapsın demiyoruz hos olmazdi zaten ama ben.insanlArın durum ve sart.Göre ortamina göre civiyorsa da konuma gore civimasindaan yanayimbu benim fikrim herkesin.fikrine saygim var
Nerden.aldın yavrum sac bas yolucam ya gule.gule.kullan.kuzum
Valla şahane gule.gule kullan tatlim kompeden.inanilmaz inmis yalnizlohusalığı kompedandan aldım 120 tlden 35 tlye düşmüş canım o çok iyi denk geldi. pijamaları trendyoldan aldım 30 tl alt 12 tl birinide bimden aldım 25 tlye gelmişti ama çok güzrlmiş yeri %100 pamuk
Benim eşimde inat bir kere küstüyse Allah yani. Burcu da akrep. Bende tam tersiyim. Hemen yaklaşırım. Hiç sevmem küs durmayı duramamda. Bazende o gelsin yaklaşsın istiyorum. Ama adam yok yaklaşmıyor. O zamanda ağlamaya başlıyorum. Daha da sinir oluyor. Tabi bunlar ilk aylarda böyleydi. Şimdi bir yıl oldu bizimde. Gece küs olsakta ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi devam ediyoruz şükür :)) Zaman geçtikçe taşlar yerine oturuyor :)Ayy siz yazınca aklıma geldi. Bizim de evliliğin ilk yıllarında küslük oluyordu. Eşim Aslan burcu.1 hafta konuşmadığı olurdu. İçim şişerdi resmen. Küs uyumalar, küs yemekler çok can sıkıcıydı. Yıllar geçtikçe bazı şeyleri kırdık sanırımşimdi sorunları daha rahat konuşuyoruz..çok şükür
Doktorum haftada bir veya iki kere sütlü tatlı yiyebilirsin dedi canımBu şekerden dolayı sütlü tatlı yiyemiyorum ya kızlar çok canım istiyo.. Ben de sütle müsli karıştırıp yiyorum azcık kuru meyve var içinde yoktur bi sakıncası demi azdırmaz şekeri şuncacık şey
Toplar canim yoğurt suyu ic birde.havuc diyorlardi uzme.kendini.düzelir.insallah bol.sivi hala.umudumuz var kiz.olcak.hembunda da o haftalarımı görebilsem keşke çok korkuyorum suyu az diye
ben goremeyecegim.kesin de...bunda da o haftalarımı görebilsem keşke çok korkuyorum suyu az diye
Meyve yediğinde yanında az yağlı süt iç ya da yoğurt ye canım. Tarçınla yiyebileceklerine tarçın kat. Ben de bayılıyorum yaz meyvelerine ama asla tek başına yemiyorum yanında ya ceviz badem gibi şeyler oluyor ya da süt ürünleri tarçın vs. Şekerin birden yükselmemesi için önemli. Ben her gün ölçüm yapıyorum yükseltmiyor böyle yediğim için galiba. Bir de şey yapıyorum hepsini birden yemiyorum mesela sabahla öğle arasındaki ara öğünde 1 çeşit 1 porsiyon. Öğle ile akşam arasında 1 porsiyon gibi. Sadece bu ara geceye doğru da çok canım istediği için yiyorum yine. Her gün ertesi gün olsa da meyve yesem derdindeyim. Yemeği de 2 saat sonra meyve yemek için yiyorum resmen@sinemist57 canım bende öyleyim eşime pazardan sadece meyve siparişi veriyorum.
ama zararı olurmu diye korkuyorum meyvede sonuçta şeker var. korkmasam günde 1 tane karpuz yicem
Sende de mi şeker çıkmıştı canım?Doktorum haftada bir veya iki kere sütlü tatlı yiyebilirsin dedi canım
Nasil suan kendini daha iyi hissediyomusun genelde gece anladihim artis yapiyodurulmaz o zilli cnm. vajinadan bicak gibi soktugu acinin siddetini artirdi eleman. hareketi de daha sakin, surekli bir yerde toplaniyor bugun.
fazla meyve fazla kilo alimina ve seker problemine sebep olur canim. hic birsey yiyemedigi icin sadece meyve yiyerek 15kg alan arkadasim vardi.
benim sezeryandan sonra uyusuklugum acildi. yurumeden once sondayi cikardilar. sizlerde kaldi mi hep diye dusunuyorum.
Benim de 8.41 de doğdu sıpambenimde sabah 8.40ti cnm. 6 saat sonra filan uyusukluk acildi diye cikarip oyle yurutmuslerdi. her yerde uygulama farkli demekki.
bir gün bile fazla kalsa içeride kardır canım. yine çok riskli zamanları atlattık şükür. iş arkadaşımın kız kardeşinin 680 gr doğdu oğlu maşallah şimdi kocaman oldu. suyun altı sınırı 5'ken benimki 6. az daha azalsa riske giriyorum.ben goremeyecegim.kesin de...
dilerim sizler gorursunuz.
kızlar meyve yerken yanında yoğurt yiyin o şekeri kırar@sinemist57 canım bende öyleyim eşime pazardan sadece meyve siparişi veriyorum.
ama zararı olurmu diye korkuyorum meyvede sonuçta şeker var. korkmasam günde 1 tane karpuz yicem
eh iste cnm. dunku kadar surundurmuyorNasil suan kendini daha iyi hissediyomusun genelde gece anladihim artis yapiyo
ben de pijamayla nst de rahat ettim. ama dogumda kesinlikle gecelik...Benim de 8.41 de doğdu sıpamyürümeye kaldırmadan hemen önce sondayı çıkarmışlardı diye hatırlıyorum sonda olsun olmasın, doğum sonrası bence yine de en rahatı gecelik..1 pijama takımı ve 3 tane lcw nin dizde penye geceligini götüreceğim ben..geçen yatışta mesela pijama daha rahattı çünkü sürekli nst ye bağlandığım için sadece üstten göbeği açmak kolaydı
kotktugunu yasamazsin insallah.bir gün bile fazla kalsa içeride kardır canım. yine çok riskli zamanları atlattık şükür. iş arkadaşımın kız kardeşinin 680 gr doğdu oğlu maşallah şimdi kocaman oldu. suyun altı sınırı 5'ken benimki 6. az daha azalsa riske giriyorum.
inşallah canım evet havuç suyu deveci armudu(artık mevsimi geçti) ve hindistan cevizi suyu artırıyor içtim ama 3 haftada artmadı daha öncedende hep kesem ufaktı falan içince artmıştı.Toplar canim yoğurt suyu ic birde.havuc diyorlardi uzme.kendini.düzelir.insallah bol.sivi hala.umudumuz var kiz.olcak.hem
Ayyy illa alttan kurcalayacaklar hiç sevmiyorum şu vajinal muayeneyi yaaaCanim ebenin bana dedigi dohumdan sonra alttan kontrolun olacak gecelik giy dedi
Selam canım, soğuk sütü yavaş yavaş boğazından akıta akıta iç. Bana direkt sonuç veriyor. Ama buz gibi soguk olsun:)Merhaba Ağustos anneleriGeceleri dehşet bir mide yanması yaşıyorum, asla uyuyamıyorum Uzandığım an mide asiti yukarı çıkıyor o ateşi kulaklarımda hissediyorum resmen. İki yastıkla yatıyorum işe yaramıyor. Şurup kullanıyorum, %20 ilk bir etkisi oluyor o da en fazla 10 dakika sürüyor. Aynı durumda olan var mı yoksa bunu bu kadar korkunç yaşayan tek ben miyim Siz bu durumda ne yapıyorsunuz?
Ohhhh cok cokkk iyi almışsın, ev ekonomisini bilen kadın candır!!! Güle güle giy canım. Ya ben de beyaz gecelik, pudra pembe pijama takımı aldım ama, bu sıcaklarda o pijama ile hiç rahat edemeyeceğim gibi geliyor. Ateş basar bana. Eve gelince de odamın kapısı açık olur. (Zaten sıcak mecbur) Bebis ağlayınca ya da görmek icin yanıma giren çıkan olur. Gecelik yatarken çok açılıyo çıplak gibi uyuyorum. Acaba şortlu gömlekli takım mı alsam? Göbek kalacak ilk zamanlar ya bu kez de şort olmazsa ?benim hazırlıklar bitti sayılır bez biberon kaldı. en önemlileri bitti hele bu lohusalık pijama kısmı bitti çok şükür
1 lohusalık alt üst pembe
2 tane normal alt üst pijama
1 tane alt pijama
hepsini 100 tlye aldımnerde indirim orda ben
Bizde de eşim Başak, ben yay. Ben katır gibi inatcıyım. Ama eşimle en fazla 1 saat sürüyo küslügümüz özlüyoruz birbirimizi hemen gülüp sarılıyoruz. İlk adımı o atıyor genelde. Ertesi güne kadar küs düşünemiyorum bizi, çıldırırım ben herhalde. Aramızda 11 yaş var onun da etkisi vardır muhakkak, o daha sakin daha toleranslı,daha olgun, bense daha deli dolu,yanar döner..Benim eşimde inat bir kere küstüyse Allah yani. Burcu da akrep. Bende tam tersiyim. Hemen yaklaşırım. Hiç sevmem küs durmayı duramamda. Bazende o gelsin yaklaşsın istiyorum. Ama adam yok yaklaşmıyor. O zamanda ağlamaya başlıyorum. Daha da sinir oluyor. Tabi bunlar ilk aylarda böyleydi. Şimdi bir yıl oldu bizimde. Gece küs olsakta ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi devam ediyoruz şükür :)) Zaman geçtikçe taşlar yerine oturuyor :)
Yaa kizlar bu sonda illa takiliyo mu ben cok korkuyorum o sonda denen seydenBenim de 8.41 de doğdu sıpamyürümeye kaldırmadan hemen önce sondayı çıkarmışlardı diye hatırlıyorum sonda olsun olmasın, doğum sonrası bence yine de en rahatı gecelik..1 pijama takımı ve 3 tane lcw nin dizde penye geceligini götüreceğim ben..geçen yatışta mesela pijama daha rahattı çünkü sürekli nst ye bağlandığım için sadece üstten göbeği açmak kolaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?