2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
şimdi sahsim.adina.konusuyum herkes yasina.gore hareket etmeli bazi seyler insanlari.itici kilar mesela.bu ben tahammul.edemem gıcık.olurum almis sagolsun kesesine bereket somurtarak yapsın demiyoruz hos olmazdi zaten ama ben.insanlArın durum ve sartlara Göre ortamina göre civiyorsa civisin konuma gore civimasindaan yanayim bu benim fikrim herkesin.fikrine saygim var
Nerden.aldın yavrum sac bas yolucam ya gule.gule.kullan.kuzum

ben sonda ile yürüdüm ilk yürüyüşümü.hatırladığım kadarıyla da gece çıkarıldı. ben gündüz 9.30 da doğum yaptım.
benimde sabah 8.40ti cnm. 6 saat sonra filan uyusukluk acildi diye cikarip oyle yurutmuslerdi. her yerde uygulama farkli demekki.

lohusalığı kompedandan aldım 120 tlden 35 tlye düşmüş canım o çok iyi denk geldi. pijamaları trendyoldan aldım 30 tl alt 12 tl birinide bimden aldım 25 tlye gelmişti ama çok güzrlmiş yeri %100 pamuk

lohusalığı kompedandan aldım 120 tlden 35 tlye düşmüş canım o çok iyi denk geldi. pijamaları trendyoldan aldım 30 tl alt 12 tl birinide bimden aldım 25 tlye gelmişti ama çok güzrlmiş yeri %100 pamuk

Valla şahane gule.gule kullan tatlim kompeden.inanilmaz inmis yalniz

Benim eşimde inat bir kere küstüyse Allah yani. Burcu da akrep. Bende tam tersiyim. Hemen yaklaşırım. Hiç sevmem küs durmayı duramamda. Bazende o gelsin yaklaşsın istiyorum. Ama adam yok yaklaşmıyor. O zamanda ağlamaya başlıyorum. Daha da sinir oluyor. Tabi bunlar ilk aylarda böyleydi. Şimdi bir yıl oldu bizimde. Gece küs olsakta ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi devam ediyoruz şükür :)) Zaman geçtikçe taşlar yerine oturuyor :)

Doktorum haftada bir veya iki kere sütlü tatlı yiyebilirsin dedi canım

bunda da o haftalarımı görebilsem keşke çok korkuyorum suyu az diye
Toplar canim yoğurt suyu ic birde.havuc diyorlardi uzme.kendini.düzelir.insallah bol.sivi hala.umudumuz var kiz.olcak.hem

@sinemist57 canım bende öyleyim eşime pazardan sadece meyve siparişi veriyorum.
ama zararı olurmu diye korkuyorum meyvede sonuçta şeker var. korkmasam günde 1 tane karpuz yicem
Meyve yediğinde yanında az yağlı süt iç ya da yoğurt ye canım. Tarçınla yiyebileceklerine tarçın kat. Ben de bayılıyorum yaz meyvelerine ama asla tek başına yemiyorum yanında ya ceviz badem gibi şeyler oluyor ya da süt ürünleri tarçın vs. Şekerin birden yükselmemesi için önemli. Ben her gün ölçüm yapıyorum yükseltmiyor böyle yediğim için galiba. Bir de şey yapıyorum hepsini birden yemiyorum mesela sabahla öğle arasındaki ara öğünde 1 çeşit 1 porsiyon. Öğle ile akşam arasında 1 porsiyon gibi. Sadece bu ara geceye doğru da çok canım istediği için yiyorum yine. Her gün ertesi gün olsa da meyve yesem derdindeyim. Yemeği de 2 saat sonra meyve yemek için yiyorum resmen

Nasil suan kendini daha iyi hissediyomusun genelde gece anladihim artis yapiyo

benimde sabah 8.40ti cnm. 6 saat sonra filan uyusukluk acildi diye cikarip oyle yurutmuslerdi. her yerde uygulama farkli demekki.
Benim de 8.41 de doğdu sıpam yürümeye kaldırmadan hemen önce sondayı çıkarmışlardı diye hatırlıyorum sonda olsun olmasın, doğum sonrası bence yine de en rahatı gecelik..1 pijama takımı ve 3 tane lcw nin dizde penye geceligini götüreceğim ben..geçen yatışta mesela pijama daha rahattı çünkü sürekli nst ye bağlandığım için sadece üstten göbeği açmak kolaydı

ben goremeyecegim.kesin de...
dilerim sizler gorursunuz.
bir gün bile fazla kalsa içeride kardır canım. yine çok riskli zamanları atlattık şükür. iş arkadaşımın kız kardeşinin 680 gr doğdu oğlu maşallah şimdi kocaman oldu. suyun altı sınırı 5'ken benimki 6. az daha azalsa riske giriyorum.

Nasil suan kendini daha iyi hissediyomusun genelde gece anladihim artis yapiyo
eh iste cnm. dunku kadar surundurmuyor . geve daha artiyor.
sebebi de hormonlarin gece daha cok salginlanmasindanmis.
ben de pijamayla nst de rahat ettim. ama dogumda kesinlikle gecelik...

kotktugunu yasamazsin insallah.

Toplar canim yoğurt suyu ic birde.havuc diyorlardi uzme.kendini.düzelir.insallah bol.sivi hala.umudumuz var kiz.olcak.hem
inşallah canım evet havuç suyu deveci armudu(artık mevsimi geçti) ve hindistan cevizi suyu artırıyor içtim ama 3 haftada artmadı daha öncedende hep kesem ufaktı falan içince artmıştı.

Canim ebenin bana dedigi dohumdan sonra alttan kontrolun olacak gecelik giy dedi
Ayyy illa alttan kurcalayacaklar hiç sevmiyorum şu vajinal muayeneyi yaaa
Selam canım, soğuk sütü yavaş yavaş boğazından akıta akıta iç. Bana direkt sonuç veriyor. Ama buz gibi soguk olsun:)
Ohhhh cok cokkk iyi almışsın, ev ekonomisini bilen kadın candır!!! Güle güle giy canım. Ya ben de beyaz gecelik, pudra pembe pijama takımı aldım ama, bu sıcaklarda o pijama ile hiç rahat edemeyeceğim gibi geliyor. Ateş basar bana. Eve gelince de odamın kapısı açık olur. (Zaten sıcak mecbur) Bebis ağlayınca ya da görmek icin yanıma giren çıkan olur. Gecelik yatarken çok açılıyo çıplak gibi uyuyorum. Acaba şortlu gömlekli takım mı alsam? Göbek kalacak ilk zamanlar ya bu kez de şort olmazsa ?
Bizde de eşim Başak, ben yay. Ben katır gibi inatcıyım. Ama eşimle en fazla 1 saat sürüyo küslügümüz özlüyoruz birbirimizi hemen gülüp sarılıyoruz. İlk adımı o atıyor genelde. Ertesi güne kadar küs düşünemiyorum bizi, çıldırırım ben herhalde. Aramızda 11 yaş var onun da etkisi vardır muhakkak, o daha sakin daha toleranslı,daha olgun, bense daha deli dolu,yanar döner..

Son düzenleme:
Yaa kizlar bu sonda illa takiliyo mu ben cok korkuyorum o sonda denen seyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…