2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bnm doktor da erkek öyle bir durum istese eşim direk kendi çıkar dışarı gittigim figer bayan doktor yapıncada çıkıyor ztn oda haklı Bn de olsam görmek istemezdim o durumu
Aynen canım benimkini o an tahmin bile edemiyorum sanırım renkten renge girer oda çıkar

Benim hic muayene olmamıştım alttan.gebelige kadar hamile.olunca .uc ay doktor.smear alalim.dedi.bakti smear alirken.yoğun vajina.enfeksiyonu mantar var kanamalarim.vardi.ilk.4 ay sebebi oymus ardından.surekli kontrol.yapıyor her gidişimde ureme.var mi.yokmu takipte rahim.bakiyor oyle.korkulcak.bisey degil ben.hissetmiyorum kizlar ben.ki vajinismus geçmişi olan.biriyim

selam güzel anneler,
bizim görüş günü ve rapor günüydü bugün, doktor izne çıkacakmış normalde pazartesi almam gerekiyordu raporu ama bugün yazdı geçti:) ileri tarih olmuyormuş meğer. ben bugün ve yarın çalışacağım diye düşünüyordum :)
neyse işe geldim eşyalarımı toplamamıştım, son işleri yapıyorum :)
minik kızımı da gördüm, 2 kilo olmuş herşey iyi 35. haftada görüşelim bir sorun olmazsa dedi.
coraspin içiyordum, 2 günde 1 iç 34 tamamen keseceğim dedi.

Yaa cidden ağrımıyo mu inşallah bizde ağrısız geçiririz benim arkadaşım sezeryan oldu hiç alttan muayene olmamış

MaşAlLah prensese ohhh yatis zamAnı

Yok bebegim kendim arastirmadim sahit olmak zorunda kaldim yani hastane odasindaydim baska biri icin ondan yok anam bi tane dogum videosu izlememisimdir hayatimda ama kendime eziyet ediyorum o konuda haklisin insallah dedigin gbi olur

Biranda romantizmin ortasina cokmus korkun gelecegi varmis firlamanin Allah yoklugunu da aratmasin ama supriz olunca bi sok yasamissindizdir

Yaa cidden ağrımıyo mu inşallah bizde ağrısız geçiririz benim arkadaşım sezeryan oldu hiç alttan muayene olmamış
olabilir diyorum.sikayete göre.şekilleniyor ınşallah.cidden.acimiyor.doktor.kultur aliirken kulak.pamuğu.uzunu dusun onu suruyor icine bu kultur his.yok.ayaklarin.saga sola.kaldir.korkunc.geliyordu o.masada ama acinca.zaten.oran.da.aciliyor rahim.için.usg aletini.sokuyor oda hissetmiyorsun aci.falan. bak dusun.geçen.baska.doktora.gitmek zorunda.kaldim.elle.rahmimi kontrol etti.yumusak.sert.mi.diye kasilmadan.dolayi onu.bile.hissetmedim.aci.korkma.yani

Aynen bence de hiç korkulacak bir şey değil ki ben de vajinismusa yakın bir şey yaşadım ilk evlendiğimde

işte benimki de sırf bu yüzden doğuma girmek istemiyor. doktor kafası orda orayla uğraşacak bende onu mu izlicem orada öyle diyor
Ben diyodum ya esimle asla doguma girmem diye bu ara ben doguma kesin giricem haberin olsun demezmi nerden geldi bunfikir anlamadim bakalim nolacak

O zaman kegel egzersizini biluyosunuzdur pelvik masaji zart zurt onlari hep soyluyo doktorlar benim bilsigim he mi
0 uygulama canim yapmadim psikologa gittim kadin.doguma hic gitmedim konuyla.ilgili yapamazdim.onlari hala da yapamam eminim

işte benimki de sırf bu yüzden doğuma girmek istemiyor. doktor kafası orda orayla uğraşacak bende onu mu izlicem orada öyle diyor

Benimki pazarlık yapıyo sezeryan olursan girerim normal olursan lütfen girmek istemiyorum tahammül edemiyorum diyor hahaha yerimmm yaaa cidden anlıyorum onu
İnşallah seninki gibi olur canım

Ben diyodum ya esimle asla doguma girmem diye bu ara ben doguma kesin giricem haberin olsun demezmi nerden geldi bunfikir anlamadim bakalim nolacak
o ilk anı o ağlamayı o karşılaşmayı hep beraber yaşayalım istiyorum herkesten önce ikimiz görelim istiyorum beraber :) tabi inşlh normal olurda ayılıp bayılmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…