Bnm doktor da erkek öyle bir durum istese eşim direk kendi çıkar dışarı gittigim figer bayan doktor yapıncada çıkıyor ztn oda haklı Bn de olsam görmek istemezdim o durumu
Beni de hiç alttan muayene etmediler şimdiye kadar 3 doktora gittim birisi de bakayım demedi ben hamile kalmadan 3 ay önce gidip vajinal muayene olmuştum gebelik düşünüyorum diye o zaman başka doktor smear filan bakmıştı da hamilelik boyunca kimse bakmadı
Benim hic muayene olmamıştım alttan.gebelige kadar hamile.olunca .uc ay doktor.smear alalim.dedi.bakti smear alirken.yoğun vajina.enfeksiyonu mantar var kanamalarim.vardi.ilk.4 ay sebebi oymus ardından.surekli kontrol.yapıyor her gidişimde ureme.var mi.yokmu takipte rahim.bakiyor oyle.korkulcak.bisey degil ben.hissetmiyorum kizlar ben.ki vajinismus geçmişi olan.biriyim
selam güzel anneler,
bizim görüş günü ve rapor günüydü bugün, doktor izne çıkacakmış normalde pazartesi almam gerekiyordu raporu ama bugün yazdı geçti:) ileri tarih olmuyormuş meğer. ben bugün ve yarın çalışacağım diye düşünüyordum :)
neyse işe geldim eşyalarımı toplamamıştım, son işleri yapıyorum :)
minik kızımı da gördüm, 2 kilo olmuş herşey iyi 35. haftada görüşelim bir sorun olmazsa dedi.
coraspin içiyordum, 2 günde 1 iç 34 tamamen keseceğim dedi.
Benim hic muayene olmamıştım alttan.gebelige kadar hamile.olunca .uc ay doktor.smear alalim.dedi.bakti smear alirken.yoğun vajina.enfeksiyonu mantar var kanamalarim.vardi.ilk.4 ay sebebi oymus ardından.surekli kontrol.yapıyor her gidişimde ureme.var mi.yokmu takipte rahim.bakiyor oyle.korkulcak.bisey degil ben.hissetmiyorum kizlar ben.ki vajinismus geçmişi olan.biriyim
selam güzel anneler,
bizim görüş günü ve rapor günüydü bugün, doktor izne çıkacakmış normalde pazartesi almam gerekiyordu raporu ama bugün yazdı geçti:) ileri tarih olmuyormuş meğer. ben bugün ve yarın çalışacağım diye düşünüyordum :)
neyse işe geldim eşyalarımı toplamamıştım, son işleri yapıyorum :)
minik kızımı da gördüm, 2 kilo olmuş herşey iyi 35. haftada görüşelim bir sorun olmazsa dedi.
coraspin içiyordum, 2 günde 1 iç 34 tamamen keseceğim dedi.
Kizzz bakiyorum herseye deme bakma mumkunse izleme.dinleme.okuma herkesin dogumu farkli.olcak Allah kolaylik saglik versin neden.kendine eziyet ediyorsun dogumla ilgili seylere bakarak yada aletlerini arastirarak olcak bu zaten uyusuksun his 0 ve milyonlarca insan.dogum.yapiyor.korkmaa bak.hepimiz ayniyiz
Yok bebegim kendim arastirmadim sahit olmak zorunda kaldim yani hastane odasindaydim baska biri icin ondan yok anam bi tane dogum videosu izlememisimdir hayatimda ama kendime eziyet ediyorum o konuda haklisin insallah dedigin gbi olur
en güzeli korunduğunu sanarken o çift çizgiyi görmek eşimle sakin bir akşamdı. güzel bir şarap açmıştık. romantik romantik. ilk kadehi içtim. türkün aklı içkiyle mi çalıştı ne. anam dedim benim adetim gecikti dedim. bir anda geldi aklıma. hani korunuyom ya aklımın ucunda yok. eşim saçmalama dedi. valla git bir test al dedim. valla mı dedi. giderkende kapıya oğlumun yürütecini koymuştum. eşim dükkana götürsün diye dalga geçiyor benle alayım mı bunu içeriye diye. çocuk şarapçı olursa benim yüzümden.
olabilir diyorum.sikayete göre.şekilleniyor ınşallah.cidden.acimiyor.doktor.kultur aliirken kulak.pamuğu.uzunu dusun onu suruyor icine bu kultur his.yok.ayaklarin.saga sola.kaldir.korkunc.geliyordu o.masada ama acinca.zaten.oran.da.aciliyor rahim.için.usg aletini.sokuyor oda hissetmiyorsun aci.falan. bak dusun.geçen.baska.doktora.gitmek zorunda.kaldim.elle.rahmimi kontrol etti.yumusak.sert.mi.diye kasilmadan.dolayi onu.bile.hissetmedim.aci.korkma.yani
olabilir diyorum.sikayete göre.şekilleniyor ınşallah.cidden.acimiyor.doktor.kultur aliirken kulak.pamuğu.uzunu dusun onu suruyor icine bu kultur his.yok.ayaklarin.saga sola.kaldir.korkunc.geliyordu o.masada ama acinca.zaten.oran.da.aciliyor rahim.için.usg aletini.sokuyor oda hissetmiyorsun aci.falan. bak dusun.geçen.baska.doktora.gitmek zorunda.kaldim.elle.rahmimi kontrol etti.yumusak.sert.mi.diye kasilmadan.dolayi onu.bile.hissetmedim.aci.korkma.yani
o ilk anı o ağlamayı o karşılaşmayı hep beraber yaşayalım istiyorum herkesten önce ikimiz görelim istiyorum beraber :) tabi inşlh normal olurda ayılıp bayılmam