2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
EVET o temizlik olayı da kabuslarıma giriyor benimde, olurda acil birşey olursa ne olur diye

Hadi gözün aydın

Kolay gelsin bacım ya işin rast gitsin valla ne yoğunluk

Canım tutkuu85 arkadaşımız saolsunlar herseyi aldılar diyor zaten yani haklarını inkar etmiyor ki.Kayinvalidesinin hareketlerinden hoslanmamış olabilir buda normal bir durum bence herşeyi hamilelik hormonlarına bağlamamak gerek normal bir zamanda da hoslanmayabillir yani

Kızlar biz de kontrolden geldik, 2000 gr 43 cm olmuş. Nst de sancı çıkmadı herşey yolunda. İlişki yok dedi. Dedim başım üstüne
Haftaya çalışabilir raporu için tekrar gideceğim. Yediklerine dikkat et balık tüket bol su iç dedi.
bebişe aldıklarımızı hepiniz beğenmiş yorum yapmışsınız teşekkür ederiz tek tek okudum ama alıntı yapamadım çok Saolun..

@magic fruit merhaba hoşgeldiniz. Evet Allah razı olsun kendi annemin almadığı kadar kv ler aldılar. Her zaman söylerim saolsunlar düşünmüşler alıyorlar. Tabi ki yaşanmışlıklar fazla ama herşeyi alıyor diye de hoşlanmadığım hazzetmediğim her hareketini hoş karşılayamıyorum çok itici yapmacık oluyor... ben hissediyorum içten gelen duyguları.
Cute2019 arkadaşımın dediği gibi Hamilelikten kaynaklanmıyor baştan beri gıcığım kv ye.. yapacak bişey yok. Oğluşunu aldım ben onun evlenirken benim annem ağlamadı o oğlu evinden gidiyor diye ağladı. Hatta anneme kızdım sen de ağlasana diyefalan filan...

I ikuayko senin.bebe basak.olursa halinizi.hayal.edemiyorum cocuk 3 yasinda.dolap duzeltir kiyafet katlar ayakkabi duzenler mama kaplarini falan ayarlar kedilerin temizligi.vb vb
Gorumcemin kızı 2 olacak bu sene, nerden ogrendiyse bir sey katlamak istediginde once silekliyor. Tam hayalimdeki cocuk
Bisi sorucam, bu terlikler pijamalar falanlar filanlar gelen giden oldugu icin mi yoksa fotograflar icin mi? Ben baya crocs giyicem de
Hem cekim hem gelen giden hem heves bence.
Bana bedavadan gelmese onu da almazdim
Hormonlardan olmasına gerek yok. Regl olunca da delirmemizi ona bavlamalari gibi
Kocaman insanlara bebek gibi konusmayi yakistiramamis olabilir.
Kaynin nasıl oldu?
bunda da o haftalarımı görebilsem keşke çok korkuyorum suyu az diye
Buraya kadar geldik. Hic kötüyü düşünmeyin.
Yaa kizlar bu sonda illa takiliyo mu ben cok korkuyorum o sonda denen seyden
Ordan cocuk cikacak cocuk! Sonda da neymis
Evet maalesef ben de gozumu kapatiyorum hep elimle cocuk gbi istemsizce daha neler gorucez kim bilir... Kadin dogumcunun kim oldugunu zaten hamileliklengormus oldum hersey cok degisik geliyo farkli geliyo
Bu cok yanlış bir düşünce. Jinekolog en onemli doktorlarimizdan biri olmalı.
Aaa ilginc, bir kez de olsa bakması lazımdı. İlk gebelik belli olduğunda standart bir muayene yapması lazımdı en azından.
Bana da hic vajinal muayne yapmadı gebelik takip doktorum.
Hic kocama göre degil ama bana gore de değil
Nasıl biliyor ama ne diyeceğimi
0 uygulama canim yapmadim psikologa gittim kadin.doguma hic gitmedim konuyla.ilgili yapamazdim.onlari hala da yapamam eminim
Kegel egzersizi ilerde idrar kacirma vb olayları onlemek icin oldukca onemli.
Hepsini detayli yazacağım.

Leydis
Bu vajinal muayne korkumuzu asmamiz lazim. Dis hekimi icin dis neyse jinekologlar icin de ureme organlarimiz o. Onların işi bu.
Bize senelerce ogretilen "ayıp" kavramlarindan dolayi bu haldeyiz. 80lerdeki igrenc kurtaj sahnelerini falan izlemis olsaniz ondan korkuyorsunuz vajinal muayneden diycem, o da yok
Birincisi dandik mantardan mühim rahim agzi kanserine kadar cogu hastaligin erken teshisinde vajinal muayne, pap smar gibi testler çok mühim. Hamilelikten sonra da takibe devam edin. Kendinize bir doktor bulun ve testleri gereken zamanlarda yapmayi ihmal etmeyin.
Ayrica cocuk icin cogumuz sevistik, demek ki goren eden oldu doktorun işi bu. Öcü degil, korkmayin, kendinizi alistirin.
Ve ozellikle kizlarinizi bu konuda bilinclendirin.

Sonda işine gelince; babamin mesane kanseri yuzunden mesanesi alındı. Sonda vb seylerden 6 giris 7 çıkış vardi vucudunda. Hastanede 15 gunden fazla kaldim. O da bizi öldürecek bir sey değil. İnsanlar neler yaşıyor, kendimizi olaya alistiralim, ne gerekirse o yapılacak o gün.

Kegel egzersizi gibi seyler de ilerde idrar kacirma vb olaylarin önüne gecmek için oldukça mühim. Kaslarimizi kuvvetlendirmemiz lazım. Yaslaninca degerini anlarsiniz biraz okuyun, ben yanlis yonlendirmis olmayayim ama benim eskiden uyguladigim ofisteyken bile kasip 5-10 a kadar sayip bırakıp yine sayip yine kasmak. Cok detay yazmak istemiyorum ama cinsel hayatinizda da ise yarayacak bir sey.
Kaslarımız mühim.

Vucudunuzdan utanmayin.
Hepinizi seviyorum. (Ay hamilelik beni de bir minnos yaptı ki sorma)

Vallahi benim kv oda agladi ah ahahah annem sanki gurbete mi gidiyorsun aman dedi bebise masallah

Tik oldu zaten hapşurucağım geldimi başka odaya geçiyorum
Kız ustune dusse suc dusmese suc aaaaa masallah enisteme ben bir kere hapşırdım yatarken boşluğuma denk geldi karnım resmen yırtıldı hissettim ama ertesi gün kanamam oldu ama adam.hakli hazırlıklı hapşırmak lazim

çalışabilir raporu zaten 32. hafta içinde alınmıyor mu?

nedense jinekologlarımı genelde erkek seçerim. utanmamda. ben bilgisayar mühendisiyim ekrana bakarken utanıyor muyum yada ekran utanıyor mu ben bakıyorum diye. adamın işi o. günde kaç tane şey görüyordur benimki mi kalcak aklında. ama tabiki bir boğaza baktırmak gibi kolay değil rahatsız edici bir muayenesi var. kendimde kendime yapsam da rahatsız edici.

Az önce postayla saglik sigortamin hediye dogum paketi geldi
cok korkunc seyler var icinde. yatak koruyucu gelmis napicam onu lazim olcak mi yatagim kirlenecek mi o pedler ne yaaa kocaman cok korkunc!

neyse bu paket evde kullanilacak galiba, hastaneyle de goruseyim ona gore emin olcam.
cimri sigorta ancak bunu hediye edebilmis. hic ‘aaa ne iyi sigortaniz var’ falanlara girmeyin onlara odedigimiz aylik parayla kiyaslarsak bu hic inanin. neyse hic yoktan iyi benim aklima gobek bagi kelepcesi gelmezdi mesela, yada alkol, yada nebilim hijyen eldiveni falan

Efelihayat evvelsigün havlu almistim ya, bitane de hediye geldi bu paketle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…