Birilerinin beni yönlendirmeye çalışmasından gına geldi artık. İlacını içtenmi öyle hareket etme böyle yapma.. sürekli olunca insan sıkılıyorKız hiç şikayet etme ne güzel işte tadını çıkar boşver niye ise yaramaz olasın öyle düşünme keşke bnm pandacik da azıcık yardım etse :)
Yok cnm yönlendirme olarak düşünme bu daha çok ilgilenme sana kıyamama durumu tabi fazla ilgide sıkıyor insanı dediğin gibi ortamız yok işte napcanBirilerinin beni yönlendirmeye çalışmasından gına geldi artık. İlacını içtenmi öyle hareket etme böyle yapma.. sürekli olunca insan sıkılıyor
İnsanız işte nankörüz kısaca
Yok valla canım geldimi geliyolar işte dediğin gibi tamamen iyi niyetten yapılan şeyler..Yok cnm yönlendirme olarak düşünme bu daha çok ilgilenme sana kıyamama durumu tabi fazla ilgide sıkıyor insanı dediğin gibi ortamız yok işte napcan
Maşallah yaa yavrucugna.şu önden gitme olayı doğum için de gecerli olsa keşkeKızlar hastaneden geldim şimdi. Çok şükür herşey yolundaoğlum 47cm olmuş 2.300gram. 35 haftalık çıkıyor kendileri❤ Doğum için hastane ile anlaştım. 950tl normal doğum. Vip oda istedim 1+1 olanlardan Toplam 1450tl. Oda süslemesi vs kendileri yapıyormuş iyiki yaptırmamışım hepsi çöp olurdu yoksa. PiaLeon senden de haberleri bekliyorum canım❤
Evet o da etkili ama kadınlarınn kalbini almak o kadar kolay ki bazen kiziyrm kendime hatta o derece yufka yurekliyimbende şaşırıyorum zaten, kocam aslan ama 2 saat küs kalamaz:) yükselenini bilmiyor o etkili sanırım:)
Benim eşimde yengeç ve Aslan kadını olarak beni kediye döndürdü yani o dereceEşim yengeç ne yalan söyleyim çok memnunum elbette sinir edici halleri var ama bi boğa Burcu olarak o bana katlanıyo diyebilirim.
Valla Kızımında ya Aslan ya da Koç burccu olmasını isterdim her zaman iki burçla da iyi anlaşırım seviyorum güçlü olsunlar helal aslanlara ☺☺❤❤
illaki geleceğim dedi napalım yani. olan o yarım şişe şarabıma oldu. eşimde tek içmedi. bir süre öyle dolapta bekledi.Biranda romantizmin ortasina cokmus korkungelecegi varmis firlamanin Allah yoklugunu da aratmasin ama supriz olunca bi sok yasamissindizdir
Kizlar vajinal ultrasonda bisi yok ki, bosu bosuna kasiyosunuz kendinizi, uzuyosunuz guzel caninizi... zaten ultrason aletine surulen jel isi cok kolaylastiriyo, oyle derine giden bir sey de yok. Siz kendinizi kasmayin yeter, cok daha kolay. Hani igne migne 10 kat daha korkunc seyler. Sonucta hepimiz hamile kalmis insanlariz, neyden korkuyosunuz vallahi anlayamadimCanım banada hiç bakılmadı ve bakılmasında çok korkuyorummm her gidişimce bu sefer bakacak heralde diyorum korkarak giriyorum bide doktorum erkek tepki gösterenler olabilir ama napıyım ister istemez çekiniyorum aklıma gelince bile utanıyorum bide eşimin yanında bi erkeğin bakması tuhaf geliyo
Ben de muayenelere esimle gidiyorum, bir kac kere alttan bakma durumu oldu, o zaman zaten perdeyi direk kendileri cekiyorlar, mahremiyet acisindan. Sormuyorlar bile.tabi her yerde uygulama ayni midir bilmiyorum.Bnm doktor da erkek öyle bir durum istese eşim direk kendi çıkar dışarı gittigim figer bayan doktor yapıncada çıkıyor ztn oda haklı Bn de olsam görmek istemezdim o durumu
Yoruldumbugunlerde isim gucum organize yapilmasi gereken isler. vallahi strese girdim.
- ev doktorumuz yoktu onu aradim ve randevu yaptim
- dogum yapacagimiz hastaneye yazdirdim kendimi ve randevu aldim
- ebe isini hallettim randevusu da tamam
- su anda yana yana kres ariyorum seneye nisandan itibaren bebegimi birakabilmek icin, ne stresli ne zor is
- cocuk doktorunu buldum arayip randevulasmam lazim
- newborn fotocekimi ayarlamaya calisiyorum, anasini satim cok pahalilar yaa! hic begenmedim bitanesini, 250 euro dedi. oldu gozlerim doldu. oglen birini ariicam bakalim o ne isteyecek. cok begendigim bitaneside agustosta dopdolu oda kaldi yani.
- islerimi devretme hazirligina baslayamadim onun stresi girdi; son iki haftam kaldi
- isler yogun, pazar gunu bi eventte olacagim esimide goturcem yardim etmesi icin
ay kafa dolu. kaldi ki bu islerin hepsini yarim yamalak almancamla yapiyorum. cevreyi tanisam yine okey oda yok. ust komsunun yakasina yapistim kreste calisiyo, o bilgileri ondan aldim. kirpik takan bi kiza yazdim, musait mi diye, hamilelik iznindeyim dedi. aaa ozaman bana newborn fotoshoot yapan fotografci ismi verirmisin dedim
magazalarda hamile kadin gorunce ‘hangi urunu kullaniyosun ve neden??’ diye soruyorum. isimi kolaylastirmam lazim bi sekilde, ne karizmam kaldi ne bisii
neyse ki bebegin hastane cantasi hazir
Allah korusun ya inşallah suyu düzelir.. Bol sıvı al doktor extra bişey öneriyor mu bu su meselesi için acababir gün bile fazla kalsa içeride kardır canım. yine çok riskli zamanları atlattık şükür. iş arkadaşımın kız kardeşinin 680 gr doğdu oğlu maşallah şimdi kocaman oldu. suyun altı sınırı 5'ken benimki 6. az daha azalsa riske giriyorum.
bol su içAllah korusun ya inşallah suyu düzelir.. Bol sıvı al doktor extra bişey öneriyor mu bu su meselesi için acaba
Bnm gittigim doktorda iki oda yanyana muayeneler bir odada oluyor diğer odada doktorun masası koltuk fln koymuşlar çıkmasa kimse birşey demez ama adam alttan muayene lafını duyar duymaz kaçıyor arkasına bile bakmadanBen de muayenelere esimle gidiyorum, bir kac kere alttan bakma durumu oldu, o zaman zaten perdeyi direk kendileri cekiyorlar, mahremiyet acisindan. Sormuyorlar bile.tabi her yerde uygulama ayni midir bilmiyorum.
Maşallah bebişe hep güzel haberlerle inşallahKızlar hastaneden geldim şimdi. Çok şükür herşey yolundaoğlum 47cm olmuş 2.300gram. 35 haftalık çıkıyor kendileri Doğum için hastane ile anlaştım. 950tl normal doğum. Vip oda istedim 1+1 olanlardan Toplam 1450tl. Oda süslemesi vs kendileri yapıyormuş iyiki yaptırmamışım hepsi çöp olurdu yoksa. PiaLeon senden de haberleri bekliyorum canım
Çok normal ama insan utanır haklılar valla kaçmakta millet karılarını kontrol ediyo alttan bi tuhaf oluyorlardırBnm gittigim doktorda iki oda yanyana muayeneler bir odada oluyor diğer odada doktorun masası koltuk fln koymuşlar çıkmasa kimse birşey demez ama adam alttan muayene lafını duyar duymaz kaçıyor arkasına bile bakmadan
ahaha yerim seni! ac netflixi, bi saatte biter o utu! oturdum kaldim simdide, evi bi supurup silsem iyi olur aslinda. arabam yok hala, eve takilip kaldim.Yoruldumofff ne cok isin.varmis bee utumm vardi senin yaninda solda sıfır
Dikkatli hapşur sen de korkutma adamı AaaMakineye bulaşık yerleştirmeme izin vermiyor benim ki yadur eğilme sen ben yaparım dur öyle hareket etme bişey olcak bunaallldıııımmmm kendimi işe yaramaz bişey gibi hissediyorum artık ya zaten annem yeterince yardımcı oluyo bende kendimce ufak tefek şeyler yapmaya çalışıyorum ama gerçekten eşim çok pimpiriklendi kimden duyduysa son aylar çok önemliymiş riskliymiş diye. Tamam artık hapşursam dikkatli hapşır diyo
Benimkiler de hiç bakmadılar ya şikayet yoksa genelde hiç bakmıyorlar doğuma kadar ben hiç alttan muayene olmadımyok hiç bakayım diye isteği olmadı hiç. rahim ağzını ultrasyonla bakıyor iyi güzel diyor ama hiç alttan muayene olayına girmedi. şuan doktorun iyi birşey yapmadığını düşünmeye başladım. umarım problem yoktur.
Oo spiralle he boşuna takmtırmışın desenebenimkide karından ölçüyor sadece ilk muayeneye gittiğimde baktı alttan ondada ben spiralle hamile kalan fertil bir insan olduğumdan spirale bakmak için baktı.neyse fertil bir insan değilde spiralin düştüğünü öğrenmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?