2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kız hiç şikayet etme ne güzel işte tadını çıkar boşver niye ise yaramaz olasın öyle düşünme keşke bnm pandacik da azıcık yardım etse :)
Birilerinin beni yönlendirmeye çalışmasından gına geldi artık. İlacını içtenmi öyle hareket etme böyle yapma.. sürekli olunca insan sıkılıyor
İnsanız işte nankörüz kısaca

Birilerinin beni yönlendirmeye çalışmasından gına geldi artık. İlacını içtenmi öyle hareket etme böyle yapma.. sürekli olunca insan sıkılıyor
İnsanız işte nankörüz kısaca
Yok cnm yönlendirme olarak düşünme bu daha çok ilgilenme sana kıyamama durumu tabi fazla ilgide sıkıyor insanı dediğin gibi ortamız yok işte napcan

Yok cnm yönlendirme olarak düşünme bu daha çok ilgilenme sana kıyamama durumu tabi fazla ilgide sıkıyor insanı dediğin gibi ortamız yok işte napcan
Yok valla canım geldimi geliyolar işte dediğin gibi tamamen iyi niyetten yapılan şeyler..

Maşallah yaa yavrucugna.şu önden gitme olayı doğum için de gecerli olsa keşke
Bir De çok uygunms hastane kuzunun şansına
Ben ancak uyandim kahvaltı yaptım malum 9 gibi uyuyor benim sıpa sonra ben uyuyorm
2.15de randevu alma sebebin ben aşırı meraktym

Benim eşimde yengeç ve Aslan kadını olarak beni kediye döndürdü yani o derece

Biranda romantizmin ortasina cokmus korkun gelecegi varmis firlamanin Allah yoklugunu da aratmasin ama supriz olunca bi sok yasamissindizdir
illaki geleceğim dedi napalım yani. olan o yarım şişe şarabıma oldu. eşimde tek içmedi. bir süre öyle dolapta bekledi.

bugunlerde isim gucum organize yapilmasi gereken isler. vallahi strese girdim.
- ev doktorumuz yoktu onu aradim ve randevu yaptim
- dogum yapacagimiz hastaneye yazdirdim kendimi ve randevu aldim
- ebe isini hallettim randevusu da tamam
- su anda yana yana kres ariyorum seneye nisandan itibaren bebegimi birakabilmek icin, ne stresli ne zor is
- cocuk doktorunu buldum arayip randevulasmam lazim
- newborn fotocekimi ayarlamaya calisiyorum, anasini satim cok pahalilar yaa! hic begenmedim bitanesini, 250 euro dedi. oldu gozlerim doldu. oglen birini ariicam bakalim o ne isteyecek. cok begendigim bitaneside agustosta dopdolu oda kaldi yani.
- islerimi devretme hazirligina baslayamadim onun stresi girdi; son iki haftam kaldi
- isler yogun, pazar gunu bi eventte olacagim esimide goturcem yardim etmesi icin

ay kafa dolu. kaldi ki bu islerin hepsini yarim yamalak almancamla yapiyorum. cevreyi tanisam yine okey oda yok. ust komsunun yakasina yapistim kreste calisiyo, o bilgileri ondan aldim. kirpik takan bi kiza yazdim, musait mi diye, hamilelik iznindeyim dedi. aaa ozaman bana newborn fotoshoot yapan fotografci ismi verirmisin dedim
magazalarda hamile kadin gorunce ‘hangi urunu kullaniyosun ve neden??’ diye soruyorum. isimi kolaylastirmam lazim bi sekilde, ne karizmam kaldi ne bisii

neyse ki bebegin hastane cantasi hazir

Kizlar vajinal ultrasonda bisi yok ki, bosu bosuna kasiyosunuz kendinizi, uzuyosunuz guzel caninizi... zaten ultrason aletine surulen jel isi cok kolaylastiriyo, oyle derine giden bir sey de yok. Siz kendinizi kasmayin yeter, cok daha kolay. Hani igne migne 10 kat daha korkunc seyler. Sonucta hepimiz hamile kalmis insanlariz, neyden korkuyosunuz vallahi anlayamadim bir de doktorun kadini, erkegi olmaz cekinmeyin, onlar neler neler goruyorlar. Benim cekincem de ya acil bisi olur da yeterince temiz degilken bakarsa

Bnm doktor da erkek öyle bir durum istese eşim direk kendi çıkar dışarı gittigim figer bayan doktor yapıncada çıkıyor ztn oda haklı Bn de olsam görmek istemezdim o durumu
Ben de muayenelere esimle gidiyorum, bir kac kere alttan bakma durumu oldu, o zaman zaten perdeyi direk kendileri cekiyorlar, mahremiyet acisindan. Sormuyorlar bile.tabi her yerde uygulama ayni midir bilmiyorum.

Yoruldum offf ne cok isin.varmis bee utumm vardi senin yaninda solda sıfır

Allah korusun ya inşallah suyu düzelir.. Bol sıvı al doktor extra bişey öneriyor mu bu su meselesi için acaba

Ben de muayenelere esimle gidiyorum, bir kac kere alttan bakma durumu oldu, o zaman zaten perdeyi direk kendileri cekiyorlar, mahremiyet acisindan. Sormuyorlar bile.tabi her yerde uygulama ayni midir bilmiyorum.
Bnm gittigim doktorda iki oda yanyana muayeneler bir odada oluyor diğer odada doktorun masası koltuk fln koymuşlar çıkmasa kimse birşey demez ama adam alttan muayene lafını duyar duymaz kaçıyor arkasına bile bakmadan

Maşallah bebişe hep güzel haberlerle inşallah

Bnm gittigim doktorda iki oda yanyana muayeneler bir odada oluyor diğer odada doktorun masası koltuk fln koymuşlar çıkmasa kimse birşey demez ama adam alttan muayene lafını duyar duymaz kaçıyor arkasına bile bakmadan
Çok normal ama insan utanır haklılar valla kaçmakta millet karılarını kontrol ediyo alttan bi tuhaf oluyorlardır

Dikkatli hapşur sen de korkutma adamı Aaa

Benimkiler de hiç bakmadılar ya şikayet yoksa genelde hiç bakmıyorlar doğuma kadar ben hiç alttan muayene olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…