2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ohooo adamlar yardirmis havlu battaniye koleksiyonu yaptin masallah artik.yeter yani

yatağın kirlenebilir tatlım. kiminin çok kanaması olur. benim çok olmamıştı.

Cidden ilgilenmese ilgisiz ilgilense bunaldım bu sıcaklardan fena sinirler tepeme çıkıyor artık doğurayım ya herşey batmaya başladı

Cidden ilgilenmese ilgisiz ilgilense bunaldım bu sıcaklardan fena sinirler tepeme çıkıyor artık doğurayım ya herşey batmaya başladı
Sen sakin ol annem daha var sakinnn hastahane çantan hazir mi baska seylere sar sus pus ne bilim hediyelik esya vb vb kafani bosalt yavrum

Sen sakin ol annem daha var sakinnn hastahane çantan hazir mi baska seylere sar sus pus ne bilim hediyelik esya vb vb kafani bosalt yavrum
Çantam hazır gibi işte biraz eksikler var onlardanda bunaldım artık tansiyonum düşüp duruyı fenalık bastı duşa giriyorum ben

Bunları da geçen gün koyucaktım buraya da üşengeçlikten koyamadım. Herşey yıkandı ütülendi boş yerler bile kaldı bide o kadar eşya aldık nasıl kaldı anlamadım. neyse hediyeler de derken dolar herhalde
Gezmeliler gibi olanları askıya astım
Diğerlerinide şifonyere koydum günlük badiler altlar falan

Eklentiler

• 4467EE56-D6A7-4E46-8BA1-F8B428CB8079.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 72
  • 3F21E915-AD49-47DE-8AD4-8CFF8D51C468.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 71
  • 4C5BFC91-FB09-4D29-9EF2-F1633FE3333E.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 69
  • 47844EEC-612D-4DCD-B1ED-8E647F25E6E3.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 74
  • D8FB6C57-CCE2-446E-A4ED-BECC8598CF60.webp
    22 KB · Görüntüleme: 63
  • 5DE28FFB-55F2-4B02-A755-D710F651A95A.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 68
Yemek ye bak ben yicem ohhhhhh miss ustune meyve ohhhh

Yedim yedim meyvesiz duramıyorum zaten çok güzel serinletiyo valla buz gibi su da içiyorum ama durduğum yerde bacağımdan ter akıyo Ankara’da çok sıcakmış dimi

maşallah maşallah allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım

I ikuayko bugun napiyorsun istanbul koprusunu supurup silmek var mi planinda
Bi makina bizim camasirlari yikadim, kurutmadalar. Simdi de lcw den falan aldigim lohusa pijama vs makinaya attim ama o mavi pijama boyayacak diye cok korkuyorum
Sonra da dışarı cikicam. Dünya buna hazirdir inşallah ne zamandir çıkmadım
Ama nasil bir kiz odasi
Erkek olursa sonraki o kulplar degisti mi aynen devam

ayyyy icim.acildi masallah prenses odasi tam Allah saglikla huzurla giymeyi nasip etsin
Yedim yedim meyvesiz duramıyorum zaten çok güzel serinletiyo valla buz gibi su da içiyorum ama durduğum yerde bacağımdan ter akıyo Ankara’da çok sıcakmış dimi
eridim bittim tavan vantilatoru ise yaramiyor ağlıcam ve utu yapmam.lazim

Aynen kullanışlı olacak cınım
Bende dışarı çıkıcam da kafam da hayal ediyorum şuraya giderim falan diye ama beden kalkmıyor

Bir dizi izledim gecende, 3 kitaplik seriymis ona basladim ben de. Telefondan pdf okuyorum. Eskiden cok fazla kitap okurdum, aynı tempoyu yakaladim

Arastirmaci manyakligim hamilelikte de bakim vs kiyltabi okutur saniyordum ama sagdan soldan gelenleri bile bagisladim. Kesinlikle cok sıkıcilar. İcgudulerime guvenecegim. Bezi poposu yerine kafasina baglamazsam iyi

Garajda arkadasimiz vardi, hormonlar falan ama sen agresif durmuyorsun kocanin da gozunden uyku akmiyor ya dedi. Konunun onla alakasi yok ki, hamilelik benim yasadigim bir sey adama niye eziyet cektiriyim dedim lohusalikta da delirmezsem kocam bu süreci hasarsiz atlatmis olacak ahaha

I ikuayko hazir hazır. Yavas yavas gez sicak zaten

avenerica benim.gogusler yasli teyze gibi.oldu gobege degiyor

olsun ya bol bol süt dolsun inşallah canım
takmayın sakın kafanıza hepsi öyle muhteşem ki... Gelip gecici buyuklukler ben kendime bakıp bakıp eğleniyorum aynada ...Nasılsa zayıflayacağım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…