- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
ben çarşamba günü gittim. istersen yazayım istersen haftaya yazarım dedim. haftaya yaz bir haftam gitmesin dedim.çalışabilir raporu zaten 32. hafta içinde alınmıyor mu?
Ohooo adamlar yardirmisAz önce postayla saglik sigortamin hediye dogum paketi geldi
cok korkunc seyler var icinde. yatak koruyucu gelmis napicam onu lazim olcak miyatagim kirlenecek mi o pedler ne yaaa kocaman cok korkunc!
neyse bu paket evde kullanilacak galiba, hastaneyle de goruseyim ona gore emin olcam.
cimri sigorta ancak bunu hediye edebilmis. hic ‘aaa ne iyi sigortaniz var’ falanlara girmeyin onlara odedigimiz aylik parayla kiyaslarsak bu hic inanin. neyse hic yoktan iyi benim aklima gobek bagi kelepcesi gelmezdi mesela, yada alkol, yada nebilim hijyen eldiveni falan
Eki Görüntüle 2283029
Efelihayat evvelsigün havlu almistim ya, bitane de hediye geldi bu paketle
yatağın kirlenebilir tatlım. kiminin çok kanaması olur. benim çok olmamıştı.Az önce postayla saglik sigortamin hediye dogum paketi geldi
cok korkunc seyler var icinde. yatak koruyucu gelmis napicam onu lazim olcak miyatagim kirlenecek mi o pedler ne yaaa kocaman cok korkunc!
neyse bu paket evde kullanilacak galiba, hastaneyle de goruseyim ona gore emin olcam.
cimri sigorta ancak bunu hediye edebilmis. hic ‘aaa ne iyi sigortaniz var’ falanlara girmeyin onlara odedigimiz aylik parayla kiyaslarsak bu hic inanin. neyse hic yoktan iyi benim aklima gobek bagi kelepcesi gelmezdi mesela, yada alkol, yada nebilim hijyen eldiveni falan
Eki Görüntüle 2283029
Efelihayat evvelsigün havlu almistim ya, bitane de hediye geldi bu paketle
Cidden ilgilenmese ilgisiz ilgilense bunaldımKız ustune dusse suc dusmese suc aaaaamasallah enisteme ben bir kere hapşırdım yatarken boşluğuma denk geldi karnım resmen yırtıldı hissettim ama ertesi gün kanamam oldu ama adam.hakli hazırlıklı hapşırmak lazim
Sen sakin ol annem daha var sakinnn hastahane çantan hazir mi baska seylere sar sus pus ne bilim hediyelik esya vb vb kafani bosalt yavrumCidden ilgilenmese ilgisiz ilgilense bunaldımbu sıcaklardan fena sinirler tepeme çıkıyor artık doğurayım ya herşey batmaya başladı
Çantam hazır gibi işte biraz eksikler var onlardanda bunaldım artık tansiyonum düşüp duruyıSen sakin ol annem daha var sakinnn hastahane çantan hazir mi baska seylere sar sus pus ne bilim hediyelik esya vb vb kafani bosalt yavrum
Yemek ye bak ben yicem ohhhhhh miss ustune meyve ohhhhÇantam hazır gibi işte biraz eksikler var onlardanda bunaldım artık tansiyonum düşüp duruyıfenalık bastı duşa giriyorum ben
Şuan 31+2 deyim ben. Tam 32+0 olunca alınıyormuş. O yüzden haftaya dediçalışabilir raporu zaten 32. hafta içinde alınmıyor mu?
Yemek ye bak ben yicem ohhhhhh miss ustune meyve ohhhh
Bunları da geçen gün koyucaktım buraya da üşengeçlikten koyamadım. Herşey yıkandı ütülendi boş yerler bile kaldı bide o kadar eşya aldık nasıl kaldı anlamadım. neyse hediyeler de derken dolar herhalde
Gezmeliler gibi olanları askıya astım
Diğerlerinide şifonyere koydum günlük badiler altlar falan
Sağol canım amin inşallahmaşallah maşallah allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım
Bi makina bizim camasirlari yikadim, kurutmadalar. Simdi de lcw den falan aldigim lohusa pijama vs makinaya attim ama o mavi pijama boyayacak diye cok korkuyorum
Ama nasil bir kiz odasiBunları da geçen gün koyucaktım buraya da üşengeçlikten koyamadım. Herşey yıkandı ütülendi boş yerler bile kaldı bide o kadar eşya aldık nasıl kaldı anlamadım. neyse hediyeler de derken dolar herhalde
ayyyy icim.acildi masallah prenses odasi tam Allah saglikla huzurla giymeyi nasip etsinBunları da geçen gün koyucaktım buraya da üşengeçlikten koyamadım. Herşey yıkandı ütülendi boş yerler bile kaldı bide o kadar eşya aldık nasıl kaldı anlamadım. neyse hediyeler de derken dolar herhalde
eridim bittim tavan vantilatoru ise yaramiyor ağlıcam ve utu yapmam.lazimYedim yedim meyvesiz duramıyorum zaten çok güzel serinletiyo valla buz gibi su da içiyorum ama durduğum yerde bacağımdan ter akıyo Ankara’da çok sıcakmış dimi
Aynen kullanışlı olacak cınımBi makina bizim camasirlari yikadim, kurutmadalar. Simdi de lcw den falan aldigim lohusa pijama vs makinaya attim ama o mavi pijama boyayacak diye cok korkuyorum
Sonra da dışarı cikicam. Dünya buna hazirdir inşallahne zamandir çıkmadım
Ama nasil bir kiz odasi
Erkek olursa sonraki o kulplar degisti mi aynen devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?