2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ayyyy icim.acildi masallah prenses odasi tam Allah saglikla huzurla giymeyi nasip etsin

eridim bittim tavan vantilatoru ise yaramiyor ağlıcam ve utu yapmam.lazim

Sağol kuzum hepimizinkini sağlıkla giydirmeyi nasip etsin allahım

Vantilatör sıcak hava üflüyor başımı ağrıtıyor sinirimi zıplatıyor
Gece yapsana ütü birazcık daha serin olur çok sıcak bu saatler şimdi

Bizde seni seviyoruz minnoş hanım sen iyi ki varsın yaa❤

ay yerim ben o minnoşu:)
gün geçtikçe kızın içinden neler çıkıyor yarebbim

Allah sağlıkla kullanmasını nasip etsin çok şirinler

Doktordan geldim kızlar çok şükür bebeğim iyi ama boynundaki kordon düzelmemiş hala bide dünden beri ayağım agryodu doktor pıhtı atmasından şüphelendi kalp damar bolumune gorun dedi bende de kan pıhtılaşması olduğu için riske atmadım gittim çok şükür pıhtı atmamış ama kan dolaşımın yavaşlamış yurumen lazm dedi agrım şiddetlenirse bacağında şişlik olursa gel dedi bide bebek 3 hafta önce cıktı doktr şeker yoktu demi sende dedi yok çıkmadı dedim gen3de sen bi tokluk şekerine baktir dedi onuda pztsi sağlık ocagn da baktircam

tatlım güle güle kullan hepsini hiç yoktan iyidir. yatak koruyucu lazım olabilir kanama durumları için. göbek bağı kelepçesi denen şey ne oluyor acaba konuya oldukça fransızım da?

tam bir kız dolabı maşallah

benim cicişler de göbeğime değmeye başladı, bu durumdan hoşnutum, emzirme dönemi de sonlanınca bir daha böyle büyük göremeyeceğim onları
ayyyy icim.acildi masallah prenses odasi tam Allah saglikla huzurla giymeyi nasip etsin

eridim bittim tavan vantilatoru ise yaramiyor ağlıcam ve utu yapmam.lazim
tavan vantilatörünü bulan kişiye her gün dua ediyorum. tam yatagın tepesinde, gece uykumda kurtarıcım. çok da alışmak istemiyorum ama ya, bebek gelince açamayacağım ona üzülüyorum
bu gece oglanın hareketlenecegi tuttu, sabaha kadar yatakta dönmeye çalıştım, arada tuvalete kalktım. eşim de yazık benimle bir uyanıp duruyor. bebek gelince daha sık kalkacağız, belki de hiç uyuyamayacağız, ağlama durumlarına bağlı. bu adam işe gidecek, nasıl uyuyacak diye düşündüm bu sabah. canım kocacığım. "sorun değil uykusuzluk,ben başka odada yatmam, yatakları ayırmam" diyor.
klima yok mu canım, gerci cok saglıklı degil ama mecbur acıyoruz..

I ikuayko canım kaynım hala hastanede 2 hafta önce bir bacağından ameliyat oldu. diğer bacağı içinde bir haftadır güne veriyor doktor ama enfeksiyonu düşüremiyorlar öyle olunca erteleniyor sürekli. şimdi pazartesi salıya ertelediler. bakalım inşlh olurda hemencecik toparlar uzun ve zor süreçte bakalım birde benim bu duruma denk gelmesi kötü oldu bir yandan hayırlısı bakalım

Çok güzeller canm. Güle güle sağlıkla kullanın inşAllah. Kız giysileri başka bir dünya resmen içim açıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…