Benim hep kazınıyordu :) Su içip yatıyorum şimdilik..Benm gece acikmalarim basladi 2 hftadir fenalardayim midem kaziniyo gece wcye kalktigimda
ayyyy icim.acildi masallah prenses odasi tam Allah saglikla huzurla giymeyi nasip etsin
eridim bittim tavan vantilatoru ise yaramiyor ağlıcam ve utu yapmam.lazim
Aç karnına su içmek mideni bulandırmıyor mu ki?Benim hep kazınıyordu :) Su içip yatıyorum şimdilik..
Bizde seni seviyoruz minnoş hanım sen iyi ki varsın yaa❤Leydis
Bu vajinal muayne korkumuzu asmamiz lazim. Dis hekimi icin dis neyse jinekologlar icin de ureme organlarimiz o. Onların işi bu.
Bize senelerce ogretilen "ayıp" kavramlarindan dolayi bu haldeyiz. 80lerdeki igrenc kurtaj sahnelerini falan izlemis olsaniz ondan korkuyorsunuz vajinal muayneden diycem, o da yok
Birincisi dandik mantardan mühim rahim agzi kanserine kadar cogu hastaligin erken teshisinde vajinal muayne, pap smar gibi testler çok mühim. Hamilelikten sonra da takibe devam edin. Kendinize bir doktor bulun ve testleri gereken zamanlarda yapmayi ihmal etmeyin.
Ayrica cocuk icin cogumuz sevistik, demek ki goren eden oldudoktorun işi bu. Öcü degil, korkmayin, kendinizi alistirin.
Ve ozellikle kizlarinizi bu konuda bilinclendirin.
Sonda işine gelince; babamin mesane kanseri yuzunden mesanesi alındı. Sonda vb seylerden 6 giris 7 çıkış vardi vucudunda. Hastanede 15 gunden fazla kaldim. O da bizi öldürecek bir sey değil. İnsanlar neler yaşıyor, kendimizi olaya alistiralim, ne gerekirse o yapılacak o gün.
Kegel egzersizi gibi seyler de ilerde idrar kacirma vb olaylarin önüne gecmek için oldukça mühim. Kaslarimizi kuvvetlendirmemiz lazım. Yaslaninca degerini anlarsinizbiraz okuyun, ben yanlis yonlendirmis olmayayim ama benim eskiden uyguladigim ofisteyken bile kasip 5-10 a kadar sayip bırakıp yine sayip yine kasmak. Cok detay yazmak istemiyorum ama cinsel hayatinizda da ise yarayacak bir sey.
Kaslarımız mühim.
Vucudunuzdan utanmayin.
Hepinizi seviyorum. (Ay hamilelik beni de bir minnos yaptı ki sorma)
Bulandırmıyor, çok iyi geliyor hatta su içmek.. Uyumadan önce bir, iki bardak içiyorum. Gece de mutlaka en az bir defa kalkıp su içiyorum.Aç karnına su içmek mideni bulandırmıyor mu ki?
ay yerim ben o minnoşu:)Leydis
Bu vajinal muayne korkumuzu asmamiz lazim. Dis hekimi icin dis neyse jinekologlar icin de ureme organlarimiz o. Onların işi bu.
Bize senelerce ogretilen "ayıp" kavramlarindan dolayi bu haldeyiz. 80lerdeki igrenc kurtaj sahnelerini falan izlemis olsaniz ondan korkuyorsunuz vajinal muayneden diycem, o da yok
Birincisi dandik mantardan mühim rahim agzi kanserine kadar cogu hastaligin erken teshisinde vajinal muayne, pap smar gibi testler çok mühim. Hamilelikten sonra da takibe devam edin. Kendinize bir doktor bulun ve testleri gereken zamanlarda yapmayi ihmal etmeyin.
Ayrica cocuk icin cogumuz sevistik, demek ki goren eden oldudoktorun işi bu. Öcü degil, korkmayin, kendinizi alistirin.
Ve ozellikle kizlarinizi bu konuda bilinclendirin.
Sonda işine gelince; babamin mesane kanseri yuzunden mesanesi alındı. Sonda vb seylerden 6 giris 7 çıkış vardi vucudunda. Hastanede 15 gunden fazla kaldim. O da bizi öldürecek bir sey değil. İnsanlar neler yaşıyor, kendimizi olaya alistiralim, ne gerekirse o yapılacak o gün.
Kegel egzersizi gibi seyler de ilerde idrar kacirma vb olaylarin önüne gecmek için oldukça mühim. Kaslarimizi kuvvetlendirmemiz lazım. Yaslaninca degerini anlarsinizbiraz okuyun, ben yanlis yonlendirmis olmayayim ama benim eskiden uyguladigim ofisteyken bile kasip 5-10 a kadar sayip bırakıp yine sayip yine kasmak. Cok detay yazmak istemiyorum ama cinsel hayatinizda da ise yarayacak bir sey.
Kaslarımız mühim.
Vucudunuzdan utanmayin.
Hepinizi seviyorum. (Ay hamilelik beni de bir minnos yaptı ki sorma)
Allah sağlıkla kullanmasını nasip etsin çok şirinlerBunları da geçen gün koyucaktım buraya da üşengeçlikten koyamadım. Herşey yıkandı ütülendi boş yerler bile kaldı bide o kadar eşya aldık nasıl kaldı anlamadım. neyse hediyeler de derken dolar herhalde
Gezmeliler gibi olanları askıya astım
Diğerlerinide şifonyere koydum günlük badiler altlar falan
Cocuk hareket edince napiyosun lan ... diyen insandan bebegini kimseye elletmeyen birine donusucemay yerim ben o minnoşu:)
gün geçtikçe kızın içinden neler çıkıyor yarebbim
Ayyyyyy ısırırım ben onuEki Görüntüle 2283053
Size bu günkü piremses dozunuzu da bırakıp gidiyorum.
Adı ne bununEki Görüntüle 2283053
Size bu günkü piremses dozunuzu da bırakıp gidiyorum.
Teşekkür ederim canım.Allah sağlıkla kullanmasını nasip etsin çok şirinler
tatlım güle güle kullan hepsini hiç yoktan iyidir. yatak koruyucu lazım olabilir kanama durumları için. göbek bağı kelepçesi denen şey ne oluyor acaba konuya oldukça fransızım da?Az önce postayla saglik sigortamin hediye dogum paketi geldi
cok korkunc seyler var icinde. yatak koruyucu gelmis napicam onu lazim olcak miyatagim kirlenecek mi o pedler ne yaaa kocaman cok korkunc!
neyse bu paket evde kullanilacak galiba, hastaneyle de goruseyim ona gore emin olcam.
cimri sigorta ancak bunu hediye edebilmis. hic ‘aaa ne iyi sigortaniz var’ falanlara girmeyin onlara odedigimiz aylik parayla kiyaslarsak bu hic inanin. neyse hic yoktan iyi benim aklima gobek bagi kelepcesi gelmezdi mesela, yada alkol, yada nebilim hijyen eldiveni falan
Eki Görüntüle 2283029
Efelihayat evvelsigün havlu almistim ya, bitane de hediye geldi bu paketle
tam bir kız dolabı maşallahBunları da geçen gün koyucaktım buraya da üşengeçlikten koyamadım. Herşey yıkandı ütülendi boş yerler bile kaldı bide o kadar eşya aldık nasıl kaldı anlamadım. neyse hediyeler de derken dolar herhalde
benim cicişler de göbeğime değmeye başladı, bu durumdan hoşnutum, emzirme dönemi de sonlanınca bir daha böyle büyük göremeyeceğim onlarıkızlar ben yarın 33 oluyorum... Göbeğim bu ikinci gebelikte ilkini göre daha küçük ama göbeğim düşmeye başladı sanırım.Oturunca direk bacağımın üzerine gelmeye başladı.Memelerimle birdi göbeğim memelerim azıcık serbest kaldıiniyor yavaştan
tavan vantilatörünü bulan kişiye her gün dua ediyorum. tam yatagın tepesinde, gece uykumda kurtarıcım. çok da alışmak istemiyorum ama ya, bebek gelince açamayacağım ona üzülüyorumayyyy icim.acildi masallah prenses odasi tam Allah saglikla huzurla giymeyi nasip etsin
eridim bittim tavan vantilatoru ise yaramiyor ağlıcam ve utu yapmam.lazim
bu gece oglanın hareketlenecegi tuttu, sabaha kadar yatakta dönmeye çalıştım, arada tuvalete kalktım. eşim de yazık benimle bir uyanıp duruyor. bebek gelince daha sık kalkacağız, belki de hiç uyuyamayacağız, ağlama durumlarına bağlı. bu adam işe gidecek, nasıl uyuyacak diye düşündüm bu sabah. canım kocacığım. "sorun değil uykusuzluk,ben başka odada yatmam, yatakları ayırmam" diyor.Bir dizi izledim gecende, 3 kitaplik seriymis ona basladim ben de. Telefondan pdf okuyorum. Eskiden cok fazla kitap okurdum, aynı tempoyu yakaladim
Arastirmaci manyakligim hamilelikte de bakim vs kiyltabi okutur saniyordum ama sagdan soldan gelenleri bile bagisladim. Kesinlikle cok sıkıcilar. İcgudulerime guvenecegim. Bezi poposu yerine kafasina baglamazsam iyi
Garajda arkadasimiz vardi, hormonlar falan ama sen agresif durmuyorsun kocanin da gozunden uyku akmiyor ya dedi. Konunun onla alakasi yok ki, hamilelik benim yasadigim bir sey adama niye eziyet cektiriyim dedimlohusalikta da delirmezsem kocam bu süreci hasarsiz atlatmis olacak ahaha
klima yok mu canım, gerci cok saglıklı degil ama mecbur acıyoruz..Sağol kuzum hepimizinkini sağlıkla giydirmeyi nasip etsin allahım ❤
Vantilatör sıcak hava üflüyor başımı ağrıtıyor sinirimi zıplatıyor
Gece yapsana ütü birazcık daha serin olur çok sıcak bu saatler şimdi
çok eğleneceğiz hep birlikte merak etme:)Cocuk hareket edince napiyosun lan ... diyen insandan bebegini kimseye elletmeyen birine donusucem
Bekle beni analık
Çok güzeller canm. Güle güle sağlıkla kullanın inşAllah. Kız giysileri başka bir dünya resmen içim açıldıBunları da geçen gün koyucaktım buraya da üşengeçlikten koyamadım. Herşey yıkandı ütülendi boş yerler bile kaldı bide o kadar eşya aldık nasıl kaldı anlamadım. neyse hediyeler de derken dolar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?