2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok güzeller canm. Güle güle sağlıkla kullanın inşAllah. Kız giysileri başka bir dünya resmen içim açıldı
Sağol tatlım amin dimi gerçekten içi açılıyor insanın pek bakmak istemiyorum kıyafet dayanamıyorum çok şirinler

Allah korktuklarimizla.sinamasin.canım masallah bebeğe gelisimi güzel insallah seninde.biseyin.cikmaz.gecmis olsun.Allah şifa versin

G gujan Allah sifa versin.insallah toplar.tez zamanda

Freshh valla ne.guzel.nimettir ama.yetmiyor

doktora her gittigimde vajinal muayeneye maruz kaliyorum. sevmiyorum ama mecbur sonucta, artik iceri girer girmez doktorla tokalasip ‘soyunim mi ben’ diyorum
ilk haftalarda asagidan ultrason sokuyodu, bi ara ördek agizina bile maruz kaldim hamileligin ortasinda kanser testi yapmayi akil etti sagolsun. bu aralar sadece vajinamin ph’sini olcuyor yani parmagiyla kontrol yapiyor ince bir cöp te sokuyor onun rengi ph’yi soyluyor. bide kurcaliyo, sanirim acilmayi filan kontrol ediyo.
cokta korkulacak bi durum degil, cekinmemizede gerek yok. ben daha cok bazen agridigi icin rahatsiz oluyorum, o ördek agizi berbat bisi mesela.

ay ama ikuaykocum sonuna kadar haklisin. bos utanmalara cekinmelere gerek yok yahu.

ayyy nasil tatli olmus hersey! ben bedenlere gore ayirayim kiyafetleri diye dusunup oyle organize ettim simdilik. cok tatli ama hersey pembe pembe gule gule kullanin!

tatlım güle güle kullan hepsini hiç yoktan iyidir. yatak koruyucu lazım olabilir kanama durumları için. göbek bağı kelepçesi denen şey ne oluyor acaba konuya oldukça fransızım da?
hollanda da evde dogumlar cok oluyor, o yuzden bebegin gobek baginin kelepceside var pakette. bebegin gobeginde bu kelepceden oluyo bikac gune dusuyo.

Bol bol yürümek bana çok iyi geliyor. Sıcaklar başladığı için akşamları yürüyorum fırsat buldukça. Tek yaptığım spor bu zaten :)

Geçmiş olsun çok şükür kötü birşey değilmiş. Kordon için ne diyorlar peki?

Eki Görüntüle 2283053
Size bu günkü piremses dozunuzu da bırakıp gidiyorum.
içim açıldı, ekrandan başını ve burnunu sevesim geldi
canım o zaman düzenli yürüyüşe başla ihmal etme, geçmiş olsun
Freshh klima annemlerde var canım 5 dk mesafemiz o da arıyor gel açayım klimayı diye ama oraya bile gitmeye mecalim kalmadı bi duş alayım da iyi gelir
kıyamam, o zaman hemen duşa ve sonrasında soğuk bir soda limon :)
ben çekinmiyorum ama, çantanın içinde anahtar ararcasına kurcalanması ve yabancı bir cisim sokulması hoşuma gitmiyor hiç. ne yapalım, kadın olmanın da böyle çileleri var işte.. mecbur çekicez..

oh masallah...
Birilerinin beni yönlendirmeye çalışmasından gına geldi artık. İlacını içtenmi öyle hareket etme böyle yapma.. sürekli olunca insan sıkılıyor
İnsanız işte nankörüz kısaca
nasil iyi anliyrm seni bir bilsen. ayagimi kimaldatsam olay yaratiyorlar suan.
Ona beden degil baska bisi kalkmiyor diyoruz da sen minnos bir hanim oldugundan demiyorsun

R Rzg14 nasılsın?
son 1 saatte 8 sanci cnm. daha da devam ediyor. aralari duzenli degil. 7dk da olanda var 5 dk da da...

HERSEYI TAM OKUYAMIYORUM 2 GUNDUR. maglum sancilar mahvetti beni. kusuruma bakmayin..

cok sevindim guzel haberlerine cnm.
pihtiyla ilgili sorun olmamasina da sevindim cnm. gerekirse igne dozu vs ayarlamasini yaparlar yenide . dogumdan sonrada devam edecegim igneye ben. 15-20 gun daha dedi dr.
Allah sifa versin.

Rossman'da renk koruyucu mendiller var, boyayacak çamaşır olduğu zaman atıyorum makineye, çok memnunum.
Aklında olsun.

Ama canım senin ki baya ciddi bi durum.. tabi mutlaka sende bunalmışsındır benden daha fazla hemde, benimkiler kuru gürültü.. sen yine de dikkatli ol canım zaten kasılmalardan halin kalmamıştır ki kıyamam

cok sevindim guzel haberlerine cnm.
pihtiyla ilgili sorun olmamasina da sevindim cnm. gerekirse igne dozu vs ayarlamasini yaparlar yenide . dogumdan sonrada devam edecegim igneye ben. 15-20 gun daha dedi dr.

Allah sifa versin.
sen hepsini okuyamazsın , 5 dakika arayla çok kısa süre
sen bize arada doğurmadım diye yaz yeter, merak etmeyelim seni

Her piremses gibi Pamuk
1 yasinda geldiğinde adı buydu. İkinci de 1 yaşına yakın geldi, onun da adini Külkedisi koymuslardi
Rossman'da renk koruyucu mendiller var, boyayacak çamaşır olduğu zaman atıyorum makineye, çok memnunum.
Aklında olsun.
Boyamamis

@Freshh o tam bir asilzade. 6.5 senedir birlikteyiz, hayatımın anlamı belki de.

@Rzg14 özet geçerim ben sana.
Agirlasmaya başladık, ne kadar rahatiz desek de hepimizin aklında sorular var, bekliyoruz.

Ay baştan dedim aynı bizi anlatmisin ama sonra yok biz 5 senelik evliyiz hala aynı ya nuh diyo peygamber demiyo

Üşenmedim saydım şu ana kadar 20'ye yakın kadın doğumcuya gitmişim.
Tecrübelerime göre ben de genelde erkek kadın doğumcuların işlerinde daha iyi olduğunu düşünüyorum. Dediğin gibi muayenede kadına da olsam erkeğe de olsam aynı rahatsızlığı yaşıyorum, farketmiyor. O yüzden çok önemsemiyorum. Önemli olan doktorluğu benim için artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…