2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Haklsn cnm akşamları cikaym bari çok tembellestm ztn

cok sevindim guzel haberlerine cnm.
pihtiyla ilgili sorun olmamasina da sevindim cnm. gerekirse igne dozu vs ayarlamasini yaparlar yenide . dogumdan sonrada devam edecegim igneye ben. 15-20 gun daha dedi dr.

Allah sifa versin.
Aynen cnm sağol bende rahatladım ama bu iğne konusunda doktr bisey demedi hiç birakmicammi devam edilc3kmi bi fikrim yok

Göbek bağı kelepçesi ne işine yarayacak
Doğunca o kelepçeyi takıyorlar düşene kadar da duruyor hiç değiştirme falan olmuyor buralarda. Değişik geldi.
Evde doğum olursa falan diye mi düşünüp koyuyorlar acaba?

Senin orada hisler zayıflamış sanırım ne kadar şanslısın. Ben dokunsa hissediyorum ya .
Simir alırken ilk muayenemi olmuştum.Açtırmak için bi alet sokmuştu önce o canımı acıtmıştı işte.
En son kanamalarım varken polip almak için muayene etti Onda da canım çok acımıştı. Nasıl doğurcan sen diye kızınca ben de bozulmuştum.

Tamam sen normal doğurursun kesin hatta anlamazsın bile ya da ağrı eşiğin yüksek.

Aynen cnm sağol bende rahatladım ama bu iğne konusunda doktr bisey demedi hiç birakmicammi devam edilc3kmi bi fikrim yok
Kan sulandirici iğneden bahsediyorsunuz demi yanlış anlamadım bnm doktor doğumdan birgün önce bırakacağız dedi 24 temmuz doğum 23 unde vurma daha demişti

Adıyla yaşasın ben duman olabilir diye düşünmüştüm

Bu arada kurutması olmayanlar icin ütü gerçekten şart. Simdi kiyafetlerimi astım kurutma dolu diye, kırış kirislar. Eve donunce kurutmaya atim de duzelsinler utu de neymis

Ve sakın sokaga cikmayi birakmayin, 1km yurudum cok zor geldi. Anam anam
her defasinda bu ismi cok mu dusunduler diye merak ediyorum

cnm dogumdan 36saat once kesin kesiyrlar.
oglumda devan ettirmediler. ama bu kez bu dr.um devam dedi.
Kocam da cok dalga geciyor Domol' la

Muayenede rahatlık esas ama bazı doktorların da eli hafif oluyor. Ne olup bittiğini anlamıyorsun.
Aynı şey ameliyatlar için de geçerli.

Yedim yedim meyvesiz duramıyorum zaten çok güzel serinletiyo valla buz gibi su da içiyorum ama durduğum yerde bacağımdan ter akıyo Ankara’da çok sıcakmış dimi
Bugün Bursa hakikaten çok sıcak. İşyerinde klima açık ama fayda etmiyor. Soğuk olarak önüme ne denk gelirse içecek durumdayım yanıyoruz fuat abiiiiiiiii

Merhaba kızlar 2. ye sezaryan olacak arkadaşlar ilkinde benim gibi gaz sancısı çeken oldu mu aranızda. Ağrıdan yataktan inip çıkmak bile çok zordu yürüyemedim kabus gibiydi aynısını yaşamaktan korkuyorum. Bi çözüm bilen deneyimi olan var mı aranızda

En doğrusunu yapiyosun yürümekle cnm benmde artk vakti geldide geçiyor yürümem lazm .
Kordon dolanması çoğu hamilelikte karşılaşabiliyoruz diyolar bazen bebek kendisi duzeltiyomus ama haftalar ilerledikçe düzelme olasılığı azaliyomus bebeğin yeri daraldığı için hareketi de azalırmış şimdilik yapcak bisey yok dedi bi riski varmı dedim olabilir düğüm atarsa ölümle sonuçlanır Allah korusun dedi oyuzden kesin bisey diyemiyoruz dedi

Acı esigim.yuksek ama doktordan doktora degisiyor sanirim smearda evet alet vardi deyince hatirladim biraz tirstim gorunce ama korktuğum olmadi insallah hayirlisi olsun dogum hakkında Allah herkese hayirli saglikli kolay doğum nasip etsin

Kan sulandirici iğneden bahsediyorsunuz demi yanlış anlamadım bnm doktor doğumdan birgün önce bırakacağız dedi 24 temmuz doğum 23 unde vurma daha demişti
Anladm cnm bazı doktorlar bir ay öncesinden biraktiriyomus ben korkarm uzun bi süre cnku bide sezeryana gün bellide normal olursa nasl olur bilemedim ogun gelsin düşünürüm onuda artk

klima yok mu canım, gerci cok saglıklı degil ama mecbur acıyoruz..

Ben de klimayı bulana dua ediyorum sürekli. Arkadaşımızın kedisi bizim evde. Çifteşmek için geldi ama kızın bizim oğlanı salladığı yok.
Kapı pencere açamıyorum emanet kedi var evde diye yoksa bizimki alışmıştı.Benim oğlan bi ilk gün inceledi bebek odasını şimdi hiç sallamıyor. Ben bebişin beşiğinde buluruz diye düşünüyordum ama hiç girmiyor bile.Misafir kediden tırstığıma odayı kapattım.

Geçen bir arkadaş yazmıştı, Kedisi işaretleme yapmıştı sanırım ya da idrar. Geçmiş olsun diyorum ona.
En çok korktuğum şeylerden biri bebek odasına bişey yapmasıı Allah sabır versin. Biz de yavrusu olsun kısırlaştırmayı düşünüyoruz. Yavruyu da bizim kediyi kısırlaştırma masraflarını karşılama karşılığında verelim dedik. Çünkü biz de aynısını yaparak kedi edinmiştik.
İşaretleme hiç yapmadı çok şükür koku falan yok.
Şerefsiz geceleri bana yürüyor. Bi uyanıyorum kafama masaj yapıyor, gözler kapalı acayıp bir ses ve ardından kafama bir ısırık uykusunda yapıyor yoksa yataktan fırlatırım onu. Tutarak ve okşayarak uyandırmaya çalışıyorum.kendine gelince atlayıp iniyor yataktan. tek korkum bebeğe böyle şeyler yapması Bana kalsa çoktan kısırlaştırırdım da eşim istemiyor. Bi kere ona yürüse şahane olacak veterinerde alır soluğu

Boyu kilosu kaç çıktı canım 3hafta önden gidiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…