- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Haklsn cnm akşamları cikaym bari çok tembellestm ztniçim açıldı, ekrandan başını ve burnunu sevesim geldi
canım o zaman düzenli yürüyüşe başla ihmal etme, geçmiş olsun
kıyamam, o zaman hemen duşa ve sonrasında soğuk bir soda limon :)
ben çekinmiyorum ama, çantanın içinde anahtar ararcasına kurcalanması ve yabancı bir cisim sokulması hoşuma gitmiyor hiç. ne yapalım, kadın olmanın da böyle çileleri var işte.. mecbur çekicez..
evet evet ben de birçok ürününden çok memnunumDomol candir
Aynen cnm sağol bende rahatladım ama bu iğne konusunda doktr bisey demedi hiç birakmicammi devam edilc3kmi bi fikrim yokcok sevindim guzel haberlerine cnm.
pihtiyla ilgili sorun olmamasina da sevindim cnm. gerekirse igne dozu vs ayarlamasini yaparlar yenide . dogumdan sonrada devam edecegim igneye ben. 15-20 gun daha dedi dr.
Allah sifa versin.
Göbek bağı kelepçesi ne işine yarayacakAz önce postayla saglik sigortamin hediye dogum paketi geldi
cok korkunc seyler var icinde. yatak koruyucu gelmis napicam onu lazim olcak miyatagim kirlenecek mi o pedler ne yaaa kocaman cok korkunc!
neyse bu paket evde kullanilacak galiba, hastaneyle de goruseyim ona gore emin olcam.
cimri sigorta ancak bunu hediye edebilmis. hic ‘aaa ne iyi sigortaniz var’ falanlara girmeyin onlara odedigimiz aylik parayla kiyaslarsak bu hic inanin. neyse hic yoktan iyi benim aklima gobek bagi kelepcesi gelmezdi mesela, yada alkol, yada nebilim hijyen eldiveni falan
Eki Görüntüle 2283029
Efelihayat evvelsigün havlu almistim ya, bitane de hediye geldi bu paketle
Senin orada hisler zayıflamış sanırımolabilir diyorum.sikayete göre.şekilleniyor ınşallah.cidden.acimiyor.doktor.kultur aliirken kulak.pamuğu.uzunu dusun onu suruyor icine bu kultur his.yok.ayaklarin.saga sola.kaldir.korkunc.geliyordu o.masada ama acinca.zaten.oran.da.aciliyor rahim.için.usg aletini.sokuyor oda hissetmiyorsun aci.falan. bak dusun.geçen.baska.doktora.gitmek zorunda.kaldim.elle.rahmimi kontrol etti.yumusak.sert.mi.diye kasilmadan.dolayi onu.bile.hissetmedim.aci.korkma.yani
her defasinda bu ismi cok mu dusunduler diye merak ediyorumDomol candir
cnm dogumdan 36saat once kesin kesiyrlar.Aynen cnm sağol bende rahatladım ama bu iğne konusunda doktr bisey demedi hiç birakmicammi devam edilc3kmi bi fikrim yok
Kan sulandirici iğneden bahsediyorsunuz demi yanlış anlamadım bnm doktor doğumdan birgün önce bırakacağız dedi 24 temmuz doğum 23 unde vurma daha demiştiAynen cnm sağol bende rahatladım ama bu iğne konusunda doktr bisey demedi hiç birakmicammi devam edilc3kmi bi fikrim yok
Evet cnmKan sulandirici iğneden bahsediyorsunuz demi yanlış anlamadım bnm doktor doğumdan birgün önce bırakacağız dedi 24 temmuz doğum 23 unde vurma daha demişti
Adıyla yaşasınHer piremses gibi Pamuk
1 yasinda geldiğinde adı buydu. İkinci de 1 yaşına yakın geldi, onun da adini Külkedisi koymuslardi
@Rzg14 özet geçerim ben sana.
Agirlasmaya başladık, ne kadar rahatiz desek de hepimizin aklında sorular var, bekliyoruz.
Kocam da cok dalga geciyor Domol' laher defasinda bu ismi cok mu dusunduler diye merak ediyorum
cnm dogumdan 36saat once kesin kesiyrlar.
oglumda devan ettirmediler. ama bu kez bu dr.um devam dedi.
Muayenede rahatlık esas ama bazı doktorların da eli hafif oluyor. Ne olup bittiğini anlamıyorsun.Senin orada hisler zayıflamış sanırımne kadar şanslısın. Ben dokunsa hissediyorum ya .
Simir alırken ilk muayenemi olmuştum.Açtırmak için bi alet sokmuştu önce o canımı acıtmıştı işte.
En son kanamalarım varken polip almak için muayene ettiOnda da canım çok acımıştı. Nasıl doğurcan sen diye kızınca ben de bozulmuştum.
Tamam sen normal doğurursun kesin hatta anlamazsın bileya da ağrı eşiğin yüksek.
Bugün Bursa hakikaten çok sıcak. İşyerinde klima açık ama fayda etmiyor. Soğuk olarak önüme ne denk gelirse içecek durumdayımYedim yedim meyvesiz duramıyorum zaten çok güzel serinletiyo valla buz gibi su da içiyorum ama durduğum yerde bacağımdan ter akıyo Ankara’da çok sıcakmış dimi
En doğrusunu yapiyosun yürümekle cnm benmde artk vakti geldide geçiyor yürümem lazm .Bol bol yürümek bana çok iyi geliyor. Sıcaklar başladığı için akşamları yürüyorum fırsat buldukça. Tek yaptığım spor bu zaten :)
Geçmiş olsun çok şükür kötü birşey değilmiş. Kordon için ne diyorlar peki?
Acı esigim.yuksek ama doktordan doktora degisiyor sanirim smearda evet alet vardi deyince hatirladim biraz tirstim gorunce ama korktuğum olmadi insallah hayirlisi olsun dogum hakkında Allah herkese hayirli saglikli kolay doğum nasip etsinSenin orada hisler zayıflamış sanırımne kadar şanslısın. Ben dokunsa hissediyorum ya .
Simir alırken ilk muayenemi olmuştum.Açtırmak için bi alet sokmuştu önce o canımı acıtmıştı işte.
En son kanamalarım varken polip almak için muayene ettiOnda da canım çok acımıştı. Nasıl doğurcan sen diye kızınca ben de bozulmuştum.
Tamam sen normal doğurursun kesin hatta anlamazsın bileya da ağrı eşiğin yüksek.
Sezeryanda gün bellide normal olursa nasl olur bilemedim nyse ogun gelsinde düşünürümher defasinda bu ismi cok mu dusunduler diye merak ediyorum
cnm dogumdan 36saat once kesin kesiyrlar.
oglumda devan ettirmediler. ama bu kez bu dr.um devam dedi.
Anladm cnm bazı doktorlar bir ay öncesinden biraktiriyomus ben korkarm uzun bi süre cnku bide sezeryana gün bellide normal olursa nasl olur bilemedim ogun gelsin düşünürüm onuda artkKan sulandirici iğneden bahsediyorsunuz demi yanlış anlamadım bnm doktor doğumdan birgün önce bırakacağız dedi 24 temmuz doğum 23 unde vurma daha demişti
klima yok mu canım, gerci cok saglıklı degil ama mecbur acıyoruz..
Boyu kilosu kaç çıktı canım 3hafta önden gidiyormuşDoktordan geldim kızlar çok şükür bebeğim iyi ama boynundaki kordon düzelmemiş hala bide dünden beri ayağım agryodu doktor pıhtı atmasından şüphelendi kalp damar bolumune gorun dedi bende de kan pıhtılaşması olduğu için riske atmadım gittim çok şükür pıhtı atmamış ama kan dolaşımın yavaşlamış yurumen lazm dedi agrım şiddetlenirse bacağında şişlik olursa gel dedi bide bebek 3 hafta önce cıktı doktr şeker yoktu demi sende dedi yok çıkmadı dedim gen3de sen bi tokluk şekerine baktir dedi onuda pztsi sağlık ocagn da baktircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?