slm kizlar sirkette son saatim
4 yil sonra ayrilmak biraz hüzünlü alismistim kendimi boslukta hissedecegim. sabah patronumla kahvalti yaptik sohbet ettik is ararsan gel dedi. Ben gidecegim diye pasta aldırmış is arkadaslarimda pasta almislar sagolsunlar . keyifle yedik ictik fotograflar cektik. Calistigim bir sigorta firmasi vardi onunla vedalasirken bile gozlerim doldu. ..işlerimi devrettim yeni elemanin beynini yaktim.
4 yil sonra ayrilmak biraz hüzünlü alismistim kendimi boslukta hissedecegim. sabah patronumla kahvalti yaptik sohbet ettik is ararsan gel dedi. Ben gidecegim diye pasta aldırmış is arkadaslarimda pasta almislar sagolsunlar . keyifle yedik ictik fotograflar cektik. Calistigim bir sigorta firmasi vardi onunla vedalasirken bile gozlerim doldu. ..işlerimi devrettim yeni elemanin beynini yaktim.
Aaaa sen dönmeyecek misin? Ben de raporumu aldım derken, doğumdan sonra işe devam edeceksin diye düşündüm. Ne güzel patron Hayırlı olsun tatlım hakkında.
Merhaba kızlar 2. ye sezaryan olacak arkadaşlar ilkinde benim gibi gaz sancısı çeken oldu mu aranızda. Ağrıdan yataktan inip çıkmak bile çok zordu yürüyemedim kabus gibiydi aynısını yaşamaktan korkuyorum. Bi çözüm bilen deneyimi olan var mı aranızda
ben hiç çekmedim canım gaz sancısı. ama annem benim emekli ebe. anne ameliyattan sonra ne kadar erken hareket eder ve ne kadar yürürse o kadar az gazı olur der. beni de hep yürümeye teşvik etmişti.
Bunları da geçen gün koyucaktım buraya da üşengeçlikten koyamadım. Herşey yıkandı ütülendi boş yerler bile kaldı bide o kadar eşya aldık nasıl kaldı anlamadım. neyse hediyeler de derken dolar herhalde
Gezmeliler gibi olanları askıya astım
Diğerlerinide şifonyere koydum günlük badiler altlar falan
Aaaa sen dönmeyecek misin? Ben de raporumu aldım derken, doğumdan sonra işe devam edeceksin diye düşündüm. Ne güzel patron Hayırlı olsun tatlım hakkında.
yok canim donmuyorum biraz ara verip dinlenmek istedim. baby boy ile takilcam gezcem dolascam biraz. patronum iyidir babacandır eli boldur yani. isten cikan biri olursa kesin geri gel diye arar beni....
kızlar ben yarın 33 oluyorum... Göbeğim bu ikinci gebelikte ilkini göre daha küçük ama göbeğim düşmeye başladı sanırım.Oturunca direk bacağımın üzerine gelmeye başladı.Memelerimle birdi göbeğim memelerim azıcık serbest kaldı iniyor yavaştan
Doktordan geldim kızlar çok şükür bebeğim iyi ama boynundaki kordon düzelmemiş hala bide dünden beri ayağım agryodu doktor pıhtı atmasından şüphelendi kalp damar bolumune gorun dedi bende de kan pıhtılaşması olduğu için riske atmadım gittim çok şükür pıhtı atmamış ama kan dolaşımın yavaşlamış yurumen lazm dedi agrım şiddetlenirse bacağında şişlik olursa gel dedi bide bebek 3 hafta önce cıktı doktr şeker yoktu demi sende dedi yok çıkmadı dedim gen3de sen bi tokluk şekerine baktir dedi onuda pztsi sağlık ocagn da baktircam
@ikuayko canım kaynım hala hastanede 2 hafta önce bir bacağından ameliyat oldu. diğer bacağı içinde bir haftadır güne veriyor doktor ama enfeksiyonu düşüremiyorlar öyle olunca erteleniyor sürekli. şimdi pazartesi salıya ertelediler. bakalım inşlh olurda hemencecik toparlar uzun ve zor süreçte bakalım birde benim bu duruma denk gelmesi kötü oldu bir yandan hayırlısı bakalım