2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
slm kizlar sirkette son saatim
4 yil sonra ayrilmak biraz hüzünlü alismistim kendimi boslukta hissedecegim. sabah patronumla kahvalti yaptik sohbet ettik is ararsan gel dedi. Ben gidecegim diye pasta aldırmış is arkadaslarimda pasta almislar sagolsunlar . keyifle yedik ictik fotograflar cektik. Calistigim bir sigorta firmasi vardi onunla vedalasirken bile gozlerim doldu. ..işlerimi devrettim yeni elemanin beynini yaktim.

Eklentiler

• 20190628_164426.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20190628_170558_102.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 59
Aaaa sen dönmeyecek misin? Ben de raporumu aldım derken, doğumdan sonra işe devam edeceksin diye düşündüm. Ne güzel patron Hayırlı olsun tatlım hakkında.

Hadi hayirli olsun ev yasamin kuzum

ben hiç çekmedim canım gaz sancısı. ama annem benim emekli ebe. anne ameliyattan sonra ne kadar erken hareket eder ve ne kadar yürürse o kadar az gazı olur der. beni de hep yürümeye teşvik etmişti.

hakkında hayırlısı olsun canım,yeni baslangıcların yeni güzelliklerle gelsin..

Çok tatlışlaarrr Güle güle kullanın herbişeyi

Aaaa sen dönmeyecek misin? Ben de raporumu aldım derken, doğumdan sonra işe devam edeceksin diye düşündüm. Ne güzel patron Hayırlı olsun tatlım hakkında.
yok canim donmuyorum biraz ara verip dinlenmek istedim. baby boy ile takilcam gezcem dolascam biraz. patronum iyidir babacandır eli boldur yani. isten cikan biri olursa kesin geri gel diye arar beni....

Benimkiler de ne güzel gergindi ya taş gibi duruyorlardı söndü gitti resmen hava sı yere eğdiler garipler başları

Allaha emanet inşallah canım ya kordon etkilememiş ama çok şükür.. Gelişimi iyidir inşallah şeker falan yoktur ya valla şeker kabul oldu benim için

Allah şifa versin inşallah ya

Hayırlısıyla bitseydi bu süreç sana da güç kuvvet versin rabbim

Hayırlısıyla bitseydi bu süreç sana da güç kuvvet versin rabbim
amin cnm. 3 saatte 27 kasilma. Hala da devam ediyor. Rahimden geliyor bu kez. Belden degil... 13dk ile baslamisti. 4 -7 dk arasi degisiyor.

bi de firildak gibiydi icerde. bugun sakin. cok nazli hareket ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…