amin cnm.Dayanabiliyomusn cnm Rabbim hiç kuvvet versin sna
Şeker yuklemesinde çıkmadı ama doktr da şüphelendi tokluk sekerinede baktir dedi. Inşallah çıkmaz. Vlla öyle çok yiyen biride değilim normalde de öyle iştahlı biri değilim oyuzden süt yada yoğurt muz ve et yemeğe dikkat ettim cnm ama kilosunu hiç takma valla sağlığı yerindeyse gelişimi iyise önemli olan one yedınbenımkı ıkı hafta gerıden gelıyor. Seker fılan yok demı.
Hadi inşallah yaramaz kız hepimizi meraktan dogurtcakamin cnm.
siddetleri az allahtan. ama bazilari nefesjmi kesiyor. tam duzenli degil diye dert etmiyorum. duzene girerse kesin giderim.
boyle diye diye 38i gorecegim sanirim
Hayırlı olsun inşallah artık dinlenme vakti sonra da bebişli günler başlasınslm kizlar sirkette son saatim
4 yil sonra ayrilmak biraz hüzünlü alismistim kendimi boslukta hissedecegim. sabah patronumla kahvalti yaptik sohbet ettik is ararsan gel dedi. Ben gidecegim diye pasta aldırmışis arkadaslarimda pasta almislar sagolsunlar . keyifle yedik ictik fotograflar cektik. Calistigim bir sigorta firmasi vardi onunla vedalasirken bile gozlerim doldu. ..işlerimi devrettim yeni elemanin beynini yaktim.
Arası kısalmış iyice çok yoruluyor insan sancı olunca vücudunun dinlenmeye her zamandan çok ihtiyacı var .. Rabbim kolaylaştırsın sağlıkla atlatırsınız bu süreci inşallahamin cnm. 3 saatte 27 kasilma. Hala da devam ediyor. Rahimden geliyor bu kez. Belden degil... 13dk ile baslamisti. 4 -7 dk arasi degisiyor.
bi de firildak gibiydi icerde. bugun sakin. cok nazli hareket ediyor
Arası kısalmış iyice çok yoruluyor insan sancı olunca vücudunun dinlenmeye her zamandan çok ihtiyacı var .. Rabbim kolaylaştırsın sağlıkla atlatırsınız bu süreci inşallah
Yoktur inşallah o da.. Sağlıkla vakitlice inşallah.. Her bebiş farklı ya gelişimi normal bence duanı eksik etme yavrundan Rabbime emanetler..Çok şükür etkilenmemiş Allah korusun ya şeker cikmamisti ama tokluk sekeri istedi genede
Sağlıkla kucağına aldığında inşallah unutuverirsiniz bu zamanları..Amin canim.
Yoruyor cidden.
Yururken yatarken otururken surekli kasiyor bugun.
Sağol canımmÇok tatlışlaarrrGüle güle kullanın herbişeyi
Gecmis oolsun canim Allah sifa versinHerkese merhabaa 2 gündür bakamadım buraya eşim ameliyat olmuştu 10 gün önce. 2 gün önce de burnunda kanaması oldu baya şiddetli 8-9 saat durduramadık kanamayı. Onunla uğraştık baya. Bütün işlerimde aksadı hep bebeğin odası da boyanamadı kaldı öyle. Ahh olma şu ameliyatı tam doğum üstü dedim ama adam inat arkadaş dinletemedim. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Annem geldi bana yarın bebeğin kıyafetleri yıkayıp ütü işini halledicez Allah izin verirse.
2 gündür perişan oldum. Bu tempoya hala içeride duruyor ya bu çocuk valla Allaha bin şükür.
87 sayfa birikmiş okumaya çalıştım ama yok gitmiyor birde sürekli bişeyler yapmam gerekiyor bir vakit bulamadım okumaya :) herkes iyi mi hanımlar? Hasta olan varsa Rabbim şifa versin inşallah.
Ayy öyle işte sıcak bir yandan mahvediyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun ya.
Cidden Doğum üstü olmasaymış keşke ameliyat.. allah kolaylık ve sabır versin canım. İyi annende gelmiş beraber yapmanız daha iyi olurHerkese merhabaa 2 gündür bakamadım buraya eşim ameliyat olmuştu 10 gün önce. 2 gün önce de burnunda kanaması oldu baya şiddetli 8-9 saat durduramadık kanamayı. Onunla uğraştık baya. Bütün işlerimde aksadı hep bebeğin odası da boyanamadı kaldı öyle. Ahh olma şu ameliyatı tam doğum üstü dedim ama adam inat arkadaş dinletemedim. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Annem geldi bana yarın bebeğin kıyafetleri yıkayıp ütü işini halledicez Allah izin verirse.
2 gündür perişan oldum. Bu tempoya hala içeride duruyor ya bu çocuk valla Allaha bin şükür.
87 sayfa birikmiş okumaya çalıştım ama yok gitmiyor birde sürekli bişeyler yapmam gerekiyor bir vakit bulamadım okumaya :) herkes iyi mi hanımlar? Hasta olan varsa Rabbim şifa versin inşallah.
Sen dinlen.biraz artik.yorma.kendiniHerkese merhabaa 2 gündür bakamadım buraya eşim ameliyat olmuştu 10 gün önce. 2 gün önce de burnunda kanaması oldu baya şiddetli 8-9 saat durduramadık kanamayı. Onunla uğraştık baya. Bütün işlerimde aksadı hep bebeğin odası da boyanamadı kaldı öyle. Ahh olma şu ameliyatı tam doğum üstü dedim ama adam inat arkadaş dinletemedim. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Avatarini her gördüğümde kizin.boyle olcak.diyorumCidden Doğum üstü olmasaymış keşke ameliyat.. allah kolaylık ve sabır versin canım. İyi annende gelmiş beraber yapmanız daha iyi olur
sinemist57 hayırlı lı olsun bendensin ben geldim eve, benim rapor günü karışınca kaldı kutlama gelen giden oldu(normalde yarın son olacaktı) haftaya cumartesi kahvaltıya gel dediler
sagol canim artik bebise kadar kafami dinleyecegim...Hayırlı olsun inşallah artık dinlenme vakti sonra da bebişli günler başlasın
Gecmis oolsun canim Allah sifa versinyaparsınız agir agir gec olsun.guc olmasin demisler sıkma canını herseyin basi saglik
Sağol kuzum Allah razı olsun. Aynen hallolur Allahın izniyle herşey Rabbim sağlık versin yeterki. Anacım sağolsun yormuyor beni yemeğimi yapıyor mutfağı topluyor. Yarında beraber yavaş yavaş yapıcaz işte bakalım :)Sen dinlen.biraz artik.yorma.kendini
Ahh yavrum ahh sakalım yokki sözüm geçsin dinletemedim bir türlü :) Amin kuzucum çok sağol. Çok şükür annemde olmasa napardım bilmiyorum.Cidden Doğum üstü olmasaymış keşke ameliyat.. allah kolaylık ve sabır versin canım. İyi annende gelmiş beraber yapmanız daha iyi olur
Bende evrene enerji yolluyorum işte böyle olsun diyeAvatarini her gördüğümde kizin.boyle olcak.diyoruminsallah mavis olur prenses ayy benim de 0 ihtimal dede yesil gozlu baba ela cekermi sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?