- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- 158
Geçmiş olsun cnmHerkese merhabaa 2 gündür bakamadım buraya eşim ameliyat olmuştu 10 gün önce. 2 gün önce de burnunda kanaması oldu baya şiddetli 8-9 saat durduramadık kanamayı. Onunla uğraştık baya. Bütün işlerimde aksadı hep bebeğin odası da boyanamadı kaldı öyle. Ahh olma şu ameliyatı tam doğum üstü dedim ama adam inat arkadaş dinletemedim. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Annem geldi bana yarın bebeğin kıyafetleri yıkayıp ütü işini halledicez Allah izin verirse.
2 gündür perişan oldum. Bu tempoya hala içeride duruyor ya bu çocuk valla Allaha bin şükür.
87 sayfa birikmiş okumaya çalıştım ama yok gitmiyor birde sürekli bişeyler yapmam gerekiyor bir vakit bulamadım okumaya :) herkes iyi mi hanımlar? Hasta olan varsa Rabbim şifa versin inşallah.
Ayy öyle işte sıcak bir yandan mahvediyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun ya.
Aynı kuZum herkes ufak tefek sağlık sorunlari var sukur iyi.herkesSağol kuzum Allah razı olsun. Aynen hallolur Allahın izniyle herşey Rabbim sağlık versin yeterki. Anacım sağolsun yormuyor beni yemeğimi yapıyor mutfağı topluyor. Yarında beraber yavaş yavaş yapıcaz işte bakalım :)
Sen nasılsın canım grupta herşey yolunda mı var mı önemli bir gelişme? Herkes iyidir inşallah ♥
Ahh yavrum ahh sakalım yokki sözüm geçsin dinletemedim bir türlü :) Amin kuzucum çok sağol. Çok şükür annemde olmasa napardım bilmiyorum.
Dogurmadim ama ayni gun kalkmak, yürümek diyorlar.Merhaba kızlar 2. ye sezaryan olacak arkadaşlar ilkinde benim gibi gaz sancısı çeken oldu mu aranızda. Ağrıdan yataktan inip çıkmak bile çok zordu yürüyemedim kabus gibiydi aynısını yaşamaktan korkuyorum. Bi çözüm bilen deneyimi olan var mı aranızda
+1Benimkiler de ne güzel gergindi ya taş gibi duruyorlardı söndü gitti resmen hava sıyere eğdiler garipler başları
O da yorulmustur annesi. İki haftadir kapilari zorluyor.amin cnm. 3 saatte 27 kasilma. Hala da devam ediyor. Rahimden geliyor bu kez. Belden degil... 13dk ile baslamisti. 4 -7 dk arasi degisiyor.
bi de firildak gibiydi icerde. bugun sakin. cok nazli hareket ediyor
Geçmiş olsunHerkese merhabaa 2 gündür bakamadım buraya eşim ameliyat olmuştu 10 gün önce. 2 gün önce de burnunda kanaması oldu baya şiddetli 8-9 saat durduramadık kanamayı. Onunla uğraştık baya. Bütün işlerimde aksadı hep bebeğin odası da boyanamadı kaldı öyle. Ahh olma şu ameliyatı tam doğum üstü dedim ama adam inat arkadaş dinletemedim. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Annem geldi bana yarın bebeğin kıyafetleri yıkayıp ütü işini halledicez Allah izin verirse.
2 gündür perişan oldum. Bu tempoya hala içeride duruyor ya bu çocuk valla Allaha bin şükür.
87 sayfa birikmiş okumaya çalıştım ama yok gitmiyor birde sürekli bişeyler yapmam gerekiyor bir vakit bulamadım okumaya :) herkes iyi mi hanımlar? Hasta olan varsa Rabbim şifa versin inşallah.
Sağlıkla kucağına aldığında inşallah unutuverirsiniz bu zamanları..Amin canim.
Yoruyor cidden.
Yururken yatarken otururken surekli kasiyor bugun.
Canım geçmiş olsun. Bence eşinin Doğumdan önce ameliyat olması daha iyi olmuş. Bebekten sonra o telaş daha zor olurdu sizin için. Eşine ihtiyacın olacak. Doğuma kadar iyileşip daha kaliteli vakit geçirmiş olur bebişinleHerkese merhabaa 2 gündür bakamadım buraya eşim ameliyat olmuştu 10 gün önce. 2 gün önce de burnunda kanaması oldu baya şiddetli 8-9 saat durduramadık kanamayı. Onunla uğraştık baya. Bütün işlerimde aksadı hep bebeğin odası da boyanamadı kaldı öyle. Ahh olma şu ameliyatı tam doğum üstü dedim ama adam inat arkadaş dinletemedim. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Canım sadece yürürken mi oluyor? Bi masaj yapsın eşin evet, gecmezse bakarsınız artık caresineKaç gün sonra dışarı çıkardım çocukları yüzleri park görsün diye benim kalça kemiği hala aynı Bi iyileşme yok malesef incitmişimdir dedim ama hiç düzelmiyor yürüyemiyorum ya topallıyorum çok sancı yapıyor böyle geçmez 2 ay yaaayürürüm açılır belki dedim daha da fena batıyor.. Akşama kocişe diyim de zeytinyağıyla bi ovsun belki o yumuşatır
Geçmiş olsun Allah şifa versin.. Hamilelikte herşey daha da bir zor geliyor insana ya burun ameliyatı çok acil miydi kiHerkese merhabaa 2 gündür bakamadım buraya eşim ameliyat olmuştu 10 gün önce. 2 gün önce de burnunda kanaması oldu baya şiddetli 8-9 saat durduramadık kanamayı. Onunla uğraştık baya. Bütün işlerimde aksadı hep bebeğin odası da boyanamadı kaldı öyle. Ahh olma şu ameliyatı tam doğum üstü dedim ama adam inat arkadaş dinletemedim. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Yok ağrı var normalde de ama yürüyünce acayip şiddetlenşyor sızlıyor şu an oturduğum yerde..Canım sadece yürürken mi oluyor? Bi masaj yapsın eşin evet, gecmezse bakarsınız artık caresine
Bazıları çok ince gerçekten ama bazı insanlar hiç görmezden geliyor kaç kez kızımla toplu taşımaya bindim yani biri karnımda biri elimde kimse dönüp bakmıyor bile anca hayırsever biri hamile Bayana yer verin diye kahramanlık yapınca uyanıyolar zorla yaniiSokaklar kalabalik, kasa sirasinda vs yer veren yok. Kafamdan büyük gobegim var daha ne yapiyim nezaket gormek icin?!?!
Yalniz karnim doymuyormus onu da anlamis oldum. Menemen yedim doyurmadi3 saat gecti baska yemek yedim şimdi. Masrafli oldu sokaga cikmak
Kumasci gordum, muslin 1.60 eninde 20tl
Nevresimlik kumaslar 2.40 eninde 18tl
Bunlari degerlendirebilirim. Rossman muslini cok guzel bu arada, 25 lira ve aldiklarim arasinda en cok onu begendim yikadiktan sonra.
Hala ise gidenlere maşallah. Yürümek ve surekli tuvaletin varmis hissi zorlayıcı.
sinemist57 pratik45 hayirli olsun kizlar
2degil 3hafta teyzesi...Dogurmadim ama ayni gun kalkmak, yürümek diyorlar.
Babam ikinci ameliyatindan sonra cok sanci cekti, bir türlü cikaramadi gazi. Koridorlarda yururken bebeklerin neden ağladığını anliyorum derdi.
+1
Hanilelikten önce normaldi valla
O da yorulmustur annesi. İki haftadir kapilari zorluyor.
Diyordur daha dogmadan kapadilar beni, sıfır özgürlük.
Geçmiş olsun
@Rzg14 hala hamile
@labfaresi ikizlerini dogurdu, en son iyilerdi
Gerisi goygoy
Artık bir doktora gitmenin zamani gelmedi mi sence de?Kaç gün sonra dışarı çıkardım çocukları yüzleri park görsün diye benim kalça kemiği hala aynı Bi iyileşme yok malesef incitmişimdir dedim ama hiç düzelmiyor yürüyemiyorum ya topallıyorum çok sancı yapıyor böyle geçmez 2 ay yaaayürürüm açılır belki dedim daha da fena batıyor.. Akşama kocişe diyim de zeytinyağıyla bi ovsun belki o yumuşatır
Sonuna kadar zorluyorum galibaArtık bir doktora gitmenin zamani gelmedi mi sence de?
Beni dinle sen, doğunca dovelim2degil 3hafta teyzesi...
30+0da basladi. Yarin 33+0...
Uygun bir ilac vardir belki cnm. Evdeki diger kuzulari da dusunerek dr.a gorunmelisin bence de.Sonuna kadar zorluyorum galibagitmek istemiyorum yaa napcak ki bu halde bana diyorum kendime
Yuzde bes ihtimal falan da olsa oluyor ya. Dedem nenem kahverengi, amcam babam yesil. Ben ve esim ela. Kizimiz mavi.Bende evrene enerji yolluyorum işte böyle olsun diye
Ama çeker mi çeker kız belli olmuyo hiç anne baba kahve gözlü olupda masmavi gözleri olan da var hiç belli olmaz
Belki bir çözümü olacak veya bir ilac onerecek veya tak diye eliyle yerine oturtacak. Agirlastikca daha da kötü olacak. Kaldir poponu da doktora git.Sonuna kadar zorluyorum galibagitmek istemiyorum yaa napcak ki bu halde bana diyorum kendime
Tabiiii. Once ben dovecegim kimseye birakmam. İlk hak benim. 21gundur kasilmaktan anam agladiBeni dinle sen, doğunca dovelim
Çok geçmiş olsun vakit var daha sıkm kendini bak yardımcıda gelmiş, yaparsın en kısa zamanda.Herkese merhabaa 2 gündür bakamadım buraya eşim ameliyat olmuştu 10 gün önce. 2 gün önce de burnunda kanaması oldu baya şiddetli 8-9 saat durduramadık kanamayı. Onunla uğraştık baya. Bütün işlerimde aksadı hep bebeğin odası da boyanamadı kaldı öyle. Ahh olma şu ameliyatı tam doğum üstü dedim ama adam inat arkadaş dinletemedim. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?