2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kesin yatarken oldu ne olduysa bi ara gece dönerken kemik sesleri duydum onları da deniyeyim sağol canım

Hepsi çok güzel gul
Hepsi çok güzel. Sağlıkla kullanın. Mobilyaları nereden aldın acaba :)

ben yatiyorum ya. kv de hastalik cikardi. yatiyormus surekli. kocasi da arayip esimi darliyor ilgi gostermesi icin ..
asla vazgecmedi kadin asla. hep bunu yapiyor. Allahim sana havale ediyorum.
Hayır eşi sağ yanında madem o ilgilensin çok mu yaşlılar.. Herkes kendi eşiyle ilgilensin bi zahmet

Hayır eşi sağ yanında madem o ilgilensin çok mu yaşlılar.. Herkes kendi eşiyle ilgilensin bi zahmet
hastaneden ciktigum gunden beri yapiyr bunu. basim agriyr diye diye benim evde surekli oda da yatti milleti tepesine topladi. kalp krizi geciriyrmus . gitti ekg eforlu vs cektirdi. bisi cikmadi tabi. goze gitti, bir gozde gorme kaybi oldugu icin basi agriyrmus, dr 1 yildir emar cektir diyrdu cektirmedi onu da bu hafta yaptirasi tuttu. bugunde birseyi yok keyfine uyuyup duruyrmus onu bile mesele etti. kocasi da arayip esimi ayri darliyor. delie diyrlar beni. sana bana tas cikarirlar. yazligina gidemedi diye bu halleri . defol git. ay sinirim tepemde. yani dellenme sebebim her zaman bana bisi oldugunda ilgiyi uzerine toplamak icin bisi yapmasi ...
hasta da olabilir ona tabiki lafim yok. Allah sifa versin. ama ben bu haldeyken benim evimin huzurunu kacirma...

Valla böyle modeller var canım.. Kaynanalığı dibine kadar yaşatıyorlar insana.. Sen de önemseme zaten canın burnunda kendi evine gitsin madem hastaysa seni de darlamasın

ya deli ediyr beni. evinde zaten cnm. oyle yasli basli bakima muhtac degiller. atlar arabaya ora senin bura benim gezer. kp de oyle. kuaforu konkeni gunu bitmez. kendi kvsine bakici bakiyor baska evde, kendi babasini da huzur evine yatirdi. ama benim tepemden inmemek icin elinden geleni yapiyor .. istedigi olmayinca hastalik cikariyor ortaya mutlaka.

oglumda da lohusaligimi burnumdan getirmisti pislik. o depresyona girmisti resmen... vela havle ya...

Valla böyle modeller var canım.. Kaynanalığı dibine kadar yaşatıyorlar insana.. Sen de önemseme zaten canın burnunda kendi evine gitsin madem hastaysa seni de darlamasın

Istahlı yemekle hamılelık sekerının alakası yok canım cok zayıf ınsanlarda da cıkabılıyor malesef uc hafta onden gıtmesı genetık de olabılır sekerde olabılır. Saglıklı dedı doktor sımdılık ama bakalm.

iste hanfendi guya beni bahane etti gitmedi. ama hastalik cikardi. pazartesiye sonuclarini gosterecek vs. sonra defolup gitse. esim dedi zaten gidin diye. zaten ben istemiyrm onu yanimda. annem yanimda diye bu kaprisleri.. annem gunduz kaliyr cnm gece evine yolluyorum.

bisi desem sasarsiniz. hastanede sancilarimin cok yuksek oldugu zamanlar. surekli nst baglaniyr odamda. geldi bunlar. kp tam 4 saat odam da oturdu. nst takilinca da ... boyle cinsgiller. dusunmek istemiyrm ama eski ettikleri ile bunlar birlesince dellenme seviyem artiyor.

Ayy bu daha uzaktan böyle yapıyor.. Etrafındakilere de duygu sömürüsü yapıyor napsın onlar da.. Fena karıı

Anladım cnm inşallah genetiktir. Çok şükür ozman hiç bisey olmaz Allahm izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…