Belki bir çözümü olacak veya bir ilac onerecek veya tak diye eliyle yerine oturtacak. Agirlastikca daha da kötü olacak. Kaldir poponu da doktora git.
İlla firca atcaz! Cik cik cik!!!
Uygun bir ilac vardir belki cnm. Evdeki diger kuzulari da dusunerek dr.a gorunmelisin bence de.
Kiz anaya ceker derler yalan desene benimki de baba kopyası nankor.evlatlar 9 ay taşı.babaya benzesin azcik.bizdende kesit sunsalar bari dogunca icim.rahat edecekI ikuayko bugün hastanede bende kızdım ya insanlara, bir hamilenın yanında 5 kişi doktora gelmişler hepsi oturuyor bekleme koltuklarında. Hamile otursunda size ne oluyor, diğer hamilelerin hepsi ayakta
Zeytinliii en acilinden gitmelisin senin evde bekleyen 2 yavru daha var
Efelihayat göz rengi konusunda Benin kadar imkansızı isteyen yoktur, biz kocayla kara kaş kara göz ama annem masmavi
Annemi görümce gözlerinin içine düşeceğim neredeyse, kime bakarsan benzer hesabıama bugün ultrasona göre kocanın minyatürü olacak gözdende umudum yok
Sağol canım ♥Geçmiş olsun cnm
Aman canım çok şükür iyi olsun herkes şifa versin Rabbim herkese ♥Aynı kuZum herkes ufak tefek sağlık sorunlari var sukur iyi.herkes
Sağolasın canım ♥Geçmiş olsun
@Rzg14 hala hamile
@labfaresi ikizlerini dogurdu, en son iyilerdi
Gerisi goygoy
Canım haklısın aslında bu açıdan düşününce olması iyi oldu diyorum bende ama bir yandan hazırlık sürecinde de ona çok ihtiyacım oluyor iki ucu b.klu değnek ahahah :) hayırlısı da buymuş demekki ne diyelim. Çok teşekkür ederim ♥Canım geçmiş olsun. Bence eşinin Doğumdan önce ameliyat olması daha iyi olmuş. Bebekten sonra o telaş daha zor olurdu sizin için. Eşine ihtiyacın olacak. Doğuma kadar iyileşip daha kaliteli vakit geçirmiş olur bebişinle
Sağol kuzu amin inşallah. Aslında olması da gerekiyordu. Gece uyurken nefes almakta baya zorlanıyordu. İnşallah atlatırız biran evv.Geçmiş olsun Allah şifa versin.. Hamilelikte herşey daha da bir zor geliyor insana ya burun ameliyatı çok acil miydi ki
Çok sağol canım. Aynen çok şükür hallolur inşallah ya.Çok geçmiş olsun vakit var daha sıkm kendini bak yardımcıda gelmiş, yaparsın en kısa zamanda.
Amiin hepimizinki inşallahYoktur inşallah o da.. Sağlıkla vakitlice inşallah.. Her bebiş farklı ya gelişimi normal bence duanı eksik etme yavrundan Rabbime emanetler.. ❤
Ama sen nasıl davranıyorsun böyle durumlarda oda önemli. Sen yaklaştıkca uzatmadıkca oda uzatmamayi tercih etmiyor mu? Çünkü normalde onunda küs durmaktan hoşlanmamasi lazım. Ki eşim biz küsken kendini öyle güzel oyalıyor ki ben yokmuşum gibi davranıyor. Bende çıldırıyorum. İşte böyle davranmasına fırsat vermeden arayı düzeltmeye bakıyorum. Kendi iyiliğim için yani :)Ay baştan dedim aynı bizi anlatmisin ama sonra yok biz 5 senelik evliyiz hala aynı ya nuh diyo peygamber demiyo
Benim hala umudum varKiz anaya ceker derler yalan desene benimki de baba kopyası nankor.evlatlar 9 ay taşı.babaya benzesin azcik.bizdende kesit sunsalar bari dogunca icim.rahat edecek
O oturanlardan igneli bir dille yer isteyeceksin canım, toplum olarak ileri gidecegimize geri gidiyoruz yahu!I ikuayko bugün hastanede bende kızdım ya insanlara, bir hamilenın yanında 5 kişi doktora gelmişler hepsi oturuyor bekleme koltuklarında. Hamile otursunda size ne oluyor, diğer hamilelerin hepsi ayakta
Zeytinliii en acilinden gitmelisin senin evde bekleyen 2 yavru daha var
Efelihayat göz rengi konusunda Benin kadar imkansızı isteyen yoktur, biz kocayla kara kaş kara göz ama annem masmavi
Annemi görümce gözlerinin içine düşeceğim neredeyse, kime bakarsan benzer hesabıama bugün ultrasona göre kocanın minyatürü olacak gözdende umudum yok
Bende coraspin içiyordum. Benimki 32. Haftada bıraktırdı. Dün kontrole gittim bıraktın dimi diye hatta tekrar sordu.selam güzel anneler,
bizim görüş günü ve rapor günüydü bugün, doktor izne çıkacakmış normalde pazartesi almam gerekiyordu raporu ama bugün yazdı geçti:) ileri tarih olmuyormuş meğer. ben bugün ve yarın çalışacağım diye düşünüyordum :)
neyse işe geldim eşyalarımı toplamamıştım, son işleri yapıyorum :)
minik kızımı da gördüm, 2 kilo olmuş herşey iyi 35. haftada görüşelim bir sorun olmazsa dedi.
coraspin içiyordum, 2 günde 1 iç 34 tamamen keseceğim dedi.
ikea nin muslinleride yikandiktan sonra cok iyi kaldi. ip kalinsa daha kaliteli kaliyo anladim. ama incelerde efil efil lazim basinin altina yataga sermek icin.Bunlari degerlendirebilirim. Rossman muslini cok guzel bu arada, 25 lira ve aldiklarim arasinda en cok onu begendim yikadiktan sonra.
her gün masaj yaptirmalisin. ayrica yan yattiginda biz hamileler üstte kalan bacagin dizini biraz kirip öne dogru koyuyoruz ya, o yanlis. üstteki bacagini arkaya aticaksin, kalcan rahatsiz olucak yani (karninin altina ince bi yastik koyup desteklersin). doggy style yere oturup sirtini top gibi havaya vericeksin (mesela on kez), sonrada tam tersi hareketle karnini asagiya ittireceksin ayni sayida.Kaç gün sonra dışarı çıkardım çocukları yüzleri park görsün diye benim kalça kemiği hala aynı Bi iyileşme yok malesef incitmişimdir dedim ama hiç düzelmiyor yürüyemiyorum ya topallıyorum çok sancı yapıyor böyle geçmez 2 ay yaaayürürüm açılır belki dedim daha da fena batıyor.. Akşama kocişe diyim de zeytinyağıyla bi ovsun belki o yumuşatır
hic almadin mi muslin?? neden ki yahu, her konustugum yeni anne bana (ben hic sormadan) ‘muslin bezleri al boooooolca coooook isine yariicak’ dedi.Bazıları çok ince gerçekten ama bazı insanlar hiç görmezden geliyor kaç kez kızımla toplu taşımaya bindim yani biri karnımda biri elimde kimse dönüp bakmıyor bile anca hayırsever biri hamile Bayana yer verin diye kahramanlık yapınca uyanıyolar zorla yaniiben müslinlerden almadım hiç benim ki ağustos sonu zaten kendine gelemeden eylüle girer sıkı sıkıya sararım ben onu artık penye battaniye lere sarma gibi
Aynen geri sayım başladı, zaman daralıyor ve daha çok merak etmeye başladıkO oturanlardan igneli bir dille yer isteyeceksin canım, toplum olarak ileri gidecegimize geri gidiyoruz yahu!
Göz rengi konusunda şansın yüksek bence annenin gözü maviymisama ben siyah göze de bayılırım ya. Gerçi bizim minnoslar nasıl olursa olsun biz her türlü aşık olacağız onlara ❤
Acıdan yürüyemedim yatağa çıkmak bile işkenceydi. Bu sefer daha azimli olurum inşallah teşekkür ederimben hiç çekmedim canım gaz sancısı. ama annem benim emekli ebe. anne ameliyattan sonra ne kadar erken hareket eder ve ne kadar yürürse o kadar az gazı olur der. beni de hep yürümeye teşvik etmişti.
ben hiç çekmedim canım gaz sancısı. ama annem benim emekli ebe. anne ameliyattan sonra ne kadar erken hareket eder ve ne kadar yürürse o kadar az gazı olur der. beni de hep yürümeye teşvik etmişti.
Demek haşin seviyoruz, getirin kirbacimi!
Ama ben çok tembelim anca şiddet uygulican bana başka türlü anlamıyorum.. Öyle yapiyim bari bi son olarak masaj yaptıriym
Yok cnm ben uzun süre kus kalmayı sevmiyorm ztn dayanamiyorm ama o genede uzatiyo hakli olduğunu sandığı için oyuzden nyse şimdi hatırladıkca sinir olmayimAma sen nasıl davranıyorsun böyle durumlarda oda önemli. Sen yaklaştıkca uzatmadıkca oda uzatmamayi tercih etmiyor mu? Çünkü normalde onunda küs durmaktan hoşlanmamasi lazım. Ki eşim biz küsken kendini öyle güzel oyalıyor ki ben yokmuşum gibi davranıyor. Bende çıldırıyorum. İşte böyle davranmasına fırsat vermeden arayı düzeltmeye bakıyorum. Kendi iyiliğim için yani :)
Yok cnm ben uzun süre kus kalmayı sevmiyorm ztn dayanamiyorm ama o genede uzatiyo hakli olduğunu sandığı için oyuzden nyse şimdi hatırladıkca sinir olmayimAma sen nasıl davranıyorsun böyle durumlarda oda önemli. Sen yaklaştıkca uzatmadıkca oda uzatmamayi tercih etmiyor mu? Çünkü normalde onunda küs durmaktan hoşlanmamasi lazım. Ki eşim biz küsken kendini öyle güzel oyalıyor ki ben yokmuşum gibi davranıyor. Bende çıldırıyorum. İşte böyle davranmasına fırsat vermeden arayı düzeltmeye bakıyorum. Kendi iyiliğim için yani :)
Uygun bir ilac vardir belki cnm. Evdeki diger kuzulari da dusunerek dr.a gorunmelisin bence de.
Demek haşin seviyoruz, getirin kirbacimi!
Gözün aydın güzel haberlerle her daim inşallah..Guzel anneler 32. Haftamdan selamlar.
Doktor 2kg 45cm dedi haftasıyla uyumlu dedi.
Doktora aklımdaki kız olma ihtimali var mı diye sorunca güldü yumurtaları torbaya inmiş bile dedi gösterdi
Doğum pozisyonuna girmiş dedi. 36. Haftada çatı muayenesi yapckms karnimdan baktı ultrsna.
Doğum için siz neyi uygn görürseniz dedim daha çok var aklından simdlk çıkar gez toz az meyve ye dedi 6 kilo çok almamssn dedi ama bundan sonra alablrsn dedi
Odalar deniz kenarında gezdim hastabakcilr öyle iyi davrandı ki ben ilglncm sizinle çok güzel olacak falan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?