2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Masallah fit anne.. Benim ayaklarım şişti, balon gibiler

Bende dün bir doktoru dinledim ortam sıcaklığı 23-24 olmalı diyor. Gerekirse üzerine gelmeyecek şekilde ortamı serinletmek için klima kullanın sıcak olmasından terlemesinden kesinlikle daha iyidir diyor. Bizde klima yok o yüzden az giydirmeyi düşünüyorum terlemesinden iyidir her türlü. Bende terleyince hemen isilik olurum. Annem anlatır soğuk kış gününde fayansa uzanırdın çok sıcak diye anlatıyor. Hala öyleyim kışın bile askılı kol şortla dolaşıyorum evin içinde ayaklarım hep çıplaktır bana çeker inşallah Birde senle aynı gün doktora gitmiştik canım daha sonra mesajını göremedim iyimi senin oğlan durumlar nasıl

2 yedek dedigin 2 10lu hastane cikisi mi canim

Canim cok cok sevindim cok guzel korktugun gbi olmadi nemlenme isini sorabildin mi

Ben de disarda kar yagsa nerdeyse atlet tarzi seylerle yatarim inşallah bize çekerler klima hasta eder ama serin odada tutarız artık yazdm aslında canım etiketlmeyi unutmsm sanrm.
2kg olmuş 45 cm dedi boyu her şeyi güzel dedi 1 ay sonra kontrl verdi çatı muayenesi doğum için konuşma o zaman yaparz siz bol gezin harekt edin dedi bugünleri ararsnz dedi birde odaları gördüm birde içime sindi canım.

Kızlar benim bebe yine sabahtan beri haraket etmiyor saolsun, içime kurt düştü. İki kere haraket eder gibi oldu ama çok yavaş. Napıyım şimdi ben
Ben kendi yontemimi soylim sana cikolata yiyorum sola yatiyorum ve metal muzik aciyorum o zaman uyaniyo bu en son care yaptigim cok sunicince de uyaniyo hic olmadi bugun haftaici saglik ocaginizda dopler varsa dinlenitrler yakindir evine

Oh yirttin, gözün aydın
o zaman yeni dr.da yapar cati muayeneni. tabi dr degilim ama 38den once genelde yapmiyorlar.

ben de anlamadim igne isini.
Yakinda kim nereme ne yaparsa yapsin evresine gireceğim zaten
Kani da hastanede vermedim, 85 lira mi neymis testler, saglik ocagim da malum yine parcalanmasin kolum diye yarin hastane ek polikliniginde verecegim, devlet.
Yine igne
Ya slim fit anneler beni öldürüyor. Karniniza kırlent mi koyuyorsunuz hanimlar, o da olmasa kesinlikle hamile degilsiniz.
Benim hayatimda o kadar ince bilegim olmadi

Sanki 18 yasinda birinin karnina kavun koymuslar hey masallah

Gözün aydın canım çok sevindim

Valla bilemedim cnm belediyenin gelip almasi gerekiyordu kedi köpek kus diye ayırmıyor bizim burası her türlü hasta hayvani alıp tedavisini yaptırıyor..sizin belediye ile.ilgili işlerine geldikleri gibi davraniyor
Çok şükür kurtuldum kuştan çok mutluyum geceden beri rüyalarima girmişti vallahi bizim apartmanda teras kattaki kuş besliyormuş onun kusuymus gittik sorduk sizin mi diye geldi aldılar dengesizler görmüşlerse bzm balkonda duruyor kuş gelip de demiyorlar evde yoksunuzdur diye gelmedik diyo gel bi çal kapıyı bak evde miyim da tövbe yarabbim ya garibimin birde yavruları varmış ya neyseki emin ellerde artık sahibinden iyi bakan olmaz ona boş yere stres yaşattılar bana sanki kendi derdim yetmiyormuş gibi

Kıyamam sana ya ne stres yaptı bu kuş.. İyi bari sahibi varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…