Masallah fit anne..Artik zaman gecmek bilmiyor. Artik dogsalar da sevsek. Dun geceligi aldim, birkac gun once de yenidogan takimi ve battaniye. Baska da bir sey almadim. Ablasinin yenidoganlarini da henuz yikamadim. Ablasindan sira gelmiyo cocuga. Makine surekli calisiyor. Bugun yikayacagim umarim. O da cok dert degil. Nasil olsa rutin yikama ve utuleme isi. Bu aralar kutulara kafayi taktim. Buldukca kutu sepet aliyorum. Hem oyuncak koyuyorum hem kiyafetleri duzenliyorum. Ben hazirim
Bende dün bir doktoru dinledim ortam sıcaklığı 23-24 olmalı diyor. Gerekirse üzerine gelmeyecek şekilde ortamı serinletmek için klima kullanın sıcak olmasından terlemesinden kesinlikle daha iyidir diyor. Bizde klima yok o yüzden az giydirmeyi düşünüyorum terlemesinden iyidir her türlü. Bende terleyince hemen isilik olurum. Annem anlatır soğuk kış gününde fayansa uzanırdın çok sıcak diye anlatıyor. Hala öyleyim kışın bile askılı kol şortla dolaşıyorum evin içinde ayaklarım hep çıplaktır bana çeker inşallahAslında mantıklı canım dedgn ben de gozumn önünden nasip olursa ayırmam ailem de yanımda olacak.
Bir de erkek bebek zaten yumurtalıklarına da zarar gelmesin diye çok sıcak tutulmz denir bizde de. Off sıpa doğsalarda sevsek ama eşime diyorum ki geceleri beni uyutmuyor bende uyuyunca onu uyandircam
2 yedek dedigin 2 10lu hastane cikisi mi canimEki Görüntüle 2283845 Eki Görüntüle 2283846 Eki Görüntüle 2283847 Eki Görüntüle 2283848 Eki Görüntüle 2283849 Eki Görüntüle 2283852 Eki Görüntüle 2283854 Eki Görüntüle 2283855 Eki Görüntüle 2283856
Selam herkese rahatsız olanlara acil şifalar diliyorum buda bizim miniğin hastane çantası teyzeleri. Kilitli posetlere koydum ben her şeyi sürekli yerleştir çıkart yaparken kirlenmesin dağılmasın diye.1 tam hastane çıkışı 2 yedek 1 ayri çıtçıtlı zıbın takımı(mavi olan) 15 tane bez, 3 ağız mendili, 1 nohut battaniye, 1 penye battaniye, 1 müslin battaniye, çoraplar, 2li emzik, 1 ıslak mendil, 1 biberon, pişik kremi.
Kullan at alt açma alıp ekleyeceğim sadece. Biraz garantici olduğum için fazla fazla kıyafet koydum beyfendiyenede olsa ilk doğum son ana kadar normal mi sezaryan mi belli olmayacağı için yedeğim çok gelebilir gözünüze. Çantamı soracak olan olursa da n11.com dan aldim ekstra tam görünümü de ekleyebilirim ben cok memnun kaldım baya geniş valiz gibi. Benim ufak tefek eksiklerim var onlari da tamamlayınca benim çanta da hazir olacak. Inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza
Canim cok cok sevindim cok guzelKızlar sabah gebe egitimine katıldım sonrasında kendi hekimim dışında baska bi hekime muayene oldum havuç suyu mi işe yaradı su tuketimini artirmam mi bilmiyorum ama bebeğin sıvısı normale dönmüşçok mutlu oldum, darısı iyi haber bekleyen herkese olsun yalnız kafa ölçüsü 2 hafta önde çıkıyor şu an ona çok kafa yoramiyorum. Eğitim baya faydalı geçti devam edip bitireceğim. Burda bazı arkadaşlar mide yanmasindan şikayet ediyorlardı onun için eger seker probleminiz yoksa 1 tane havuç tüketin diye tavsiyede bulundular
Ben de disarda kar yagsa nerdeyse atlet tarzi seylerle yatarimBende dün bir doktoru dinledim ortam sıcaklığı 23-24 olmalı diyor. Gerekirse üzerine gelmeyecek şekilde ortamı serinletmek için klima kullanın sıcak olmasından terlemesinden kesinlikle daha iyidir diyor. Bizde klima yok o yüzden az giydirmeyi düşünüyorum terlemesinden iyidir her türlü. Bende terleyince hemen isilik olurum. Annem anlatır soğuk kış gününde fayansa uzanırdın çok sıcak diye anlatıyor. Hala öyleyim kışın bile askılı kol şortla dolaşıyorum evin içinde ayaklarım hep çıplaktır bana çeker inşallahBirde senle aynı gün doktora gitmiştik canım daha sonra mesajını göremedim iyimi senin oğlan durumlar nasıl ❤
Ben kendi yontemimi soylim sana cikolata yiyorum sola yatiyorum ve metal muzik aciyorum o zaman uyaniyo bu en son care yaptigim cok sunicince de uyaniyo hic olmadi bugun haftaici saglik ocaginizda dopler varsa dinlenitrler yakindir evineKızlar benim bebe yine sabahtan beri haraket etmiyor saolsun, içime kurt düştü. İki kere haraket eder gibi oldu ama çok yavaş. Napıyım şimdi ben
Yok öyle şeyler kim kaybetmiş biz bulalımNe istiycem,
bilgi düzen disiplin.
Yok canim onlar 5 li, her ihtimale karşı kusar kaka kaçırır vs diye aldım çantaya2 yedek dedigin 2 10lu hastane cikisi mi canim
Anladim canimYok canim onlar 5 li, her ihtimale karşı kusar kaka kaçırır vs diye aldım çantaya
Oh yirttin, gözün aydınKızlar sabah gebe egitimine katıldım sonrasında kendi hekimim dışında baska bi hekime muayene oldum havuç suyu mi işe yaradı su tuketimini artirmam mi bilmiyorum ama bebeğin sıvısı normale dönmüşçok mutlu oldum, darısı iyi haber bekleyen herkese olsun yalnız kafa ölçüsü 2 hafta önde çıkıyor şu an ona çok kafa yoramiyorum. Eğitim baya faydalı geçti devam edip bitireceğim. Burda bazı arkadaşlar mide yanmasindan şikayet ediyorlardı onun için eger seker probleminiz yoksa 1 tane havuç tüketin diye tavsiyede bulundular
Yakinda kim nereme ne yaparsa yapsin evresine gireceğim zateno zaman yeni dr.da yapar cati muayeneni. tabi dr degilim ama 38den once genelde yapmiyorlar.
ben de anlamadim igne isini.
Ya slim fit anneler beni öldürüyor. Karniniza kırlent mi koyuyorsunuz hanimlar, o da olmasa kesinlikle hamile degilsiniz.Artik zaman gecmek bilmiyor. Artik dogsalar da sevsek. Dun geceligi aldim, birkac gun once de yenidogan takimi ve battaniye. Baska da bir sey almadim. Ablasinin yenidoganlarini da henuz yikamadim. Ablasindan sira gelmiyo cocuga. Makine surekli calisiyor. Bugun yikayacagim umarim. O da cok dert degil. Nasil olsa rutin yikama ve utuleme isi. Bu aralar kutulara kafayi taktim. Buldukca kutu sepet aliyorum. Hem oyuncak koyuyorum hem kiyafetleri duzenliyorum. Ben hazirim
Sanki 18 yasinda birinin karnina kavun koymuslar hey masallahArtik zaman gecmek bilmiyor. Artik dogsalar da sevsek. Dun geceligi aldim, birkac gun once de yenidogan takimi ve battaniye. Baska da bir sey almadim. Ablasinin yenidoganlarini da henuz yikamadim. Ablasindan sira gelmiyo cocuga. Makine surekli calisiyor. Bugun yikayacagim umarim. O da cok dert degil. Nasil olsa rutin yikama ve utuleme isi. Bu aralar kutulara kafayi taktim. Buldukca kutu sepet aliyorum. Hem oyuncak koyuyorum hem kiyafetleri duzenliyorum. Ben hazirim
Gözün aydın canım çok sevindimKızlar sabah gebe egitimine katıldım sonrasında kendi hekimim dışında baska bi hekime muayene oldum havuç suyu mi işe yaradı su tuketimini artirmam mi bilmiyorum ama bebeğin sıvısı normale dönmüşçok mutlu oldum, darısı iyi haber bekleyen herkese olsun yalnız kafa ölçüsü 2 hafta önde çıkıyor şu an ona çok kafa yoramiyorum. Eğitim baya faydalı geçti devam edip bitireceğim. Burda bazı arkadaşlar mide yanmasindan şikayet ediyorlardı onun için eger seker probleminiz yoksa 1 tane havuç tüketin diye tavsiyede bulundular
Belki tembelliği üstündedir inşallah annesi kötü düşünme heemn uzan dinle hareketini biraz..Kızlar benim bebe yine sabahtan beri haraket etmiyor saolsun, içime kurt düştü. İki kere haraket eder gibi oldu ama çok yavaş. Napıyım şimdi ben
Çok şükür kurtuldum kuştan çok mutluyum geceden beri rüyalarima girmişti vallahi bizim apartmanda teras kattaki kuş besliyormuş onun kusuymus gittik sorduk sizin mi diye geldi aldılar dengesizler görmüşlerse bzm balkonda duruyor kuş gelip de demiyorlarValla bilemedim cnm belediyenin gelip almasi gerekiyordu kedi köpek kus diye ayırmıyor bizim burası her türlü hasta hayvani alıp tedavisini yaptırıyor..sizin belediye ile.ilgili işlerine geldikleri gibi davraniyor
Kıyamam sana ya ne stres yaptı bu kuş.. İyi bari sahibi varmışÇok şükür kurtuldum kuştan çok mutluyum geceden beri rüyalarima girmişti vallahi bizim apartmanda teras kattaki kuş besliyormuş onun kusuymus gittik sorduk sizin mi diye geldi aldılar dengesizler görmüşlerse bzm balkonda duruyor kuş gelip de demiyorlarevde yoksunuzdur diye gelmedik diyo gel bi çal kapıyı bak evde miyim da tövbe yarabbim ya garibimin birde yavruları varmış ya neyseki emin ellerde artık sahibinden iyi bakan olmaz ona boş yere stres yaşattılar bana sanki kendi derdim yetmiyormuş gibi
Benimkiler de ne güzel gergindi ya taş gibi duruyorlardı söndü gitti resmen hava sıyere eğdiler garipler başları
BAŞAKLAR EĞİLİR BİZ EĞİLMEYİZ :dddd
Aynen cnm cok sukurKıyamam sana ya ne stres yaptı bu kuş.. İyi bari sahibi varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?