2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen zorlanırsam alcam rapor.

B Bluemom44 o
Canım ben tog uyku tulumu almak istyrm da sen ne aldın nerden onerin var mi?
Carters öneriliyor canım ben oradan alacağım. Henüz almadım doğduktan bir iki ay sonra bakarım diye düşündüm içerisinde terlemiycek havalarda giydireceğim kasım gibi alırım büyük ihtimal

Ben de hazırlamaya başladım poşetlere koyup üzerine de yazıyorum ne olduğunu fazla fazla koyuyorum çünkü hem sezeryan hem de evimden uzakta olacağım il.merkezinde çantayı tam atar mısın çanta almam lazım ya da bavul mu alsam bilemedim

Kızlar sabah gebe egitimine katıldım sonrasında kendi hekimim dışında baska bi hekime muayene oldum havuç suyu mi işe yaradı su tuketimini artirmam mi bilmiyorum ama bebeğin sıvısı normale dönmüş çok mutlu oldum, darısı iyi haber bekleyen herkese olsun yalnız kafa ölçüsü 2 hafta önde çıkıyor şu an ona çok kafa yoramiyorum. Eğitim baya faydalı geçti devam edip bitireceğim. Burda bazı arkadaşlar mide yanmasindan şikayet ediyorlardı onun için eger seker probleminiz yoksa 1 tane havuç tüketin diye tavsiyede bulundular

Benim kızında kafa 2 hafta önden gidiyor doktora sordum ne olur sorun olur mu dedim yok ama normal doğum yapacağım dersen hicbir doktor seni 40. haftaya kadar bekletmez kafa dahada büyüyeceği için dedi hastalik falan yok demi dedim yok kendi kocakafaliligi dedi :)

Carters öneriliyor canım ben oradan alacağım. Henüz almadım doğduktan bir iki ay sonra bakarım diye düşündüm içerisinde terlemiycek havalarda giydireceğim kasım gibi alırım büyük ihtimal
Doğunca ne ortecgz peki sen dedktn sonra ben arastrdm carsaf yorgan kesinlikle ortmeyin deniyor aklıma çok takıldı bu konu

Doğunca ne ortecgz peki sen dedktn sonra ben arastrdm carsaf yorgan kesinlikle ortmeyin deniyor aklıma çok takıldı bu konu
Canım ben şöyle düşündüm ilk doğduğunda müslin örterim. Zaten haraket edemediği için o örtüyle allah korusun bişey yapamaz kendine zaten odasına bırakmaya korkuyorum ben. Salondaysam salona yatak odasındaysam yatak odasına götüreceğim. Havalar serinlemeye başlayınca akşamları tulum giydireceğim içinden badisiyle. Daha sonrada bu toglu ayakları birleşik tulumlardan alacağım. Ben kat kat giydirme örtme taraftarı değilim. Nasıl alışırsa öyle gider bence

o zaman yeni dr.da yapar cati muayeneni. tabi dr degilim ama 38den once genelde yapmiyorlar.

ben de anlamadim igne isini.

Çok sevindim hadi gözün aydin

Kızlar benim bebe yine sabahtan beri haraket etmiyor saolsun, içime kurt düştü. İki kere haraket eder gibi oldu ama çok yavaş. Napıyım şimdi ben
benim hep öyle...hatta doktora şikayet ettim Ömer bey hiç hareket etmiyor diye..:) son haftalarda yeri daraldığı için artık az hareket edecekmiş...

Aslında mantıklı canım dedgn ben de gozumn önünden nasip olursa ayırmam ailem de yanımda olacak.
Bir de erkek bebek zaten yumurtalıklarına da zarar gelmesin diye çok sıcak tutulmz denir bizde de. Off sıpa doğsalarda sevsek ama eşime diyorum ki geceleri beni uyutmuyor bende uyuyunca onu uyandircam

Artik zaman gecmek bilmiyor. Artik dogsalar da sevsek. Dun geceligi aldim, birkac gun once de yenidogan takimi ve battaniye. Baska da bir sey almadim. Ablasinin yenidoganlarini da henuz yikamadim. Ablasindan sira gelmiyo cocuga. Makine surekli calisiyor. Bugun yikayacagim umarim. O da cok dert degil. Nasil olsa rutin yikama ve utuleme isi. Bu aralar kutulara kafayi taktim. Buldukca kutu sepet aliyorum. Hem oyuncak koyuyorum hem kiyafetleri duzenliyorum. Ben hazirim

Eklentiler

• 1561977537009-2002646734.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 106
Aha bir 38 beden daha anne masallah masallah bende aticam.gaza geldim göbek resmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…