- 21 Ağustos 2015
- 32.162
- 97.646
- 798
- 38
Aynen zorlanırsam alcam rapor.Maalesef oluyor canım, beslenmeni içerik olarak daha zengin tutarsan daha enerjik hissedersin. Yumurta, yeşillik, çiğ badem ceviz fındık, kuru kayısı vs. Allah kolaylık versin, çok zorlanırsan tekrar alırsın çalışamaz raporu
Carters öneriliyor canım ben oradan alacağım. Henüz almadım doğduktan bir iki ay sonra bakarım diye düşündüm içerisinde terlemiycek havalarda giydireceğim kasım gibi alırım büyük ihtimal
Ben de hazırlamaya başladım poşetlere koyup üzerine de yazıyorum ne olduğunu fazla fazla koyuyorum çünkü hem sezeryan hem de evimden uzakta olacağım il.merkezinde çantayı tam atar mısın çanta almam lazım ya da bavul mu alsam bilemedimEki Görüntüle 2283845 Eki Görüntüle 2283846 Eki Görüntüle 2283847 Eki Görüntüle 2283848 Eki Görüntüle 2283849 Eki Görüntüle 2283852 Eki Görüntüle 2283854 Eki Görüntüle 2283855 Eki Görüntüle 2283856
Selam herkese rahatsız olanlara acil şifalar diliyorum buda bizim miniğin hastane çantası teyzeleri. Kilitli posetlere koydum ben her şeyi sürekli yerleştir çıkart yaparken kirlenmesin dağılmasın diye.1 tam hastane çıkışı 2 yedek 1 ayri çıtçıtlı zıbın takımı(mavi olan) 15 tane bez, 3 ağız mendili, 1 nohut battaniye, 1 penye battaniye, 1 müslin battaniye, çoraplar, 2li emzik, 1 ıslak mendil, 1 biberon, pişik kremi.
Kullan at alt açma alıp ekleyeceğim sadece. Biraz garantici olduğum için fazla fazla kıyafet koydum beyfendiyenede olsa ilk doğum son ana kadar normal mi sezaryan mi belli olmayacağı için yedeğim çok gelebilir gözünüze. Çantamı soracak olan olursa da n11.com dan aldim ekstra tam görünümü de ekleyebilirim ben cok memnun kaldım baya geniş valiz gibi. Benim ufak tefek eksiklerim var onlari da tamamlayınca benim çanta da hazir olacak. Inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza
Benim kızında kafa 2 hafta önden gidiyor doktora sordum ne olur sorun olur mu dedim yok ama normal doğum yapacağım dersen hicbir doktor seni 40. haftaya kadar bekletmez kafa dahada büyüyeceği için dedi hastalik falan yok demi dedim yok kendi kocakafaliligi dedi :)Kızlar sabah gebe egitimine katıldım sonrasında kendi hekimim dışında baska bi hekime muayene oldum havuç suyu mi işe yaradı su tuketimini artirmam mi bilmiyorum ama bebeğin sıvısı normale dönmüşçok mutlu oldum, darısı iyi haber bekleyen herkese olsun yalnız kafa ölçüsü 2 hafta önde çıkıyor şu an ona çok kafa yoramiyorum. Eğitim baya faydalı geçti devam edip bitireceğim. Burda bazı arkadaşlar mide yanmasindan şikayet ediyorlardı onun için eger seker probleminiz yoksa 1 tane havuç tüketin diye tavsiyede bulundular
Doğunca ne ortecgz pekiCarters öneriliyor canım ben oradan alacağım. Henüz almadım doğduktan bir iki ay sonra bakarım diye düşündüm içerisinde terlemiycek havalarda giydireceğim kasım gibi alırım büyük ihtimal
Giremiyorum canm fazla bende burayı merak ediyorum inşallah herkes iyidir ben iyiyim şükür internetim yok fazlaAsiltutku @afroditi nerelerdesiniz acabaaaaa merak.ediyorum
Ve @labfaresi umarim.hersey yolundadir nasılsınız
Canım ben şöyle düşündüm ilk doğduğunda müslin örterim. Zaten haraket edemediği için o örtüyle allah korusun bişey yapamaz kendine zaten odasına bırakmaya korkuyorum ben. Salondaysam salona yatak odasındaysam yatak odasına götüreceğim. Havalar serinlemeye başlayınca akşamları tulum giydireceğim içinden badisiyle. Daha sonrada bu toglu ayakları birleşik tulumlardan alacağım. Ben kat kat giydirme örtme taraftarı değilim. Nasıl alışırsa öyle gider benceDoğunca ne ortecgz pekisen dedktn sonra ben arastrdm carsaf yorgan kesinlikle ortmeyin deniyor aklıma çok takıldı bu konu
o zaman yeni dr.da yapar cati muayeneni. tabi dr degilim ama 38den once genelde yapmiyorlar.36 hafta veya bitmis olacak. Tam tarihe bakmadim.
Ya susunde degilim ben, zibin mi istiyo citcitli mi istiyo bez veriyo mu getir mi diyo vs vs. Bisi konusamadim. Duzensiz seyleri sevmem, öyle harala gurele gidicez.
Kapiyi susluyomus.
1 veya 1.5ay mi ne yok kadin. İlk muaynemde demisti istersen baskasina devredeyim basinda diye, amaaan dedim kim ugrasacak sonra bakariz
ben de anlamadim igne isini.Bende girmedim canım daha bu hafta gireceğim
Kafam o kadae karışık ki hiç anlam veremedim tekrar vurmasına
34. Haftada ne gerek var ki zaten vuruldu 34de ciğer gelişimi tamamlanıyo
Kabin valize hazırladım benim bebişimin eşimin kıyafetlerini koydum canım
Eşim söktü hepsini attı balkona bi güzel yıkadı ben sadece su açtım kapattım
Çok sevindim hadi gözün aydinKızlar sabah gebe egitimine katıldım sonrasında kendi hekimim dışında baska bi hekime muayene oldum havuç suyu mi işe yaradı su tuketimini artirmam mi bilmiyorum ama bebeğin sıvısı normale dönmüşçok mutlu oldum, darısı iyi haber bekleyen herkese olsun yalnız kafa ölçüsü 2 hafta önde çıkıyor şu an ona çok kafa yoramiyorum. Eğitim baya faydalı geçti devam edip bitireceğim. Burda bazı arkadaşlar mide yanmasindan şikayet ediyorlardı onun için eger seker probleminiz yoksa 1 tane havuç tüketin diye tavsiyede bulundular
aynen ya...yemin ediyorum er gibi şafak sayııyorumKizlar belim sirtim yok böyle bir ağrı off ya dert bir dgl elvan elvan anamm ne zormus hamilelik ya bitmiyor sıkıntılar
benim hep öyle...hatta doktora şikayet ettim Ömer bey hiç hareket etmiyor diye..:) son haftalarda yeri daraldığı için artık az hareket edecekmiş...Kızlar benim bebe yine sabahtan beri haraket etmiyor saolsun, içime kurt düştü. İki kere haraket eder gibi oldu ama çok yavaş. Napıyım şimdi ben
Aslında mantıklı canım dedgn ben de gozumn önünden nasip olursa ayırmam ailem de yanımda olacak.Canım ben şöyle düşündüm ilk doğduğunda müslin örterim. Zaten haraket edemediği için o örtüyle allah korusun bişey yapamaz kendine zaten odasına bırakmaya korkuyorum ben. Salondaysam salona yatak odasındaysam yatak odasına götüreceğim. Havalar serinlemeye başlayınca akşamları tulum giydireceğim içinden badisiyle. Daha sonrada bu toglu ayakları birleşik tulumlardan alacağım. Ben kat kat giydirme örtme taraftarı değilim. Nasıl alışırsa öyle gider bence
Aha bir 38 beden daha anneArtik zaman gecmek bilmiyor. Artik dogsalar da sevsek. Dun geceligi aldim, birkac gun once de yenidogan takimi ve battaniye. Baska da bir sey almadim. Ablasinin yenidoganlarini da henuz yikamadim. Ablasindan sira gelmiyo cocuga. Makine surekli calisiyor. Bugun yikayacagim umarim. O da cok dert degil. Nasil olsa rutin yikama ve utuleme isi. Bu aralar kutulara kafayi taktim. Buldukca kutu sepet aliyorum. Hem oyuncak koyuyorum hem kiyafetleri duzenliyorum. Ben hazirim
Uyuyordur canım, hareketlenir ara ara panik yapmaKızlar benim bebe yine sabahtan beri haraket etmiyor saolsun, içime kurt düştü. İki kere haraket eder gibi oldu ama çok yavaş. Napıyım şimdi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?