Ne istiyon kadınBi halt vermeyecekler onu anladik da ne lazim onu da soyleyemediler.
Demek kimse gidip sormamıs hemşirelere, anlamayarak baktilar yüzüme.
Ne istiycem,Ne istiyon kadındiye bakmışlar desene.. Mutlu ya da maşşallah annesine kilo aldırmamış bak aferin ona
Maalesef oluyor canım, beslenmeni içerik olarak daha zengin tutarsan daha enerjik hissedersin. Yumurta, yeşillik, çiğ badem ceviz fındık, kuru kayısı vs. Allah kolaylık versin, çok zorlanırsan tekrar alırsın çalışamaz raporuslm kızlarr
2 sabahtır tansiyonum düşüyor
Calısabilir raporu aldım cmrtsi ama
1 ay nasıl geçecek hic bi fikrim yok
Resmen yatıp uyumak istiyormm
yatak odasi ve mutfak tülünü attim yıkanıyor, biriken ütuleri de bitirdim. stor icin de arastirma yapacagim, yakinlarda yikayan yerlere bakacagim.Yavas yavas kuzu iki.dinlen bir isstoru kurutemizlemeciler.yıkıyor
MaşallahGünaydın leydis,
Mutlu' cuk 2nin biraz üstü, gelismesi iyi dedi, suyum artmış seker bakmis miydik dedi bakmamistik kan vs testi verdi.
Ağustos başı izne cikacak, temmuz sonu cati muaynesi ardından baska doktora devredecek.
Odalarin oldugu kata ciktim, kapi susu yapiyoruz dediler derdim o degil ne kiyafet ne esya veriyor/istiyorsunuz dedim. 2 kizla konustum, sonuc yok.
Ben kafama gore hazirliycam cantami.
Zeynep Kamil' e mi gitsem bir, orda dogursam.
Ve bu ay kilo almamisim +12 ile devam
ne kadar hamarat bir bayansinizStor perdelerimi haftasonu ben de yıkadım. Balkona serip, ıslattım, beyaz sabunladım, uzun saplı fırçalardan vardı evde onla fırçaladım. Durulayıp astım, mis gibi oldu. 2 stor perde yarım saat sürdü, sürmedi. Yorgunluğu da olmadı pek :)
Hastaneyle anlaşırken doğum fotoğrafçısı ve fotoğraf albümü için çok ısrar etmişlerdi. Ben de dedim ki kimbilir nasıl bir stresle nasıl bir tiple geleceğim, o tipimle foto filan çekilemem çekeni de kovarımMaşallahMutlu Bey’e. Benim hastane de fotoğra çekiyormuş Doğumda. Hiç sevmem öyle şeyler belli olmaz istemem diyerek reddedebilirim. Kapı süsüymüş bilmem fotoymuş onlar yerine şöyle işe yarayacak şeyler verseler ya. Hastanede işimize yarayacak bebek bezi hasta bezi yeni doğan minik bakım paketi ya da bir hastane çıkış tulum gibi. Bak Doğum hatırası kilo boy yazan bir şey yazmıştı kozlardan biri o da güzelmiş. Benim neyimi foto çekecekler zaten doğurmuşum gıcık olurum ben
L labfaresi en kusa zamanda evinize çıkacaksınız inşallah. En zor günler geride kalıyor. Bizim çoğumuz doğurana kadar senin minikler epey büyümüş işlerin çok kolaylaşmış olacak inşallah. ❤
Aynen biliyordum ama umursamadim. Hamilelikle bir salma durumu geldi bana, halbuki en pimpirikli olacağım zamanlar
İki doktor daha var, onlari tanımıyorum. Su andaki doktorum ayni zamanda hastanenin bas hekimi.
Aa ee bizim kide kanatliydi..yoksa güvercin de kanat yokda ben mi öyle hatırlıyorumAradım cnm kanatlı hayvanlara bakmiyoruz sadece kedi köpeğe bakıyoruz dediler cinsler ya sanki kuş hayvan değil
Geçenlerde de karsi apartmanın cam la korkuluğu arasına kuş girmiş güvercin di heralde sıkışmış kanatları tam acamadigindan çıkamıyor hayvan..belediyeyi aradık yine bize dedikleri sadece yaralı hayvanlara müdahale ediyoruz kurtarma işi için merdiven gerek itfaiyeyi arayın.. sonra itfaiyeyi aradık 10 dak geldi çıkardı valla allah razı olsun..hayvan bir gün ac susuz kalmıştı orda.Aradım cnm kanatlı hayvanlara bakmiyoruz sadece kedi köpeğe bakıyoruz dediler cinsler ya sanki kuş hayvan değil
Evet kesinlikle bana da ters.Hastaneyle anlaşırken doğum fotoğrafçısı ve fotoğraf albümü için çok ısrar etmişlerdi. Ben de dedim ki kimbilir nasıl bir stresle nasıl bir tiple geleceğim, o tipimle foto filan çekilemem çekeni de kovarımkadın şok oldu, herkes bebeğin çıkış anında filan fotoğrafçı istiyormuş. Bana tersssss
Aynen katiliyorum bi 10lu hastane cikisi bebek bezi falan verin bizim hastane en temizi hicbi sey wermiyoEvet kesinlikle bana da ters.eşim bebişi çeksin işte. Bana dadanan olursa ısırabilirim çok fena .
Bir yerde sıkışmış olsa itfaye bakıyorda hasta bu kuş belediye veteriner hizmeti vermesi gerek yakinimda veterinerde yok ki gotureyim eşim işte çalışıyor ztn ki o götürsün diyeyim birde söyle bir durum var başımı dönmüş öyle birşey virusel hastalikmis insanada bulasabiliyormus bu kuş kuşlardan anlayan arkadaşına sordu tedavisi yok çok yasamaz o kuş demiş offf yaa napcam bn diğer yandan yarın hastaneye yatıcam evde kimse yok açlıktan ölür ztn hastalıktan önce offf offff aklıma gelen tek şey bahçeye bir yere bırakmak hiç olmazsa açlıktan ölmez böcek fln bulur yer hasta kusu kimsede kabul etmez ki vereyimGeçenlerde de karsi apartmanın cam la korkuluğu arasına kuş girmiş güvercin di heralde sıkışmış kanatları tam acamadigindan çıkamıyor hayvan..belediyeyi aradık yine bize dedikleri sadece yaralı hayvanlara müdahale ediyoruz kurtarma işi için merdiven gerek itfaiyeyi arayın.. sonra itfaiyeyi aradık 10 dak geldi çıkardı valla allah razı olsun..hayvan bir gün ac susuz kalmıştı orda.
Valla bilemedim cnm belediyenin gelip almasi gerekiyordu kedi köpek kus diye ayırmıyor bizim burası her türlü hasta hayvani alıp tedavisini yaptırıyor..sizin belediye ile.ilgili işlerine geldikleri gibi davraniyorBir yerde sıkışmış olsa itfaye bakıyorda hasta bu kuş belediye veteriner hizmeti vermesi gerek yakinimda veterinerde yok ki gotureyim eşim işte çalışıyor ztn ki o götürsün diyeyim birde söyle bir durum var başımı dönmüş öyle birşey virusel hastalikmis insanada bulasabiliyormus bu kuş kuşlardan anlayan arkadaşına sordu tedavisi yok çok yasamaz o kuş demiş offf yaa napcam bn diğer yandan yarın hastaneye yatıcam evde kimse yok açlıktan ölür ztn hastalıktan önce offf offff aklıma gelen tek şey bahçeye bir yere bırakmak hiç olmazsa açlıktan ölmez böcek fln bulur yer hasta kusu kimsede kabul etmez ki vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?