2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
slm kızlarr
2 sabahtır tansiyonum düşüyor
Calısabilir raporu aldım cmrtsi ama
1 ay nasıl geçecek hic bi fikrim yok
Resmen yatıp uyumak istiyormm
Maalesef oluyor canım, beslenmeni içerik olarak daha zengin tutarsan daha enerjik hissedersin. Yumurta, yeşillik, çiğ badem ceviz fındık, kuru kayısı vs. Allah kolaylık versin, çok zorlanırsan tekrar alırsın çalışamaz raporu

Maşallah Mutlu Bey’e. Benim hastane de fotoğra çekiyormuş Doğumda. Hiç sevmem öyle şeyler belli olmaz istemem diyerek reddedebilirim. Kapı süsüymüş bilmem fotoymuş onlar yerine şöyle işe yarayacak şeyler verseler ya. Hastanede işimize yarayacak bebek bezi hasta bezi yeni doğan minik bakım paketi ya da bir hastane çıkış tulum gibi. Bak Doğum hatırası kilo boy yazan bir şey yazmıştı kozlardan biri o da güzelmiş. Benim neyimi foto çekecekler zaten doğurmuşum gıcık olurum ben

L labfaresi en kusa zamanda evinize çıkacaksınız inşallah. En zor günler geride kalıyor. Bizim çoğumuz doğurana kadar senin minikler epey büyümüş işlerin çok kolaylaşmış olacak inşallah.

ne kadar hamarat bir bayansiniz benim balkonum musait aslinda ebeveyn banyomda var kucuk stor gunesligimi banyomda yikayabilir eger becerirsem buyukleri de kocama yikatirim. cok sagol canisi bu fikir icin.

Hastaneyle anlaşırken doğum fotoğrafçısı ve fotoğraf albümü için çok ısrar etmişlerdi. Ben de dedim ki kimbilir nasıl bir stresle nasıl bir tiple geleceğim, o tipimle foto filan çekilemem çekeni de kovarım kadın şok oldu, herkes bebeğin çıkış anında filan fotoğrafçı istiyormuş. Bana tersssss

Aynen biliyordum ama umursamadim. Hamilelikle bir salma durumu geldi bana, halbuki en pimpirikli olacağım zamanlar

İki doktor daha var, onlari tanımıyorum. Su andaki doktorum ayni zamanda hastanenin bas hekimi.

Ben de doktor değiştirmek durumunda kaldım. Aynı hastane de ama farklı doktora geçiş sağladık . Başta çok elektrik alamadım ama zamanla alıştım galiba. Ama hala diğer doktorum kadar güvenimi kazanmadı. Dönemin ortasında öğretmenin değişmiş gibi çok enteresan bir duygu doktorunun değişmesi.

Aradım cnm kanatlı hayvanlara bakmiyoruz sadece kedi köpeğe bakıyoruz dediler cinsler ya sanki kuş hayvan değil
Aa ee bizim kide kanatliydi..yoksa güvercin de kanat yokda ben mi öyle hatırlıyorum belediyenin işine gelmemiş bence şikayet et..oldu dr larda o zaman hasta ayırt etsin

Aradım cnm kanatlı hayvanlara bakmiyoruz sadece kedi köpeğe bakıyoruz dediler cinsler ya sanki kuş hayvan değil
Geçenlerde de karsi apartmanın cam la korkuluğu arasına kuş girmiş güvercin di heralde sıkışmış kanatları tam acamadigindan çıkamıyor hayvan..belediyeyi aradık yine bize dedikleri sadece yaralı hayvanlara müdahale ediyoruz kurtarma işi için merdiven gerek itfaiyeyi arayın.. sonra itfaiyeyi aradık 10 dak geldi çıkardı valla allah razı olsun..hayvan bir gün ac susuz kalmıştı orda.

Evet kesinlikle bana da ters. eşim bebişi çeksin işte. Bana dadanan olursa ısırabilirim çok fena .

Bana ebenin dedigi dogum cantasina ayrintili ultrason kagidini ikili tarama testi sonucunu da koy ev adresini bir kagida yaz koy... İlle kendi hastanende dogum yapmayabilirsij ve dogum aninda biz sizden bunlari istiyoruz dedi kendileri hala canta hazirlamaya baslamadim bugun baslim artik once utuleeeer hawa yaniyoreee

Bir yerde sıkışmış olsa itfaye bakıyorda hasta bu kuş belediye veteriner hizmeti vermesi gerek yakinimda veterinerde yok ki gotureyim eşim işte çalışıyor ztn ki o götürsün diyeyim birde söyle bir durum var başımı dönmüş öyle birşey virusel hastalikmis insanada bulasabiliyormus bu kuş kuşlardan anlayan arkadaşına sordu tedavisi yok çok yasamaz o kuş demiş offf yaa napcam bn diğer yandan yarın hastaneye yatıcam evde kimse yok açlıktan ölür ztn hastalıktan önce offf offff aklıma gelen tek şey bahçeye bir yere bırakmak hiç olmazsa açlıktan ölmez böcek fln bulur yer hasta kusu kimsede kabul etmez ki vereyim

hanımlar cumartesi kontrolüm vardı.. her şey normal çıktı şükür... bu arada doğumu konuştuk azcık.... epidural normal imkanı varmış hastanede....devletteki aneztezi uzmanıı ile görüşüp bu hastanede epidural yapabilirsin dediler. aklımıza yattı. ama sonra doktora acil durumlar için küvez var mı diye sorduk..yogun bakım vs için ve 35. haftadan önce doğum yaptırmıyoruz... 35 den sonrada küvez ihtiyacı olmuyor yüzde 99 dedi doktor.... aklım karıştı epey... ne devlete güvenebiliyorum ne özele şu an...
Burada da bir devlet var bi özel zaten...
Kafam karışık ne yapsam ki diye...
epidural fikri güzel geldi... bir de özel hastane çalışanları daha kibar daha insan...
devlette tek başıma 10 kişiyle sancı çekicem belki ve normale zorlayacaklar ki ben sezeryan fikrine de açığım..açıkcası zorlanmak istemiyorum özellikle kaderime terk edilmiş bir odada... ayrıca doğumdan sonra refakatçi de yok...

napıcam şimdi?

Valla bilemedim cnm belediyenin gelip almasi gerekiyordu kedi köpek kus diye ayırmıyor bizim burası her türlü hasta hayvani alıp tedavisini yaptırıyor..sizin belediye ile.ilgili işlerine geldikleri gibi davraniyor

Selam herkese rahatsız olanlara acil şifalar diliyorum buda bizim miniğin hastane çantası teyzeleri. Kilitli posetlere koydum ben her şeyi sürekli yerleştir çıkart yaparken kirlenmesin dağılmasın diye.1 tam hastane çıkışı 2 yedek 1 ayri çıtçıtlı zıbın takımı(mavi olan) 15 tane bez, 3 ağız mendili, 1 nohut battaniye, 1 penye battaniye, 1 müslin battaniye, çoraplar, 2li emzik, 1 ıslak mendil, 1 biberon, pişik kremi.
Kullan at alt açma alıp ekleyeceğim sadece. Biraz garantici olduğum için fazla fazla kıyafet koydum beyfendiye nede olsa ilk doğum son ana kadar normal mi sezaryan mi belli olmayacağı için yedeğim çok gelebilir gözünüze. Çantamı soracak olan olursa da n11.com dan aldim ekstra tam görünümü de ekleyebilirim ben cok memnun kaldım baya geniş valiz gibi. Benim ufak tefek eksiklerim var onlari da tamamlayınca benim çanta da hazir olacak. Inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…