Bence bir ultrasona görün normal gelmedi artışlarınKızlar yardımcı olurmusunuz lütfen benim ilk hcg 10 2 gün sonra 36 2 gün sonra 43 3 gün sonra 58 cıktı sizce sağlıksız gebelik farkındayım ama bu düzensiz artış dış gebelik mı sizce. Bundan 3 ay önce 5 haftalık düşük yapmıştım
Evet dış gebelikten korkuyorum inşallah değilimdirBence bir ultrasona görün normal gelmedi artışların
Ne ayıp. Ben sagli sollu bu laflara maruz kalacağım gibiHiç işte. Kilo alsan dert, almasan dert. Doğumdan sonra da göbeğin duruyor demişti kv. Bilmem kimin 3 çocuğu olmuş da onun göbeği yokmuş. Daha doğumdan çıkalı 1 gün olmuş, bunu duyunca vücudumdan utanmıştım. Bir de giyinirken odaya girmişti. Bacaklarımdaki çatlakları gördü. Acıyarak baktı. İnsan kendini kötü hissediyor. Sonra uzun süre kendime bakamadım. Neyse ki çatlaklar da geçti, göbek de indi ve tekrar hamileyim tekrar çıkıp iner sorun değil. Yani kilo alsam, niye aldın diyecek. Almasam da diyecek. Bunu daha yeni idrak etmeye başladım. Boşu boşuna üzülüp durmuşum.
İnanmazsin nikah günü kocamla foto yuklemedim (herkes atiyor ya bana özel bir an olarak kalamadi) eve gelince gelinlik ve Pamuskomla foto attimbunu görünce direkt sen aklima geldinkedi ve erkek bebek ikilisi beynimde seni cagristiriyor..
Oh sen sağ ben selametmutfak ve yatak odasi perdesi yikandi... annem geldi yatak odasi mutfak bebek odasi camini sildi gitti sagolsun uzerimden buyuk bir yuk kalkti.. aksam kocaya da perdeleri astirdim mi miss gibi olur. balkonda ince alti kaymaz taban yollugum vardi topladi aldi gitti yikayip getircekmisvalla kral hareket.... bugünlük bana da bu kadar temizlik yeterr
Epidural normalde söyle bisey duydum,
Vücut uyuşuk oldğundan afedersin ıkınma işlemini zor yapıyormussn cnm.
Ne kadr doğru bilemiyorm
Yapan birine sormak lazım.
Tuzlu kurabiye içinEpiduralde ıkınma zor olmuştu bende de.
Tarif yazarsan çok iyi olur. Ben de deneyeyim.
Tarifleri kaydettim. Buzlugu doldurma isine girisiyorum en kisa zamanda:) dogumdan sonra vaktim olmayacak eminim.Tuzlu kurabiye için
250 gr tereyağı
1 yumurta sarısı içine beyazı üstüne
2 yemek kaşığı yoğurt
1 çay bardağı sıvıyağ
1 yemek kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı şeker
1 pk kabartma tozu aldığı kadar un
Bulamak için beyaz susam
Hamura çok un katmadan malzemeler oda sıcaklığında olacak şekilde yoğur ben küçük simit şekli verip yumurta aklına batırıp susama buluyorum çok lezzetli oluyor öyle sen istediğin şekli verebilirsin 180 derecede altı kızarana kadar pişir
Tatlı kurabiye için de.
125 gr margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
1 su bardağı pudra şekeri
1 yumurta
2 kaşık yoğurt
Aldığı kadar un
Kabartma tozu vanilya
Bulamak için ceviz kırığı yumurta akı
Bu kurabiye de aynı şekilde yoğurup top gibi yuvarlayıp önce yumurta akına sonra cevize bulayıp pişiriyoruz
İkisi de kıyır oluyor dondurucudan çıkarınca ben fırında hafif ısıtıyorum tazecik oluyor
Kan testi doğruluk oranı%99 dur. Gebelik olduğunu düşünmüyorum, çok fazla stres yaptığınız için muhtemelen adetiniz gecikiyor.Kızlar Allah rızası için biri bişey söylesin yoksa çıkdırıcaamm!!! Adetim 4 gün geçti hala gelmedi dün kan verdim gebelik yok dediler kadın doğumda anormal hiç bi durum yok. Kasık ağrılarım için tomografi çekindim apantisitden şüpelendik doktor yarın belli olacak ama bugün 5 gün olacak hala adetim gelmedi ve sağlıksal hiç bi sorunumda yok stresimde yok zaten istemiyorum ama hiç gecikmedi 28.gün mutlaka gelirdi regl sancım var ama kanama yok geç döllenme de kan testi yanılabilirmi lütfen cevaplayın
Poğaça daEpiduralde ıkınma zor olmuştu bende de.
Tarif yazarsan çok iyi olur. Ben de deneyeyim.
Valla olmicak biberleri bile doğrayıp atıcam ben kolaylık olsun diye domatesleri konservelicem neler neler inşallahTarifleri kaydettim. Buzlugu doldurma isine girisiyorum en kisa zamanda:) dogumdan sonra vaktim olmayacak eminim.
B Bluemom44 valla benim.kendimi yormam yasak kanamam oluyor kasinca birde kasilmam.eklendi bence sen de kendini.yipratma bole bole yapjyorum camasir asiyorum yarim.saat yatip ev siliyorum yatıyorum oyle parca parca supurmek.yasak.mesala guc vermeden.yapmam.gerekiyor
@greyfurt_ gule gule kullanin.kuzum.guzelmis
pratik45 yorma kuzum ya annende varmış ohh yaya yaya ben de bugün yordum.biraz ama insallah patlamam
Bıraktım zaten yarına devam
Ya bebek düşünmüyorum o yüzden bir stresimde yok. Allaha şükür başka streslerimde yok her ay düzenli olurdu hatta beklediğim tarihten 2 3 gün önce bile gelirdi 5 gün gecikmesi de bana normal gelmiyor hiç hemde. Acaba diyorum geç döllenme olduda kanda gözükmedimi?Kan testi doğruluk oranı%99 dur. Gebelik olduğunu düşünmüyorum, çok fazla stres yaptığınız için muhtemelen adetiniz gecikiyor.
Sadece stres değil mevsim şartları beslenme hava değişikliği geciktirebilir.
Sakince kafaya bu derece takmadan 1 hafta daha bekleyin daha sonra kadın doğuma tekrar gidin. Ultrasonda da görünmezse söktürücü verir.
Sağlıklı günler dilerim
İşte onun içinde biraz daha bekleyip tekrar kan testi yaptırman gerekiyor.Ya bebek düşünmüyorum o yüzden bir stresimde yok. Allaha şükür başka streslerimde yok her ay düzenli olurdu hatta beklediğim tarihten 2 3 gün önce bile gelirdi 5 gün gecikmesi de bana normal gelmiyor hiç hemde. Acaba diyorum geç döllenme olduda kanda gözükmedimi?
Kan testi yanılmaz ki canım. Bence kadın Doğum adet söktürücü ilaç verirKızlar Allah rızası için biri bişey söylesin yoksa çıkdırıcaamm!!! Adetim 4 gün geçti hala gelmedi dün kan verdim gebelik yok dediler kadın doğumda anormal hiç bi durum yok. Kasık ağrılarım için tomografi çekindim apantisitden şüpelendik doktor yarın belli olacak ama bugün 5 gün olacak hala adetim gelmedi ve sağlıksal hiç bi sorunumda yok stresimde yok zaten istemiyorum ama hiç gecikmedi 28.gün mutlaka gelirdi regl sancım var ama kanama yok geç döllenme de kan testi yanılabilirmi lütfen cevaplayın
Doktora gidin!!.. Bizim bilebileceğimiz bir durum değil. Korunuyorsanız bebek olmaz. Hadi oldu diyelim testte çıkar, hadi çıkmadı diyelim tahlilinde çıkar hadi çıkmadı diyelim doktor birşey söyler. Bizim söyleyeceklerimiz kehanetten ileri gitmez, hamile miyim diye forumda sormak en son seçenek olmalı.Kızlar Allah rızası için biri bişey söylesin yoksa çıkdırıcaamm!!! Adetim 4 gün geçti hala gelmedi dün kan verdim gebelik yok dediler kadın doğumda anormal hiç bi durum yok. Kasık ağrılarım için tomografi çekindim apantisitden şüpelendik doktor yarın belli olacak ama bugün 5 gün olacak hala adetim gelmedi ve sağlıksal hiç bi sorunumda yok stresimde yok zaten istemiyorum ama hiç gecikmedi 28.gün mutlaka gelirdi regl sancım var ama kanama yok geç döllenme de kan testi yanılabilirmi lütfen cevaplayın
Gel opucemDoktora gidin!!.. Bizim bilebileceğimiz bir durum değil. Korunuyorsanız bebek olmaz. Hadi oldu diyelim testte çıkar, hadi çıkmadı diyelim tahlilinde çıkar hadi çıkmadı diyelim doktor birşey söyler. Bizim söyleyeceklerimiz kehanetten ileri gitmez, hamile miyim diye forumda sormak en son seçenek olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?