2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bence bir ultrasona görün normal gelmedi artışların

Ne ayıp. Ben sagli sollu bu laflara maruz kalacağım gibi kacacak yerim de yok.
bunu görünce direkt sen aklima geldin kedi ve erkek bebek ikilisi beynimde seni cagristiriyor..
İnanmazsin nikah günü kocamla foto yuklemedim (herkes atiyor ya bana özel bir an olarak kalamadi) eve gelince gelinlik ve Pamuskomla foto attim
Oh sen sağ ben selamet

Epidural normalde söyle bisey duydum,
Vücut uyuşuk oldğundan afedersin ıkınma işlemini zor yapıyormussn cnm.
Ne kadr doğru bilemiyorm
Yapan birine sormak lazım.

Doğum esnasında sancılar periyodik olduğundan dolayı cihazda sancıyı görüyorlar ve sana söylüyorlar. Geri sayım yaparak ıkın şimdi diyorlar. Sen de ona göre ıkınıyorsun. Zaten epiduralde his tamamiyle kaybolmuyor. Ağrı azalıyor. Anestezi uzmanı o şekilde bilgi verdi eğitimde.

Ohhh herkeste temizlik havası, yanlız dikkat yormadan ben yordum tabi
Geçen hafta badana boya halı perde işi bitmişti ama temizliğe gelen abla dolap içlerini silemedi annemle bugünn onları hallettik
Cumartesi den beri 3 makina bebenin eşyalarını yıkadım, bugün 1 makinayı ütüledim❤
Azcık mola ama belim ayaklarım fena oldu, büyük işi annem yapsada etrafında dön dolaş yoruldum yaa

Sonunda bebek arabasını da almış bulunmaktayız. Benim koca tuttururdu bin tl sen fazla para vermem diye. Çok masraf oldu gerçekten ne diyim şimdi adama o da haklı.. bizde kraftın yan ürünümüymüş yan sanayisimiymiş artık baby max marka travel aldık. Sağlam bişeye benziyordu 1100 tl herşeyi içinde yağmurluk vs bu da çıktı aradan kafam rahatladı

Eklentiler

• FB8859AA-3F4C-430D-B390-A2A6F25A695C.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar Allah rızası için biri bişey söylesin yoksa çıkdırıcaamm!!! Adetim 4 gün geçti hala gelmedi dün kan verdim gebelik yok dediler kadın doğumda anormal hiç bi durum yok. Kasık ağrılarım için tomografi çekindim apantisitden şüpelendik doktor yarın belli olacak ama bugün 5 gün olacak hala adetim gelmedi ve sağlıksal hiç bi sorunumda yok stresimde yok zaten istemiyorum ama hiç gecikmedi 28.gün mutlaka gelirdi regl sancım var ama kanama yok geç döllenme de kan testi yanılabilirmi lütfen cevaplayın

Epiduralde ıkınma zor olmuştu bende de.

Tarif yazarsan çok iyi olur. Ben de deneyeyim.
Tuzlu kurabiye için
250 gr tereyağı
1 yumurta sarısı içine beyazı üstüne
2 yemek kaşığı yoğurt
1 çay bardağı sıvıyağ
1 yemek kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı şeker
1 pk kabartma tozu aldığı kadar un
Bulamak için beyaz susam
Hamura çok un katmadan malzemeler oda sıcaklığında olacak şekilde yoğur ben küçük simit şekli verip yumurta aklına batırıp susama buluyorum çok lezzetli oluyor öyle sen istediğin şekli verebilirsin 180 derecede altı kızarana kadar pişir
Tatlı kurabiye için de.
125 gr margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
1 su bardağı pudra şekeri
1 yumurta
2 kaşık yoğurt
Aldığı kadar un
Kabartma tozu vanilya
Bulamak için ceviz kırığı yumurta akı
Bu kurabiye de aynı şekilde yoğurup top gibi yuvarlayıp önce yumurta akına sonra cevize bulayıp pişiriyoruz
İkisi de kıyır oluyor dondurucudan çıkarınca ben fırında hafif ısıtıyorum tazecik oluyor

Tarifleri kaydettim. Buzlugu doldurma isine girisiyorum en kisa zamanda:) dogumdan sonra vaktim olmayacak eminim.

B Bluemom44 valla benim.kendimi yormam yasak kanamam oluyor kasinca birde kasilmam.eklendi bence sen de kendini.yipratma bole bole yapjyorum camasir asiyorum yarim.saat yatip ev siliyorum yatıyorum oyle parca parca supurmek.yasak.mesala guc vermeden.yapmam.gerekiyor
@greyfurt_ gule gule kullanin.kuzum.guzelmis
pratik45 yorma kuzum ya annende varmış ohh yaya yaya ben de bugün yordum.biraz ama insallah patlamam

Kan testi doğruluk oranı%99 dur. Gebelik olduğunu düşünmüyorum, çok fazla stres yaptığınız için muhtemelen adetiniz gecikiyor.
Sadece stres değil mevsim şartları beslenme hava değişikliği geciktirebilir.
Sakince kafaya bu derece takmadan 1 hafta daha bekleyin daha sonra kadın doğuma tekrar gidin. Ultrasonda da görünmezse söktürücü verir.
Sağlıklı günler dilerim

Epiduralde ıkınma zor olmuştu bende de.

Tarif yazarsan çok iyi olur. Ben de deneyeyim.
Poğaça da
1 bardak süt
1 bardak su
1 bardak sıvıyağ
3 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 kaşık kuru maya ya da yaş maya 1 paket
Aldığı kadar un
Poğaça için süt ve suyu ılıttıktan sonra yoğur hamurunu ve az un koymalısın yani hamur ne kadar yumuşak olursa poğaça da öyle yumuşak olur püf noktası tepsi de mayalamak bi saat yopurduktan sonra 1 saatt de şekil verip tepsiye dizdikten sonra mayalıyorsun acayip kabarıyor istediğin malzemeyi koyup şekil verebilirsin üzerine yumurta sarısı

Ya bebek düşünmüyorum o yüzden bir stresimde yok. Allaha şükür başka streslerimde yok her ay düzenli olurdu hatta beklediğim tarihten 2 3 gün önce bile gelirdi 5 gün gecikmesi de bana normal gelmiyor hiç hemde. Acaba diyorum geç döllenme olduda kanda gözükmedimi?

İşte onun içinde biraz daha bekleyip tekrar kan testi yaptırman gerekiyor.

Kan testi yanılmaz ki canım. Bence kadın Doğum adet söktürücü ilaç verir

Doktora gidin!!.. Bizim bilebileceğimiz bir durum değil. Korunuyorsanız bebek olmaz. Hadi oldu diyelim testte çıkar, hadi çıkmadı diyelim tahlilinde çıkar hadi çıkmadı diyelim doktor birşey söyler. Bizim söyleyeceklerimiz kehanetten ileri gitmez, hamile miyim diye forumda sormak en son seçenek olmalı.

Gel opucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…