2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sağolsun varolsun anneciğin öpüyorum çok

Keske o kadar basit.pitttt.diye.fırtlasalar Mysonismysun
Bi hapşırıkla dimi . Ahh ah valla ıkın ıkın bi hal oluyo insan haha ama ilkin tecrübesizliği işte sancı ile beraber ıkınma önemli ikincisinde tecrübe ettim sancıyla beraber destek oluyo ıkınma hemen geldi bebiş

Benim 15 gün bile gecikiyordu o kadar da takmayın bence mevsimsel strese bağlı olan şeyler. Testte çıkardı gebelik olsaydı.

En uzun ne kadar surdu canim sanciyla dogum anina kadar saat olrak

En uzun ne kadar surdu canim sanciyla dogum anina kadar saat olrak
Valla kişiden kişiye değişir o canım ya sancıların arası saniyelere düşünce artık doğum başlamış oluyor açılma olması önemli mesela benim oğlan da gece 3 te hastaneye gittim 6 da Doğum haneye girdim 6 55 doğdu oğluş kız da açılma daha geç oldu ama doğum 5 dakika da gerçekleşti ya masaya çıkmamla kızın inmesi arasında 5 dakika vardır yoktur ben de anlamadım

Kuzenimin bu şekildeydi artışı aynı şekil kimyasal ve diş gebelikten şüphelendiler ama daha sonra keseyide bebeğide gördüler kanaması falan oldu ama çok şükür sağlıkla aldı bebeğini kucağına inşAllah seninde öyle olur

Yaaa masallah valla dogumunu boyle anlatan bi seni gordum niye bizim mahalledeki teyzeler gbi ballandirmiyosun soyle ikindim boyle sanci cektim vs tadini cikariyolar walla anlatirkenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…