İnşallah dış gebelik değildir.. Değerlerin çok düşük ben de dış gebelik geçirdim benimkiler 300 400 lerdeydi en son iğne ile sonlandırıldı zordu ama geçti
Bi hapşırıkla dimi . Ahh ah valla ıkın ıkın bi hal oluyo insan haha ama ilkin tecrübesizliği işte sancı ile beraber ıkınma önemli ikincisinde tecrübe ettim sancıyla beraber destek oluyo ıkınma hemen geldi bebiş
Kızlar Allah rızası için biri bişey söylesin yoksa çıkdırıcaamm!!! Adetim 4 gün geçti hala gelmedi dün kan verdim gebelik yok dediler kadın doğumda anormal hiç bi durum yok. Kasık ağrılarım için tomografi çekindim apantisitden şüpelendik doktor yarın belli olacak ama bugün 5 gün olacak hala adetim gelmedi ve sağlıksal hiç bi sorunumda yok stresimde yok zaten istemiyorum ama hiç gecikmedi 28.gün mutlaka gelirdi regl sancım var ama kanama yok geç döllenme de kan testi yanılabilirmi lütfen cevaplayın
Bi hapşırıkla dimi . Ahh ah valla ıkın ıkın bi hal oluyo insan haha ama ilkin tecrübesizliği işte sancı ile beraber ıkınma önemli ikincisinde tecrübe ettim sancıyla beraber destek oluyo ıkınma hemen geldi bebiş
Valla kişiden kişiye değişir o canım ya sancıların arası saniyelere düşünce artık doğum başlamış oluyor açılma olması önemli mesela benim oğlan da gece 3 te hastaneye gittim 6 da Doğum haneye girdim 6 55 doğdu oğluş kız da açılma daha geç oldu ama doğum 5 dakika da gerçekleşti ya masaya çıkmamla kızın inmesi arasında 5 dakika vardır yoktur ben de anlamadım
Kızlar yardımcı olurmusunuz lütfen benim ilk hcg 10 2 gün sonra 36 2 gün sonra 43 3 gün sonra 58 cıktı sizce sağlıksız gebelik farkındayım ama bu düzensiz artış dış gebelik mı sizce. Bundan 3 ay önce 5 haftalık düşük yapmıştım
Kuzenimin bu şekildeydi artışı aynı şekil kimyasal ve diş gebelikten şüphelendiler ama daha sonra keseyide bebeğide gördüler kanaması falan oldu ama çok şükür sağlıkla aldı bebeğini kucağına inşAllah seninde öyle olur
Sıcaaakk işlerrr bitmiyorrr geçmiyor günler geçmiyoooorrrr
Boya bitti duvar kağıdı kaldı. Renk biraz koyu oldu ama mobilya gelince açar heralde yani öyle ümit ediyorum
Efelihayat
kız buarada şalvara düşmüş dedin ya hönkürerek güldüm resmen
Valla kişiden kişiye değişir o canım ya sancıların arası saniyelere düşünce artık doğum başlamış oluyor açılma olması önemli mesela benim oğlan da gece 3 te hastaneye gittim 6 da Doğum haneye girdim 6 55 doğdu oğluş kız da açılma daha geç oldu ama doğum 5 dakika da gerçekleşti ya masaya çıkmamla kızın inmesi arasında 5 dakika vardır yoktur ben de anlamadım
Yaaa masallah valla dogumunu boyle anlatan bi seni gordum niye bizim mahalledeki teyzeler gbi ballandirmiyosun soyle ikindim boyle sanci cektim vs tadini cikariyolar walla anlatirkenn