2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Onlari hic sorma, kizlar bi halt soyleyemedi bugün. Bavulu vercem ben kendileri secsin ne istiyosa!
Sevmedim kızları.
Ya hastane çıkışı 5 li takım olarak verin gitsin patikli al üstü içine kuvarze olan içlik şapka eldiven ve penye battaniye bu kadar giydiriliyor siz ekstra çıt çıtlı da koyun ama ben koymuştum geri verdiler bana.. Battaniyesinin içinde geldi minnoşlarım ayy çok güzel bişey ya aldığımız elbiseleri üzerlerinde görmek

Her gün muuu canım zaten ağır bebeğin nasil kıyıyorsun kendine.
Vallahi hamile oldgmu ogrendgm günden beri ki bayrama kadar hala kötüydüm bulantidan ötürü toplasan ilk sahur için yumurta kırmıştım eşime birde bulgur pilavı yaptım 1 kaç kez eşim düşüremiyor diye. Ev temizlik bulaşık çamaşır asma hepsi eşimde. Annem gelince çamaşır ve bulasik yardim ediyor sagolsn.
Sen de heleki bu son aylarda bari temizliği günlük yapma canim.

Yapmayız yaa nolcak.. Başımızda bekleyenimiz mi var gelip gidenimiz mi var yapmayıveririz bigün de tembellik diz boyu oluyo bazen bende
Öyle diye diye yapmıyorum ben de annem gelecek sağolsun yarın o yüzden bir şey yapmadım , birçok şeyi ona kitledim ütü çamaşır perde yıkama ve yemek
Doğumda hemşireye bebeğe eşya ne vereceksiniz, hastane çıkış setinin hepsi fazla olmaz mı?
Mırın kırın ederlerse onların kaprisleriyle ugrasamam o yüzden hepsini koydum ben. Giydirmediklerini geri alırız zaten

Ağzına sağlık canım çok güzel yazmissin.

Çok güzel hazırlamışsın ellerine sağlık.
Poşetleri nerden aldın acaba. Ölçüsü markası var mı.
Ben çıkamıyorum, eşime söyledim. Gitmiş marketten bir karış birşey almış
Canım bu koroplastin büyük boy kilitli poşeti, bana boyutu da güzel geldi. A 101 de vardi ordan aldim

alkis helal olsun agzina. Saglikk tatlim
Doğumda hemşireye bebeğe eşya ne vereceksiniz, hastane çıkış setinin hepsi fazla olmaz mı?
5 li set alt ust onluk bere eldiven set iicinde 1 cit citli sifir kol body 1 islak.mendil 1 bez 1 battaniye ince 1 kalin battaniye 1 ic tulum diyorlar ya ic zıbın alt.degistirme pedi kullan at budur yavrum

Doktor gerekli gorurse adrt sokturucu verir zaten bekle bence... Kan testi yanlis sonucu ancak adetten 10 gun once atiyorum yaptirmissindirnkanda cikmaz onun disinda cikar bu zamana idrarda da kanda da

Canim dış gebelik degilde daha cok boş gebelik gibi geldi bana, aynısını arkadaşım yaşadı kese var bebek yoktu, kendiliğinden düşük yapti daha sonra. Sen 2 gunde bir beta hcg yaptirmaya dvam et, Allah yardımcın olsun

Doktora gosterdiginizde ne dedi baya bi kan olcturmussun doktor bi kaniya varmistir kimyasal gebelik benim bildigim az artis... Ama bence kimse anlayamaz burdan zaten kimse keseye vs bakmasi lazim doktorun

Sağol canım allah razı olsun inşallah dış gebelik değildir

Doktora gosterdiginizde ne dedi baya bi kan olcturmussun doktor bi kaniya varmistir kimyasal gebelik benim bildigim az artis... Ama bence kimse anlayamaz burdan zaten kimse keseye vs bakmasi lazim doktorun
Dr dış gebelik dedi ama değerler bu kadar düşükken anlaşılır mı utrasyonda görünen birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…