2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın
Görüş günü olanlar güzel haberler ile gelsinler inşallah
ikicicek-birbocek sakarlık şişkinlik sadece sana ait bir durum değil üzme kendini yemek yerken ellerim tutmuyor döküp duruyorum sürekli, biz bir tane ile şiştik en az 3 kilo ödem var üstümde, sen yine 2 tane ile bu haftalara çok iyi geldin maşallah.
Güzel haberlerini bekliyoruz

İnşallah herşey yolunda gidecektir annesi sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini.. Kontrol çok iyi geçer için ferah lar inşallah

Şükür nst iyi dedi doktor fındığım 45 cm 2400 gr olmuş nasipse bayram öncesi görünüyor dedi doktor bakalım hayırlısı 2 hafta sonra gelicem sonra haftaya düşücekmiş kontroller
Canım maşallah fındığa aramızda 1 gün var bayramdan önce demiş sana sezaryen mı olucaksın sen

Çok sağolun kızlar iyiki varsınız 10 gün yatış sonra doğum dedi 12 sinde doğum olacakmış bakalım hayırlısı vardır bundada bir hayr insanın doğacağı zmn belli olur değişmezmiş ztn demek bizim miniklerin vakti de geliyor bunlar bahane iste Allah hepimize de yardımcı olsun sağlıkla alalım bebislerimizi kucagimiza kolay doğumlarımız olsun ins

Sen nasılsın canım

Amin inş İkiz oldukları için normal zaten canım ne güzel kavuşucaksınız inş artık özenmedim değil bende istiyorum artıkk görmek bebeğimi

Hadi gözün aydın hep güzel haberlerle inşallah valla epidural de güzeldir şimdi ya böyle acı hafifliyomuş falan duyduğum kadarıyla hayırlısıyla artık

Allah kolaylık versin canım ya bu sıcaksa bu halde çalışmak. Az kaldı inşallah pijama takımını çek at haha annen doğum sonrasını da düşünmüş işte daha ne güle güle kullan hepsini de

İnşallah herşey de yolundadır ya ultrason kilosu hiç tam çıkmıyo ki yaklaşık söylüyorlar inşallah gayet de iyidir kendi doktoruna gitmen iyi olmuş beslenmene dikkat et bol sıvı al ve içini ferah tut bebişin için de dua et annesi.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

Kesin yeni gelin seti dediklerinden aldı, bohca yapilirken aliyorlar ya
Resmen oglana niyet kocaya kısmet olmus ahahah
Bugun kontrolde bebek baş aşağıydi 35 haftaya basladik. Kimisi daha icerde doner diyor ama bana hic gelmiyor asagi acayip baski var ama olasi dogumda artik risk olmaz dedi doktor bakalim ne zaman gelecek bebisler :)
32 bitince tamam demisti doktorum, 34te de organlar tamamlaniyormus beyin vs gelisiyormus. Sen de yirttin artık, gelirse basimizin üstünde yeri var
Etti canım, muzun üstüne çikolata sürdüm yedim soluma yattım birazda karnımı mıncıklayınca uyandı sıpa
Bazen durgun oluyorlar. Gecen benimki de az hareketliydi peridrol84 e dedim hatta, ama ilk zamanlardaki gibi stres yapmadim. Oglan yorulmustur.
Dün doktorum Japonya ve dogumla ilgili bisi dedi (ya kadinin dedigi hic bi seyi hatırlayamıyorum ben) evet dedim arkadasim var kiloya pek karsilarmis.
Cocuklarimizin kilosu ayni. Kayinvalidem 3 dogumda 5er kilo dogurmus. Ben de ondan korkuyorum ama 1 kilo alir 3un üstü dogar dedi. 3 haftada yarim kilo almis 1-1.5 ayda 3u gecer dedi.
Evt cnm inş yatış verecek bana ztn doktoru bekliyorum muayene için ins bebekte gelişme vardır da bekleriz biraz daha dua edin bana çok ihtiyacım var
İkisini de buyuttun, haftan da iyi. 36 haftada falan dogurmus olacaksin, daha ne olsun.
Sen anne mi olcan, iki kolunda birer bebekle mi gezcen

cnm masallah. ne guzel 35 bitecek. hatirlisiyla kavus kuzularina. bana da dr 13 temmuza kadar dayanacagini dusunuyorum demisti
Sen nasılsın canım
ic güvesinden hallice ..
kadilmaya devam cnm bende. ilk kez kac s kasiyor diye bakayim dedim. 45 s kasiyor eleman . yalanci olanlari 5 s... nerdeeee ben hic yalancisini goremeden gercegine gectim .. ben de gozumu kararttim netten elbise siparis ettim kardesimin dugune az kaldi. dilerim dogmayacak o zamana. dogarsa da artik yapcak bisi yok.
gecmis olsun cm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…