- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Dualarimiz seninleEvt cnm inş yatış verecek bana ztn doktoru bekliyorum muayene için ins bebekte gelişme vardır da bekleriz biraz daha dua edin bana çok ihtiyacım var
Maşallah prenseseŞükür nst iyi dedi doktor ❤ fındığım 45 cm 2400 gr olmuş nasipse bayram öncesi görünüyor dedi doktor bakalım hayırlısı ❤ 2 hafta sonra gelicem sonra haftaya düşücekmiş kontroller
İnşallah ilerleme vardır canım dualarımız sizinleEvt cnm inş yatış verecek bana ztn doktoru bekliyorum muayene için ins bebekte gelişme vardır da bekleriz biraz daha dua edin bana çok ihtiyacım var
İnşallah herşey yolunda gidecektir annesiInş cnm ins yolunda gider herşey bir yandan içim tuhaf bir şekilde rahat içgüdüsel olarak çok rahatım ama iş mantık kısma geçince karışıyor işler normalde tersi olur ama bnm hiçbirşeyim normal değil ki bu olsunnormalde pozitif düşünürüm genelde ama sanırım kabullenme süreci yaşıyorum şuanda minik olanın adını zeynep koyacaktık şimdi diyorum adını zeynep nazlı yapicam nazlı çıktı bu kız :)
Canım maşallah fındığaŞükür nst iyi dedi doktorfındığım 45 cm 2400 gr olmuş nasipse bayram öncesi görünüyor dedi doktor bakalım hayırlısı 2 hafta sonra gelicem sonra haftaya düşücekmiş kontroller
Sen nasılsın canımdr olunlu diyrsa endie etme cnm.
kan pihtilasmasi 2.cj bebegimi de kaybedince yapilan testte cikti benim..ogljmda aspirin be igne, kizimda ise aspirin kanama yaptigi icin sadece igne kullaniyrm bastan beri.
bu ign gec kaljndi vs denecek bir durum degil. istendigi zaman baslanilabilecek bir igne. ama dr.un ne yi uygun goruyrsa tabiki o...
ayyy hadi bakalim ne diyecek dr.un. ven de bekliyrm
35 bitmeden benden ilaci kesmiyr
Amin inşÇok sağolun kızlar iyiki varsınız10 gün yatış sonra doğum dedi 12 sinde doğum olacakmış bakalım hayırlısı vardır bundada bir hayr insanın doğacağı zmn belli olur değişmezmiş ztn demek bizim miniklerin vakti de geliyor bunlar bahane iste Allah hepimize de yardımcı olsun sağlıkla alalım bebislerimizi kucagimiza kolay doğumlarımız olsun ins
Hadi gözün aydın hep güzel haberlerle inşallahGünaydın, burda öğleyi geçtik bile...
Bugün doktor kontrolüm vardı. Kızım, 2040 gr. dedi doktor. Kilosu çok iyiymiş. Bir dahaki randevuya kadar 200/250 gram alırmış. Bundan sonraki süreçte bir kilonun biraz üzerinde almasını bekliyormuşuz. Ben çok şişko doğmuşum, onun için kilolu bir çocuğum olacağını düşünüp hep tırsıyordum. Çok şükür iyi gidiyoruz.
Ayrıca şekerli yediğim için uyarmıştı önceki randevumuzda, dikkat ettim. Bugün tahliller temiz çıkınca böyle devam et dedi doktor. Ben de iki haftanın acısını kocam görmeden iki kase pudingle çıkardımYarın kaldığımız yerden diyete devam.
Bir sonraki randevumuzda doğum şeklini de netleştireceğiz. Bir problem olmadığı sürece normal doğul yapılıyor yani benim için de normal doğum gözüküyor ama epidural yapalım mı, yapmayalım mı ona da karar verelim dedi. Doktorumun niyeti epidural de yapmamak sanki ama nihai kararı birlikte vereceğiz..
Benden bukadar, herkese sevgiler..
Teşekkür ederim kimseye yaşatmasın inşallah sen de iyi olur sonuçlar..Çok geçmiş olsun sanada. Allah bir daha yasatmasin. Tşk ederim inşallah
Allah kolaylık versin canım ya bu sıcaksa bu halde çalışmakiyi geceler kizlar nasilsiniz bakalimm:))
Allah yalani sevmez zor ve yorucu bi gundu. sicaktan uyuyamayip gece yarisi iki saat dizi izledim. pervaneyi acip oyle yattim, 3e dogru uyumusum..sabah asker gibi 6.30 ta caldi yine alarm..isler asiri yogun..yarindan itibaren isleri yeni elemana devredicem. benim yerime 60 yasinda bi adam almislar ise bikac ayligina. seniorlugu ile bazi projelerimde adam edemediklerimi adam eder insallah
Bu hafta 3 gun, haftayada 4 gun daha gitmem gerekiyo ise..bugun aksam yemegi disardan soyledik koltuga zor attim kendimi. esim noldu sana diye sarilinca da ‘is beni cok yoruyo’ diye agladim. bakalim hafta nasil ilerliicek, persembe gunu benim patronu hungur hungur aglayarak ‘ben haftaya gelmiyorum artik yoruldum’ deme potansiyelim yuksek.
dusa girip ciktiktan sonra bi enerji geldi, camasir yikadim astim tum evi paspasladim (esim sabah ise gitmeden supurmus) ve toz aldim. bu gece uyurum insallah deliksiz..
ay bu arada annemler dondu turkiyeden. dun ugradik. babamla beraber bana lohusa pijama seti diye aldiklari seti gorsenizberaber mi aldin babamla anne yaa dedim yok boyle seksi bi set anne bu lohusa seti degiiilll dedim, sabahligi, ve uzun pacali pijama setini giyebilirsin digerlerini normalde giyersin sen seviyosun boyle seyleri diyo tovbe estagfirullah yaa.
bide ogluma hastane cikisi seti getirmis, Allahim nasil guzelll! sette yok yok, hemde minis minis gemi islenmis bazi parcalara
bizim beybi cok aktif, acayip acayip akrobatik hareketleri var. karnin hic inmemis sen agustosun sonuna da dogurmazsin dedi annem. yavastan karni indirme calismalarina basliicam ben valla
hepinizin iyi olmasina sevindim iyi geceler kizlar opuldunuz!
Hadi sağlıkla vakitlice inşallahBugun kontrolde bebek baş aşağıydi 35 haftaya basladik. Kimisi daha icerde doner diyor ama bana hic gelmiyor asagi acayip baski var ama olasi dogumda artik risk olmaz dedi doktor bakalim ne zaman gelecek bebisler :)
İnşallah herşey de yolundadır ya ultrason kilosu hiç tam çıkmıyo ki yaklaşık söylüyorlar inşallah gayet de iyidir kendi doktoruna gitmen iyi olmuş beslenmene dikkat et bol sıvı al ve içini ferah tut bebişin için de dua et annesi.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..Kızlar doktora gıttım tekrar ıkı haftalık gerılık var. 34+4 1905 olmus kılolusu beyne gıden kan akısı fazla dedı kan pıltılasması olabılır sende dedı.32. Haftaya kadar aspırın verebılıyorlarmıs. Bugun serumda yaptırdım ınsaşşah faydası olur doguma kadar 2.5 kılo olur. Bugun uc doktora gıttım gercekten doktor cok onemlı baska ozelın doktoru dırek bebegım gelısımı durmus bız bırsey yapamayz dedı arastrma hastanesıne gıt dedı beynımden vurulmusa donduk esımle sonra zorla kendı doktorumuz ıletıseme gectık yenı yer actıgı ıcın suan normalde bakmıyordu zorla gıttık yıne ılgılendı sagolsun. Benım gıbı gelısımı yavas olan anneler ne yapıyor ya da ılk hamılelıgınde yasayan varsa desteklerını beklıyorum.
Kesin yeni gelin seti dediklerinden aldı, bohca yapilirken aliyorlar yaiyi geceler kizlar nasilsiniz bakalimm:))
Allah yalani sevmez zor ve yorucu bi gundu. sicaktan uyuyamayip gece yarisi iki saat dizi izledim. pervaneyi acip oyle yattim, 3e dogru uyumusum..sabah asker gibi 6.30 ta caldi yine alarm..isler asiri yogun..yarindan itibaren isleri yeni elemana devredicem. benim yerime 60 yasinda bi adam almislar ise bikac ayligina. seniorlugu ile bazi projelerimde adam edemediklerimi adam eder insallah
Bu hafta 3 gun, haftayada 4 gun daha gitmem gerekiyo ise..bugun aksam yemegi disardan soyledik koltuga zor attim kendimi. esim noldu sana diye sarilinca da ‘is beni cok yoruyo’ diye agladim. bakalim hafta nasil ilerliicek, persembe gunu benim patronu hungur hungur aglayarak ‘ben haftaya gelmiyorum artik yoruldum’ deme potansiyelim yuksek.
dusa girip ciktiktan sonra bi enerji geldi, camasir yikadim astim tum evi paspasladim (esim sabah ise gitmeden supurmus) ve toz aldim. bu gece uyurum insallah deliksiz..
ay bu arada annemler dondu turkiyeden. dun ugradik. babamla beraber bana lohusa pijama seti diye aldiklari seti gorsenizberaber mi aldin babamla anne yaa dedim yok boyle seksi bi set anne bu lohusa seti degiiilll dedim, sabahligi, ve uzun pacali pijama setini giyebilirsin digerlerini normalde giyersin sen seviyosun boyle seyleri diyo tovbe estagfirullah yaa.
bide ogluma hastane cikisi seti getirmis, Allahim nasil guzelll! sette yok yok, hemde minis minis gemi islenmis bazi parcalara
bizim beybi cok aktif, acayip acayip akrobatik hareketleri var. karnin hic inmemis sen agustosun sonuna da dogurmazsin dedi annem. yavastan karni indirme calismalarina basliicam ben valla
hepinizin iyi olmasina sevindim iyi geceler kizlar opuldunuz!
32 bitince tamam demisti doktorum, 34te de organlar tamamlaniyormus beyin vs gelisiyormus. Sen de yirttin artık, gelirse basimizin üstünde yeri varBugun kontrolde bebek baş aşağıydi 35 haftaya basladik. Kimisi daha icerde doner diyor ama bana hic gelmiyor asagi acayip baski var ama olasi dogumda artik risk olmaz dedi doktor bakalim ne zaman gelecek bebisler :)
Bazen durgun oluyorlar. Gecen benimki de az hareketliydiEtti canım, muzun üstüne çikolata sürdüm yedim soluma yattım birazda karnımı mıncıklayınca uyandı sıpa
Dün doktorum Japonya ve dogumla ilgili bisi dedi (ya kadinin dedigi hic bi seyi hatırlayamıyorum ben) evet dedim arkadasim var kiloya pek karsilarmis.Günaydın, burda öğleyi geçtik bile...
Bugün doktor kontrolüm vardı. Kızım, 2040 gr. dedi doktor. Kilosu çok iyiymiş. Bir dahaki randevuya kadar 200/250 gram alırmış. Bundan sonraki süreçte bir kilonun biraz üzerinde almasını bekliyormuşuz. Ben çok şişko doğmuşum, onun için kilolu bir çocuğum olacağını düşünüp hep tırsıyordum. Çok şükür iyi gidiyoruz.
Ayrıca şekerli yediğim için uyarmıştı önceki randevumuzda, dikkat ettim. Bugün tahliller temiz çıkınca böyle devam et dedi doktor. Ben de iki haftanın acısını kocam görmeden iki kase pudingle çıkardımYarın kaldığımız yerden diyete devam.
Bir sonraki randevumuzda doğum şeklini de netleştireceğiz. Bir problem olmadığı sürece normal doğul yapılıyor yani benim için de normal doğum gözüküyor ama epidural yapalım mı, yapmayalım mı ona da karar verelim dedi. Doktorumun niyeti epidural de yapmamak sanki ama nihai kararı birlikte vereceğiz..
Benden bukadar, herkese sevgiler..
Evt cnm inş yatış verecek bana ztn doktoru bekliyorum muayene için ins bebekte gelişme vardır da bekleriz biraz daha dua edin bana çok ihtiyacım var
İkisini de buyuttun, haftan da iyi. 36 haftada falan dogurmus olacaksin, daha ne olsun.Çok sağolun kızlar iyiki varsınız10 gün yatış sonra doğum dedi 12 sinde doğum olacakmış bakalım hayırlısı vardır bundada bir hayr insanın doğacağı zmn belli olur değişmezmiş ztn demek bizim miniklerin vakti de geliyor bunlar bahane iste Allah hepimize de yardımcı olsun sağlıkla alalım bebislerimizi kucagimiza kolay doğumlarımız olsun ins
Canım maşallah fındığaaramızda 1 gün var bayramdan önce demiş sana sezaryen mı olucaksın sen
[/QUOTE
Doktor dedi de bakalım öylemi gelicek ben normal istiyorum nasipse bakalım :)
cnm masallah. ne guzel 35 bitecek. hatirlisiyla kavus kuzularina. bana da dr 13 temmuza kadar dayanacagini dusunuyorum demistiÇok sağolun kızlar iyiki varsınız10 gün yatış sonra doğum dedi 12 sinde doğum olacakmış bakalım hayırlısı vardır bundada bir hayr insanın doğacağı zmn belli olur değişmezmiş ztn demek bizim miniklerin vakti de geliyor bunlar bahane iste Allah hepimize de yardımcı olsun sağlıkla alalım bebislerimizi kucagimiza kolay doğumlarımız olsun ins
ic güvesinden halliceSen nasılsın canım
gecmis olsun cm.Günaydın Umarım herkes iyidir okuyamadım hafta sonu boya temizlik çamaşır iyi fln yaptı annemle eşim bende biraz hastayım bütün camlar acıktı dolanırken anlamadim gece usttum herlde bugn biraz dha ıyiym herkese sağlıklı günler dilerm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?