iyi geceler kizlar nasilsiniz bakalimm:))
Allah yalani sevmez zor ve yorucu bi gundu. sicaktan uyuyamayip gece yarisi iki saat dizi izledim. pervaneyi acip oyle yattim, 3e dogru uyumusum..sabah asker gibi 6.30 ta caldi yine alarm..isler asiri yogun..yarindan itibaren isleri yeni elemana devredicem. benim yerime 60 yasinda bi adam almislar ise bikac ayligina. seniorlugu ile bazi projelerimde adam edemediklerimi adam eder insallah
Bu hafta 3 gun, haftayada 4 gun daha gitmem gerekiyo ise..bugun aksam yemegi disardan soyledik koltuga zor attim kendimi. esim noldu sana diye sarilinca da ‘is beni cok yoruyo’ diye agladim. bakalim hafta nasil ilerliicek, persembe gunu benim patronu hungur hungur aglayarak ‘ben haftaya gelmiyorum artik yoruldum’ deme potansiyelim yuksek.
dusa girip ciktiktan sonra bi enerji geldi, camasir yikadim astim tum evi paspasladim (esim sabah ise gitmeden supurmus) ve toz aldim. bu gece uyurum insallah deliksiz..
ay bu arada annemler dondu turkiyeden. dun ugradik. babamla beraber bana lohusa pijama seti diye aldiklari seti gorseniz
beraber mi aldin babamla anne yaa dedim
yok boyle seksi bi set
anne bu lohusa seti degiiilll dedim, sabahligi, ve uzun pacali pijama setini giyebilirsin digerlerini normalde giyersin sen seviyosun boyle seyleri diyo
tovbe estagfirullah yaa.
bide ogluma hastane cikisi seti getirmis, Allahim nasil guzelll! sette yok yok, hemde minis minis gemi islenmis bazi parcalara
bizim beybi cok aktif, acayip acayip akrobatik hareketleri var. karnin hic inmemis sen agustosun sonuna da dogurmazsin dedi annem. yavastan karni indirme calismalarina basliicam ben valla
hepinizin iyi olmasina sevindim iyi geceler kizlar opuldunuz!