2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar doktora gıttım tekrar ıkı haftalık gerılık var. 34+4 1905 olmus kılolusu beyne gıden kan akısı fazla dedı kan pıltılasması olabılır sende dedı.32. Haftaya kadar aspırın verebılıyorlarmıs. Bugun serumda yaptırdım ınsaşşah faydası olur doguma kadar 2.5 kılo olur. Bugun uc doktora gıttım gercekten doktor cok onemlı baska ozelın doktoru dırek bebegım gelısımı durmus bız bırsey yapamayz dedı arastrma hastanesıne gıt dedı beynımden vurulmusa donduk esımle sonra zorla kendı doktorumuz ıletıseme gectık yenı yer actıgı ıcın suan normalde bakmıyordu zorla gıttık yıne ılgılendı sagolsun. Benım gıbı gelısımı yavas olan anneler ne yapıyor ya da ılk hamılelıgınde yasayan varsa desteklerını beklıyorum.

ben gelisim geriligini bilmiyrm cnm.
ama kan pihtilasmasi kesinse aspirin sart degil. ben gibi ignede kullanabilirsin doguma kadar. onu sor mutlaka. senin vucuduna gore igne dozunu ayarlarlar.
dilerim hepimiz saglikla tamamlayacagiz gebeligimizi.

Ay ne bilim anneannem ve babamem 6 çocuk doğurunca ve sorsan hemen hamile kalıplar imkanlar zor ama çocuklar sağlıklı anlatılanlar böyle, ama genele bakmak lazım tabi

ben gelisim geriligini bilmiyrm cnm.
ama kan pihtilasmasi kesinse aspirin sart degil. ben gibi ignede kullanabilirsin doguma kadar. onu sor mutlaka. senin vucuduna gore igne dozunu ayarlarlar.
dilerim hepimiz saglikla tamamlayacagiz gebeligimizi.
Kacıncı haftadan berı ıgne oluyorsunuz doktor gec kalınmıs olabılır dedı ılk hamılelıklerde belırlenmesı zor dedı. Doktor hep olumlu baktı sorun gormuyorum gıbı ama ıkıncı bebekte aspırın alırsın dedı. Bı de bobregınde genısleme varmıs.

Inşallah canım allah razı olsun

S Serpico19 kuzum gecmis olsun.Allah sifa versin vardir elbet.çözümü Allahim.büyük evladini sana.bagislasin dualarimiz.seninle
Amın ınsallah bende sasırdım aılemde esımın aılesınde yok hep karnım kucuk dıyordum bebıs kucukmus yemek yemekle kılo almakla alakası yok dedı doktor bu bebısın yapısı degıstıremezsın dedı doguma az kaldıgı ıcın yapacak bır sey yok.

Neyse hadi böylelikle atlatmış oldun..hasta viruslu demistin ne diye o şekilde bakıyorlar da bi çaresine baktırmıyorlar

iyi geceler kizlar nasilsiniz bakalimm:))

Allah yalani sevmez zor ve yorucu bi gundu. sicaktan uyuyamayip gece yarisi iki saat dizi izledim. pervaneyi acip oyle yattim, 3e dogru uyumusum..sabah asker gibi 6.30 ta caldi yine alarm..isler asiri yogun..yarindan itibaren isleri yeni elemana devredicem. benim yerime 60 yasinda bi adam almislar ise bikac ayligina. seniorlugu ile bazi projelerimde adam edemediklerimi adam eder insallah
Bu hafta 3 gun, haftayada 4 gun daha gitmem gerekiyo ise..bugun aksam yemegi disardan soyledik koltuga zor attim kendimi. esim noldu sana diye sarilinca da ‘is beni cok yoruyo’ diye agladim. bakalim hafta nasil ilerliicek, persembe gunu benim patronu hungur hungur aglayarak ‘ben haftaya gelmiyorum artik yoruldum’ deme potansiyelim yuksek.
dusa girip ciktiktan sonra bi enerji geldi, camasir yikadim astim tum evi paspasladim (esim sabah ise gitmeden supurmus) ve toz aldim. bu gece uyurum insallah deliksiz..

ay bu arada annemler dondu turkiyeden. dun ugradik. babamla beraber bana lohusa pijama seti diye aldiklari seti gorseniz beraber mi aldin babamla anne yaa dedim yok boyle seksi bi set anne bu lohusa seti degiiilll dedim, sabahligi, ve uzun pacali pijama setini giyebilirsin digerlerini normalde giyersin sen seviyosun boyle seyleri diyo tovbe estagfirullah yaa.
bide ogluma hastane cikisi seti getirmis, Allahim nasil guzelll! sette yok yok, hemde minis minis gemi islenmis bazi parcalara

bizim beybi cok aktif, acayip acayip akrobatik hareketleri var. karnin hic inmemis sen agustosun sonuna da dogurmazsin dedi annem. yavastan karni indirme calismalarina basliicam ben valla

hepinizin iyi olmasina sevindim iyi geceler kizlar opuldunuz!

Neyse hadi böylelikle atlatmış oldun..hasta viruslu demistin ne diye o şekilde bakıyorlar da bi çaresine baktırmıyorlar
Bilmiyorum cnm naparsa yapsınlar madem besliyor çaresini de bulmalı yazık hayvancagizada ben çok üzülüyorum hiç dayanamıyorum çok korktum ölür fln diye de çok şükür sahipliymis de aldı gittiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…