- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- 158
Gözün aydın cnm hediyelerinizide güle güle sağlıkla kullanın insiyi geceler kizlar nasilsiniz bakalimm:))
Allah yalani sevmez zor ve yorucu bi gundu. sicaktan uyuyamayip gece yarisi iki saat dizi izledim. pervaneyi acip oyle yattim, 3e dogru uyumusum..sabah asker gibi 6.30 ta caldi yine alarm..isler asiri yogun..yarindan itibaren isleri yeni elemana devredicem. benim yerime 60 yasinda bi adam almislar ise bikac ayligina. seniorlugu ile bazi projelerimde adam edemediklerimi adam eder insallah
Bu hafta 3 gun, haftayada 4 gun daha gitmem gerekiyo ise..bugun aksam yemegi disardan soyledik koltuga zor attim kendimi. esim noldu sana diye sarilinca da ‘is beni cok yoruyo’ diye agladim. bakalim hafta nasil ilerliicek, persembe gunu benim patronu hungur hungur aglayarak ‘ben haftaya gelmiyorum artik yoruldum’ deme potansiyelim yuksek.
dusa girip ciktiktan sonra bi enerji geldi, camasir yikadim astim tum evi paspasladim (esim sabah ise gitmeden supurmus) ve toz aldim. bu gece uyurum insallah deliksiz..
ay bu arada annemler dondu turkiyeden. dun ugradik. babamla beraber bana lohusa pijama seti diye aldiklari seti gorsenizberaber mi aldin babamla anne yaa dedim yok boyle seksi bi set anne bu lohusa seti degiiilll dedim, sabahligi, ve uzun pacali pijama setini giyebilirsin digerlerini normalde giyersin sen seviyosun boyle seyleri diyo tovbe estagfirullah yaa.
bide ogluma hastane cikisi seti getirmis, Allahim nasil guzelll! sette yok yok, hemde minis minis gemi islenmis bazi parcalara
bizim beybi cok aktif, acayip acayip akrobatik hareketleri var. karnin hic inmemis sen agustosun sonuna da dogurmazsin dedi annem. yavastan karni indirme calismalarina basliicam ben valla
hepinizin iyi olmasina sevindim iyi geceler kizlar opuldunuz!
Etti canım, muzun üstüne çikolata sürdüm yedim soluma yattım birazda karnımı mıncıklayınca uyandı sıpa
Hahah Arslan kükredi yaniii masallahEtti canım, muzun üstüne çikolata sürdüm yedim soluma yattım birazda karnımı mıncıklayınca uyandı sıpa
Gel opucem
dr olunlu diyrsa endie etme cnm.Kacıncı haftadan berı ıgne oluyorsunuz doktor gec kalınmıs olabılır dedı ılk hamılelıklerde belırlenmesı zor dedı. Doktor hep olumlu baktı sorun gormuyorum gıbı ama ıkıncı bebekte aspırın alırsın dedı. Bı de bobregınde genısleme varmıs.
ayyy hadi bakalim ne diyecek dr.un. ven de bekliyrmGünaydın
Bugün kontrol günü, ilacı keseriz demişti dr bakalım son kararı mı
ikicicek-birbocek sen de bugün gidecektin di mi? Inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz
onigirichan maşallah size de
S Serpico19 bazı dr lar sırf hastaların moralini bozmayı görev sanıyorlarsen moralini yüksek tut, 35.haftaya gelmişsin şükür, minik te olsa sağlıklı bebişin minik doğanlar dışarda daha çabuk toparlıyor merak etme
Evt cnm inş yatış verecek bana ztn doktoru bekliyorum muayene için ins bebekte gelişme vardır da bekleriz biraz daha dua edin bana çok ihtiyacım varGünaydın
Bugün kontrol günü, ilacı keseriz demişti dr bakalım son kararı mı
ikicicek-birbocek sen de bugün gidecektin di mi? Inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz
onigirichan maşallah size de
S Serpico19 bazı dr lar sırf hastaların moralini bozmayı görev sanıyorlarsen moralini yüksek tut, 35.haftaya gelmişsin şükür, minik te olsa sağlıklı bebişin minik doğanlar dışarda daha çabuk toparlıyor merak etme
Yalniz resim efsane ahi gitmiş vahi kalmış garip fıstığın :)
Dua ediyoruz canım iyi haberlerle çık inşEvt cnm inş yatış verecek bana ztn doktoru bekliyorum muayene için ins bebekte gelişme vardır da bekleriz biraz daha dua edin bana çok ihtiyacım var
ilk kural sakinligimizi bozmutoruz kuzum.Kizlar ya bn acayip stres yaptım ya ne nasl olacak diye off ya 35. Hafta dolmadan doğarsalar başka hastane de doğum yapmam gerekecek nsl olacak Allahtan doktorum degismeyecek kendi doktorum girecek doğuma başka hastane bile olsa önemli bir sorun yoktur farklı saglik sorunu fln çıkmaz kızim da ins aklımda deli sorular bırakmıyor beni annemde gelemedi bir eşim bir bn yalniz hissediyorum kendimiresmen iki günde 2 beden büyüdüm birden bütün vucudum şişti ödem oldu ilaçlar yaptı sanırım uyuşuk elim ayağım sanki elime aldığım herşeyi deviriyotum şakar şakir halt etmiş bnm yanimda o derece amma uzun yazdım ama k.bakmayin helâl edin hakkınızı içimi dökmek istedim
Inş cnm ins yolunda gider herşey bir yandan içim tuhaf bir şekilde rahat içgüdüsel olarak çok rahatım ama iş mantık kısma geçince karışıyor işler normalde tersi olur ama bnm hiçbirşeyim normal değil ki bu olsunilk kural sakinligimizi bozmutoruz kuzum.
ikincisi guzel kizlarin 34 haftayi coktannnnn bitirdi. dr.um hep diyr, 34 bitse rahat edecegim diye.
ucuncusu herseye pozitif tarafindan bak lutfen. inan en cok bu işine yarayacak.
baska hastane olmasi onemsiz. dr.unun degismemesi guzel bence.
Allahin izniyle 35 te bitecek...
Kizlar ya bn acayip stres yaptım ya ne nasl olacak diye off ya 35. Hafta dolmadan doğarsalar başka hastane de doğum yapmam gerekecek nsl olacak Allahtan doktorum degismeyecek kendi doktorum girecek doğuma başka hastane bile olsa önemli bir sorun yoktur farklı saglik sorunu fln çıkmaz kızim da ins aklımda deli sorular bırakmıyor beni annemde gelemedi bir eşim bir bn yalniz hissediyorum kendimiresmen iki günde 2 beden büyüdüm birden bütün vucudum şişti ödem oldu ilaçlar yaptı sanırım uyuşuk elim ayağım sanki elime aldığım herşeyi deviriyotum şakar şakir halt etmiş bnm yanimda o derece amma uzun yazdım ama k.bakmayin helâl edin hakkınızı içimi dökmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?