2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gözün aydın cnm hediyelerinizide güle güle sağlıkla kullanın ins

Etti canım, muzun üstüne çikolata sürdüm yedim soluma yattım birazda karnımı mıncıklayınca uyandı sıpa
Hahah Arslan kükredi yaniii masallah zaten artık yerleri daraldgi için eskisi gibi hareket etmeyblrlrms korkulck birşey yokmuş aklında olsn canım ki eminim sen biliyrsndur

Günaydın, burda öğleyi geçtik bile...
Bugün doktor kontrolüm vardı. Kızım, 2040 gr. dedi doktor. Kilosu çok iyiymiş. Bir dahaki randevuya kadar 200/250 gram alırmış. Bundan sonraki süreçte bir kilonun biraz üzerinde almasını bekliyormuşuz. Ben çok şişko doğmuşum, onun için kilolu bir çocuğum olacağını düşünüp hep tırsıyordum. Çok şükür iyi gidiyoruz.
Ayrıca şekerli yediğim için uyarmıştı önceki randevumuzda, dikkat ettim. Bugün tahliller temiz çıkınca böyle devam et dedi doktor. Ben de iki haftanın acısını kocam görmeden iki kase pudingle çıkardım Yarın kaldığımız yerden diyete devam.
Bir sonraki randevumuzda doğum şeklini de netleştireceğiz. Bir problem olmadığı sürece normal doğul yapılıyor yani benim için de normal doğum gözüküyor ama epidural yapalım mı, yapmayalım mı ona da karar verelim dedi. Doktorumun niyeti epidural de yapmamak sanki ama nihai kararı birlikte vereceğiz..

Benden bukadar, herkese sevgiler..

Günaydın
Bugün kontrol günü, ilacı keseriz demişti dr bakalım son kararı mı
ikicicek-birbocek sen de bugün gidecektin di mi? Inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz

onigirichan maşallah size de

S Serpico19 bazı dr lar sırf hastaların moralini bozmayı görev sanıyorlar sen moralini yüksek tut, 35.haftaya gelmişsin şükür, minik te olsa sağlıklı bebişin minik doğanlar dışarda daha çabuk toparlıyor merak etme

Günaydınnnn,
Ben de persembe gireceğim nst ye. Merak ediyorum süreci... Her gece rüyamda dogumhanedeyiz maşallah:)))

S Serpico19 moralini bozma canım doğunca senin sütünle hemen toparlanır o :)

elaide güle güle kullanın hepsini tatlım lohusa takımını cok merak ettim nasıl bir sey:)

Eklentiler

• BD2C412A-9F3E-44A5-9B3A-DD0D1E03341D.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 45
dr olunlu diyrsa endie etme cnm.
kan pihtilasmasi 2.cj bebegimi de kaybedince yapilan testte cikti benim..ogljmda aspirin be igne, kizimda ise aspirin kanama yaptigi icin sadece igne kullaniyrm bastan beri.
bu ign gec kaljndi vs denecek bir durum degil. istendigi zaman baslanilabilecek bir igne. ama dr.un ne yi uygun goruyrsa tabiki o...

ayyy hadi bakalim ne diyecek dr.un. ven de bekliyrm
35 bitmeden benden ilaci kesmiyr

Evt cnm inş yatış verecek bana ztn doktoru bekliyorum muayene için ins bebekte gelişme vardır da bekleriz biraz daha dua edin bana çok ihtiyacım var

Yalniz resim efsane ahi gitmiş vahi kalmış garip fıstığın :)

Kizlar ya bn acayip stres yaptım ya ne nasl olacak diye off ya 35. Hafta dolmadan doğarsalar başka hastane de doğum yapmam gerekecek nsl olacak Allahtan doktorum degismeyecek kendi doktorum girecek doğuma başka hastane bile olsa önemli bir sorun yoktur farklı saglik sorunu fln çıkmaz kızim da ins aklımda deli sorular bırakmıyor beni annemde gelemedi bir eşim bir bn yalniz hissediyorum kendimi resmen iki günde 2 beden büyüdüm birden bütün vucudum şişti ödem oldu ilaçlar yaptı sanırım uyuşuk elim ayağım sanki elime aldığım herşeyi deviriyotum şakar şakir halt etmiş bnm yanimda o derece amma uzun yazdım ama k.bakmayin helâl edin hakkınızı içimi dökmek istedim

ilk kural sakinligimizi bozmutoruz kuzum.
ikincisi guzel kizlarin 34 haftayi coktannnnn bitirdi. dr.um hep diyr, 34 bitse rahat edecegim diye.
ucuncusu herseye pozitif tarafindan bak lutfen. inan en cok bu işine yarayacak.
baska hastane olmasi onemsiz. dr.unun degismemesi guzel bence.
Allahin izniyle 35 te bitecek...

Inş cnm ins yolunda gider herşey bir yandan içim tuhaf bir şekilde rahat içgüdüsel olarak çok rahatım ama iş mantık kısma geçince karışıyor işler normalde tersi olur ama bnm hiçbirşeyim normal değil ki bu olsun normalde pozitif düşünürüm genelde ama sanırım kabullenme süreci yaşıyorum şuanda minik olanın adını zeynep koyacaktık şimdi diyorum adını zeynep nazlı yapicam nazlı çıktı bu kız :)

Günaydın bugün Benim de görüş günüm 34+1 den selamlar..
ikicicek-birbocek canım olsun eşin yanında bak stres yapma, o şişlik sakarlık çoğumuzda var artık Doğuma kadar böyleyiz bozma moralini
Başka hastane olması önemli değil ki hem doktorunda yanında olacak daha iyi olsun diye böyle bi karar alındı sanırım.

Sakin ol canım, kötüyü çağırma, neden başka bir sağlık sorunu vs çıksın, aklına getirme oyle şeyler önce biz iyi olacağız, sakin olacağız ki bebislerimiz de iyi olsun, erken gelseler de sütümüz bol olsun hemen toparlasınlar benim dr un da tek dediği 34 ü doldursun yeter, hele ki seninkiler 2 tane..çok iyi geldin şimdiye kadar, devamında da herşey güzel olacak korkma dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…