2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Doktorda bol su ıc dedı sıvı alımın yuksek olsun dedı
Günde 3 öğün yoğurt yiyorum ben 3 kase işte Bi de mutlaka ceviz 1 ayda sadece sebze et ve yoğurt yumurta yedim şeker çıktı diye bebek kilo aldı ben değil öğün saatlerini atlama mesela..
Sağolasın canım daha iyiyim ben çok şükür

Aynen öyle canım. Zaten seninkiyle benimki maşallah çok romantikler. Onları da öyle kabul ettik artık :)

Birde kendimi çok yanlız hissediyorum. Annemlere burada degil. Eşimin ailesi zaten kendi oğullarının derdine düşmüş eşim deseniz şu saat olmuş aramadı naptin doktorda demedi. Doktorda öyle diyince iyice moralim bozuldu. Aglamayim uzmeyim bebisi diyorum ama tutamıyorum kendimi

Evet canım beklersem geç olacak iyice ağırlaşacagım. Bende öyle yapayım. Teşekkür ederim fikir oldu bana da :)

Canım sıkma canını hersey ustuste gelmis. Bebegin kilosu bence de normal doktorun biraz pinpirikli biri bence bu konuda.

Aynen öyle valla..Ben oğlumu 3850 olarak doğurdum..benden 9 gün önce arkadaşım doğum yaptı 2250..saglığı iyi mi iyi.. ama bu sefer dr o kadar iri bebek olmaz dedi..sizler burada 1800.1900 2 kilo derken benim de 1370 gr cıktı..ister istemez kafaya takılıyor ama önemli olan sağlıkları..

Kizlar Asya hanım yaklasik 15 dkdir hareket halinde ve oynadikca kasiklarima ve vajinama kafasini vuruyo sanki bicaklar sapliyolar babanem 2 gundur bende.. 'ayy bu ayin sonunda dogar bu cocuk' diye diye gaza getirdi yavrumu (2 günde yaklaşık 26637448kere dedi cunku)

Biz burdayiz neen yalnız hissediyorsun kendini❤❤

Kuzum zaten çok hassas bir dönemdeyiz böyle hissetmen çok normal. Bebişinin kilosu gayette iyi kilolu olması demek sağlıklı olacağı anlamına gelmiyor. İçini ferah tut lütfen evladın için sen üzülürsen o da üzülür annesi ♥

Nasil olsa rutin kontrol kotu bisey olsa soyler diye aramamistir erkekleri biliyosun biraz olaylarin onemini algilamakta zorlaniyolar

Yaa s.. rt sundoktoru abartmis ya ne gelisim geriligi 2 kilo olmus daha mi ya tovbe yarabbim

Biseyi 40 kere söylersen olurmuş misali çantanı kapıya koy sen yada babaannenin ağzını bantla

O seni değilde sen onu sakinleştirmeye çalışırsın artık. Bi videosunu çek doğumuma giderken izleyip gülüp durursunuz :))

O seni değilde sen onu sakinleştirmeye çalışırsın artık. Bi videosunu çek doğumuma giderken izleyip gülüp durursunuz :))
Ben doguma gittiğimde kardesimi tembihlemiştim beni beklerken kocayi video ya ya cekin diye..guzel bi ani oluyor..asansörün önünde gözünü ayırmadan bekleyişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…