Lütfen olumlu msjlar göndersin babaannenKizlar Asya hanım yaklasik 15 dkdir hareket halinde ve oynadikca kasiklarima ve vajinama kafasini vuruyo sanki bicaklar sapliyolarbabanem 2 gundur bende.. 'ayy bu ayin sonunda dogar bu cocuk' diye diye gaza getirdi yavrumu (2 günde yaklaşık 26637448kere dedi cunku)
Cevız agacı cıktı valla canım muzun haddı hesabı yok ama ıste demek kı bebısko alacagını alıyor ınat yapıyor. Her gece 1 lt süt deneyecegım bırde gunduzlerı meyve. O kadar saglıklı seyler tukettıyorum kı bazen dıyorum karbonhıdrat agırlıklı beslensem daha mı cok kılo alırHergun muz ceviz findik yogurt muhakkak kasar yiyorum surekli su iciyorum cevizi sabah ogle aksam devamli elimde
Hastanedeyim cnm doğana dek yatıracaklar 35 in dolmasını bekliycez 12 sine dek fln burdayımNaslsn cnm son durum ne kaçırdım ben olaylari
Cantam hazir değil o yuzden babanemi bu aksam postaliyorumBiseyi 40 kere söylersen olurmuş misali çantanı kapıya koy sen yada babaannenin ağzını bantla
Canım senden bır hafta ondeyım bebıs 1905 yanı sen yıne bana gore ıyısın bende burdakılere danıstım bakalım doktorum 2.500 olsa yeter normal dogum yaparsın dedı 1 haftada 100 gr almıs sadece bır haftadırda hastayım ıstah sıfır ama zorla yıyorum artık canını sıkma yanlız degılsın benım durumun daha kotu hem.Kızlar merhaba bugün kontrolden çıktım. Bebeğin kilosu 2054 doktor haftasına göre kilosu düşük, gelişimi yavaş dedi. Bebek doğmuş aşağıya baskı yapmaya başlamış bu iki hafta çok dikkat etmen gerek çalışıyorsan işi bırak ve çok dikkat etmem gerek dedi. Ayrıca ıslaklık için ilaçlı ped verdi iki saat takılı kaldi. Akintinin nereden kaynaklandığını baktı bebek suyundan vs değilmiş. Ama kilosu çok canımı sıktı gelişimde gerilim olması çok korkuttu.
Ona gore mesajlari gayet olumlu ayolLütfen olumlu msjlar göndersin babaannen
Ben acik soylim saglikli beslenmiyorum belkide onun etkisi varCevız agacı cıktı valla canım muzun haddı hesabı yok ama ıste demek kı bebısko alacagını alıyor ınat yapıyor. Her gece 1 lt süt deneyecegım bırde gunduzlerı meyve. O kadar saglıklı seyler tukettıyorum kı bazen dıyorum karbonhıdrat agırlıklı beslensem daha mı cok kılo alır
Hadi inşallah vakitlice gelsin bebiş güçlü anne tut onu ağustosa kadarDr dan çıktım..Nst de minik minik düzensiz sancılar çıktı, sadece 1 kez 70 i zorladı zilli, performansı düşmüş yaniilacı kestik, kendimi dinlemeye, yormamaya devam, ters bir durum olmazsa 2 hafta sonra kontrol hersey yolunda giderse sezaryan 7 ağustosta olacak, tam 38 dolduğu gün..inşallah tutacağım o zamana kadar kapıyı
Doktorum dedı zaten annenın yemesı pek etkılemıyor tabı cok yerse kendıne depoluyor ama cocuk alacagını alıyor dıyor. Kılo almasını engelleyen baska bır sey var dedı zaten kan pıltılasmasından suphelenıyorum dedı. Bu gıttıgımde ıgneyı danıscam suan sorun yok kılosu dısında ama haraketlerı azalırsa gel dedı.Ben acik soylim saglikli beslenmiyorum belkide onun etkisi varyani ev yemegi yiyorum devamli kendi yaptigim yemegi yemis oluyorum ama atiyorum kizartma yaptiysam onu da yiyorum tatli yaptiysam serbetlinonu da yiyorum hic ambargo koymus olmadim ama bebegin kilosuna etki edermi onu bilemem
Sabaha kadar koltukta kukumam kuşu gibi otururken bana hic tatli gelmemisti. Adama bak diyorum gitti uyudu, inanamıyorum falan
Aşk böyle bisi bebegim.
Birlikte yasadikca bazi seyleri, hisleri unutuyorsun. Arada hatirlamak, hatirlatmak lazim.
Gecen ne hissediyorsun baba olacaksin diyorlar, okulda fasulyeyi pamuga eker beklerdik ya öyle takip ediyorum ektim bekliyorum diyor. Kocam cok romantiktir
Ayy o halde bi de sen adamı sakinleştiriyormuşsun falanbizimki biraz degisik bir model, bir kere cok merakli ve cok konuşkan. bazen hastaneye giderken önceden uyaririm az konus diye sanki o doguracak bi de beni doktoruma sikayet ediyor ya manyak ... bebegin cinsiyetini ogrenene kadar doktoru bunaltti resmen. gecenlerde agri kesici ictim sabaha kadar internetten yan etkilerine bakmış... gece falan sancim tutarsa eminim tum sulalenin haberi olur herkesi hastaneye toplar.. doktora soylicem zaten kocama sakinlestirici igne yapabilirler mi diye
Anladim canim insallah tez zamanda toparlar bebisin Allah saglik versinDoktorum dedı zaten annenın yemesı pek etkılemıyor tabı cok yerse kendıne depoluyor ama cocuk alacagını alıyor dıyor. Kılo almasını engelleyen baska bır sey var dedı zaten kan pıltılasmasından suphelenıyorum dedı. Bu gıttıgımde ıgneyı danıscam suan sorun yok kılosu dısında ama haraketlerı azalırsa gel dedı.
Yaaabizimki biraz degisik bir model, bir kere cok merakli ve cok konuşkan. bazen hastaneye giderken önceden uyaririm az konus diye sanki o doguracak bi de beni doktoruma sikayet ediyor ya manyak ... bebegin cinsiyetini ogrenene kadar doktoru bunaltti resmen. gecenlerde agri kesici ictim sabaha kadar internetten yan etkilerine bakmış... gece falan sancim tutarsa eminim tum sulalenin haberi olur herkesi hastaneye toplar.. doktora soylicem zaten kocama sakinlestirici igne yapabilirler mi diye
Hayırlı olsun.. Sana da kolay gelsin ne diyim fırça atsan da olmaz ona yıkattır çamaşırları o ütülesinDün dolabimiz geldi sildim temizledim kapilarini açtım kokusu ciksin diye kocacim heveslenmis yerleştirmiş herseyi sabaha kadar kokusu kıyafetlere geçmiş bütün kiyafetler mobilya kokuyor simdi yeniden yikayip utuluycem aglamak istiyorum
anlatsam roma olurMeme kucultme ameliyati mibu kadar yildan sonra buyuk olduklari yeni mi aklina gelmis te Allah im
cnm agla. icin ferahlar. siz sadece aglayinca mi hissediyr saniyrsunjz bebisleri. icinizdeki tum duygylari hissediyr onlar. uzuntu sevinc korku ne varsa. o yuzden agla ya da aglama. o seni hissediyr.Birde kendimi çok yanlız hissediyorum. Annemlere burada degil. Eşimin ailesi zaten kendi oğullarının derdine düşmüş eşim deseniz şu saat olmuş aramadı naptin doktorda demedi. Doktorda öyle diyince iyice moralim bozuldu. Aglamayim uzmeyim bebisi diyorum ama tutamıyorum kendimi
İnşallah yoluna girer ya ben kızıma son ayda 1.5 kilo aldırmıştım bol bol yiyerek sağlığı yerinde olsun inşallah gerisi hallolur bi şekilde..Kızlar merhaba bugün kontrolden çıktım. Bebeğin kilosu 2054 doktor haftasına göre kilosu düşük, gelişimi yavaş dedi. Bebek doğmuş aşağıya baskı yapmaya başlamış bu iki hafta çok dikkat etmen gerek çalışıyorsan işi bırak ve çok dikkat etmem gerek dedi. Ayrıca ıslaklık için ilaçlı ped verdi iki saat takılı kaldi. Akintinin nereden kaynaklandığını baktı bebek suyundan vs değilmiş. Ama kilosu çok canımı sıktı gelişimde gerilim olması çok korkuttu.
Ne yedin kız o kadar bir ayda 1.5 kilo aldirdin..tuyo ver bakemİnşallah yoluna girer ya ben kızıma son ayda 1.5 kilo aldırmıştım bol bol yiyerek sağlığı yerinde olsun inşallah gerisi hallolur bi şekilde..
Vala gece gündüz yedim böyle ne varsaNe yedin kız o kadar bir ayda 1.5 kilo aldirdin..tuyo ver bakem
Aynen bende merak ettımNe yedin kız o kadar bir ayda 1.5 kilo aldirdin..tuyo ver bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?