2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Lütfen olumlu msjlar göndersin babaannen

Hergun muz ceviz findik yogurt muhakkak kasar yiyorum surekli su iciyorum cevizi sabah ogle aksam devamli elimde
Cevız agacı cıktı valla canım muzun haddı hesabı yok ama ıste demek kı bebısko alacagını alıyor ınat yapıyor. Her gece 1 lt süt deneyecegım bırde gunduzlerı meyve. O kadar saglıklı seyler tukettıyorum kı bazen dıyorum karbonhıdrat agırlıklı beslensem daha mı cok kılo alır

Canım senden bır hafta ondeyım bebıs 1905 yanı sen yıne bana gore ıyısın bende burdakılere danıstım bakalım doktorum 2.500 olsa yeter normal dogum yaparsın dedı 1 haftada 100 gr almıs sadece bır haftadırda hastayım ıstah sıfır ama zorla yıyorum artık canını sıkma yanlız degılsın benım durumun daha kotu hem.

Ben acik soylim saglikli beslenmiyorum belkide onun etkisi var yani ev yemegi yiyorum devamli kendi yaptigim yemegi yemis oluyorum ama atiyorum kizartma yaptiysam onu da yiyorum tatli yaptiysam serbetlinonu da yiyorum hic ambargo koymus olmadim ama bebegin kilosuna etki edermi onu bilemem

Hadi inşallah vakitlice gelsin bebiş güçlü anne tut onu ağustosa kadar

Doktorum dedı zaten annenın yemesı pek etkılemıyor tabı cok yerse kendıne depoluyor ama cocuk alacagını alıyor dıyor. Kılo almasını engelleyen baska bır sey var dedı zaten kan pıltılasmasından suphelenıyorum dedı. Bu gıttıgımde ıgneyı danıscam suan sorun yok kılosu dısında ama haraketlerı azalırsa gel dedı.

Tohum filizlendi filizlenecek meyve olmak üzere haha

Ayy o halde bi de sen adamı sakinleştiriyormuşsun falan

Anladim canim insallah tez zamanda toparlar bebisin Allah saglik versin

Yaaa bide senle dogum odasina gelirmis

Hayırlı olsun.. Sana da kolay gelsin ne diyim fırça atsan da olmaz ona yıkattır çamaşırları o ütülesin

Meme kucultme ameliyati mi bu kadar yildan sonra buyuk olduklari yeni mi aklina gelmis te Allah im
anlatsam roma olur
cnm agla. icin ferahlar. siz sadece aglayinca mi hissediyr saniyrsunjz bebisleri. icinizdeki tum duygylari hissediyr onlar. uzuntu sevinc korku ne varsa. o yuzden agla ya da aglama. o seni hissediyr.

İnşallah yoluna girer ya ben kızıma son ayda 1.5 kilo aldırmıştım bol bol yiyerek sağlığı yerinde olsun inşallah gerisi hallolur bi şekilde..

Ne yedin kız o kadar bir ayda 1.5 kilo aldirdin..tuyo ver bakem
Vala gece gündüz yedim böyle ne varsa günde 10 öğün yerdim yaa gece 3 te kalkardım yine yemek yerdim hamur işi dışında etli yemekler sebze meyve süt yoğurt pekmezli yumurtalar herbişey 3 350 doğdu kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…