2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kış la yaz çocuğu fark ediyor bence..kisin daha yağlı yiyecekler yeniyor yazın daha hafif şeyler.. bu sefer pilav makarna onları yemedim onun dışında yeşillerim hep ayniydi

Gencler yemekle alakasi.yok arkadasin.biri 22 kg aldi cocuk 2650 dogdu baska arkadas 8 kg aldi 3250 dogdu açıklayın neden?
Genlerdir genlerr dr da bana dedi senin yemekle cok-da ilgisi yok genetik demisti..demek bu sipam bana çekecek minyon..babası gibi dana olmayacak

Genlerdir genlerr dr da bana dedi senin yemekle cok-da ilgisi yok genetik demisti..demek bu sipam bana çekecek minyon..babası gibi dana olmayacak
Aynen.genetik ilginc yani doktor anne baba kilosunun.ortalamasi.dogar dedi boyuda kilosuda genetik

Kış la yaz çocuğu fark ediyor bence..kisin daha yağlı yiyecekler yeniyor yazın daha hafif şeyler.. bu sefer pilav makarna onları yemedim onun dışında yeşillerim hep ayniydi
Bakma karbonhidrat anneye kilo yapıyor ama bebeğe de lazım sağlıklı karbonhidrat almak lazım tam buğdaylı ürünler tüketmek faydalı bol süt ürünü et bi de..

Gencler yemekle alakasi.yok arkadasin.biri 22 kg aldi cocuk 2650 dogdu baska arkadas 8 kg aldi 3250 dogdu açıklayın neden?
ben yapisal oldugunu dusunuyrm cnm.
oglumda 11 kg aldim. 3235 dogdu.
suan kizimda 7kg aldim. 2300 g oldu. daha ne kadar artar bilemiyrm tabi.

Biz yine yiyelim vicdanımız rahat olsun gerisi artık nasip
Yemek yeme demiyoruz kimseye porsiyonlarini.aksatmicaksin sut urunun meyven yesillik protein aksatmicaksin o ayri konu yemek.lazim tabiki dozunda abartmadan

Yemek yeme demiyoruz kimseye porsiyonlarini.aksatmicaksin sut urunun meyven yesillik protein aksatmicaksin o ayri konu yemek.lazim tabiki dozunda abartmadan
Doya doya yiyelim herşey den işte çeşit önemli
Doğduktan sonra napcaz bunları şimdi yiyoz içerden geçiyo onlara sonra süt telaşı her bişey ayrı stres bu bebiklerin

Doktor da tam olarak bunu anlatmaya calıstı genetık faktorler etkılıyor dedı kımı zayıf dogup kılolu olur kımı kılolı dogup zayıf oluyor

Ben doguma gittiğimde kardesimi tembihlemiştim beni beklerken kocayi video ya ya cekin diye..guzel bi ani oluyor..asansörün önünde gözünü ayırmadan bekleyişi
Bende eşimin o halini merak ediyorum. Ben yanında yokken işte bebeği ilk gördüğünde beklerken falan nasıl olacak diye. Bende tembihleyeyim

Cantam hazir değil o yuzden babanemi bu aksam postaliyorum paso muayene ediyo beni kadin yaa hahahah
yasli teyzeler cok komik degil mi bayiliyorum onlara, internette bi video vardi kadina oyuncak bebegi veriyolar kadinda gercek bebek saniyoduu o kadar tatli ki nasil seviyor o bebegii canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…