- 11 Nisan 2014
- 1.418
- 2.969
- 133
canım çok sağol uygulayacağım bunu bebeğimiz dedikçe oda sahiplenecektir iniallahcnm. bir yerde okumustum. o gunden beri ayni seyi yapiyrm. bebekle ilgili ne olursa olsun "bizim bebegimiz" doye konusun diyrdu. hadi annecim bebegimize sunu alalim. bebegimjze sunu yapaljm diyrm. bazen de ufak bisj alip "aaa bak yagmur abisine ne gondermis" diyrz.
sen onun gibi olamazsin cnm. kadin numunelik. oglunun ayagi kirildi alcida. gitti keyfine meme kucultme ameliyati oldu bakmami bekledj. simdi ben bu haldeyim ameliyat cikaracak yine gibi. netlessin yazarim.
oluyr cnm. gecici bir surec Allahtan.
benim gorumcem 25 kilo almis pilavla ekmek yiyormuş agzi hic bos kalmiyomus bebek 2800 falan dogmus yani ...Gencler yemekle alakasi.yok arkadasin.biri 22 kg aldi cocuk 2650 dogdu baska arkadas 8 kg aldi 3250 dogdu açıklayın neden?
Bazi doktorlar haberdar degil ve moral.bozuyor.maalesefYani şimdi bunlar doktor olmuş ama genden falan haberdar değillerse etrafımızda konuşanlara kızmamak lazım dimi
Valla doğru diyon canım gelsinler bayram öncesiGünaydın tatlı anneler. Çok güzel kaynatmışsınız. Çok güldüm
Zeytinliii ve @rockiemother nasıl oldu ağrılarınız?
Doktor olumlu bakmış bu önemli. Allah korusun bebişi. Doğunca pek güzel minnacık olur ve hemen toparlar inşallah.
Güzel haberler ile inşallah.
Maşallag bebişe. Bizim zaten bayram öncesi doğurmamız lazım yoksa 41 hafta 42 hafta derken anasınıfından mezun çıkar
İnşallah sağlıkla gelecekler. Hastanede kontrol altında gelişimine de bakarlar. İçin rahat olur. Haydi hayırlısı ile kucağına sağlıkla gelsin kızlar
Bu arada depend konuşuluyor ya arada. Ben önceki ayların annelerine göz atarken sezeryan dan sonra depent giyince yara yeri havasız kaldı enfeksiyon oldu gibi şeyler okudum. Aklınızda olsun eğer sezeryan gerekirse dikkatli kullanın kızlar. Hepinize sağlıklı günler❤
Anaa o yuzden mi ben o ismini vermek istemeyen corbayi cok yapiyorumkızlar biyerde okumuştum aşurelik buğday anne karnındaki bebeğe kilo aldırıyormuş.
bir güzel haşlayıp yoğurtla karıştırılıp yenebilir.ben daha çok haşlayıp ezip üzerine tereyağ gezdirip bu şekilde yiyorum oğlumda çok seviyor bu şekilde. şimdi canı çeken olur diye ismini yazmak istemedim gelenksel bir yemek aslında.
Geleneksel yaz yemeğimizAnaa o yuzden mi ben o ismini vermek istemeyen corbayi cok yapiyorumbelki ondan kilo aliyo
Aynen öyle canımmAllah kimseye muhtaç etmesin cnm..elindekiyle yetinmeyi bildikten sonra olur herşey hayırlısıyla..5 tane almazsinda 2 tane alırsın 3000 liralık almazsinda 1000 liralık alırsın..sorun değil bunlar..sağlık yerinde sevgimiz saygımız baki olsun da onlar yeter cnm
AynenGeleneksel yaz yemeğimiz
Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallahTontişkomu gördüm sırf yanak bu kız yaağzını dudaklarını falan büzüştürdü Allah’ım çıkarıp koklamak istedim o anda artık 2 hafta da bir gidicez bizde 18 Temmuz’da bir dahaki randevu nts de o zaman giricekmişim. Minnoş aynı babası ya bu kadar olmaz eşim ısrarla sen desede dr bile babaya benzicek galiba dedi muayene sırasında baya hareketliydi suyu gayet iyi o yüzden bu kadar rahat hareket edebiliyor hala, erken Doğum riski yok Ağustos başından itibari ile beklemeye hazırız dedi.
Kilosu 2500 civarı boyu da 46 cm mi ne dedi tam hatırlamıyorum onu ama boyu uzun olucak dedi.
Perine masajı ve squat hareketlerine başlayalım artık, ilişkiyi yasaklamıyorum normal Doğumu kolaylaştırdığını düşünüyoruz, göğüs kremini sürmeye başlayabilirsin kahverengi kısımlara masaj yaparak dedi.
Birde 4 haftada 5 kilo almışım
Bi tık fazla almışsın ama genele baktığımızda 11 kilo aldın toplam 15 le kapatırız gibi dedi.
Ya sizi yerim ben ne kadarda tatlı anneler olcanızCanım senden bır hafta ondeyım bebıs 1905 yanı sen yıne bana gore ıyısın bende burdakılere danıstım bakalım doktorum 2.500 olsa yeter normal dogum yaparsın dedı 1 haftada 100 gr almıs sadece bır haftadırda hastayım ıstah sıfır ama zorla yıyorum artık canını sıkma yanlız degılsın benım durumun daha kotu hem.
İnşallahh canımmMaşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Aaa bende bugün gittimTontişkomu gördüm sırf yanak bu kız yaağzını dudaklarını falan büzüştürdü Allah’ım çıkarıp koklamak istedim o anda artık 2 hafta da bir gidicez bizde 18 Temmuz’da bir dahaki randevu nts de o zaman giricekmişim. Minnoş aynı babası ya bu kadar olmaz eşim ısrarla sen desede dr bile babaya benzicek galiba dedi muayene sırasında baya hareketliydi suyu gayet iyi o yüzden bu kadar rahat hareket edebiliyor hala, erken Doğum riski yok Ağustos başından itibari ile beklemeye hazırız dedi.
Kilosu 2500 civarı boyu da 46 cm mi ne dedi tam hatırlamıyorum onu ama boyu uzun olucak dedi.
Perine masajı ve squat hareketlerine başlayalım artık, ilişkiyi yasaklamıyorum normal Doğumu kolaylaştırdığını düşünüyoruz, göğüs kremini sürmeye başlayabilirsin kahverengi kısımlara masaj yaparak dedi.
Bi tık fazla almışsın ama genele baktığımızda 11 kilo aldın toplam 15 le kapatırız gibi dedi.
Iyı degıl ama kuzum 2.500 kılo olmazsa bıraz sorun olabılıyormus o yuzden yoksa takıntım yok kılolu olsun dıyeYa sizi yerim ben ne kadarda tatlı anneler olcanız❤böyle sıkmayın canınızı gerçekten bak kilo iyi bir şey değil Allah aşkına sağlıklı olsunlar yeter illaki doğunca alcaklar üzmeyin kendinizde bebeği de
Super masallahTontişkomu gördüm sırf yanak bu kız yaağzını dudaklarını falan büzüştürdü Allah’ım çıkarıp koklamak istedim o anda artık 2 hafta da bir gidicez bizde 18 Temmuz’da bir dahaki randevu nts de o zaman giricekmişim. Minnoş aynı babası ya bu kadar olmaz eşim ısrarla sen desede dr bile babaya benzicek galiba dedi muayene sırasında baya hareketliydi suyu gayet iyi o yüzden bu kadar rahat hareket edebiliyor hala, erken Doğum riski yok Ağustos başından itibari ile beklemeye hazırız dedi.
Aynıı günlerimiz desene 1 gün var aramızda zaten aynı sayılırız canımAaa bende bugün gittim18 temmuza randevu verdi sonra haftaya düşücekmiş hayırlısı bakalım 2400 gr ve 45 cm
Sağol canımSuper masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?