2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım çok sağol uygulayacağım bunu bebeğimiz dedikçe oda sahiplenecektir iniallah

kızlar biyerde okumuştum aşurelik buğday anne karnındaki bebeğe kilo aldırıyormuş.
bir güzel haşlayıp yoğurtla karıştırılıp yenebilir.ben daha çok haşlayıp ezip üzerine tereyağ gezdirip bu şekilde yiyorum oğlumda çok seviyor bu şekilde. şimdi canı çeken olur diye ismini yazmak istemedim gelenksel bir yemek aslında.

Valla doğru diyon canım gelsinler bayram öncesi

Anaa o yuzden mi ben o ismini vermek istemeyen corbayi cok yapiyorum belki ondan kilo aliyo

Aynen öyle canımm

Tontişkomu gördüm sırf yanak bu kız ya ağzını dudaklarını falan büzüştürdü Allah’ım çıkarıp koklamak istedim o anda artık 2 hafta da bir gidicez bizde 18 Temmuz’da bir dahaki randevu nts de o zaman giricekmişim. Minnoş aynı babası ya bu kadar olmaz eşim ısrarla sen desede dr bile babaya benzicek galiba dedi muayene sırasında baya hareketliydi suyu gayet iyi o yüzden bu kadar rahat hareket edebiliyor hala, erken Doğum riski yok Ağustos başından itibari ile beklemeye hazırız dedi.
Kilosu 2500 civarı boyu da 46 cm mi ne dedi tam hatırlamıyorum onu ama boyu uzun olucak dedi.
Perine masajı ve squat hareketlerine başlayalım artık, ilişkiyi yasaklamıyorum normal Doğumu kolaylaştırdığını düşünüyoruz, göğüs kremini sürmeye başlayabilirsin kahverengi kısımlara masaj yaparak dedi.
Birde 4 haftada 5 kilo almışım
Bi tık fazla almışsın ama genele baktığımızda 11 kilo aldın toplam 15 le kapatırız gibi dedi.

Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Ya sizi yerim ben ne kadarda tatlı anneler olcanız böyle sıkmayın canınızı gerçekten bak kilo iyi bir şey değil Allah aşkına sağlıklı olsunlar yeter illaki doğunca alcaklar üzmeyin kendinizde bebeği de

Aaa bende bugün gittim 18 temmuza randevu verdi sonra haftaya düşücekmiş hayırlısı bakalım 2400 gr ve 45 cm

Iyı degıl ama kuzum 2.500 kılo olmazsa bıraz sorun olabılıyormus o yuzden yoksa takıntım yok kılolu olsun dıye tesekkur ederız dıleklerın ıcın.

Super masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…