Daha zaman var emin ol geçer 2.500 ü sen güzelce beslen yeter canımIyı degıl ama kuzum 2.500 kılo olmazsa bıraz sorun olabılıyormus o yuzden yoksa takıntım yok kılolu olsun dıyetesekkur ederız dıleklerın ıcın.
Aynen canım hayırlısı ile zamanlarında gelirler inşallahAynıı günlerimiz desene 1 gün var aramızda zaten aynı sayılırız canımmaşallah gayet iyi bebişkolar
Sağol canım
Seninle aynı gözüküyor doğum tarihlerimiz bakalım hangimizinki önce gelecek :) benim doktorum da 35. Haftaya kadar ilişkiyi serbest ama sık olmamak kaydıyla dedi sonrasında tamamen yasak dedi. Bu doktorların hepsi ayrı bir şey söylüyor ya :) Bende şuana kadar 8 kilo aldım fazla almadın bu iyi dedi doktor :)Tontişkomu gördüm sırf yanak bu kız yaağzını dudaklarını falan büzüştürdü Allah’ım çıkarıp koklamak istedim o anda artık 2 hafta da bir gidicez bizde 18 Temmuz’da bir dahaki randevu nts de o zaman giricekmişim. Minnoş aynı babası ya bu kadar olmaz eşim ısrarla sen desede dr bile babaya benzicek galiba dedi muayene sırasında baya hareketliydi suyu gayet iyi o yüzden bu kadar rahat hareket edebiliyor hala, erken Doğum riski yok Ağustos başından itibari ile beklemeye hazırız dedi.
Kilosu 2500 civarı boyu da 46 cm mi ne dedi tam hatırlamıyorum onu ama boyu uzun olucak dedi.
Perine masajı ve squat hareketlerine başlayalım artık, ilişkiyi yasaklamıyorum normal Doğumu kolaylaştırdığını düşünüyoruz, göğüs kremini sürmeye başlayabilirsin kahverengi kısımlara masaj yaparak dedi.
Birde 4 haftada 5 kilo almışım
Bi tık fazla almışsın ama genele baktığımızda 11 kilo aldın toplam 15 le kapatırız gibi dedi.
Cidden ilişkiyi destekliyor benim dr. Hiç işime gelmeyen bişey allahtan kocam duymadıSeninle aynı gözüküyor doğum tarihlerimiz bakalım hangimizinki önce gelecek :) benim doktorum da 35. Haftaya kadar ilişkiyi serbest ama sık olmamak kaydıyla dedi sonrasında tamamen yasak dedi. Bu doktorların hepsi ayrı bir şey söylüyor ya :) Bende şuana kadar 8 kilo aldım fazla almadın bu iyi dedi doktor :)
Canım okumasın senin koca burayıCidden ilişkiyi destekliyor benim dr. Hiç işime gelmeyen bişey allahtan kocam duymadıazıcık kandırıyo olabilirim riskli diye napim canım İstemiyo hiç nefesim sağdan sola dönmeye anca yetiyo seninkinin cinsiyeti neydi canım
Ya bize de ebe iliski kolaylastirir rahim yolunu acar demisti ama doktorlar pek musade etmiyo 35 ten sonra ozellikleSeninle aynı gözüküyor doğum tarihlerimiz bakalım hangimizinki önce gelecek :) benim doktorum da 35. Haftaya kadar ilişkiyi serbest ama sık olmamak kaydıyla dedi sonrasında tamamen yasak dedi. Bu doktorların hepsi ayrı bir şey söylüyor ya :) Bende şuana kadar 8 kilo aldım fazla almadın bu iyi dedi doktor :)
Canım allah kavuştursun bir çırpıda geçecektir zaman merak etme doğumlar başladı canım iki arkadaş Doğum yaptı ilk ikizlerimiz doğduİyi akşamlar kızlar, konuşmaları hiç okuyamadım. Hafta sonu eşimi askere uğurladım.Sadece 20 gün ama ay çok fena oldum, böyle bir süreçte varlığı bile yetiyormuş, ühü ühü... Neyse zaman bir an önce geçer inşallah. Umarım giremediğim süreçte herkes iyidir ve ben yokken kimse doğurmamıştır.
Benim size sormak istediğim, söylemesi ayıp cırcır olmuşum.Bugün işte resmen mahfoldum. Sürekli tuvalete gitmesi bir dert, midem ekşidi bi yandan, bi yandan karın ağrısı... Hala geçmiş değil, yarın işe gitmek istemiyorum. Kendi doktorumla cuma rutin randevum var. Sizce ne yapsam, doktoruma yarın mı gitsem, yoksa acile falan gidip rapor mu alsam bir iki gün?
Allah kavustursun canim.su gibi gecsin zaman.İyi akşamlar kızlar, konuşmaları hiç okuyamadım. Hafta sonu eşimi askere uğurladım.Sadece 20 gün ama ay çok fena oldum, böyle bir süreçte varlığı bile yetiyormuş, ühü ühü... Neyse zaman bir an önce geçer inşallah. Umarım giremediğim süreçte herkes iyidir ve ben yokken kimse doğurmamıştır.
Benim size sormak istediğim, söylemesi ayıp cırcır olmuşum.Bugün işte resmen mahfoldum. Sürekli tuvalete gitmesi bir dert, midem ekşidi bi yandan, bi yandan karın ağrısı... Hala geçmiş değil, yarın işe gitmek istemiyorum. Kendi doktorumla cuma rutin randevum var. Sizce ne yapsam, doktoruma yarın mı gitsem, yoksa acile falan gidip rapor mu alsam bir iki gün?
Allah kavustursun canim ishal konusunda istersen doktoruna gitte bi ilac yaziyolwr ilac ismi veremiyoduk sanirim onu icince kesiyo kadin dogumcu yaziyoİyi akşamlar kızlar, konuşmaları hiç okuyamadım. Hafta sonu eşimi askere uğurladım.Sadece 20 gün ama ay çok fena oldum, böyle bir süreçte varlığı bile yetiyormuş, ühü ühü... Neyse zaman bir an önce geçer inşallah. Umarım giremediğim süreçte herkes iyidir ve ben yokken kimse doğurmamıştır.
Yok kız o riski alırmıyım ben adımı bile bilmiyoCanım okumasın senin koca burayı
Canım allah kavuştursun bir çırpıda geçecektir zaman merak etme doğumlar başladı canım iki arkadaş Doğum yaptı ilk ikizlerimiz doğdu
Geçmiş olsun canım bu arada gitme tabi bu halde işe randevunu öne çekip acillerde uğraşmayabilirsin tabi sen bilirsin
Allah kavustursun canim.su gibi gecsin zaman.
Dr.unla gorus mutlaka. Serum vs gerekebilir.
Allah kavustursun canim ishal konusunda istersen doktoruna gitte bi ilac yaziyolwr ilac ismi veremiyoduk sanirim onu icince kesiyo kadin dogumcu yaziyo
Aaa ben de bugun yaptim 2 tabak yedimGeleneksel yaz yemeğimiz
yasli teyzeler cok komik degil mi bayiliyorum onlara, internette bi video vardi kadina oyuncak bebegi veriyolar kadinda gercek bebek saniyoduu o kadar tatli ki nasil seviyor o bebegii canim ya
Benimde yarın kontrolüm var sadece ultrason ve nst mi baktılarMerhaba kızlar
Bu hafta gerçekten iştahım çok açılmıştı, tatlıya ve meyve ye dur diyememiştim. Bu gün kontrolümüz vardı doktor hemen anladı suyumuz da artış var bebek 2700 olmuş dedi bu hafta karbonhidrat o fazla kaçırmışız önümüzdeki hafta kontrollü gidelim tatlı ve karbonhidratı dedi. Uyarımızı aldık doktordan yani
Onun dışında nst sonucumuz iyi çok şükür
Bizden haberler böyle hepinize sevgiler
Sağlık ocağı rapor verir canımİyi akşamlar kızlar, konuşmaları hiç okuyamadım. Hafta sonu eşimi askere uğurladım.Sadece 20 gün ama ay çok fena oldum, böyle bir süreçte varlığı bile yetiyormuş, ühü ühü... Neyse zaman bir an önce geçer inşallah. Umarım giremediğim süreçte herkes iyidir ve ben yokken kimse doğurmamıştır.
allah kavuştursun canımm..gitmek istemiyorsan raporu yarın da alabilirsin, dinlenmiş olursun hem..İyi akşamlar kızlar, konuşmaları hiç okuyamadım. Hafta sonu eşimi askere uğurladım.Sadece 20 gün ama ay çok fena oldum, böyle bir süreçte varlığı bile yetiyormuş, ühü ühü... Neyse zaman bir an önce geçer inşallah. Umarım giremediğim süreçte herkes iyidir ve ben yokken kimse doğurmamıştır.
Sağlık ocağı rapor verir canım
sekersizfistikezmesi Allah kavuştursun tatlimm.az gun.gecer.hemencecik. doktora git aksatma.sen.bol.su ic geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?