Nerelerdeydin pekiiii:))) canım kanala girdiğini nasıl gördü doktor alttan mı muayene etti?Ben size küstüm kimse demiyor bu kız nerelerde diyee
Buğün kontrolümüz vardı sancı sancı dediniz dediniz çağirdiniz bizde de nst de sancı çıktı az az doktor magnezyum iç yat dinlen yarın gel bir daha gir nst ye dedi
İnci hanım kanala da girip kafasını dayamış yürütmüyor yapacak bir şey yokmuş
Kilosu 2258 boyumuz kısa ama ana kısababa kısa
Yarın inşallah sancı çıkmaz
allah kavuştursun canımm..gitmek istemiyorsan raporu yarın da alabilirsin, dinlenmiş olursun hem..
Annem beni doğuracağı gün birkaç bardak kola içmiş. Gece babamı uyandırmış “ben çok kola içtim gaz sancısı yaptı karnım ağrıyor” demiş.. babam da demiş ki kalk kalk kalkkkk hastaneyeeeee... ve ben doğmuşumAmiiinnn kuzumm. ♥ Valla muhtemelen yarın bir yerden rapor alıp doktoruma da mesaj atacağım, hemen gel derse giderim, olmazsa cuma rutin kontrole giderim artık. Bi de bu karın ağrısı değilmiş doğum sancısıymış falan vuhuuu
İnci hanima masallah guzel buyumus. Ama kanalda ne isin var bebegim cik ordan...Ben size küstüm kimse demiyor bu kız nerelerde diyee
Buğün kontrolümüz vardı sancı sancı dediniz dediniz çağirdiniz bizde de nst de sancı çıktı az az doktor magnezyum iç yat dinlen yarın gel bir daha gir nst ye dedi
İnşallah canım teşekkür ederim.M Megatron20 insallah cikmaz yarina.tatlim.gecmis olsun kilosu iyi.masallahmasallah
afroditi sifa afiyet bal.seker olsun
sekersizfistikezmesi Allah kavuştursun tatlimm.az gun.gecer.hemencecik. doktora git aksatma.sen.bol.su ic geçmiş olsun
Ultrason da gördü çatal da ağrım var yürüyemiyorum deyince baktı çatal kemiğine kafasını dayamış ondandır dedi.Nerelerdeydin pekiiii:))) canım kanala girdiğini nasıl gördü doktor alttan mı muayene etti?
Saol canım aceleci bu Ağustos bebekleri hayırlısı olsun. Ben ağrı hissetmiyorum zaten o yüzden yarına sorun çıkacağını düşünmüyorum.İnci hanima masallah guzel buyumus. Ama kanalda ne isin var bebegim cik ordan...
Nst de cikan sancinin duzenli olmasi vs de onemli cnm. İnsallah yarina duzelmis olur.
Annem beni doğuracağı gün birkaç bardak kola içmiş. Gece babamı uyandırmış “ben çok kola içtim gaz sancısı yaptı karnım ağrıyor” demiş.. babam da demiş ki kalk kalk kalkkkk hastaneyeeeee... ve ben doğmuşum
Yok canım, işin şakası bir yana, yalancı doğum sancısı olabilir ya da başka bir şey. Doğum sancısını az çok ayırt ederiz diye düşünüyorum
Bu anneannemle.kapisirrAnnem beni doğuracağı gün birkaç bardak kola içmiş. Gece babamı uyandırmış “ben çok kola içtim gaz sancısı yaptı karnım ağrıyor” demiş.. babam da demiş ki kalk kalk kalkkkk hastaneyeeeee... ve ben doğmuşum
Yok canım, işin şakası bir yana, yalancı doğum sancısı olabilir ya da başka bir şey. Doğum sancısını az çok ayırt ederiz diye düşünüyorum
Cok gecmis olsun canimBen size küstüm kimse demiyor bu kız nerelerde diyee
Okurken terledimKızlar bugun arkadaşımın doğumuna gittim. Öncelikle çok sağlıklı bir kızımız oldu. 51cm 3200gram doğmuş. Ama nasıl küçük bişey❤ Birkez daha anladım sıcaktan nefret ediyorum. Odada cam açmıyorlar bebek üşütürmüş diyeperde yok güneş komple odada. Anne giymiş uzun kollu pijamayı üzerinede pike almış. Kadını gördükçe ben terledim. Bebeği kat kat giydirmişler yetmemiş birde battaniyeye sarmışlar, oda yetmemiş birinin kucağına verirken polar battaniyeye sarıp veriyorlar. Kafası terden ıslanmış zavallımın bayılmış sıcaktan uyanmıyor oturduğum yerde sıcaktan bunalıma girdim 5 dk da
Bunlar az sıcak.klimayi acın deşeydin...cocugu hasta etmeyelim.derken asıl öyle fazla korumaktan hasta ederlerKızlar bugun arkadaşımın doğumuna gittim. Öncelikle çok sağlıklı bir kızımız oldu. 51cm 3200gram doğmuş. Ama nasıl küçük bişey❤ Birkez daha anladım sıcaktan nefret ediyorum. Odada cam açmıyorlar bebek üşütürmüş diyeperde yok güneş komple odada. Anne giymiş uzun kollu pijamayı üzerinede pike almış. Kadını gördükçe ben terledim. Bebeği kat kat giydirmişler yetmemiş birde battaniyeye sarmışlar, oda yetmemiş birinin kucağına verirken polar battaniyeye sarıp veriyorlar. Kafası terden ıslanmış zavallımın bayılmış sıcaktan uyanmıyor oturduğum yerde sıcaktan bunalıma girdim 5 dk da
TeşekkürCok gecmis olsun canim
Benim büyük kızımda normal doğum buda normal doğum olacak gibi hayırlısı olsunM Megatron20 geçmiş olsun canim ins yarin sanci cikmaz inci hanima da masallah ❤ kanala girmesine ben sevindim nedense ins benmki de girmistir cok ittiriyo asagidan zor yuruyorum
Efelihayat sagol canim ❤
sekersizfistikezmesi canim allah kavuştursun ve gecmis olsun doktora git mutlaka bol su ic aman susuz kalma ❤
G gujan ben de kullandim calcimax bi de baska bi isimde kullandim bence butun kalsiyumlar ayni
Allah kavuştursun sizi canım yaa.. Allahtan uzun bir süre değil.. Geçmiş olsun valla işe gitme dinlen al rapor nolcak ki sıvı iç bol yoğurt kefir tüket florası gidiyor barsakların öyle zamanlardaİyi akşamlar kızlar, konuşmaları hiç okuyamadım. Hafta sonu eşimi askere uğurladım.Sadece 20 gün ama ay çok fena oldum, böyle bir süreçte varlığı bile yetiyormuş, ühü ühü... Neyse zaman bir an önce geçer inşallah. Umarım giremediğim süreçte herkes iyidir ve ben yokken kimse doğurmamıştır.
Benim size sormak istediğim, söylemesi ayıp cırcır olmuşum.Bugün işte resmen mahfoldum. Sürekli tuvalete gitmesi bir dert, midem ekşidi bi yandan, bi yandan karın ağrısı... Hala geçmiş değil, yarın işe gitmek istemiyorum. Kendi doktorumla cuma rutin randevum var. Sizce ne yapsam, doktoruma yarın mı gitsem, yoksa acile falan gidip rapor mu alsam bir iki gün?
Canım ya sağlıkla vakitlice gelsin inşallah dikkat et kendineBen size küstüm kimse demiyor bu kız nerelerde diyee
M Megatron20 geçmiş olsun canim ins yarin sanci cikmaz inci hanima da masallah ❤ kanala girmesine ben sevindim nedense ins benmki de girmistir cok ittiriyo asagidan zor yuruyorum
Efelihayat sagol canim ❤
sekersizfistikezmesi canim allah kavuştursun ve gecmis olsun doktora git mutlaka bol su ic aman susuz kalma ❤
G gujan ben de kullandim calcimax bi de baska bi isimde kullandim bence butun kalsiyumlar ayni
Allah kavuştursun sizi canım yaa.. Allahtan uzun bir süre değil.. Geçmiş olsun valla işe gitme dinlen al rapor nolcak ki sıvı iç bol yoğurt kefir tüket florası gidiyor barsakların öyle zamanlarda
M Megatron20 geçmiş olsun canim ins yarin sanci cikmaz inci hanima da masallah ❤ kanala girmesine ben sevindim nedense ins benmki de girmistir cok ittiriyo asagidan zor yuruyorum
Efelihayat sagol canim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?