2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Nerelerdeydin pekiiii:))) canım kanala girdiğini nasıl gördü doktor alttan mı muayene etti?

allah kavuştursun canımm..gitmek istemiyorsan raporu yarın da alabilirsin, dinlenmiş olursun hem..

Amiiinnn kuzumm. Valla muhtemelen yarın bir yerden rapor alıp doktoruma da mesaj atacağım, hemen gel derse giderim, olmazsa cuma rutin kontrole giderim artık. Bi de bu karın ağrısı değilmiş doğum sancısıymış falan vuhuuu

Annem beni doğuracağı gün birkaç bardak kola içmiş. Gece babamı uyandırmış “ben çok kola içtim gaz sancısı yaptı karnım ağrıyor” demiş.. babam da demiş ki kalk kalk kalkkkk hastaneyeeeee... ve ben doğmuşum

Yok canım, işin şakası bir yana, yalancı doğum sancısı olabilir ya da başka bir şey. Doğum sancısını az çok ayırt ederiz diye düşünüyorum

İnci hanima masallah guzel buyumus. Ama kanalda ne isin var bebegim cik ordan...
Nst de cikan sancinin duzenli olmasi vs de onemli cnm. İnsallah yarina duzelmis olur.

İnşallah canım teşekkür ederim.
Nerelerdeydin pekiiii:))) canım kanala girdiğini nasıl gördü doktor alttan mı muayene etti?
Ultrason da gördü çatal da ağrım var yürüyemiyorum deyince baktı çatal kemiğine kafasını dayamış ondandır dedi.
Geçen hafta yatılı 2 ayrı misafirim vardı. Onlar gidince çarsaflar falan yıkandı yerleşti büyük kızın mobilyası gelecek eşim odaya canlı sıva yaptı ara ara girdim baktım ama yazamadım

İnci hanima masallah guzel buyumus. Ama kanalda ne isin var bebegim cik ordan...
Nst de cikan sancinin duzenli olmasi vs de onemli cnm. İnsallah yarina duzelmis olur.
Saol canım aceleci bu Ağustos bebekleri hayırlısı olsun. Ben ağrı hissetmiyorum zaten o yüzden yarına sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Ahahahah ay inanmıyorum, tam bir doğum hikayesiymiş anneninkiii. Benim de şu an doğuracağıma olan inancım arttı Şaka maka doğum sancısı regl sancısına benziyor sanırım, bu benimki tamamen bağırsaksal bir durum.

Kalsiyum olarak ne kullanıyorsunuz? Doktor bana calcimax verdi kullanan var mı aranızda?

Bu anneannemle.kapisirr cok.iyi.yaa

Cok gecmis olsun canim

M Megatron20 geçmiş olsun canim ins yarin sanci cikmaz inci hanima da masallah ❤ kanala girmesine ben sevindim nedense ins benmki de girmistir cok ittiriyo asagidan zor yuruyorum
Efelihayat sagol canim ❤
sekersizfistikezmesi canim allah kavuştursun ve gecmis olsun doktora git mutlaka bol su ic aman susuz kalma ❤
G gujan ben de kullandim calcimax bi de baska bi isimde kullandim bence butun kalsiyumlar ayni

Benim buradaki takvim neden kullandigim appten geride gidiyo yaa ayni tarih yazdm ikisine de

Kızlar bugun arkadaşımın doğumuna gittim. Öncelikle çok sağlıklı bir kızımız oldu. 51cm 3200gram doğmuş. Ama nasıl küçük bişey Birkez daha anladım sıcaktan nefret ediyorum. Odada cam açmıyorlar bebek üşütürmüş diye perde yok güneş komple odada. Anne giymiş uzun kollu pijamayı üzerinede pike almış. Kadını gördükçe ben terledim. Bebeği kat kat giydirmişler yetmemiş birde battaniyeye sarmışlar, oda yetmemiş birinin kucağına verirken polar battaniyeye sarıp veriyorlar. Kafası terden ıslanmış zavallımın bayılmış sıcaktan uyanmıyor oturduğum yerde sıcaktan bunalıma girdim 5 dk da

Okurken terledim

Bunlar az sıcak.klimayi acın deşeydin...cocugu hasta etmeyelim.derken asıl öyle fazla korumaktan hasta ederler

Cok gecmis olsun canim
Teşekkür
Benim büyük kızımda normal doğum buda normal doğum olacak gibi hayırlısı olsun

Allah kavuştursun sizi canım yaa.. Allahtan uzun bir süre değil.. Geçmiş olsun valla işe gitme dinlen al rapor nolcak ki sıvı iç bol yoğurt kefir tüket florası gidiyor barsakların öyle zamanlarda

Canım ya sağlıkla vakitlice gelsin inşallah dikkat et kendine

Allah kavuştursun sizi canım yaa.. Allahtan uzun bir süre değil.. Geçmiş olsun valla işe gitme dinlen al rapor nolcak ki sıvı iç bol yoğurt kefir tüket florası gidiyor barsakların öyle zamanlarda

Amiinn çok teşekkür ederim, hepiniz çok tatlışsınızz.

Keşke kanala mı girse ben doktora kanala girmiş mi diye sorduğumda ters ters baktı kanala girse doğum başlar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…