2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
elaide güle güle kullanın hepsini tatlım lohusa takımını cok merak ettim nasıl bir sey:)
Allah kolaylık versin canım ya bu sıcaksa bu halde çalışmak. Az kaldı inşallah pijama takımını çek at haha annen doğum sonrasını da düşünmüş işte daha ne güle güle kullan hepsini de
Kesin yeni gelin seti dediklerinden aldı, bohca yapilirken aliyorlar ya
Resmen oglana niyet kocaya kısmet olmus ahahah
Ay kizlar valla bildiginiz yeni gelin seti almislar iste bu;

kalitesi cok guzel bi penyeden valla zevkle giyerim, en azindan uzun paca pijamasini ve sabahligi var (kollari dantelli ) onlari giyebilirim dogum sonrasini. diger parcalari daha sonra.

Bu cocugun değişik olayları var. Çıkış orda degil diyorum hep ama ana sözü dinleyen yok!
Eki Görüntüle 2284242
hahah muazzam tatliii, bizimki aynisini yapiyoooo! totosu veya dizleri o, ayaklarimi nerde hissediyosun? ona gore hesapliyorum nasil yattigini
Bugun asiriiii asiri aktif. durmuyo bes dk! su karnim az bi inse diye ugrasiyorum nasil olacak o is bilmiyorumki.
squatlara goguskremine extra ananas ve hurmalara baslamak icin biraz erken daha sanki?

hahah cok tatlisin! saglikla gelsin inci hanim insallah

ama kuzum dogumdan sonra usuyebiliyomusuz, kan kaybi ve vucudun enerjisiz kalmasi sebebiyle vucudu isitacak enerji kalmiyo. annenin kalin giymesini anliyorum. bebis ise icerde sicacik suda yatiyor, disarda hemen usumez o yuzden hava sicak bile olsa.

Beni en çok düşündüren şey pervanesiz yaşayamıyorum hatta şu sıralar o bile yetmiyor o derece yanıyorum bebek doğunca napıcam bilmiyorum ama ben bebeğimi bu kadar sarıp sarmalamam ya o ne öyle

Senin açından desteklemese daha iyi o zaman. Eşinde seni anlayışla karşılar zaten :) kandırma kız açıkça söyle adama da yazık :) erkek canım :). Seninki kızdı diye hatırlıyorum :)

Çok hoş gerçekten sağlıkla giyin inşallah ama valla benim çeyizde bile böylesi yok ne yalan söyleyeyim

Olabilir canım sen de mi bu aralar tatlıya sardın bu arada Mutlu'cuğun yaptığı tümseğe bayıldım
Bu aksam daha genis halini yaptı, sirt ustu yatiyordum, kenarlarina elimi surdum. Kafasiysa o benden çıkmaz
Avur cubur degil de meyveyi abarttim bir ara, belki ondandir.

elaide aynen yeni gelin seti hamilelik oncesi camasirima zor girdim, popom sigmadi, jartiyerleri falan bagis kutusuna atalim
Ananas vs icin 34, hafta sanki erken.

B bilgevisne ses kontrol deneme bir ki

afroditi doguramazsin! Daha degil yaaaa ben hazır degilim

Senin anne baya baya lohusa değil yeni gelin seti almış..ikin ci çocuğa çok ara vermeyin dercesine

Bakalım kimin bebisler önce gelicek :) sen ne durumdasın cnm ?

iyi cnm. duzensiz ama anladigim. oyleyse cok daha guzel.

cok kasinti bir kizim olacak diyrz zaten ...
amin cnm
Evt cnm düzensiz çok şükür ama bebekler haftasonundan bu yana aşağı inmişler gelen hemşire bunlar aşağı inmiş iki günde diyorlar baskı yapıyorlar aşağıya doğru baya bi ama iyiyiz şimdilik ins bekleriz 35 i

Neyse seninki sizinti degilmis Allah tan bak suyun tamamlanmis sagolasin vevap icin canim
Rica ederim canım
Kızlar zaman çabuk geçiyor gibi ama geçmiyor gibide çok sevesim geliyor ya çıkarıp sevsek sonra geri koysak olmaz mı
Hormonlarin tavan yaptığı dönemde bi rüya görmüştüm bebegimi kucagima aliyorum seviyorum ama minicik böyle sonra diyorlar ki hadi artık anne karnına geri koyalım daha zamanı var ben de diyorum ki iyi de bu çocuk nasıl gircek içeri geri kalsın işte olmuş artık bu diyorum sonrasında uyandım durumu idrak edemedim bebek nasıl çıktı nasıl geri içeri gircek diye düşündüm bi süre
Canım hiç canını sıkma beslenmene dikkat et toparlar daha bebiş. Benim ilk gebeliğimde başından beri geride gözüküyordu ölçüler sonra doktor geç döllenme olduğuna karar verip sat ı düzeltti öyle takip etti
Sızıntı olmamasına sevindim canım. Sanırım turnusol kağıdı gibi bişeyle bakıyorlar degil mi sızıntı olup olmadığına.

Haşlandıktan sonra cevizlere çok güzel oluyor :)

Allah kavuştursun cnm su gibi geçsin bu süreç ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…