- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Allah kavuştursun canım şimdiden..allahtan zaman kısa da çabuk geçerAmiinn çok teşekkür ederim, hepiniz çok tatlışsınızz.
Allah kavuştursun canım şimdiden..allahtan zaman kısa da çabuk geçer
Geçer geçer 20 gün neki..Ben 15 ay bekledim kocimi genckeneAmin kuzucum inşallah öyle olur ♥
Kıyamam asker yolu mu gözledin sen yaaGeçer geçer 20 gün neki..Ben 18 ay bekledim kocimi genckene
Adamı 19 yaşında tanıyıncaKıyamam asker yolu mu gözledin sen yaasay say bitmemiştir günler.. Benim eşim de 5 ay iş için gitmişti ayy ne hasretlik çekmiştim yaa pee
Vay şapka çıkarıyorum size saygılar hürmetlerAdamı 19 yaşında tanıyıncabekledik
Allah kolaylık versin canım ya bu sıcaksa bu halde çalışmak. Az kaldı inşallah pijama takımını çek at haha annen doğum sonrasını da düşünmüş işte daha ne güle güle kullan hepsini de
Ay kizlar valla bildiginiz yeni gelin seti almislarKesin yeni gelin seti dediklerinden aldı, bohca yapilirken aliyorlar ya
Resmen oglana niyet kocaya kısmet olmus ahahah
hahah muazzam tatliii, bizimki aynisini yapiyoooo! totosu veya dizleri o, ayaklarimi nerde hissediyosun? ona gore hesapliyorum nasil yattiginiBu cocugun değişik olayları var. Çıkış orda degil diyorum hep ama ana sözü dinleyen yok!
Eki Görüntüle 2284242
hahah cok tatlisin! saglikla gelsin inci hanim insallahBen size küstüm kimse demiyor bu kız nerelerde diyee
Buğün kontrolümüz vardı sancı sancı dediniz dediniz çağirdiniz bizde de nst de sancı çıktı az az doktor magnezyum iç yat dinlen yarın gel bir daha gir nst ye dedi
İnci hanım kanala da girip kafasını dayamış yürütmüyor yapacak bir şey yokmuş
Kilosu 2258 boyumuz kısa ama ana kısababa kısa
Yarın inşallah sancı çıkmaz
ama kuzum dogumdan sonra usuyebiliyomusuz, kan kaybi ve vucudun enerjisiz kalmasi sebebiyle vucudu isitacak enerji kalmiyo. annenin kalin giymesini anliyorum. bebis ise icerde sicacik suda yatiyor, disarda hemen usumez o yuzden hava sicak bile olsa.Kızlar bugun arkadaşımın doğumuna gittim. Öncelikle çok sağlıklı bir kızımız oldu. 51cm 3200gram doğmuş. Ama nasıl küçük bişeyBirkez daha anladım sıcaktan nefret ediyorum. Odada cam açmıyorlar bebek üşütürmüş diye perde yok güneş komple odada. Anne giymiş uzun kollu pijamayı üzerinede pike almış. Kadını gördükçe ben terledim. Bebeği kat kat giydirmişler yetmemiş birde battaniyeye sarmışlar, oda yetmemiş birinin kucağına verirken polar battaniyeye sarıp veriyorlar. Kafası terden ıslanmış zavallımın bayılmış sıcaktan uyanmıyor oturduğum yerde sıcaktan bunalıma girdim 5 dk da
Beni en çok düşündüren şeyKızlar bugun arkadaşımın doğumuna gittim. Öncelikle çok sağlıklı bir kızımız oldu. 51cm 3200gram doğmuş. Ama nasıl küçük bişey❤ Birkez daha anladım sıcaktan nefret ediyorum. Odada cam açmıyorlar bebek üşütürmüş diyeperde yok güneş komple odada. Anne giymiş uzun kollu pijamayı üzerinede pike almış. Kadını gördükçe ben terledim. Bebeği kat kat giydirmişler yetmemiş birde battaniyeye sarmışlar, oda yetmemiş birinin kucağına verirken polar battaniyeye sarıp veriyorlar. Kafası terden ıslanmış zavallımın bayılmış sıcaktan uyanmıyor oturduğum yerde sıcaktan bunalıma girdim 5 dk da
Araştırınca evet normal doğumu kolaylaştırır diyor ama doktor yasaklayınca insan korkuyor.Ya bize de ebe iliski kolaylastirir rahim yolunu acar demisti ama doktorlar pek musade etmiyo 35 ten sonra ozellikle
Senin açından desteklemese daha iyi o zaman. Eşinde seni anlayışla karşılar zaten :) kandırma kız açıkça söyle adama da yazık :) erkek canım :). Seninki kızdı diye hatırlıyorum :)Cidden ilişkiyi destekliyor benim dr. Hiç işime gelmeyen bişey allahtan kocam duymadıazıcık kandırıyo olabilirim riskli diye napim canım İstemiyo hiç nefesim sağdan sola dönmeye anca yetiyo seninkinin cinsiyeti neydi canım
Ay kizlar valla bildiginiz yeni gelin seti almislariste bu;
Eki Görüntüle 2284530
kalitesi cok guzel bi penyeden valla zevkle giyerim, en azindan uzun paca pijamasini ve sabahligi var (kollari dantelli) onlari giyebilirim dogum sonrasini. diger parcalari daha sonra.
hahah muazzam tatliii, bizimki aynisini yapiyoooo! totosu veya dizleri o, ayaklarimi nerde hissediyosun? ona gore hesapliyorum nasil yattigini
Bugun asiriiii asiri aktif. durmuyo bes dk! su karnim az bi inse diye ugrasiyorum nasil olacak o is bilmiyorumki.
squatlara goguskremine extra ananas ve hurmalara baslamak icin biraz erken daha sanki?
hahah cok tatlisin! saglikla gelsin inci hanim insallah ♥
ama kuzum dogumdan sonra usuyebiliyomusuz, kan kaybi ve vucudun enerjisiz kalmasi sebebiyle vucudu isitacak enerji kalmiyo. annenin kalin giymesini anliyorum. bebis ise icerde sicacik suda yatiyor, disarda hemen usumez o yuzden hava sicak bile olsa.
Bu aksam daha genis halini yaptı, sirt ustu yatiyordum, kenarlarina elimi surdum. Kafasiysa o benden çıkmazOlabilir canım sen de mi bu aralar tatlıya sardın bu arada Mutlu'cuğun yaptığı tümseğe bayıldım
Senin anne baya baya lohusa değil yeni gelin seti almış..ikin ci çocuğa çok ara vermeyin dercesineAy kizlar valla bildiginiz yeni gelin seti almislariste bu;
Eki Görüntüle 2284530
kalitesi cok guzel bi penyeden valla zevkle giyerim, en azindan uzun paca pijamasini ve sabahligi var (kollari dantelli) onlari giyebilirim dogum sonrasini. diger parcalari daha sonra.
hahah muazzam tatliii, bizimki aynisini yapiyoooo! totosu veya dizleri o, ayaklarimi nerde hissediyosun? ona gore hesapliyorum nasil yattigini
Bugun asiriiii asiri aktif. durmuyo bes dk! su karnim az bi inse diye ugrasiyorum nasil olacak o is bilmiyorumki.
squatlara goguskremine extra ananas ve hurmalara baslamak icin biraz erken daha sanki?
hahah cok tatlisin! saglikla gelsin inci hanim insallah ♥
ama kuzum dogumdan sonra usuyebiliyomusuz, kan kaybi ve vucudun enerjisiz kalmasi sebebiyle vucudu isitacak enerji kalmiyo. annenin kalin giymesini anliyorum. bebis ise icerde sicacik suda yatiyor, disarda hemen usumez o yuzden hava sicak bile olsa.
Bakalım kimin bebisler önce gelicek :) sen ne durumdasın cnm ?cnm masallah. ne guzel 35 bitecek. hatirlisiyla kavus kuzularina. bana da dr 13 temmuza kadar dayanacagini dusunuyorum demisti
ic güvesinden hallice..
kadilmaya devam cnm bende. ilk kez kac s kasiyor diye bakayim dedim. 45 s kasiyor eleman. yalanci olanlari 5 s... nerdeeee ben hic yalancisini goremeden gercegine gectim .. ben de gozumu kararttim netten elbise siparis ettim kardesimin dugune az kaldi. dilerim dogmayacak o zamana. dogarsa da artik yapcak bisi yok.
gecmis olsun cm.
Evt cnm düzensiz çok şükür ama bebekler haftasonundan bu yana aşağı inmişler gelen hemşire bunlar aşağı inmiş iki günde diyorlar baskı yapıyorlar aşağıya doğru baya bi ama iyiyiz şimdilik ins bekleriz 35 iiyi cnm. duzensiz ama anladigim. oyleyse cok daha guzel.
cok kasinti bir kizim olacak diyrz zaten...
amin cnm
En Mantıklısı valla esim de ziyarete gelenlere bez getirin bize çul çaput istemem diyorBence yiyecek ve icecege gerek yok cnm. Biz giderken altin ve 1 paket bez goturnustuk yakindi artkadasimiz.
Rica ederim canımNeyse seninki sizinti degilmis Allah tan bak suyun tamamlanmis sagolasin vevap icin canim
Hormonlarin tavan yaptığı dönemde bi rüya görmüştüm bebegimi kucagima aliyorum seviyorum ama minicik böyle sonra diyorlar ki hadi artık anne karnına geri koyalım daha zamanı varKızlar zaman çabuk geçiyor gibi ama geçmiyor gibide çok sevesim geliyor ya çıkarıp sevsek sonra geri koysak olmaz mı❤
Canım hiç canını sıkma beslenmene dikkat et toparlar daha bebiş. Benim ilk gebeliğimde başından beri geride gözüküyordu ölçüler sonra doktor geç döllenme olduğuna karar verip sat ı düzeltti öyle takip ettiKızlar doktora gıttım tekrar ıkı haftalık gerılık var. 34+4 1905 olmus kılolusu beyne gıden kan akısı fazla dedı kan pıltılasması olabılır sende dedı.32. Haftaya kadar aspırın verebılıyorlarmıs. Bugun serumda yaptırdım ınsaşşah faydası olur doguma kadar 2.5 kılo olur. Bugun uc doktora gıttım gercekten doktor cok onemlı baska ozelın doktoru dırek bebegım gelısımı durmus bız bırsey yapamayz dedı arastrma hastanesıne gıt dedı beynımden vurulmusa donduk esımle sonra zorla kendı doktorumuz ıletıseme gectık yenı yer actıgı ıcın suan normalde bakmıyordu zorla gıttık yıne ılgılendı sagolsun. Benım gıbı gelısımı yavas olan anneler ne yapıyor ya da ılk hamılelıgınde yasayan varsa desteklerını beklıyorum.
Sızıntı olmamasına sevindim canım. Sanırım turnusol kağıdı gibi bişeyle bakıyorlar degil mi sızıntı olup olmadığına.Kızlar merhaba bugün kontrolden çıktım. Bebeğin kilosu 2054 doktor haftasına göre kilosu düşük, gelişimi yavaş dedi. Bebek doğmuş aşağıya baskı yapmaya başlamış bu iki hafta çok dikkat etmen gerek çalışıyorsan işi bırak ve çok dikkat etmem gerek dedi. Ayrıca ıslaklık için ilaçlı ped verdi iki saat takılı kaldi. Akintinin nereden kaynaklandığını baktı bebek suyundan vs değilmiş. Ama kilosu çok canımı sıktı gelişimde gerilim olması çok korkuttu.
Haşlandıktan sonra cevizlere çok güzel oluyor :)kızlar biyerde okumuştum aşurelik buğday anne karnındaki bebeğe kilo aldırıyormuş.
bir güzel haşlayıp yoğurtla karıştırılıp yenebilir.ben daha çok haşlayıp ezip üzerine tereyağ gezdirip bu şekilde yiyorum oğlumda çok seviyor bu şekilde. şimdi canı çeken olur diye ismini yazmak istemedim gelenksel bir yemek aslında.
Allah kavuştursun cnm su gibi geçsin bu süreç insİyi akşamlar kızlar, konuşmaları hiç okuyamadım. Hafta sonu eşimi askere uğurladım.Sadece 20 gün ama ay çok fena oldum, böyle bir süreçte varlığı bile yetiyormuş, ühü ühü... Neyse zaman bir an önce geçer inşallah. Umarım giremediğim süreçte herkes iyidir ve ben yokken kimse doğurmamıştır.
Benim size sormak istediğim, söylemesi ayıp cırcır olmuşum.Bugün işte resmen mahfoldum. Sürekli tuvalete gitmesi bir dert, midem ekşidi bi yandan, bi yandan karın ağrısı... Hala geçmiş değil, yarın işe gitmek istemiyorum. Kendi doktorumla cuma rutin randevum var. Sizce ne yapsam, doktoruma yarın mı gitsem, yoksa acile falan gidip rapor mu alsam bir iki gün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?