2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Hahhahaha ay geceliği görünce çok güldüm kuzum ya

Uzmanlar ilk bebekte bebek dogum kanalina girdikten 2 ila 4 hafta sonra dogum baslar genellikle dedigi icin ben oyle dedim bacim ne bileyimmm
Bizim uzman beni korkuttu o zaman

Senin anne baya baya lohusa değil yeni gelin seti almış..ikin ci çocuğa çok ara vermeyin dercesine
yahu annemi gectim, babamla birlikte almislar yaa babamla annem seti gosterirkende babam ‘kumasi cok kaliteli kizim’ diyo bide
Hahhahaha ay geceliği görünce çok güldüm kuzum ya
ufff sormaaa esim cooook begendi evde Allahtan bedeni L, dogum sonrasi giyebilcem yani

Canım benimde bebegin gelisimi geriden gelmeye basladi doktor anneden beslendigi kordonunda bir arter eksik demisti onda kaynaklı boy ve kilo olarak hep geriden gelecek artık dedi ve yapılabilecek birsey yokmus bu saatten sonra.Sağlıklı dogsunda varsın zayıf olsun kilo her turlu alir dogunca insallah

Günaydın hanımlar Gönlünüzü daraltan sizi bunaltan ne kadar duygu, düşünce, sıkıntı, dert, keder varsa hepsi su gibi akıp gitsin inşallah Hasta olanlara şifa versin, kontrolü olanlara güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim
Mutluluk huzur sağlık gönül ferahlığı bizimle olsun

Bakalım kimin bebisler önce gelicek :) sen ne durumdasın cnm ?
3u de gelmesin... kardesim evlenecek benim. bari onu da goreyim . gunler kaldi dugune artik.
benim sancilar hic kesilmiyor cnm .... ne yapayim alistim diyelim. dun netten baktim biraz. benim gibi olanlar varmis cidden. kk da cikti misal. ilaca ragmen kasilmaya devam edenler... birakinca da 2-3 gun icinde dogurmuslar.. benim dr 35 bitince kesecegim dedi. yine de 36yi tamamlar umarim kizim.

bekleyecekler annesi. tut birakma sakinnnnn.

Uzmanlar ilk bebekte bebek dogum kanalina girdikten 2 ila 4 hafta sonra dogum baslar genellikle dedigi icin ben oyle dedim bacim ne bileyimmm
oglum 36+5 te kanaldaydi. 38+3te dr sezeryanla aldi..dr beklese 39u kesin beklerdi kuzum...

yahu annemi gectim, babamla birlikte almislar yaa babamla annem seti gosterirkende babam ‘kumasi cok kaliteli kizim’ diyo bide

ufff sormaaa esim cooook begendi evde Allahtan bedeni L, dogum sonrasi giyebilcem yani
sabah sabah guldurdun beni. Allah da seni guldursun .guzel gunlerde kullan takimi cnm.

saglikla tamamlyacaksin canim insallah bu sureci.
bu agustos bocekleri biraz korkutup biraz yordu bizleri ama sonu guzel olacak

kızlar günaydın, dün çok kötüydüm mesajlarınıza dönemedim ama hepsini okudum. hepinizi etiketleyemiyrum teşekkür ederim :) benimki de kanala girmedi ama baskı yapıyormuş aşağıya. umarım bu yaramazlar bizi üzmeden süreci sağlıkla tamamlarlar. çok yaramaz çıktı bu ağustos böcekleri. doğsun bir ama poposunu ısırcam

Annesi güzel kızlarımizn 1ine ben şimdiden Nazli diyorum sen geçen yazmstn ya öyle.
Bence 37ye kadar bekyckler içime doğdu.

Gece 2.30da hala saga sola dönüyordum. Uykum da var ama uyuyamadim. Yan yatinca karnim aciyor, sırt üstü yatinca zaten nefes almak zor. Salonda yatinca yumusak diye gomuluyorum karnim sorun olmuyor bu sefer sabah belim agriyor.

Koza yapicam kendime, gircem 2 ay sonra çöküp dogurucam.

Günaydın çok yorgunum her yer eşya bugün dinleme yarın devam edicez annemle.Benim zaten bebek eşyam vardı.Arkadssimds 1 yaşında oğlu var 2 koca hurç getirdi aman Allahım kac takimm giydirmdigi kalmış Bi sürü battaniye hiç acilmamais gogus kremi,ıslak mendiller,oyuncak, pisiik kremi,şampuan Allah ne verdiyse hem almış hem oglununkileri getirmiş.Evi topalasak bi dogum kaldı.

Günaydın kızlar
benim oğlumda ya boksör olacak yada ters durduğu için alt tarafıma çok feci vuruyor ayaklarıyla. korkuyorum bazen. ilk oğlumda hareket ederdi ama bu çok değişik hareketler yapıyor içeride.

Günaydın kızlar,

Çalışanlara kolaylıklar diliyorum. Zira beni gören erkek müdürler, seni gördükçe analığın ne kadar zor olduğunu anlıyoruz diyorlar. Bunların hanımlar doğurmadı herhalde Direk kapsül olarak verdiler çocukları
Evdeki analar ise çok yormayın kendinizi.

Gelmeye çalışan bebişler, azıcık daha sıkın dişinizi

Temmuz annelerini deli gibi takip edenlerde ben de varım Temmuza yeni girdik ama 30un üstüne çıktı doğuranlar.Emzirmeye başlayanlar göğüs yaralarından şikayetçiler. Kalkan siparişlerinde artış başlamış.

Gencler yemekle alakasi.yok arkadasin.biri 22 kg aldi cocuk 2650 dogdu baska arkadas 8 kg aldi 3250 dogdu açıklayın neden?
bence bebeğin tipinin de etkisi var. yani minyon bir bebek az kilo alıyor. eğer bebeğin kordondan beslenmesinde sorun yokssa kiloya takmamak lazım. benle aynı saatlerde doğum yapan bir anne vardı karşı odada bebeği 2600 doğdu 39. haftda gayette sağlıklıydı. ben 38 de doğurdum 3600 dü. iki bebekte gayet sağlıklıydı. hem ufak bebekler daha hızlı toplarlıyor diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…