Iste dediğim gibi farkli gorusler olabiliyor :)3u de gelmesin... kardesim evlenecek benim. bari onu da goreyim. gunler kaldi dugune artik.
benim sancilar hic kesilmiyor cnm.... ne yapayim alistim diyelim. dun netten baktim biraz. benim gibi olanlar varmis cidden. kk da cikti misal. ilaca ragmen kasilmaya devam edenler... birakinca da 2-3 gun icinde dogurmuslar.. benim dr 35 bitince kesecegim dedi. yine de 36yi tamamlar umarim kizim.
bekleyecekler annesi. tut birakma sakinnnnn.
oglum 36+5 te kanaldaydi. 38+3te dr sezeryanla aldi..dr beklese 39u kesin beklerdi kuzum...
Demek ki bazi bebisler fazla hareketli benm kiz da kick-box ci olacakGünaydın kızlar
benim oğlumda ya boksör olacak yada ters durduğu için alt tarafıma çok feci vuruyor ayaklarıyla. korkuyorum bazen. ilk oğlumda hareket ederdi ama bu çok değişik hareketler yapıyor içeride.
Yaa uyuyamayan analari gorunce cok üzülüyorumGece 2.30da hala saga sola dönüyordum. Uykum da var ama uyuyamadim. Yan yatinca karnim aciyor, sırt üstü yatinca zaten nefes almak zor. Salonda yatinca yumusak diye gomuluyorum karnim sorun olmuyor bu sefer sabah belim agriyor.
Koza yapicam kendime, gircem 2 ay sonra çöküp dogurucam.
Geçer geçer 20 gün neki..Ben 15 ay bekledim kocimi genckene
Allah kavuştursun cnm su gibi geçsin bu süreç ins
Annen de benim kafadan demek..ne diyorum hep bebelere alacağınıza azcık da kocaları düşünüp da biseyler alın lohusa lik sonrası icinyahu annemi gectim, babamla birlikte almislar yaa babamlaannem seti gosterirkende babam ‘kumasi cok kaliteli kizim’ diyo bide
ufff sormaaaesim cooook begendi evde Allahtan bedeni L, dogum sonrasi giyebilcem yani
O dert bende de başladı.. yatmadan önce gittiğim halde sabah 6 ya 7 ye kadar da 3 kere kalkmaya başladım.. yaptarkende sıvı tüketmiyorum üstelik.. ama bide çok açıkmaya başladım bu ara gece falanBende sabaha karşı hep tuvalete uyanıp bir daha uyuyamıyorum
Aaaa anamın çeyiz için günlerce pikocu kapısında gezdiği lohusa yatak takımını sermezsem kavga çıkar herhaldeKizlar sıkı durun cok sacma bi konu ortaya aticam; lohusa yatağı hazırlama
Babanem tutturdu dogumunda yatagina ne sericez diyebenm de nisanliyken benim sectigim kv min aldigi krem renkli bi pike takimim vardi tac dan daha kutusyla duruyo hic kullanmadim. Onu sereriz dedim kirilmasin diye amaaa off cok gereksiz yahu
Ya aslında o ozel lohusa yatagi hazirlama gibi degilde..gelen giden olacagindan normal nevresim serme gibisinden demiştir.. Benim de ceyizime annem iki tane saten nevresim pike yapmıştı yaparken ne gerek var kullanmam demistim ama yatağa serince de baya baya şık duruyor..oğlumda kullanmıştım birini şimdi diğerini kullanıcam..he birde dip not sezeryan sonrası yataktan fisstt diye rahat kalkıliyor yataktan saTen yaa nevresimKizlar sıkı durun cok sacma bi konu ortaya aticam; lohusa yatağı hazırlama
Babanem tutturdu dogumunda yatagina ne sericez diyebenm de nisanliyken benim sectigim kv min aldigi krem renkli bi pike takimim vardi tac dan daha kutusyla duruyo hic kullanmadim. Onu sereriz dedim kirilmasin diye amaaa off cok gereksiz yahu
O dert bende de başladı.. yatmadan önce gittiğim halde sabah 6 ya 7 ye kadar da 3 kere kalkmaya başladım.. yaptarkende sıvı tüketmiyorum üstelik.. ama bide çok açıkmaya başladım bu ara gece falan
Düğün ne zamandı3u de gelmesin... kardesim evlenecek benim. bari onu da goreyim. gunler kaldi dugune artik.
benim sancilar hic kesilmiyor cnm.... ne yapayim alistim diyelim. dun netten baktim biraz. benim gibi olanlar varmis cidden. kk da cikti misal. ilaca ragmen kasilmaya devam edenler... birakinca da 2-3 gun icinde dogurmuslar.. benim dr 35 bitince kesecegim dedi. yine de 36yi tamamlar umarim kizim.
bekleyecekler annesi. tut birakma sakinnnnn.
oglum 36+5 te kanaldaydi. 38+3te dr sezeryanla aldi..dr beklese 39u kesin beklerdi kuzum...
Oh oh sağolsun arkadaşın güle güle kullanınnGünaydın çok yorgunum her yer eşya bugün dinleme yarın devam edicez annemle.Benim zaten bebek eşyam vardı.Arkadssimds 1 yaşında oğlu var 2 koca hurç getirdi aman Allahım kac takimm giydirmdigi kalmış Bi sürü battaniye hiç acilmamais gogus kremi,ıslak mendiller,oyuncak, pisiik kremi,şampuan Allah ne verdiyse hem almış hem oglununkileri getirmiş.Evi topalasak bi dogum kaldı.
Ay bak hele o kadar emek verilseydi hic kiyip da seremezdim benAaaa anamın çeyiz için günlerce pikocu kapısında gezdiği lohusa yatak takımını sermezsem kavga çıkar herhalde
Hem ev için hem de hastane için nevresim takımları yaptırılmış. Benim bunlardan haberim yok Bi de onlar ütülenecek kenara koyulacak. Dedim ben ellemem hiç bişi, ne istiyorsan yap.
Evet gelen giden iste kv fln gorsun diye bizimkinin bu cabasiYa aslında o ozel lohusa yatagi hazirlama gibi degilde..gelen giden olacagindan normal nevresim serme gibisinden demiştir.. Benim de ceyizime annem iki tane saten nevresim pike yapmıştı yaparken ne gerek var kullanmam demistim ama yatağa serince de baya baya şık duruyor..oğlumda kullanmıştım birini şimdi diğerini kullanıcam..he birde dip not sezeryan sonrası yataktan fisstt diye rahat kalkıliyor yataktan saTen yaa nevresim
Ya aslında o ozel lohusa yatagi hazirlama gibi degilde..gelen giden olacagindan normal nevresim serme gibisinden demiştir.. Benim de ceyizime annem iki tane saten nevresim pike yapmıştı yaparken ne gerek var kullanmam demistim ama yatağa serince de baya baya şık duruyor..oğlumda kullanmıştım birini şimdi diğerini kullanıcam..he birde dip not sezeryan sonrası yataktan fisstt diye rahat kalkıliyor yataktan saTen yaa nevresim
Günaydınlarr kontrolü olanlar güzel haberlerle gelsin inşallah ben bütün gün yaprak saracağım doğum sonrasina bebeğin benim hazirligim bitmedi bide gelecek misafirlere hazırlık var
Ayy evet ya oğlumdan kalanları elerken bi arkadaşın tanıdığına gönderdim bazı ayı tutmayanları kadın ne çok sevinmiş giydirip resmini atmış falan mutlu olmuştum ise yaradı diye..şimdi bende fazlası ni hep ona yollicamOh oh sağolsun arkadaşın güle güle kullanınnvalla böyle ihtiyaç olmayanlar ihtiyacı olanlara ulaştırabilse ne güzel oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?