2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Iste dediğim gibi farkli gorusler olabiliyor :)

Demek ki bazi bebisler fazla hareketli benm kiz da kick-box ci olacak dogunca da boyle hareketli mi olacaklar merakla bekliyorum ben cok hareketli bi bebekmisim ele avuca sığmazmışım

Yaa uyuyamayan analari gorunce cok üzülüyorum ben dana gibi uyuyorum gobegime yastik basima da 2 yastik hafif dik sekilde yatiyorum. Max gece 2 kere lavaboya kalkiyorum.

Gunaydinlarrr ablam ameliyt oldgu için annemn yazlgna gidemdk iyi sukur simdi.hatta yegenimi bana biraksinlr dedim 2 gündür takilyrz evde büyümüş oğlum var gibi geliyor.
Tv internet boyama okuma derken keyiflide geliyor bu aksam hep beraber bebek alisversine gtcez nasipse son ekskler için.
Bu arada daha doğmadan Ismini ben vermiştim bu yeğenime. Leon ismini beğenmedim dedi 1 tane de Türkçe isim koyun . zaten o büyüyünce ingilzce konuşur ben de ogrenirm o zamana kadar çocuklarin dünyası o kadar güzel ki

Günaydın tatlı anneleer. Rüyamda hep doğuruyorum, doğururken de bir yandan diyorum ki ay kapı süslerimle hediyeliklerim yok hdhdjdj. Üff bi de onlar var şimdi. Anacım hazırlık yap yap bitmiyor. Neyse diren sekersizfistikezmesi, direnin anneler.

Geçer geçer 20 gün neki..Ben 15 ay bekledim kocimi genckene

Ay valla acaba 15 ay gitse ne yapacaktım? Resmen çıtkırıldımız

Allah kavuştursun cnm su gibi geçsin bu süreç ins

Amiinn inşallah kuzucumm.

yahu annemi gectim, babamla birlikte almislar yaa babamla annem seti gosterirkende babam ‘kumasi cok kaliteli kizim’ diyo bide

ufff sormaaa esim cooook begendi evde Allahtan bedeni L, dogum sonrasi giyebilcem yani
Annen de benim kafadan demek..ne diyorum hep bebelere alacağınıza azcık da kocaları düşünüp da biseyler alın lohusa lik sonrası icin

Kizlar sıkı durun cok sacma bi konu ortaya aticam; lohusa yatağı hazırlama
Babanem tutturdu dogumunda yatagina ne sericez diye benm de nisanliyken benim sectigim kv min aldigi krem renkli bi pike takimim vardi tac dan daha kutusyla duruyo hic kullanmadim. Onu sereriz dedim kirilmasin diye amaaa off cok gereksiz yahu

Bende sabaha karşı hep tuvalete uyanıp bir daha uyuyamıyorum
O dert bende de başladı.. yatmadan önce gittiğim halde sabah 6 ya 7 ye kadar da 3 kere kalkmaya başladım.. yaptarkende sıvı tüketmiyorum üstelik.. ama bide çok açıkmaya başladım bu ara gece falan

Aaaa anamın çeyiz için günlerce pikocu kapısında gezdiği lohusa yatak takımını sermezsem kavga çıkar herhalde
Hem ev için hem de hastane için nevresim takımları yaptırılmış. Benim bunlardan haberim yok Bi de onlar ütülenecek kenara koyulacak. Dedim ben ellemem hiç bişi, ne istiyorsan yap.

Ya aslında o ozel lohusa yatagi hazirlama gibi degilde..gelen giden olacagindan normal nevresim serme gibisinden demiştir.. Benim de ceyizime annem iki tane saten nevresim pike yapmıştı yaparken ne gerek var kullanmam demistim ama yatağa serince de baya baya şık duruyor..oğlumda kullanmıştım birini şimdi diğerini kullanıcam..he birde dip not sezeryan sonrası yataktan fisstt diye rahat kalkıliyor yataktan saTen yaa nevresim

O dert bende de başladı.. yatmadan önce gittiğim halde sabah 6 ya 7 ye kadar da 3 kere kalkmaya başladım.. yaptarkende sıvı tüketmiyorum üstelik.. ama bide çok açıkmaya başladım bu ara gece falan

Aynen ya artık bence idrar kesesinde yer kalmadı. Bişey içmesem bile tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum.Bebiş debikliyor diye düşündüm ama her gittiğimde de az da olsa çıkıyor bişeyler Gözlerim kapalı gidiyorum artık gece.

Düğün ne zamandı

Oh oh sağolsun arkadaşın güle güle kullanınn valla böyle ihtiyaç olmayanlar ihtiyacı olanlara ulaştırabilse ne güzel oluyor..

Ay bak hele o kadar emek verilseydi hic kiyip da seremezdim ben benm pike takimini da actik iste annem yikayip utulerse sereriz artik hahaha

Evet gelen giden iste kv fln gorsun diye bizimkinin bu cabasi ben de sericem artik napalimm ama saten olsaymis iyimis bak

Kayarak iniyon desene.. Desteksiz

Günaydınlarr kontrolü olanlar güzel haberlerle gelsin inşallah ben bütün gün yaprak saracağım doğum sonrasina bebeğin benim hazirligim bitmedi bide gelecek misafirlere hazırlık var

Ben de buzluk hazirligina basladim ufaktan ama misafiri dusunemicem kendim icin yapiyorum bebekle pratik yemek hazirlayabilmek icin derdimiz bitmiyorduu

Oh oh sağolsun arkadaşın güle güle kullanınn valla böyle ihtiyaç olmayanlar ihtiyacı olanlara ulaştırabilse ne güzel oluyor..
Ayy evet ya oğlumdan kalanları elerken bi arkadaşın tanıdığına gönderdim bazı ayı tutmayanları kadın ne çok sevinmiş giydirip resmini atmış falan mutlu olmuştum ise yaradı diye..şimdi bende fazlası ni hep ona yollicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…