Eki Görüntüle 2285407
Soldaki patiksiz eldivensiz alt citcitli badi, kendinden takım
Sagdaki kendinden el kapamali patikli, icine de bezi tutsun diye citcitli mi giydiricez? Eki Görüntüle 2285409
Soldaki takim oldu
Sagdaki iki citcitli ama biri kisa biri uzun. 2 kat mi giyinecek bu veletler?
Ay gidem de iki tablo simetrisi falan duzeltem kendime gelem. Karmaşa hic bana gore degil.
Ay çok şanslısın, nst benim en büyük kabusum. Bugün kontrolüm vardı, 2. nst tecrübem, istifra etmeye ramak kala çaktırmadan soluma döndüm. Dakikaları saydım. Soğuk terler döktüm. Sonrasında ölçtüler, tansiyonum 7'ye 5 çıktı.
Ay heyt nst.
Ayrıca açılın yine zayıf hamile gördüm. @Rookiemother sen çok zalım bir kızsın.
Eki Görüntüle 2285407
Soldaki patiksiz eldivensiz alt citcitli badi, kendinden takım
Sagdaki kendinden el kapamali patikli, icine de bezi tutsun diye citcitli mi giydiricez? Eki Görüntüle 2285409
Soldaki takim oldu
Sagdaki iki citcitli ama biri kisa biri uzun. 2 kat mi giyinecek bu veletler?
Ay gidem de iki tablo simetrisi falan duzeltem kendime gelem. Karmaşa hic bana gore degil.
Alta çıtçıtlı badi giydir üste de ayarladığın şeyler iyi aynen bunları giydir 2 kat giyinecekler ilkin çünkü doğar doğmaz soğuk gelir onlara eldiven de şart.. Evde de sıcaklığa göre giydirirsin artık
Benimde öyle oluyor kalbim atmıyo sanki nefes darlığı oluşuyo midem ağzıma geliyo resmen, dikkat edeyim gittiğim de sırt üstü yatırırsa yatağı falan ayarlanır en azından yatamam öyle
Corap koydum 3 tane
Muslin koydum 2 boy. Bi penye battaniye var zaten hastane çıkışında. Bi tane mermer şahi bez koydum, arkadasimin annesi yapti, benim icin kiymetli boyle seyler. Agiz bezi koydum. Bi alt acma, 10 tane bebek bezi. İslak mendil. Kendime 2 pijama 2 gecelik, sabahlik almadim açık değiller nasılsa. İste ic camasiridir havludur vs de koydum mi bence yeter.
Yarin da hastane cantasi listelerine bakar utuler paketlerim herseyi.
Sakinlestim ok.
Fiyatlar ne kadar değişken. Hangi hastaneydi hatırlayamadım amA 10 tl demişti bana biri. Ücret almayan da var. Oh demek tuttuklarını öpüyorlar başka açıklaması yok
Eki Görüntüle 2285094
kızlar bende bunu aldım az önce teslim ettiler gayet güzel haberiniz ola..arkadaşlardan birisi düşünüyordu bunu..tam set normale gore uygun bu tarz setler genelde 400.500