2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cnm cok guzel olmus. Patiksize corap ekle tamamdir. Hava sicakligina gore sadece zibinla birakabiliriz demisti hemsire.

Beni bugun hemsire nst'de sola yatirdi sirt ustu yatirmadi

Alta çıtçıtlı badi giydir üste de ayarladığın şeyler iyi aynen bunları giydir 2 kat giyinecekler ilkin çünkü doğar doğmaz soğuk gelir onlara eldiven de şart.. Evde de sıcaklığa göre giydirirsin artık

Corap koydum 3 tane
Muslin koydum 2 boy. Bi penye battaniye var zaten hastane çıkışında. Bi tane mermer şahi bez koydum, arkadasimin annesi yapti, benim icin kiymetli boyle seyler. Agiz bezi koydum. Bi alt acma, 10 tane bebek bezi. İslak mendil. Kendime 2 pijama 2 gecelik, sabahlik almadim açık değiller nasılsa. İste ic camasiridir havludur vs de koydum mi bence yeter.
Yarin da hastane cantasi listelerine bakar utuler paketlerim herseyi.
Sakinlestim ok.

Kızlar bana doktor çömelip kalkma egzersizi yap dedi ama ben yapamıyorum ya çömeldimmi kalkamıyorum ki nasıl olcak bu iş
cnm mitfak tezgahi gibi saglam bir yere tutunarak comelip kalksan.
Tüm gün sade sarı yazma arayıp bulduğuma göre rahat uyuyabilirim bu adetler gelenekler doğrudur umarım yoksa boşa gezdim bütün gün
Aman ya bosa dolandirmislar o kadar seni. Ne sarilik oldu oglum ne baska bisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…