Eki Görüntüle 2285407
Soldaki patiksiz eldivensiz alt citcitli badi, kendinden takım
Sagdaki kendinden el kapamali patikli, icine de bezi tutsun diye citcitli mi giydiricez? Eki Görüntüle 2285409
Soldaki takim oldu
Sagdaki iki citcitli ama biri kisa biri uzun. 2 kat mi giyinecek bu veletler?
Ay gidem de iki tablo simetrisi falan duzeltem kendime gelem. Karmaşa hic bana gore degil.
Gayet güzel takım yapmışsın işte benim de takım olarak pek bişey yok..senin üst sağdaki gibi yaptım hepsini, tulum içine kısa kollu ya da kolsuz çıtçıtlı body.bi poşete de bere corap eldivenlerden attım, illa takım olsun renk uysun bakmadım onlarda..ben yenidoğanda alt üst 2 parça takımları rahat bulmuyorum, kendim hiç almadım ama gelenler içinde olanları da göbeği düşüp iyileştikten sonra giydiririm..çıtçıtlı body ve tulum candır benim hastanede ilk kendi hediye ettikleri takımı giydiriyorlar bebeye..o da aynı içine body, üstüne tulum, kafada bere ve eldiven şeklinde..o çapraz zibinlar felan yok.
RRzg14
koltuğa denedim de yok olmuyo canım bacaklarım titriyo nefesim gidiyo..
doğum kolay olsun diye söyledi herhalde ama yapamıcam o kegel egzersi de acayip bişey zaten oda iptal Allah’a emanet
RRzg14
doğum kolay olsun diye söyledi herhalde ama yapamıcam o kegel egzersi de acayip bişey zaten oda iptal Allah’a emanet
RRzg14
Varmış varmış bende yeni öğrendim daha neler çıkacak bakalim yok lohusa yatağının altına bıçak koyulurmuş bide onu duydum sakin dedim kimse kalkışmasın öyle bir seye
Yok canım giymeye değil bebeğin beşiğinin yanina koyacakmisiz sanirim bebek icinmis
Fotoda öyle çıkmış odanin ışığından canım tam civciv sarısı
Varmış varmış bende yeni öğrendim daha neler çıkacak bakalim yok lohusa yatağının altına bıçak koyulurmuş bide onu duydum sakin dedim kimse kalkışmasın öyle bir seye
Yok canım giymeye değil bebeğin beşiğinin yanina koyacakmisiz sanirim bebek icinmis
Fotoda öyle çıkmış odanin ışığından canım tam civciv sarısı
Birebir aynı sözler 15 gün olacak dr kontrolü dışında evden çıkmadım, bunaldım diyorum..cevap yine aynı, bosver yat, bunlar iyi günlerin ya ben zaten ilk defa anne olmuyorum, biliyorum ne yaşayacağımı
Maşallah canım dr unu da sevdim, pozitif dr en sevdiğim benimki de 1 hafta daha tut yeter modunda
Benimde öyle oluyor kalbim atmıyo sanki nefes darlığı oluşuyo midem ağzıma geliyo resmen, dikkat edeyim gittiğim de sırt üstü yatırırsa yatağı falan ayarlanır en azından yatamam öyle
Evet mutlaka soyle bu sekilde yatılmaz yarim saat ya cok kotu bi sekilde ayarlasinlar rahat edecegin gibi. Beni yan yatırdılar soluma 2 yastik vardi altmda. Cok rahat gecti.
Kegel öyle bisi degil. Kesinlikle degil. Perineye benzer bir sey tarif etmis (maketli olan videoyu unutamıyorum).
Bu bicak olayini gecen sene doguran bir arkadasim soyledi. Kur'an'ı Kerim'i de soylediler. Sari kiyafet vs de soylendi. Zemzem suyu mu hurma mi verelim bebege ve Fatma ana eli otumuz da hazir.
Corap koydum 3 tane
Muslin koydum 2 boy. Bi penye battaniye var zaten hastane çıkışında. Bi tane mermer şahi bez koydum, arkadasimin annesi yapti, benim icin kiymetli boyle seyler. Agiz bezi koydum. Bi alt acma, 10 tane bebek bezi. İslak mendil. Kendime 2 pijama 2 gecelik, sabahlik almadim açık değiller nasılsa. İste ic camasiridir havludur vs de koydum mi bence yeter.
Yarin da hastane cantasi listelerine bakar utuler paketlerim herseyi.
Sakinlestim ok.
Tarak dis fırçası vs son anda koyarim, onlari daha kullanacagim. Ana parçalar kalksin kafam rahatlasin.
Baksana herkes nst vs geziyor, bugün geliyorum dese birine tarif edip hazirlatamam da ben.
Terlik de bi süslü var, bi tane ayagima olan var zaten onu giyerim giderken