2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Biraz once hayatimda ilk defa elime bebek bezi aldım. Bu günü tarihe not düşmek istiyorum.

Bu arada hastaneye goturulebilecegini dusundugum kiyafetlerini ayirayim dedim de bende bi 10lu cikis var, gerisi takım sayılmaz. Üstünde 50cm ve newborn yazanlari kafama göre takım yaptim ancak her an dellenip takım alabilirim.
Ben bu cocugu nasil giydiricem ya keşke herşeyi beyaz olsa, takım derdi olmasa.

Hastaneye boy havlusu götürüyor muyuz? Elbette dantelli bi boy bi el ayirdim, bi tane de el ayrica koyayim dedim.

Ve esyalar mobilya kokmuş. Ama umrumda mi?

Cnm ben hic havlu koymadim .
Elindekileri set gibi yaparsin sen :)

Şöyle bisiler yaptim aklimca

Hem kendinden eli hem patigi olsun dedim. O yesil mesela tulum patikli ve eli kapanabiliyor.
El olmayanlara eldiven koydum. Gözüme küçük gelen sapkalari eslestirdim.
Seytan diyor e bebek ten al beyaz kiyafetler bitsin gitsin.

Patikli ayak veya corap ile eldiven gibi el kapama kesin lazım mi?
Bir basak icin kabusu yasiyorum su anda.

Takım yap köy tabii alma yeni doğan cabuk büyüyor.O kadar kiyafet var ki önüme gelene diyorum sakin alayın alan bez alsın oda 3 no falan çünkü 2 no dan 8 tane var 1 no 1 tane en iyi hediye bana bez Havlu ise ben yüz havlusu 1 tane hep koyarım. Boy koymadım

Ben kağıt havlu dışında havlu koymadım. Ben rahat edip duş filan almaya niyetlenmem orada. Zaten sezeryan sonrası yanlış olmasın 2 ya da 3 gün duş aldırmadı benim doktor. El yüz için kağıt havlu yeter bence. Dantel olayına hiç girmedim zaten

Bence guzel olmus cnm. Patikli alt ya da corap koy cnm. He!en isinamiyor kuzular. Bir de gaz dolmasin bebege.
Eldiven der yine isinmasi icin lazim. Yoksa 3 gun sonra giydirmedim ben.

3gun bana da yasakti cnm banyo.

Kendinden olanlar en güzeli.Patikli ayak yoksa çorap giyer varsa içine çokta lazım değil el kapama ilk zaman eldiven takılıyor. BEN misal hastahanede takarım Eve gelince keserim tırnağını takmam eldiven rahat etsin cocuk Şapka gene yazın bide emzirirken gerek yok gene hastahane icin olabilir.Var mı hepsi biton kisin iyiydi ama yazın pek kullanılacak gibi değil benim görüşüm

Dantelsiz asla

Aaaa biride bana torbasını verdi Kendi kendime dedim kovası yok ki ben alabilirim canım elden konuşalım

Soldaki patiksiz eldivensiz alt citcitli badi, kendinden takım
Sagdaki kendinden el kapamali patikli, icine de bezi tutsun diye citcitli mi giydiricez?

Soldaki takim oldu
Sagdaki iki citcitli ama biri kisa biri uzun. 2 kat mi giyinecek bu veletler?

Ay gidem de iki tablo simetrisi falan duzeltem kendime gelem. Karmaşa hic bana gore degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…