2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Oğlumda mide yanmasından dolayı bende zor yatıyordum nst..yatar yaşatmaz başlardı yanma

Ne çektik bee

Beni bugun hemsire nst'de sola yatirdi sirt ustu yatirmadi

Bağzı hemşireler çok tatlı. Beni de bundan sonra kralı gelse sırt üstü yatıramaz.

benim hastane kazikci cikti 40 tl oduyom ben her hafta

Kız var ya devlet hastanesi kalp ben. 8 aydır cebimden bir kuruş çıkmadı.

Yok valla parmağını 3 4 cm derine sok çıkar zeytinyağı yardımıyla dedi.. doğum sırasında yırtık oluşmaması içinmiş..
Perineden bahsediyorsun sanırım, sok çıkar mı ahahadsahjk kenarları gevşetmem gerekiyor esnetiyorsun falan sok çıkar değil yani

Sen önemli olan şeyleri hazırla gerisi olmasada olur.Terlige gelince hiç özenmedim şokta gördüm bi tane sırf yeni olsun diye aldım güzel ama 7 tl idiKuzenim var kızı haziranda dogum yaptı Taç ve terlik yapmış kızına teklif etti yapım mi diye usenmezsen yap dedim.Artik kendi bilir dahada almam.

Aaa kırmızı kurdela alayim. Eskiden onu takarlardi lohusaya dimi? Tac mac yoktu galiba.
Hic lohusa da gormedim ki, zır cahil cok zorlanıyorum

Sarı tülbent bizdede var bebek sarılık olmasın diye üstüne mi ne örtülüyormuş. Ama diğer sayılan şeylere acaip şaşırdım :)
Buarada adet sancısı çekiyorum resmen ya. Kıvrandırdı beni. Kocama küsüm ov benide diyemiyorum ahahah

Cocuk doktorumuz sari tulbwnt ortmeyin hatta bebeğin yaninda da bulundurmayin demisti. Yenidoganlarda sarilik sık gorulen bir durum, etrafinda sari bir sey olunca goze bebek beyaz gelir. Sarilik oldugunu anlamazsiniz demisti. Normal sarilik bir hafta 10 gun icinde geciyor ama bazen billirubin degerleri cok yuksege cikip bebege kalici zarar verebiliyor. Bu yuzden bebege sari bir sey kullanmayin. Doktora goturun direkt. Eskiden kullaniliyomus ama dedigim gibi cogu bebekte kendiliğinden bir hafta 10 gun gibi sure icinde gectigi icin onlar bezden kaynaklandigini dusunuyor. Aksi durumda da bebekte zihinsel ve bedensel sikintilar ortaya cikiyor. Onda da bebek oyle dogmus saniyolar

Canım bana kalsa ben çok saçma buluyorum bu tarz şeyleri aslında sarı tülbent vs. Söylediklerini dikkate alıcam mutlaka

aynen canim ben ilk cocuk pek anlamamistim tabi saglik ocagindaki doktr demisti sık sık emzir diye cok sukur ilerlemeden gwcti

Ne çektik bee

Bağzı hemşireler çok tatlı. Beni de bundan sonra kralı gelse sırt üstü yatıramaz.

Kız var ya devlet hastanesi kalp ben. 8 aydır cebimden bir kuruş çıkmadı.
hangi hastahane yavrum devlet
İyi akşamlar herkese biz oda aldık ama bebek tabi şimdi yatak odasında yatacak nasıl beşik önerirsiniz
park.yatak al bence sepet besik 4 ay 6 ay kullanılıyormus sonra dönünce hareket edince kullanamiyorsun odasina kaçıncı ayda götüreceğine bagli gerçi.park yatak uzun vadeli hem.portatif tatil annen vb yerlere.gidebiliyor 4 yasa kadar kullanabiliyorsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…