2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sagolasin canim aklimda bulunsun

aynen elektrik elektronik diyebiliriz.

2001 de Amerika dahil yasal icki icebiliyordum ben. Herkes ne kadar minik anne ya udg06 gel sarilicam
Sarılalım canım sorma ben de görüyorum az kaldı formumuza döneceğiz genç olacağız

Not: sakın dönemedi yaşlandı filan yazma evrene kötü enerji vermek yok.

Aynı hurçtan aldım 5 adet çok güzel çıktı bavula koydum bile

Bende sanıyordum ki nst ücret almıyorlar kocam da demişti hatta öpcekler bizi yani diye bende yok ya ondan almazlar dedim ne kadar safım

canim nidilati bende kullaniyorum ayaklarim sanki hamile degilmisim gibi eski haline döndü... bende acaba nidilattan mi ayaklarimin sisligi indi diye dusunuyordum.. herkeste farkli yan etkiler yapiyor demek ki ilaclar...
O ilaçtan şüphelendim cnm herşey aynı onun dışında çünkü bilmiyorum ki niye sistim o bu kdr

Bende yapmadı canım..10 gün, günde 4 tane içtim ama sadece ilk günler baş ağrısı yaptı
Bana günde 6 tane veriyorlar baş ağrısı yaşamadım ama ödemin nedenini bulmaya çalışıyorum niye oluyor diye 38 numara dan 42 ye çıktı ayaklarım eşimin terliklerini giyiyorum büyümesi neyse de karıncalanır hale geldi sislikten

haftaya cnm. gidemeyecegim cnm. dr demezse gidemem.

yok cnm olmadi. nonetci dr vardir mutlaka. ona sorsun hemsireler. sabahi bekleme.
Aramislar doktoru normal demiş ama bilmiyorum cnm bu nsl normallik 38 den 42 ye çıktı ayak nom ve bacaklarım bile taş gibi sis yarın kontrol var Inş sorun yoktur ilaç günde 6 tane veriyorlar diye şüphelendim ama kimseye dokunmamış başka birseyden kaynaklı belli ki

Sıcak su torbasina gerek kalmiyor sana gaz ilacı veriyorlar efil efil yelleniyorsun sonra

cnm nobetci dr baksin lutfen.

ben 10 gun; gunde 6 tane kullandim. 16 gundurde gunde 4 tane ictim. hala da devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…