2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın gunaydin anneler ve minnos tatlis civcivler
Herkese mutlu sağlıklı günler diliyorum
Bugun.görüş günümüz insallah guzel.haberlerle doneriz saat 3te tabii heyecan var Allahim sorunsuz gecer insallah
Inş cnm ins güzel geçicek iyi haberlerle geleceksin

Günaydın..
Biz de haftalar sonra yağmursuz bir güne uyandık.. Bir iki haftaya kadar yağmur sezonu bitmiş olacak. Bitmesi mi, bitmemesi mi iyi bilemiyoru gerçi ama.. 36. haftada hastane çantamızı rahatça hazırlayabileceğim en azından..

Bugün bolca çamaşır yıkadım.. Güne iyi başladık

Gunaydin kizlar ❤
Dun hastane icin kici kirik bir plastik terlik aradim twiggy e girdim cok tatlislardi fekat 75tl ulan alt tarafi plastik.. Sonra flo bambi fln dolandim ayy hic bisey bulamadim en sonunda alicam bi tuvalet terligi pazardan hahaha
Bim e gidicem cok heyecanliyim su anakucagina bakmaya dukkani acmaya gidiyo burdakiler bana birakmkcaklar diye stres yaptim

Matematik muhendisi mi:) ben de matematik muhendisiyim. Tanidik cikicaz galiba
Oh ohhh sayfamıza bak mühendis dolu maşallah. Kafama tüküreyim

Gidip Amerika’da falan doğurasım geldi şu an
Dün benim de resmen regl agrım vardı. Ilık bir duşa girdim rahatladım.
Bebek sarılık olmazmış başına sarı bir örtü koyarsan
Bu mantıga göre kızıl renk örtü koyarsak kızılcık çıkarmaması gerekir eskiler işte, batıl inançları sürdürmek istiyorlar, yapmasan bozuluyorlar.

Aklıma geldi, eşimin bir akrabasının evindeyiz. Küçük bir çocuk vardı hepimize çikolata ikram etti. Şu milkalardan. Ben çikolatalı tatlıları severim ama paketli çikolata , gofret vs. sevmiyorum, o yüzden teşekkür ettim ve almadım. Eşimin akrabası yiyeyim diye ısrarcı oldu, sevmediğimi söylediğimde tutturdu “avuç içini yala” diye. Neden dedim, bebeğin canı çekermiş ben yemezsem bebekte izi kalırmış. İkide bir avucunu yala avucunu yala diye dürtükledi beni, ben de yapmadım öyle bir şey tabi ki. “Teyzecim toplum içerisindeyiz,yapamam öyle hareketler” dedim. Kadın acccaaaayip bozuldu. Tiksinerek baktı bana. Şu an gıcık kapıyor muhtemelen.
Yaa ben şeyime o kdr erebilsem jilet yapicam
Ay evet görmüyorum hiç aşağısını ya, ayna koyuyorum karşıma ama yine de aşırı net olmuyor.
Kuzum bende şu terlikten var, siyahını dışarıda giyiyorum çok rahat, kaymıyor da. Beyazını da almıstım hastanede gezinirken de onu giyeceğim.

Eklentiler

• FAFB201E-B264-4BBF-8119-904771586F47.webp
    11 KB · Görüntüleme: 58
Günaydın teyzeleri hayırlı cumalar ❤❤❤ rabbim hep güzel haberlerle dönmek nasip etsin inşallah
nasil da guzelmis bu ciciler...

terlikler supermis.
batillara gelince, bizlerin önune gecmesi de lazim. yoksa boyle gelmis boyle gider diye devam eder. cok yanlis seyler var ne yazik ki.

benim artik belimden geliyor agrilar. sirtimin agrisindan 3 gundur nefes alamiyordum zaten. dun de belim eklendim bermuda şeytan uclusunu tamamladim bakalim

Aynayi denedim karnim o kdr buyuk ki eremiyorum iyi ki evlenmeden once lazere gitmisim az cikiyo yoksa yanmistim ya

Bambide bunun aynisi alti daha inceydi denedim ama kalibi ince uzun oldugu icin yanlari sıktı arkasi uzun oldu yoksa cok begenmistim yani. Smdi trendyoldan bakicam biseyler

Yaa ben şeyime o kdr erebilsem jilet yapicam
Dün gece hallettim onu, oturdum yere ayna koydum karşıma birde güçlü bir ışık. Eşimin sakal makinesi artık benimdir kendine yenisini alsın söylesem kalp krizi geçirecek. Napıyım jilette al al bitmiyor

beyaz dr eldiveni var ya cnm. ondan al. giy eline. tuttugunu cekersin lazerli olunca en iyi bu işe yariyor

Bel ağrın da eklendiyse senin kızın gelişi çok yakın söyleyim. Ne aceleci çıktı bu kız
Ben de trendyolda soho’dan aldım canım

Bel ağrın da eklendiyse senin kızın gelişi çok yakın söyleyim. Ne aceleci çıktı bu kız

Ben de trendyolda soho’dan aldım canım
ne yazik ki eklendi cnm. ikiye ayrilacak sanki. yurutmuyor yatirmiyor.
dr dun dedi zaten gelmek icin acelesi var diye. bakalim ilac dozu dustu bugun. Allah sonumu hayir etsin ...

Günaydın Kızlar;

Dün gece hallettim onu, oturdum yere ayna koydum karşıma birde güçlü bir ışık. Eşimin sakal makinesi artık benimdir kendine yenisini alsın söylesem kalp krizi geçirecek. Napıyım jilette al al bitmiyor
Ben de bu akşam yapmayı düşünüyorum. Traş makinası hiç aklıma gelmemişti
Son ay bir cesaret doğum öncesi ağdaya gideyim diyorum Nasılsa artık gelmesini bekliyoruz. Önce çantamı hazırlayayım sonra gdeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…