Benimki de acaba rahatına düşkün mü olacak ki? En başından beri başı aşağıda, doğum pozisyonunda. Hiç dönmedi. İnsan bi döner arada, pozisyon filan değiştirir. Son zamanlarda da aşırı sakin, uyuyor devamlı
Benimki de acaba rahatına düşkün mü olacak ki? En başından beri başı aşağıda, doğum pozisyonunda. Hiç dönmedi. İnsan bi döner arada, pozisyon filan değiştirir. Son zamanlarda da aşırı sakin, uyuyor devamlı
hepsi ayri telden caliyor. benim kiz kesin kök sokturecek de bana bakalim . hic durmuyor. dogum pozisyonu almisti hoppp geri döndu. o da yetmemis simdi daha sacma sapan bir pozisyon almis. o yuzden de canimi cok yakiyormus. bi dogru duramadi.
Günaydın minnoşlarrr ♥ Kabus gibi bir gece geçirdim. Bebek ilk defa bu kadar rahatsız etti beni. Sağa dönsem battı, sola dönsem battı. Nefes darlığı da cabası. Sona yaklaştıkça iyice zormalamaya başladı. Allahım rüyamda birde sürekli yavru kedilerle uğraştım. Yavru kedi buluyordum sürekli arkamı dönüp gidemiyorum da yuva bulurum diye hepsini eve dolduruyordum ama sonu yok. Veee derken yine gelen bir çişle ha bu saatte uyandımmm.
Güzel bir gün olsun inşallah kızlar. Görüş günü olanlar çok güzel haberlerle dönsün inşallah.
terlikler supermis.
batillara gelince, bizlerin önune gecmesi de lazim. yoksa boyle gelmis boyle gider diye devam eder. cok yanlis seyler var ne yazik ki.
terlikler supermis.
batillara gelince, bizlerin önune gecmesi de lazim. yoksa boyle gelmis boyle gider diye devam eder. cok yanlis seyler var ne yazik ki.
Ben de bu akşam yapmayı düşünüyorum. Traş makinası hiç aklıma gelmemişti
Son ay bir cesaret doğum öncesi ağdaya gideyim diyorum Nasılsa artık gelmesini bekliyoruz. Önce çantamı hazırlayayım sonra gdeyim bari
Günaydınn ağdayı bende düşündüm ama geçen kaşlarımı aldırırken nerdeyse ağlayacaktım hormonlar yüzünden canım çok yanıyo artık Ağdaya gitsem hiç dayanamam herhalde jilete devam
Şöyle bisiler yaptim aklimca Eki Görüntüle 2285386
Hem kendinden eli hem patigi olsun dedim. O yesil mesela tulum patikli ve eli kapanabiliyor.
El olmayanlara eldiven koydum. Gözüme küçük gelen sapkalari eslestirdim.
Seytan diyor e bebek ten al beyaz kiyafetler bitsin gitsin.
Patikli ayak veya corap ile eldiven gibi el kapama kesin lazım mi?
Bir basak icin kabusu yasiyorum su anda.
gayet olmuş tatlım. eldivenler lazım . ilk zamanlar jilet gibi tırnakları oluyor. çok yumuşak oldukları için kesilmiyor. eldiven üşümeden çok kendini çizmesin diye. çorapta şart şapka ben oğluma takamadım. hala bugün takmıyor. bakalım bu bebişe de koycam ama. birde ya benim oğlumun kafası büyüktü yada şapkalar çok küçük. o newborn şapkaların hepsi küçük oldu
Günaydınn ağdayı bende düşündüm ama geçen kaşlarımı aldırırken nerdeyse ağlayacaktım hormonlar yüzünden canım çok yanıyo artık Ağdaya gitsem hiç dayanamam herhalde jilete devam
Yaaa öyle mi diyorsun. Hamilelikle beraber kaşlarımda sarardığı için uzun zamandır kaş almıyorum. İyice sapsarı bişey oldum. Kayınvaldiem sen çok çaparlaştın kesin kız bu diyip 1 ay öncesine kadar hala erkek olduğuna inanmıyordu.(Şimdi mesafeliyiz böyle şeyler söyleyemiyor )
O zaman ben de dayanamayabilirim Nasıl doğuracağızzzz ahhhh ahhhh
hepsi ayri telden caliyor. benim kiz kesin kök sokturecek de bana bakalim . hic durmuyor. dogum pozisyonu almisti hoppp geri döndu. o da yetmemis simdi daha sacma sapan bir pozisyon almis. o yuzden de canimi cok yakiyormus. bi dogru duramadi.
be
bende orda yapacam canim baska sehirdeyim simdi de ilk dogumda orda oldu buda coo acil bisey olmazsa yine irda olacak insallah ayni gun diguruyormusuz
Bimden geliyorum 9a 3 kala bimin önüne geldigimde kapida sira vardi 6 kisi vardi onumde hahaha kapi acilinca beni gecti arkamdakiler.. tabi ben agir vasita oldugum icin bi de o arada bana 'ikiz mi' diye soran 474858. Teyzeye denk geldim sagolsun ana kucagini goremedim bile ama oyun halisini aldim gayet guzelmis kokusu yok boyutu da iyi. Agiz bezi zibin falan da getirmisler organik pamuk yaziyo ustunde dokusu baya yumusak birer paket aldim. Velhasil analik cok zor kan ter icinde kaldim
Gece sıcaktan bunalıma girdim dön dön bi hal oldum gündüz daha iyi ya gece basıyo resmen ayy neyse geçecek geçecek az kaldı kendime bunu diyip diyip duruyorum.. Ben evden çıkmıyorum kaç gündür ya dışarısı bana çok zor geliyor bu göbekle bu sıcakta bu çocuklarla kapattım kendimi resmen sıkıldım baya
Bimden geliyorum 9a 3 kala bimin önüne geldigimde kapida sira vardi 6 kisi vardi onumde hahaha kapi acilinca beni gecti arkamdakiler.. tabi ben agir vasita oldugum icin bi de o arada bana 'ikiz mi' diye soran 474858. Teyzeye denk geldim sagolsun ana kucagini goremedim bile ama oyun halisini aldim gayet guzelmis kokusu yok boyutu da iyi. Agiz bezi zibin falan da getirmisler organik pamuk yaziyo ustunde dokusu baya yumusak birer paket aldim. Velhasil analik cok zor kan ter icinde kaldim
Gece sıcaktan bunalıma girdim dön dön bi hal oldum gündüz daha iyi ya gece basıyo resmen ayy neyse geçecek geçecek az kaldı kendime bunu diyip diyip duruyorum.. Ben evden çıkmıyorum kaç gündür ya dışarısı bana çok zor geliyor bu göbekle bu sıcakta bu çocuklarla kapattım kendimi resmen sıkıldım baya