2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sen söyleyince farkettim resmen bende 1 haftadır dışarı çıkmadım. Yanlış yapıyoruz aslında canım çıkıp yürüyüş yapmak lazım.

Sen söyleyince farkettim resmen bende 1 haftadır dışarı çıkmadım. Yanlış yapıyoruz aslında canım çıkıp yürüyüş yapmak lazım.
Sıcak yüzünden hep gözüm korkuyor ya çocuklar da beni bunaltır diye hiç yeltenmiyorum bile oğlum çıkıyor arkadaşlarıyla oynamaya da yazık kızım da benle mahsur gibi evde garibim bari onu bi parka götüriyim yazık kıza ya ne tembel anası var

Donuma kdr terledim valla cikilacak gibi degil disari. Aksamlari yuruyuse fln cik cocuklar da parkta oynasin vs anca oyle yani

Helal sana evladı icin bu sıcakta bim in önünde sıra bekleyip, kapı açılınca sıradakilerle mücadele eden vefakar cefakar ana! Güle güle kullanın canımm zıbınlar güzel mi acaba fotosunu atabilir misin
Gece ben de öyle, dönecek yer kalmıyor yatakta arada salonu tavaf edip geri geliyorum. Temmuz Ağustos sıcağında allah bize sabır versin

Akşam ben de uyuyamadım. Yatakta zaten bi ayak ucuma yatıyorum bi normal yatıyorum. O da yetmedi salona gittim. sırayla 2 koltukta yattım yine döndüm yatak odasına. Uyur gezer gibi olduk valla
Bi ara eşimin ayağı suratıma çarptı Bağırınca Allah akıl fikir versin senin ne işin var orada dedi bana

Donuma kdr terledim valla cikilacak gibi degil disari. Aksamlari yuruyuse fln cik cocuklar da parkta oynasin vs anca oyle yani
Akşam da yemekten sonra vinç kaldırabilir ancak beni eşim de geliyo işten o da yorgunum diyo atıyoz kendimizi yerlere çocuklar da üzerimizden zıplıyor yavru ceylanlar gibi.. Bi enerji lazım bize

Amin.. Daha da ısınacak demi ayy

Ahahah kalk kız üşenmeee anasın sen anaaa
Şaka bir yana kuzum haklısın sende çocuklar var birde ekstra zorluyordur seni sıcaklarla birlikte ama akşam serinliğinde yarım saat bile olsa çıkmak hem sana hem çocuklara iyi gelecektir diye düşünüyorum. Bende tembelliği bırakıp bugün çıkıcam mutlakaa :)

ben havlu peçete el havlusu falan koymuştum. birde o bebek yatağına sermek için ekstra bir battaniye almıştım.

Ayy ben de ben de.. Vallahi gecemi özet geçtin kız salonda vantilatörün önünde uyuyakalmışım artık

Hadi öyle yapalım akşam Bi tur çıkalım bacaklar da açılır valla evde ne kadar gidip gelsek de dışarıda yürümek gibi olmuyor..

He yaa sagol canim zibinlar duz beyaz ama yumusacik dokusu
Baska cesiti varsa da ben gormedim cok hizli gelisti hersey

cefakar ana kız iyi o saatte uyanmışın valla işe gelmeyecek olsam oğlumda erken uyanmasa 1 e kadar yatarım.

Günaydın kızlar.
Kontrolü olanlar güzel haberler ile gelir inşAllah. Herkesin gece uykuları zehir olmaya başlamış, bana da sıcak basıyor, darlanıyorum çokk
gamze3587 çok tatlı cicileriniz, güzel günlerde giyin inşAllah.
Freshh terliklerine bayıldım canım çok kibar ve harikalar. Ben hala alamadım, bakınıyorum öyle, Bambiye baktım ama tabanları çok ince olunca rahatsız oluyorum.
I ikuayko eldiven çorap kesin koy bence, yaz bebeklerine kısa kollu kısa bacaklı giydirseler bile eldiven ve çorap hep oluyor. Tırnaklarıyla yüzlerini öyle bir kızartıyorlar ki... ütü yapamadın mı hala
Öğle arası işyerine yakın bir BİM e gideceğim. Umarım kalır bana da
Dün kapalı çarşı zafer plaza taraflarında 4-5 koca göbekli hamiş gördüm. Bursa grubu aranızda dün çarşıda olan varmıydı? Oğlumun chicco liteway baston puset bebek arabası var, dün ona puset takılır mı diye soruşturdum, olmuyor Muş, pusetim yok. Sizce ayrı puset alsam mı?Çok ihtiyaç olur mu? Birde şu arabalardan görüyorum hoşuma gidiyor, bilgisi olan var mı? Nasıl ? 1500 TL civarı fiyatları.

Eklentiler

• 68B35251-7BC8-4457-9579-65EF4C616B28.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…