Sen söyleyince farkettim resmen bende 1 haftadır dışarı çıkmadım. Yanlış yapıyoruz aslında canım çıkıp yürüyüş yapmak lazım.Gece sıcaktan bunalıma girdim dön dön bi hal oldum gündüz daha iyi ya gece basıyo resmen ayyneyse geçecek geçecek az kaldı kendime bunu diyip diyip duruyorum.. Ben evden çıkmıyorum kaç gündür ya dışarısı bana çok zor geliyor bu göbekle bu sıcakta bu çocuklarla kapattım kendimi resmen sıkıldım baya
Gl beraber takilalim seker. Ev hapsindyim maglum. Cocuklarda oynar
Sıcak yüzünden hep gözüm korkuyor ya çocuklar da beni bunaltır diye hiç yeltenmiyorum bile oğlum çıkıyor arkadaşlarıyla oynamaya da yazık kızım da benle mahsur gibi evde garibim bari onu bi parka götüriyim yazık kıza ya ne tembel anası varSen söyleyince farkettim resmen bende 1 haftadır dışarı çıkmadım. Yanlış yapıyoruz aslında canım çıkıp yürüyüş yapmak lazım.
Donuma kdr terledim valla cikilacak gibi degil disari. Aksamlari yuruyuse fln cik cocuklar da parkta oynasin vs anca oyle yaniGece sıcaktan bunalıma girdim dön dön bi hal oldum gündüz daha iyi ya gece basıyo resmen ayyneyse geçecek geçecek az kaldı kendime bunu diyip diyip duruyorum.. Ben evden çıkmıyorum kaç gündür ya dışarısı bana çok zor geliyor bu göbekle bu sıcakta bu çocuklarla kapattım kendimi resmen sıkıldım baya
Helal sana evladı icin bu sıcakta bim in önünde sıra bekleyip, kapı açılınca sıradakilerle mücadele eden vefakar cefakar ana!Bimden geliyorum9a 3 kala bimin önüne geldigimde kapida sira vardi 6 kisi vardi onumde hahaha kapi acilinca beni gecti arkamdakiler.. tabi ben agir vasita oldugum icin bi de o arada bana 'ikiz mi' diye soran 474858. Teyzeye denk geldim sagolsun ana kucagini goremedim bile ama oyun halisini aldim gayet guzelmis kokusu yok boyutu da iyi. Agiz bezi zibin falan da getirmisler organik pamuk yaziyo ustunde dokusu baya yumusak birer paket aldim. Velhasil analik cok zor kan ter icinde kaldim
Gece ben de öyle, dönecek yer kalmıyor yatakta arada salonu tavaf edip geri geliyorum. Temmuz Ağustos sıcağında allah bize sabır versinGece sıcaktan bunalıma girdim dön dön bi hal oldum gündüz daha iyi ya gece basıyo resmen ayyneyse geçecek geçecek az kaldı kendime bunu diyip diyip duruyorum.. Ben evden çıkmıyorum kaç gündür ya dışarısı bana çok zor geliyor bu göbekle bu sıcakta bu çocuklarla kapattım kendimi resmen sıkıldım baya
Ben daha elemanlar gelmedi ayol cok erken diye cekinip gidemezken kapida bekliyomus meger millet bi de onume geciyolar hee yok anam yarisamam ben onlarlaVala maşallah çalışkansın yine yarışabilir misin sen onlarla heheyy
Akşam ben de uyuyamadım. Yatakta zaten bi ayak ucuma yatıyorum bi normal yatıyorum. O da yetmedi salona gittim. sırayla 2 koltukta yattım yine döndüm yatak odasına. Uyur gezer gibi olduk vallaGece sıcaktan bunalıma girdim dön dön bi hal oldum gündüz daha iyi ya gece basıyo resmen ayyneyse geçecek geçecek az kaldı kendime bunu diyip diyip duruyorum.. Ben evden çıkmıyorum kaç gündür ya dışarısı bana çok zor geliyor bu göbekle bu sıcakta bu çocuklarla kapattım kendimi resmen sıkıldım baya
Akşam da yemekten sonra vinç kaldırabilir ancak beni eşim de geliyo işten o da yorgunum diyo atıyoz kendimizi yerlereDonuma kdr terledim valla cikilacak gibi degil disari. Aksamlari yuruyuse fln cik cocuklar da parkta oynasin vs anca oyle yani
Amin.. Daha da ısınacak demi ayyHelal sana evladı icin bu sıcakta bim in önünde sıra bekleyip, kapı açılınca sıradakilerle mücadele eden vefakar cefakar ana!Güle güle kullanın canımm zıbınlar güzel mi acaba fotosunu atabilir misin
Gece ben de öyle, dönecek yer kalmıyor yatakta arada salonu tavaf edip geri geliyorum. Temmuz Ağustos sıcağında allah bize sabır versin
Ahahah kalk kız üşenmeee anasın sen anaaaSıcak yüzünden hep gözüm korkuyor ya çocuklar da beni bunaltır diye hiç yeltenmiyorum bile oğlum çıkıyor arkadaşlarıyla oynamaya da yazık kızım da benle mahsur gibi evde garibim bari onu bi parka götüriyim yazık kıza ya ne tembel anası var
ben havlu peçete el havlusu falan koymuştum. birde o bebek yatağına sermek için ekstra bir battaniye almıştım.Tarak dis fırçası vs son anda koyarim, onlari daha kullanacagim. Ana parçalar kalksin kafam rahatlasin.
Baksana herkes nst vs geziyor, bugün geliyorum dese birine tarif edip hazirlatamam da ben.
Terlik de bi süslü var, bi tane ayagima olan var zaten onu giyerim giderken
Akşam ben de uyuyamadım. Yatakta zaten bi ayak ucuma yatıyorum bi normal yatıyorum. O da yetmedi salona gittim. sırayla 2 koltukta yattım yine döndüm yatak odasına. Uyur gezer gibi olduk valla
Bi ara eşimin ayağı suratıma çarptıBağırınca Allah akıl fikir versin senin ne işin var orada dedi bana
Hadi öyle yapalım akşam Bi tur çıkalım bacaklar da açılır valla evde ne kadar gidip gelsek de dışarıda yürümek gibi olmuyor..Ahahah kalk kız üşenmeee anasın sen anaaa
Şaka bir yana kuzum haklısın sende çocuklar var birde ekstra zorluyordur seni sıcaklarla birlikte ama akşam serinliğinde yarım saat bile olsa çıkmak hem sana hem çocuklara iyi gelecektir diye düşünüyorum. Bende tembelliği bırakıp bugün çıkıcam mutlakaa :)
Helal sana evladı icin bu sıcakta bim in önünde sıra bekleyip, kapı açılınca sıradakilerle mücadele eden vefakar cefakar ana!Güle güle kullanın canımm zıbınlar güzel mi acaba fotosunu atabilir misin
Gece ben de öyle, dönecek yer kalmıyor yatakta arada salonu tavaf edip geri geliyorum. Temmuz Ağustos sıcağında allah bize sabır versin
Ben de bunlardan aldım pembişlerden de aldım hep bembe olcak bu kız da pembe manyağı ettim kızı bu da ablası ile takılır artık pembik böcük lerimHe yaasagol canim zibinlar duz beyaz ama yumusacik dokusu Eki Görüntüle 2285496 Eki Görüntüle 2285498
Baska cesiti varsa da ben gormedim cok hizli gelisti hersey
Kalibi dar uzun mu peki bunun onleri genis mi?Bel ağrın da eklendiyse senin kızın gelişi çok yakın söyleyim. Ne aceleci çıktı bu kız
Ben de trendyolda soho’dan aldım canım
cefakar anaBimden geliyorum9a 3 kala bimin önüne geldigimde kapida sira vardi 6 kisi vardi onumde hahaha kapi acilinca beni gecti arkamdakiler.. tabi ben agir vasita oldugum icin bi de o arada bana 'ikiz mi' diye soran 474858. Teyzeye denk geldim sagolsun ana kucagini goremedim bile ama oyun halisini aldim gayet guzelmis kokusu yok boyutu da iyi. Agiz bezi zibin falan da getirmisler organik pamuk yaziyo ustunde dokusu baya yumusak birer paket aldim. Velhasil analik cok zor kan ter icinde kaldim
Sabah sabah kahkaha attım resmen ahahaha ya bizim burdada öyle hanım ablalar teyzeler saat 8de kuyruk oluyor bimin önündeHe yaasagol canim zibinlar duz beyaz ama yumusacik dokusu Eki Görüntüle 2285496 Eki Görüntüle 2285498
Baska cesiti varsa da ben gormedim cok hizli gelisti hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?