- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
biz aracımızda ilk 9 ay puset kullandık. kemerle sabitleyip. sonra oto koltuğuna geçiş yaptık. aracınız varsa kesin alın ama puseti elle bir yere götürmek zor bence. bir bebek arabanız varsa ikincisine bence gerek yok. bebeği ilk zamanlar taşımak için sling yada kanguru alınGünaydın kızlar.
Kontrolü olanlar güzel haberler ile gelir inşAllah. Herkesin gece uykuları zehir olmaya başlamış, bana da sıcak basıyor, darlanıyorum çokk
@gamze3587 çok tatlı cicileriniz, güzel günlerde giyin inşAllah.
Freshh terliklerine bayıldım canım çok kibar ve harikalar. Ben hala alamadım, bakınıyorum öyle, Bambiye baktım ama tabanları çok ince olunca rahatsız oluyorum.
@ikuayko eldiven çorap kesin koy bence, yaz bebeklerine kısa kollu kısa bacaklı giydirseler bile eldiven ve çorap hep oluyor. Tırnaklarıyla yüzlerini öyle bir kızartıyorlar ki... ütü yapamadın mı hala
Öğle arası işyerine yakın bir BİM e gideceğim. Umarım kalır bana da
Dün kapalı çarşı zafer plaza taraflarında 4-5 koca göbekli hamiş gördüm. Bursa grubu aranızda dün çarşıda olan varmıydı?Oğlumun chicco liteway baston puset bebek arabası var, dün ona puset takılır mı diye soruşturdum, olmuyor Muş, pusetim yok. Sizce ayrı puset alsam mı?Çok ihtiyaç olur mu? Birde şu arabalardan görüyorum hoşuma gidiyor, bilgisi olan var mı? Nasıl ? 1500 TL civarı fiyatları.
Baby Care Titan Trio Bebek Arabası Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Baby Care Titan Trio Bebek Arabası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
final programım açıklanmış 29-30 temmuzda sınavım var. allahım nolur sınavda doğurmiyim allahım nolur sınavda doğurmiyim
tabi aynı zamanda tobb'un tarihine sınavda doğuran kız olarak geçmek istememAyy vaktinde gelir inşallah sınavdayken o telaşe o heyecanı düşünemiyorum
bende dun aldim hastane terligimi beyaz plastik bisey cok da rahat, yavas yavas bitiriyorum eksiklerimi..Gunaydin kizlar ❤
Dun hastane icin kici kirik bir plastik terlik aradim twiggy e girdim cok tatlislardi fekat 75tl ulan alt tarafi plastik.. Sonra flo bambi fln dolandim ayy hic bisey bulamadim en sonunda alicam bi tuvalet terligi pazardan hahaha
Bim e gidicem cok heyecanliyimsu anakucagina bakmaya dukkani acmaya gidiyo burdakiler bana birakmkcaklar diye stres yaptim
Yok dün ben işteydimDün kapalı çarşı zafer plaza taraflarında 4-5 koca göbekli hamiş gördüm. Bursa grubu aranızda dün çarşıda olan varmıydı?Oğlumun chicco liteway baston puset bebek arabası var, dün ona puset takılır mı diye soruşturdum, olmuyor Muş, pusetim yok. Sizce ayrı puset alsam mı?Çok ihtiyaç olur mu? Birde şu arabalardan görüyorum hoşuma gidiyor, bilgisi olan var mı? Nasıl ? 1500 TL civarı fiyatları.
Baby Care Titan Trio Bebek Arabası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
klasik magnetEşim dun aksam bebek gormeye gelenlere ne vericez dediulan gecen ay bunu ben sordugumda ne gerek var yaaa demistin nerden cikti bu smdi dedim hahah saymaya basladi su gelir bu gelir vs doguma kalmis 1 ay eminonune gidicez basima is cikti ne versek ki gelenlere?
Esimin 34784kere calan alarm i yuzunden isten ayrildigimdan (1buçuk yildir) beri 9a 10a kdr bile uyuyamadımcefakar anakız iyi o saatte uyanmışın valla işe gelmeyecek olsam oğlumda erken uyanmasa 1 e kadar yatarım.
valla basmıştım yastığı yüzüne o ne be öyleEsimin 34784kere calan alarm i yuzunden isten ayrildigimdan (1buçuk yildir) beri 9a 10a kdr bile uyuyamadım
Ben böyle gazoz kapağı gibi magnetler var aynı zamanda açacak olarak kullanılıyor. Onlardan mı alsam diyorum. İsmine yapılıyor. Hem süs hem fonksiyonlu. Direk magnetleri insanlar tozlanıyor diye bir süre sonra atıyor. Bu işe yarar diye düşündüm.Eşim dun aksam bebek gormeye gelenlere ne vericez dediulan gecen ay bunu ben sordugumda ne gerek var yaaa demistin nerden cikti bu smdi dedim hahah saymaya basladi su gelir bu gelir vs doguma kalmis 1 ay eminonune gidicez basima is cikti ne versek ki gelenlere?
Bende öyle 3 kapılı yaptırdım liseye kadar kullanir
yok sezeryandı. inş doğurmam vallasnowmotion saol canm, iki tane bebek arabası olmasın diye düşünüyorum bende. Kangurum var zaten, hastaneden kucakta çıkartmamız gerekçek o zaman, gerçi resmi bir geçiş töreni değil bu kucakta da olur sanırım sınav tarihin ne kadar geç bu haftalarda olsaymış iyiymiş, oğlun normal doğummuy du?
Doğurmazsın Allah’ın izniyle.
Arabanız varsa anakucağı şart, oto koltuğu yerine geçiyor..gönderdiğin model güzel ama ben olsam elimde chicco varken bunu almam, gereksiz masraf..liteway lerin sırtı tam yatıyorz anakucağı takamasan bile ufak gezintilerde bebişi yatırabilirsin..anakucağı takıp kullanacağın dönem 6 ay zaten, 6 ay için 2.araba almak? sen bilirsin tabiGünaydın kızlar.
Kontrolü olanlar güzel haberler ile gelir inşAllah. Herkesin gece uykuları zehir olmaya başlamış, bana da sıcak basıyor, darlanıyorum çokk
@gamze3587 çok tatlı cicileriniz, güzel günlerde giyin inşAllah.
Freshh terliklerine bayıldım canım çok kibar ve harikalar. Ben hala alamadım, bakınıyorum öyle, Bambiye baktım ama tabanları çok ince olunca rahatsız oluyorum.
@ikuayko eldiven çorap kesin koy bence, yaz bebeklerine kısa kollu kısa bacaklı giydirseler bile eldiven ve çorap hep oluyor. Tırnaklarıyla yüzlerini öyle bir kızartıyorlar ki... ütü yapamadın mı hala
Öğle arası işyerine yakın bir BİM e gideceğim. Umarım kalır bana da
Dün kapalı çarşı zafer plaza taraflarında 4-5 koca göbekli hamiş gördüm. Bursa grubu aranızda dün çarşıda olan varmıydı?Oğlumun chicco liteway baston puset bebek arabası var, dün ona puset takılır mı diye soruşturdum, olmuyor Muş, pusetim yok. Sizce ayrı puset alsam mı?Çok ihtiyaç olur mu? Birde şu arabalardan görüyorum hoşuma gidiyor, bilgisi olan var mı? Nasıl ? 1500 TL civarı fiyatları.
Sıcak yüzünden hep gözüm korkuyor ya çocuklar da beni bunaltır diye hiç yeltenmiyorum bile oğlum çıkıyor arkadaşlarıyla oynamaya da yazık kızım da benle mahsur gibi evde garibim bari onu bi parka götüriyim yazık kıza ya ne tembel anası var
Ben de ayni sekilAyy ben de ben de.. Vallahi gecemi özet geçtin kız salonda vantilatörün önünde uyuyakalmışım artık
En son ayak uucuna yattigmda ayaginin altinda eziliyodum adamn tobe ettm salona kaçıyorumAkşam ben de uyuyamadım. Yatakta zaten bi ayak ucuma yatıyorum bi normal yatıyorum. O da yetmedi salona gittim. sırayla 2 koltukta yattım yine döndüm yatak odasına. Uyur gezer gibi olduk valla
Bi ara eşimin ayağı suratıma çarptıBağırınca Allah akıl fikir versin senin ne işin var orada dedi bana
benimde nst ye girince kendimi dinledigim belimdeki hafif siziydiaminnn cnm. Bu gece son
Bel agrim artik surekli cnm gecmiyor. Bi de arada cız cız deriz biz, tam terifini bilemiyorum, girip cikiyor agri o sekilde.
artik yurumek cok zor geliyor bana da, dun aksam eşimle dondurmaya yemeğe gittik zor döndüm eve resmen, dondurmayi yedikce bebek kudurdu asagilari parmaklariyla mincikliyor sanki, bir ara dedim elini cikaracak simdi aşağıdan ben geldim anne diyecekAkşam da yemekten sonra vinç kaldırabilir ancak beni eşim de geliyo işten o da yorgunum diyo atıyoz kendimizi yerlereçocuklar da üzerimizden zıplıyor yavru ceylanlar gibi.. Bi enerji lazım bize
Bir arkadaşım tek puset verebileceğini söylemişti ama haber yollamadı bi daha, evde tam yatan Chicco olduğu için yeni almaya da kıyamıyorum. Videosunu izledim bu aracın biraz yer kaplıyor, çok hafifte değilYok dün ben işteydimben değilim.
Puset ilk 6 ay gerçekten kullanan arkadaşlardan görüyorum çok yardımcı oluyor. Arabanız varsa hele kesinlikle gerekli. Genelde bu minnoşlar arabada uyuyorlar. Hemen kaldırıp gideceğin yere taşıyorsun. Masa üstüne koy mekanda uyusun içinde. 3 aylık arkadaşımınızın bebesi 4 moms falan hak getire, evde çingen salıncağı dahi kurmuşlar uyumuyormuş bir tek pusette uyuyormuş. Ben de yeğenimden biliyorum pusette uyumayı çok seviyordu.
Gönderdiğin modelde var puset. Güzelmiş.Çift yönlü kullanımı da varmış. Ağırlığına bakman lazım bi tek genelde ağır oluyorlar. Bir de kapanma özelliğine.
Ana kucagini alamadim ama kalbim buruk ayrildimSabah sabah kahkaha attım resmen ahahaha ya bizim burdada öyle hanım ablalar teyzeler saat 8de kuyruk oluyor bimin önünde
Valla helal olsun sana alabilmişsiinnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?