2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
biz aracımızda ilk 9 ay puset kullandık. kemerle sabitleyip. sonra oto koltuğuna geçiş yaptık. aracınız varsa kesin alın ama puseti elle bir yere götürmek zor bence. bir bebek arabanız varsa ikincisine bence gerek yok. bebeği ilk zamanlar taşımak için sling yada kanguru alın

bende dun aldim hastane terligimi beyaz plastik bisey cok da rahat, yavas yavas bitiriyorum eksiklerimi..

Yok dün ben işteydim ben değilim.

Puset ilk 6 ay gerçekten kullanan arkadaşlardan görüyorum çok yardımcı oluyor. Arabanız varsa hele kesinlikle gerekli. Genelde bu minnoşlar arabada uyuyorlar. Hemen kaldırıp gideceğin yere taşıyorsun. Masa üstüne koy mekanda uyusun içinde. 3 aylık arkadaşımınızın bebesi 4 moms falan hak getire, evde çingen salıncağı dahi kurmuşlar uyumuyormuş bir tek pusette uyuyormuş. Ben de yeğenimden biliyorum pusette uyumayı çok seviyordu.
Gönderdiğin modelde var puset. Güzelmiş.Çift yönlü kullanımı da varmış. Ağırlığına bakman lazım bi tek genelde ağır oluyorlar. Bir de kapanma özelliğine.

klasik magnet
kokulu taş
minik şişelere kolonya gibi renkli sıvı koyuyorlar
oda kokuları yapıyorlar
minik şekerler yapıyorlar yine şişelere
aklıma bunlar geldi. internete de bakın derim. özellikle instagrama

Ben böyle gazoz kapağı gibi magnetler var aynı zamanda açacak olarak kullanılıyor. Onlardan mı alsam diyorum. İsmine yapılıyor. Hem süs hem fonksiyonlu. Direk magnetleri insanlar tozlanıyor diye bir süre sonra atıyor. Bu işe yarar diye düşündüm.

snowmotion saol canm, iki tane bebek arabası olmasın diye düşünüyorum bende. Kangurum var zaten, hastaneden kucakta çıkartmamız gerekçek o zaman, gerçi resmi bir geçiş töreni değil bu kucakta da olur sanırım sınav tarihin ne kadar geç bu haftalarda olsaymış iyiymiş, oğlun normal doğummuy du?
Doğurmazsın Allah’ın izniyle.

yok sezeryandı. inş doğurmam valla

Arabanız varsa anakucağı şart, oto koltuğu yerine geçiyor..gönderdiğin model güzel ama ben olsam elimde chicco varken bunu almam, gereksiz masraf..liteway lerin sırtı tam yatıyorz anakucağı takamasan bile ufak gezintilerde bebişi yatırabilirsin..anakucağı takıp kullanacağın dönem 6 ay zaten, 6 ay için 2.araba almak? sen bilirsin tabi

Bu sen olabilir misin yoksaa

Ayy ben de ben de.. Vallahi gecemi özet geçtin kız salonda vantilatörün önünde uyuyakalmışım artık
Ben de ayni sekil
En son ayak uucuna yattigmda ayaginin altinda eziliyodum adamn tobe ettm salona kaçıyorum

aminnn cnm. Bu gece son

Bel agrim artik surekli cnm gecmiyor. Bi de arada cız cız deriz biz, tam terifini bilemiyorum, girip cikiyor agri o sekilde.
benimde nst ye girince kendimi dinledigim belimdeki hafif siziydi
dun aksam daha siddetli agridi
birincide hic sanvcim olmadi hamileyken suniyle yapinca pek anlayamiyorym

Akşam da yemekten sonra vinç kaldırabilir ancak beni eşim de geliyo işten o da yorgunum diyo atıyoz kendimizi yerlere çocuklar da üzerimizden zıplıyor yavru ceylanlar gibi.. Bi enerji lazım bize
artik yurumek cok zor geliyor bana da, dun aksam eşimle dondurmaya yemeğe gittik zor döndüm eve resmen, dondurmayi yedikce bebek kudurdu asagilari parmaklariyla mincikliyor sanki, bir ara dedim elini cikaracak simdi aşağıdan ben geldim anne diyecek

Bir arkadaşım tek puset verebileceğini söylemişti ama haber yollamadı bi daha, evde tam yatan Chicco olduğu için yeni almaya da kıyamıyorum. Videosunu izledim bu aracın biraz yer kaplıyor, çok hafifte değil

Sabah sabah kahkaha attım resmen ahahaha ya bizim burdada öyle hanım ablalar teyzeler saat 8de kuyruk oluyor bimin önünde
Valla helal olsun sana alabilmişsiinnn :)
Ana kucagini alamadim ama kalbim buruk ayrildim bi dahakine bende aticam cekinmeyi apple kuyrugu gibi yaa hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…