Benimki de acaba rahatına düşkün mü olacak ki? En başından beri başı aşağıda, doğum pozisyonunda. Hiç dönmedi. İnsan bi döner arada, pozisyon filan değiştirir. Son zamanlarda da aşırı sakin, uyuyor devamlı
Benımde oldu olası kafa asagıda el yüzde bir düşünceli anlatamam artık ıyıce aşagıda hıssedıyorum bebısı benım haraketlı senın bebısın yerı kalmamıstır artık ondan az haraket eder.
Kızlar Merhaba;
Grubunuzu uzaktan takip ettim ama sizde ekli değilim misafiriniz olarak bana yardım eder misiniz.
dün hamile olduğumu öğrendim. ancak KD acile gittiğim için pek konuşamadık. beta hcg 1484 çıktı. 15 gün sonra kalp atışına gel dedi.
sizce değerim nasıl, ve ben ne kadarlık gebeyimdir yorum yapabilir misiniz.
pihtilasma tut tur cnm. benim ilk 2 bebegim yasamadi bu yuzden. o yuzden igne aspirin devamli kullaniyrm gebelikte..yoksa yasamaz benimkiler. bu sefer aspirin alamiyrm kanamaya sebep oluyor.
Ben 1 numara büyük aldım 40 no. Bana iyi geldi sıkı degil. Ayak şişliklerim geçince bol gelecektir. İlk bambininkini almıştım çok sıkıydı geri gönderdim onu.
Bak defacto’da bu var, hosuma gitti benim. Nasıl br sey istiyorsun bilmiyorum ama rahat bir seye benziyor hastanede rahat rahat dolasılır bunla
Kızlar Merhaba;
Grubunuzu uzaktan takip ettim ama sizde ekli değilim misafiriniz olarak bana yardım eder misiniz.
dün hamile olduğumu öğrendim. ancak KD acile gittiğim için pek konuşamadık. beta hcg 1484 çıktı. 15 gün sonra kalp atışına gel dedi.
sizce değerim nasıl, ve ben ne kadarlık gebeyimdir yorum yapabilir misiniz.
SSerpico19
aynen kuzum yeri daraldı hissediyorum, ayaklar bir belime kayıyor, bir göğüslerime dayanıyor. İlk başta sütyen telim batıyor sanıyordum, bebek ittiriyormus
artik yurumek cok zor geliyor bana da, dun aksam eşimle dondurmaya yemeğe gittik zor döndüm eve resmen, dondurmayi yedikce bebek kudurdu asagilari parmaklariyla mincikliyor sanki, bir ara dedim elini cikaracak simdi aşağıdan ben geldim anne diyecek
Klasik aslında. Ağır kaldırmamak, ani hareket yapmamak, koşmamak, paketli ürün tüketmemek sağlıklı beslenmek. Alkol ve sigara - sigara dumanından uzak durmak. Onun dışında ekstra bir seye ve cook pimpiriklenmeye gerek yok doktorunuz zaten uyaracaktır yapılması ve yapılmaması gerekenler hakkında
Gunaydin kizlar ❤
Dun hastane icin kici kirik bir plastik terlik aradim twiggy e girdim cok tatlislardi fekat 75tl ulan alt tarafi plastik.. Sonra flo bambi fln dolandim ayy hic bisey bulamadim en sonunda alicam bi tuvalet terligi pazardan hahaha
Bim e gidicem cok heyecanliyim su anakucagina bakmaya dukkani acmaya gidiyo burdakiler bana birakmkcaklar diye stres yaptim
karabiber38
folik asit basla sakatat cig et tavuk urunleri yeme az pismis yumurta mayonez ketcap islenmis gida sosis salam sucuk.yeme meyve sebze yeşillik iyi yikancak agir kaldirma hayirli olsun
Ne kaynamisss buralar aboooo geveze anneler 9 sayfa nedir sabah sabah
Arabanız varsa anakucağı şart, oto koltuğu yerine geçiyor..gönderdiğin model güzel ama ben olsam elimde chicco varken bunu almam, gereksiz masraf..liteway lerin sırtı tam yatıyorz anakucağı takamasan bile ufak gezintilerde bebişi yatırabilirsin..anakucağı takıp kullanacağın dönem 6 ay zaten, 6 ay için 2.araba almak? sen bilirsin tabi