2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benımde oldu olası kafa asagıda el yüzde bir düşünceli anlatamam artık ıyıce aşagıda hıssedıyorum bebısı benım haraketlı senın bebısın yerı kalmamıstır artık ondan az haraket eder.

Kızlar Merhaba;
Grubunuzu uzaktan takip ettim ama sizde ekli değilim misafiriniz olarak bana yardım eder misiniz.
dün hamile olduğumu öğrendim. ancak KD acile gittiğim için pek konuşamadık. beta hcg 1484 çıktı. 15 gün sonra kalp atışına gel dedi.
sizce değerim nasıl, ve ben ne kadarlık gebeyimdir yorum yapabilir misiniz.

Canım kan pıltılasması cocugun kılo alımını etkıler mı doktorun hıc bılgı vermısmıydı.
pihtilasma tut tur cnm. benim ilk 2 bebegim yasamadi bu yuzden. o yuzden igne aspirin devamli kullaniyrm gebelikte..yoksa yasamaz benimkiler. bu sefer aspirin alamiyrm kanamaya sebep oluyor.

Kalibi dar uzun mu peki bunun onleri genis mi?
Ben 1 numara büyük aldım 40 no. Bana iyi geldi sıkı degil. Ayak şişliklerim geçince bol gelecektir. İlk bambininkini almıştım çok sıkıydı geri gönderdim onu.
Bak defacto’da bu var, hosuma gitti benim. Nasıl br sey istiyorsun bilmiyorum ama rahat bir seye benziyor hastanede rahat rahat dolasılır bunla

Eklentiler

• 9C7EE4FA-1E4F-4A85-B43F-B4384FF4403E.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 55
4 haftalık muhtemelen, hayırlı olsun

Almış dondurmanın tadını çıkmadığına dua et

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. nelere dikkat etmeliyim bu aralar. Önerebileceğiniz birşeyler var mı.
Klasik aslında. Ağır kaldırmamak, ani hareket yapmamak, koşmamak, paketli ürün tüketmemek sağlıklı beslenmek. Alkol ve sigara - sigara dumanından uzak durmak. Onun dışında ekstra bir seye ve cook pimpiriklenmeye gerek yok doktorunuz zaten uyaracaktır yapılması ve yapılmaması gerekenler hakkında

numarası gelirse ben bunu alicam terlik niyetine laci pijamajin altina terlik yerine degisiklik olsun

karabiber38 folik asit basla sakatat cig et tavuk urunleri yeme az pismis yumurta mayonez ketcap islenmis gida sosis salam sucuk.yeme meyve sebze yeşillik iyi yikancak agir kaldirma hayirli olsun
Ne kaynamisss buralar aboooo geveze anneler 9 sayfa nedir sabah sabah

Evet canım tam yatıyor ve çok hafif, bir de 2. Aydan sonra kış geliyor zaten. Çok çıkamıycam, sonra da işe başlıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…