2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok şıkmış :) çok güzel durur.
ama bi ayaklarıma baktım bir ürüne baktım
O ayaklardan bende supheliyim.simdi gelinimize aldım hediye ona aldığım bi numarayı deneyim kalıp olarak sonra bende ona göre alicam..bu ayaklara.mumkun yok girmez tek umudum doğum sonrası ödem gider diye

Aaa kırmızı kurdela alayim. Eskiden onu takarlardi lohusaya dimi? Tac mac yoktu galiba.
Hic lohusa da gormedim ki, zır cahil cok zorlanıyorum
Ben ilk doğumumda kırmızı taç almıştım. Kocaman bir makyaj çantası hazırlamıştım. Sonra hoplaya zıplaya gittim sezeryan gününde. Çıkınca prenses olacağım sanıyorum. Bir çıktım çok komik hormonlar falan zıpladı gözüm bişiy görmedi. Tacı kafama koymuşlar bir resmim vardı taç yamuk saçlar taraz ben beni bi salın peşindeyim . Yapabilene saygım sonsuz önünde eğiliyorum ama ben bu süs işlerini Doğumda yok arkadaş yapamıyorum

Ben de makyaj malzemeleri koydum hatta duzlestirici de koydum ama kendimden umudum yok yani beyin ucusa gecmis olur muhtemelen uzun uzun bide sac duzlestiricem yani yazarken bile kendime inanmadim

klasik magnet
kokulu taş
minik şişelere kolonya gibi renkli sıvı koyuyorlar
oda kokuları yapıyorlar
minik şekerler yapıyorlar yine şişelere
aklıma bunlar geldi. internete de bakın derim. özellikle instagrama
Of cok secenek var ya nerden cikti bu is simdi ne guzel ne gerek var da birakmistik sagol canm terligimi bi alayim arastirmaya baslicam ins

Bana da kullanisli geliyo onlar atmazlar en azindan koyarlar mutfaga fln :))

İgrenc otesi bi geceydi yani resmen bitsin diye yatakta bekledim ne dogru durust uyuyabiliulrum bi ara bide karnim kasildi inmiyo yalanci kasilma idi sanirim agri sizi yok neyse gecmesini bekledim tuvalete gitmekten yoruldum yastiklarla tuvaletin onune yatak yaptim uyumayi bekledim tabi trabat edemedim ordan salona gectim hicbi nedeni yok tekrar yataga dondum zaten saat 6 oldu esim ise gitti bilmiyom yani gece olmasindan korkuyorum suan tekrar

Seninki tam hayaller hayatlar olmus
Kızlar çok mutluyum bebislerimin biri 2200 biride 2400 olmuş bir haftada 400 er gr almışlar ortalama ama kasılmalar devam o yüzden 35 dolana dek hastanedeyim 35 dolunca ilacı kesecek sonrası Allah kerim :)
Heyt bea anasin sen ana! Büyüttü bile kızları!

Hey allahım laflara bak kadındaki ya herseye bi yorum yapıyolar bu insanlar alemler valla belki senin acımaz canım ya bilmiyorum benim çok fena oluyo doğurma kısmında yeterki çıksın durumunda olucaz sanırım başka türlüsü güç

Ben evde yellenıyodum kuzum valla bu sıcakta adım aradım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…