Günaydın kızlar.
Kontrolü olanlar güzel haberler ile gelir inşAllah. Herkesin gece uykuları zehir olmaya başlamış, bana da sıcak basıyor, darlanıyorum çokk
@gamze3587 çok tatlı cicileriniz, güzel günlerde giyin inşAllah.
@Freshh terliklerine bayıldım canım çok kibar ve harikalar. Ben hala alamadım, bakınıyorum öyle, Bambiye baktım ama tabanları çok ince olunca rahatsız oluyorum.
I
ikuayko
eldiven çorap kesin koy bence, yaz bebeklerine kısa kollu kısa bacaklı giydirseler bile eldiven ve çorap hep oluyor. Tırnaklarıyla yüzlerini öyle bir kızartıyorlar ki... ütü yapamadın mı hala
Öğle arası işyerine yakın bir BİM e gideceğim. Umarım kalır bana da
Dün kapalı çarşı zafer plaza taraflarında 4-5 koca göbekli hamiş gördüm. Bursa grubu aranızda dün çarşıda olan varmıydı?
Oğlumun chicco liteway baston puset bebek arabası var, dün ona puset takılır mı diye soruşturdum, olmuyor Muş, pusetim yok. Sizce ayrı puset alsam mı?Çok ihtiyaç olur mu? Birde şu arabalardan görüyorum hoşuma gidiyor, bilgisi olan var mı? Nasıl ? 1500 TL civarı fiyatları.
Baby Care Titan Trio Bebek Arabası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!