Kızlar çok mutluyum bebislerimin biri 2200 biride 2400 olmuş bir haftada 400 er gr almışlar ortalama ama kasılmalar devam o yüzden 35 dolana dek hastanedeyim 35 dolunca ilacı kesecek sonrası Allah kerim :)
karabiber38
folik asit basla sakatat cig et tavuk urunleri yeme az pismis yumurta mayonez ketcap islenmis gida sosis salam sucuk.yeme meyve sebze yeşillik iyi yikancak agir kaldirma hayirli olsun
Ne kaynamisss buralar aboooo geveze anneler 9 sayfa nedir sabah sabah
çok teşekkür ederim tavsiyeler için. folikasiti folbial olarak 2 aydır alıyordum. doktor folbial gebeliğe hazırlık için uygun ama gebelik sırasında ağır olur dedi FOLİDOCE önerdi onunla devam etcem inşallah.
Oku oku anca bitirdim vlla kizlar şikayetler benmde çoğaldı ya nefes darlığı adet ağrısı bel ağrısı gece uyuyamama Rabbim sabır versin sağlıkla gelsinler yeterki.
Sarı örtü konuşulmuş ben inanmıyorum o olaya ya dha yeni bi arkadasin bebegi oldu sarı örtü koydu sarılık olduğunda doktra da gitti tabi geçmeyince kırmızı örtü demişler onuda koydu 40 günlük oldu bebegi hala geçmedi tahlillerde temiz çıkıyor doktorlarda ordan oraya sevk ediyolar inşallah geçer
Kızlar çok mutluyum bebislerimin biri 2200 biride 2400 olmuş bir haftada 400 er gr almışlar ortalama ama kasılmalar devam o yüzden 35 dolana dek hastanedeyim 35 dolunca ilacı kesecek sonrası Allah kerim :)
Kızlar selam. 32+5im bebiş 2220 gram olmuş. Ben tedaviyle hamile kalabilmiştim daha önceden de düşüklerim vardı. O yüzden 37de sezeryanla doğuracam allah nasip ederse. Corasprini kestim bu hafta iğneye başladım. Doğuma kadar iğne. Kasılmalarım çok arttı çok ağırlaştım. Nstye de gircem az sonra
Cok tatliymiss tum fikirlerinizi not aliyorum sagolun ❤
Onu bende kara kara dusunuyorum cocuk olunca napicaz bu alarmi boyle dedim butun evden duyuluyo bi de ya kizim beni uyandırır zaten sabah diyo ya sabirr
Oku oku anca bitirdim vlla kizlar şikayetler benmde çoğaldı ya nefes darlığı adet ağrısı bel ağrısı gece uyuyamama Rabbim sabır versin sağlıkla gelsinler yeterki.
Sarı örtü konuşulmuş ben inanmıyorum o olaya ya dha yeni bi arkadasin bebegi oldu sarı örtü koydu sarılık olduğunda doktra da gitti tabi geçmeyince kırmızı örtü demişler onuda koydu 40 günlük oldu bebegi hala geçmedi tahlillerde temiz çıkıyor doktorlarda ordan oraya sevk ediyolar inşallah geçer
geçmiş olsun. inşallah hemencecik iyileşir arkadaşının bebişi. örtüden umut beklemek filan gülünç oluyor. 2019'dayız artık... bebek doktoru değilim ancak sarılık olan bebekler için çoğu doktorun önerisi sık sık emzirmek, temiz hava aldırmak ve kısa süre güneşe çıkarmak.
Kızlar selam. 32+5im bebiş 2220 gram olmuş. Ben tedaviyle hamile kalabilmiştim daha önceden de düşüklerim vardı. O yüzden 37de sezeryanla doğuracam allah nasip ederse. Corasprini kestim bu hafta iğneye başladım. Doğuma kadar iğne. Kasılmalarım çok arttı çok ağırlaştım. Nstye de gircem az sonra