Salonda kedi isaretleme kokusu gibi koku aliyorum, inşallah kül pisligi bana bi kazik atmamistir. Disi kedilerde isaretleme geecekten çok nadirdir ama onu da yapti bu hayvan bana daha önce.
Benimki aşeriyor. Hem de sık sık çok garip şeylere. Bir de bana pişirtip yiyor bazılarını. Bazılarını satın alma çabasında. Geceleri rahat uyuyorum diye ben yemek yemiyorum sabah bir bakıyorum yenilmiş içilmiş oooh aburcuburlar amanın onları ben yesem halim ne olurdu bilmem yemeden böyle oldum
Sevnus u diyosan buraya hastaneye gelecek zaten, o arada korbell i almaya ugriycak. Hazir deneyimli anne bulmusum elbet eve aticam ki su kiyafet isine baktirayim. Duzensizlik beni oldurecek; ustunde yaziyor 0-3 biri birinden 5cm 10cm büyük.
Ama kurbanin bu durumdan haberi yok, caktirmayin, filtre kahve yaparim sana dedim de kandirdim
Beni sürekli acıtıyor yaramaz oğlum Bi ara kalça agrım oldu çok şükür geçti Dr istersen magnezyum verim dedi ama gerek kalmadı Senin ağrı varsa iç bence
Benimkinin de kafa 10 gün önde. Diyorum ya, folik asit bebeleri bunlar. Normal ben de hastane çantamı kapattım arabanın bagajına koydum. Garanti olsun dedim. evden çıkarken unuturum heyecandan.
Kızlar bu arada bir arkadaşın tavsiyesi üzerine satın aldığım bir aplikasyonu sizinle paylaşayım dedim, arkadaşım baya faydalanmis. The wonder weeks adı, ekran görüntüsünü ekledim. Özellikle ne zaman büyüme atakları var, bu ataklar zamanı nasıl tepkiler veriyor ve biz neler yapmalıyız bununla ilgili tavsiyeler var. İlginizi çekerse bakın
Beni sürekli acıtıyor yaramaz oğlum Bi ara kalça agrım oldu çok şükür geçti Dr istersen magnezyum verim dedi ama gerek kalmadı Senin ağrı varsa iç bence
İçiyorum canım günde ikiye çıkardı hatta. Bebişler gün geçtikçe güçleniyor tabi acıtması normal. Benim Kalça ağrısı değil de bacak uyuşması sorun sürekli. Bir de ağırlık merkezimizin değişmesine bağlı sırt bel ağrıları. Yani normal sayılacak şikayetler. Beden değişiyor bir de kilo var benim o da etkiliyor. Sağlıklı olalım da geçecek bunlar inşallah.